Jag lever!!

På senaste tiden har jag inte bloggat mycket, jag VET. Men jag har haft fullt upp. Dåligt med sömn och mycket att göra.
Helgen som var jobbade Linus och jag hann med brännboll, några svängar om krogen m.m.

Nu i veckan är det full rulle (liksom så många föregående veckor), men oj vad roligt jag ska ha i helgen. Det är det jag ser fram emot just nu. Pedersen blir 25 och vi ska fira henne på lördag.
Och nästa onsdag beger jag mej ner till SRF. Detta beslutades hastigt och lustigt i måndags. Fy fan vad najs det ska bli.

HELG!!

Här sitter jag med en 3,5:a och ser pillemarisk ut.
Vi har slutat kursen för veckan och Kanja's weekend of fun börjar!! Egentligen tjuvstartade vi igår med popquiz i Falkenberg med Julia och Mattias.. men nu är man ju ledig och kan gå all in.
Gör lite smygreklam för TRIALs nya bandtisha med..

Fullt upp!!

I lördags stack vi ju till Vänersborg för att fira svärmor på 60-årsdagen. Det var väl trevligt, men en massa folk man inte kände och småprat är inte så mycket för mej (även om man försöker) så jag hängde mest med svågerns familj. Bondade riktigt med svågerns äldsta styvdotter - hon har lite samma intressen som mej och är riktigt skärpt. Vi snackade väl mest om böcker och utbildningar och så..
 
På söndagen åkte jag hem och sedan dess har jag haft fullt upp med plugget.
Om tio minuter ska jag dock göra något helt annat och grilla med grannen och hans sällskap. Och imorgon blir det en tur till Falkenberg på kvällen där jag och Linus (som kommer hem imorgon bitti) ska äta på Harry's och vara med på popquizen med Julia och Mattias.
På fredag (eller söndag) ska vi se den nya Star Trek-filmen på bio (förhoppningsvis) och på lördagen ska jag umgås lite med Jeanette och Elliotte på förmiddagen och på kvällen blir det grillfest här med grannarna och några andra.
Kort sagt: Jag har fullt upp.

Gårdagen

Det var trevligt igår. Vi käkade på Harry's och blev ett rätt bra gäng. Sedan några av oss vidare till Black Pearl och tog en öl. Och till slut blev det en tur till Oscar's (då var vi bara fyra pers) där de hade något rock-tjolahejsan.. fast jag vet inte om jag tyckte det var så rockigt.. försökte styra upp det hela några gånger, men DJ:n hade inte så jäkla mycket skoj att välja mellan.
Vid midnatt blev det hemgång i alla fall, rätt lagom eftersom jag och Linus åker till Vänersborg idag för att fira svärmor.
Jag och Jessica fångades på bild (och ja, det gäller att visa vad man står för när man är ute..):

Tisdag

Godmorgon!! Vanligtvis är jag på väg till kursen idag, men idag ska vi först på studiebesök på stadshotellet - och det är betydligt närmare än "skolan" är. Så jag sitter och läser bloggar och filosoferar..
Känns som att denna veckan antingen kommer att gå jättesnabbt eller oerhört långsamt..
Igår hade vi hemstudier hela dagen. Idag börjar vi lite senare för att gå på studiebesöket och slutar väl i vanlig tid. Imorgon går vi som vanligt, torsdag är en helgdag och fredagen går vi som vanligt (vi är inte lediga några klämdagar inte!!). På fredagskvällen ska jag ut och äta med några kurskamrater - folk jag inte normalt umgås med, så det blir spännande. Och på lördagen åker jag och Linus till Vänersborg för att gratulera svärmor på hennes 60-årsdag. Jag vet dock inte vilken dag jag kommer hem igen.. Linus ska repa med bandet och stannar några dagar extra.. vi får se..

Gårdagens lustigaste förresten: Jag ringde folktandvården (jag behöver undersöka mina tänder och misstänker starkt att jag har en spricka i en framtand.
"Hej!! jag heter.."
"Var det du som ringde innan??"
"Eeeeh.. nej??"
"Om en liten pojke som.."
"Nej, det var inte jag."
"Jaha. Är du kund hos oss??"
"Nej, jag har inte varit hos er innan."
"Vi har fullt. Tar inte emot nya.."
Jag fick i alla fall numret till folktandvården i Breared och Bua.. ringde Breared eftersom det var närmast.. fick prata med en jättetrevlig kvinna som tyvärr inte kunde hjälpa mej, för hon satt på någon industri av något slag och inte på folktandvården, men hon önskade mej en riktigt trevlig dag och lycka till.
Fick leta upp numret själv och fick en tid. Dessutom hade gårdagens hemuppgift på kursen landat färdig i knät på mej utan att jag ens planerat det.

Helg i Göteborg

När jag kom hem från kursen i fredags så packade jag snabbt ihop en väska och så drog jag, Linus och katterna till Göteborg för att hälsa på svågern med familj. På fredagskvällen drack vi gott och rökte cigarr på balkongen. Härligt väder hela dagen och bra sällskap.
Mot småtimmarna skulle bröderna Johansson montera på grejer på svågerns dotters cykel som hon skulle få i present på lördagsmorgonen. Otroligt att det behövdes tre personer för jobbet.
På lördagen var det kalas och på kvällen kollade vi lite på film innan det var dags för sängen. Och igår stack vi hem igen. Helt okej helg!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!