Ännu en sällsynt uppdatering:

I vanlig ordning har jag mycket för mej konstant. Det har varit nästan uteslutande fest på senaste tiden. Mycket häng på Medusa i Gamla Stan.
I onsdags gick jag på semester. Det firades med att först käka med Dan på Liffeys (han flyttade dagen efter) och sedan mötte jag upp Erica, Karro och Freddie på Medusa. Nick kom dit en sväng med.
Just det ja - jag och Nick åkte till leksaksaffären direkt efter jobbet med. Köpte nerf guns till Erica i födelsedagspresent. Sedan körde vi hem till henne med presenten, en munk med ett ljus i och ett gäng ballonger (hon har ballongfobi). Det var festligt :)
I torsdags kom Sandra och hennes nya kille hem till mej. De skulle också på Sthlm Fields. Men så besviken jag blev! Banden vart ju bra, men 40 minuters kö för att få köpa en öl? Bara dricka inom inhägnade områden där man knappt såg scenerna? Man hörde riktigt uselt därifrån med. På tok för litet område till så mycket folk. Jag kände massa som skulle dit - men hittade ingen av dem. Och köerna till matstånden var helt ologiska. Nä, det blir nog inget för min del nästa år som de kör igen. Jag stack till och med hem efter halva Metallica. När jag kom hem ringde Nick och tjabbade. Han hade stuckit typ samtidigt. Det var ungefär höjdpunkten på dagen^^
 
Idag stack Sandra och Mattias tidigt. Jag snusade så gott till 12-tiden. Drömde att jag drack kaffe med Stefan Sundström och så ringer Björn och väcker mej. Nåja.. jag behövde väl komma upp i alla fall. Andreas ringde en sväng med.
Var rätt rastlös när jag vaknade. Sprang bort till Systemet och sedan drog jag till Nacka Forum och spanade in läget. Har ju inte varit där alls och det ligger inte ens en kvart bort! Fick sällskap på vägen genom ett telefonsamtal från Freddie som nog också var rastlös.
Hittade glas på Indiska som matchar mina vinglas och shotglas - för väldigt rimligt pris. Så jag slog till. Köpte även en ny svart tröja i stil med alla andra jag har och en tisha.. sedan drog jag hem, lagade mat och nu sitter jag och planerar de kommande dagarna till Sweden Rock-spellistan på Spotify.
Vi drar ner till Småland imorgon - Ericas farsa kör. Hemma installerar jag katterna och förhoppningsvis blir det grillat på kvällen. Måndag ska jag till bolaget, kontrollera tält, rota fram sovsäcken och handla ting jag behöver ha med till SRF. På tisdag åker jag och Erica ner och möter upp med resten av gänget. Efter Sthlm Fields blev jag mer taggad på SRF. De levererar säkert i vanlig ordning.
Jag har skickat runt spelschemat bland folk med god smak så de har fått rekommendera band till mej i år också. Detta året tror jag att jag kommer hänga väldigt mycket inne på området.
På söndag blir det hemfärd. Jag har fixat skjuts hela vägen hem - gytt. Och måndagen efter la Erica in semester till mej fast jag inte ens ansökt om det (jag tänkte inte så långt när jag lämnade in semesteransökan). Det behöver jag nog - i alla fall en återhämtningsdag.
Tisdag - jobb som vanligt.

Annars finns väl inte mycket av värde att berätta. Jag uppdaterar mer på Instagram numera. Mycket bilder på katter, öl, lite mat och spelningar.
 
Jag, Erica & Frej när vi såg Ghost igår..
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!