Ensamhet

Jag är så sjukt jävla förbannad och ledsen. Det började igår och har fortsatt hela dagen idag. Massa jävla krabb med ett grupparbete vi ska göra i skolan. Vi blev först tilldelade grupper, men vissa kunde inte finna sej i detta och skapade egna grupper. Som nu resulterat i att jag blivit petad från en grupp för jag inte bodde på rätt sida campus (det är jävligt snävt geografiskt område folk vill jobba inom). Och nu har jag ingen grupp att vara i. Är inte lite av grejen med plugg och grupparbeten att man ska kunna jobba med varandra oavsett? Ironiskt nog läser vi en kurs i pedagogik nu och där borde det väl vara väldigt viktigt att försöka jobba tillsammans. Jävla skit.
Jag är duktig i plugget! Det går jävligt bra för mej. Så det kan inte vara det. Jag är inte någon dud. Och jag tycker inte jag är en dålig person, jag tycker faktiskt att jag är rätt trevlig tills jag nått en gräns som ligger väldigt långt borta. Jag försöker prata med folk i klassen och försöker skaffa vänner där. Men det går liksom inte. Jag brukar inte ha några problem att skaffa vänner och jag gör precis som vanligt. Men av någon anledning så går det inte.
Igår var jag riktigt nere och snackade med Björn om detdär med vänner. Jag har vänner - jag har en massa vänner.. de är bara inte här. Och det blir ensamt här emellanåt. Överlag så känner jag mej nog rätt ensam här. Ja, jag har Björn, men vi är ju tillsammans. Det är inte samma sak. Jag vill ha folk att umgås med och jag vill inte vara den som blir vald sist. Jag förstår inte vad det är för fel, jag förstår inte heller om det är jag som gör fel på något sätt. Det känns inte så. Som sagt, detta brukar inte vara ett problem för mej. Vart jag än flyttat så har jag lyckats få flera bra vänner kvickt. Men inte nu.
En del av mej vill typ bara sluta försöka skaffa vänner i klassen. Surmuppen i mej säger att passar det inte så kan de dra. Den Kanja som tycker synd om sej själv tänker att hon inte ska tvinga andra till att gilla henne, vilket är rätt jävla överdrivet - men en del av mej känner så. Optimistiska Kanja har inte synts till på denna front på ett tag.
Sen vet jag att det hade kunnat kännas sjukt mycket värre för min del. Jag går ju på antidepp och ångestdämpande för att slippa mina humörsvängningar m.m., så mina dippar dämpas något oerhört. Därför är jag fortfarande ovanför ytan fast jag sjunker (men sakta). Det är väl så jag bäst kan förkara det. Och i och med att det tar så långt för mej att slå i botten så har jag tid att prata med folk om det, så som jag gjorde med Björn igår, annars brukar det vara Erica oftast. Utan medicinerna hade jag struntat i att prata med någon och bara gjort något dumt istället. För det går så oerhört fort för mej att bli förtvivlad.
På lördag ska jag ta några öl med en gammal vän, försöka reparera lite vänskap istället för att skaffa ny. Det hände en grej för ett tag sedan och efter det har det varit väldigt svårt att umgås. Men jag saknar vänskapen, för det var en riktigt bra vän. Och det är ömsesidigt. Så vi ska försöka göra något "normalt" och sedan får vi väl se. Jag hoppas det blir bra till slut.

Helg!

Redovisningen idag gick bra idag :) efter den har jag inte pluggat alls. Har pusslat, käkat, diskat, kollat på serier och läst, läst, läst.

Imorgon blir det vin med fina vänner! :)


Både bra och dåliga saker..

Helgen var skoj! Var inom en sväng på förra jobbet och hälsade på i fredags och i lördags vart det spelning. Trevligt att träffa Hanna och Tobbe igen :)
Denna veckan går i förra veckans tecken.. ergo plugg. Vi har en inlämningsuppgift som ska vara inne imorgon eftermiddag, men ikväll orkar jag nog icke skriva mer. Får gå upp tidigt imorgon. Har gjort mer än hälften i alla fall.

Vad är det annars för nytt? Jo, Suzi välte ut en vas vatten över Björns macbook så nu funkar inte den som den ska och min cykel har blivit överkörd. KUL. Cykeln går nog att fixa dock för en inte alltför dyr peng hoppas jag. Men Björns dator är det ju värre med. Jag tog fram en av mina gamla datorer innan idag (ja, jag har fyra datorer - men bara en som funkar bra, det vill säga den jag köpte för plugget) och försökte fixa till den. Den startade ju och så, men det är fortfarande en massa krabb med den så det verkar inte som att den går att använda (varför tror ni jag köpte en ny när jag kom in på utbildningen?).
Roligt, däremot, är att bokrean börjat (jag unnade mej fyra böcker idag, ska ut till Grand på lördag och kika lite med) och så har anmälningarna för sommarkurserna börjat, så jag sökte till några och hoppas jag kommer in på någon av dem.

Nähäpp.. om man ska krypa ner i sängen och lyssna på lite ljudbok i väntan på John Blund istället. Som sagt, tidigt upp imorgon, skriva på arbete. Imorgon kväll lär väl användas till att förbereda redovisningen vi ska ha på fredag. Full rulle.


Pluggpluggplugg..

 
Helgen och veckan hittills har vigts åt en enda sak: plugg. Dels har jag läst en massa och skrivit på ett grupparbete som ska handla om hur biblioteken kan arbeta pedagogiskt.. typ.. jag kom på idén som vi skriver om och jag har varit helt insnöad på den. Först var jag inspirerad, nu är jag svintrött på den.. Man maler liksom sönder idén i så små beståndsdelar att till slut känns den inte alls lika rolig längre - även om arbetet blir bra. Både igår och i förrgår så började jag jobba med arbetet på förmiddagen/morgonen och slutade efter midnatt. Jag har sprungit inne på universitetet som aldrig förr och haft gruppmöten (dock väldigt givande sådana, gruppen jag jobbar med är toppen!), men idag har jag bara varit hemma. Imorgon har vi redovisning och efter den ska vår grupp fila klart på arbetet innan vi skickar in det. SEN tänkar jag minsann ta helg. På fredag drar jag till Jönköping och stannar där hela helgen för att umgås med Hanna och Tobbe. Corroded spelar med så dem ska vi se på lördag. Blir nog skoj :) Var ju väldigt länge sedan jag träffade Hanna och Tobbe med. Blir väl så när alla bor på olika ställen.
Idag har det varit grymt fint väder. Värsta vårkänslorna och för ovanlighetens skull har jag faktiskt velat gå ut och bara njuta av det fina vädret. Men det har jag liksom inte kunnat för jag har varit tvungen att skriva. Och nu har solen gått ner :( Tror ändå jag ska ta mej en liten promenix strax.. måste köpa kaffe och kattmat med så.. Sen funderar jag faktiskt på om jag inte ska plugga mer efter typ åtta. Just nu har jag bara lust att läsa boken jag inte hunnit plocka upp på över en vecka (Caitlin Moran, How to Build a Girl). Man kanske ska unna sej? Kursen i pedagogik som vi har nu tycker jag är svår och jag kämpar verkligen för att få grepp om den. Men man ska ju inte behöva plugga dygnet runt..
Jag låter rätt negativ också när jag klagar på att jag har mycket att göra. Och missförstå mej rätt. Ja, jag tycker denna kursen är jobbig - det är ett brett ämne vi ska få grepp om på kort tid, men samtidigt är jag så jävla glad över att plugga och att ha kommit in på denna linjen, så man får ju ta det onda med det goda. Eyes on the price. Men förutom att unna mej lite kvällsläsning (mer än ljudboken jag sätter igång varje natt bara för att ha något att somna till) så skulle jag även vilja gå lös med dammvippa och dammsugare i lägenheten och storstäda för att det blir ju också lidande när jag och Björn båda har en massa att plugga. Det skulle behövts städas för flera dagar sedan liksom.. Men städning är ju inte så kul, och just nu behöver jag kul. Så jag kanske bara ska ignorera smutsen ikväll och mysa ner mej med min bok.

Onsdag. Det är onsdag idag.

Känns som att jag inte gör annat än att plugga denna veckan.. Och dagarna flyter ihop och jag blir virrig. Har trott att det är fredag imorgon hela dagen idag. Men imorgon är det torsdag. Då är det seminarie igen. SEN är det fredag. Då kommer det hit ett gäng polare till Björn från Jönköping och Ulricehamn. Vi tänkte gå ut på fredagskvällen och köra vinylkväll på lördagen. Blir nog skoj :)

Annat nytt? Jag och Björn köpte två lampor för tolvhundra spänn. Lyxlirare på campus^^. Och så har jag fixat Sweden Rock-biljett. De började ta slut och det är alltid först då jag får tummen ur. Borde ordna biljetten till Muskelrock med dock. Det tänkte jag också gå på..
Nu sitter jag och grubblar över om jag ska knäcka en öl vid midnatt eller om jag ska sova. Den nyktra månaden är ju slut imorgon.

Skriv inläggstext 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!