Helgen:

Jag har haft en väldigt bra helg!!
Problemet med dagarna man väl träffar Linus är att man har så himla mycket inplanerat!! Man vill hinna med så mycket som möjligt - som man inte kan göra annars!! Jag blir stressad och känner av allt som kommer med det (illamående, huvudvärk, yrsel osv..). Jag blir väldigt avtrubbad.

Trots detta var dock helgen underbar!!
På fredagen åkte jag, mamma och pappa till Halmstad efter skolan. Där gick föräldrarna iväg för att julhandla och jag mötte upp brorsan och gick och fikade med honom.
Efteråt blev det Luftslottet som Sprängdes på Röda Kvarn. Riktigt bra film (precis som de föregående)!! Rekommenderas!!
Vid nio hämtade vi upp Linus på stationen. Så skönt att få hålla om honom igen!!
Vi åkte hem, åt, kollade på Änglar och Demoner och somnade gott.

På lördagen åkte mamma, Dan, Linus och jag till Gräddhyllan för att fika. Andra gången jag var där - och det är riktigt mysigt!! Jag får dock helatiden flashbacks från när Sven bodde där och de galna festerna man varit med om XD
På eftermiddagen började vi bygga pepparkakshus (eller rättare sagt pepparkaks-satanistkyrka).. det tog en jäkla tid och hux flux var det dags för mat och sedan den årliga julchocken med familjen!!
Årets film blev Tomten är far till alla barnen.. sedan några avsnitt av Itzhaks Julevangelium.




Igår byggde vi klart det förbannade pepparkakshuset. Linus mekade lite med sin cykel. Vi gick ner och kollade på julskyltningen (och jag blev lika underväldigad som alla föregående år). Träffade några jag kände och fick en låt tillägnad mej på R1 av Arja och Tony..
När vi kom hem lagade jag roasted christmas veggies à la Jamie Oliver och på kvällen såg vi ett avsnitt av Mighty Boosh!!



Imorse tog vi bussen till Markaryd vid kvart över 6. Jag gick bort till skolan och Linus åkte vidare till Halmstad.
Fick ett jättefint mess strax efter han åkt och blev väldigt rörd. Han är fin, han.. min Linus.. =)

Skolan var seg. Somnade ett flertal gånger på samhällskunskapen. Skapandet var inställt idag i alla fall - så jag kom hem lite tidigare.

Så det var helgen och måndagen i korthet.. Ni får ursäkta att det var ett lite torrt inlägg.. jag är grymt trött och dekorerar inte texten med en massa överflödiga saker - utan är saklig ikväll..
Hursom var det en väldigt fin helg =)

Jag älskar Linus<3

Weiiiii!!

Fy faan vad jag varit effektiv idag!!

     Försov mej imorse, så det blev bråttom till skolan. Kom dit någon minut försent och storbölade (life sucks and all that) - men det gick över relativt snabbt.. snackade av mej med Viktoria så det gick fint. 
I skolan var allt som vanligt.. jobbigt och hemskt, men jag överlevde..
     När jag kom hem fikade jag med pappa och när han stack till jobbet gick jag för att ta en powernap.. det blev en powernap på några timmar. När jag vaknade fick jag brått upp. Jag hade ju massor att göra inför morgondagen!!
Så ikväll har jag:
- städat
- bakat pepparkaksdeg
- lagat mat med mamma (och tagit en öl till det - för det är mammas födelsedag)
- tvättat
- stickat

     Imorgon har jag två lektioner (näringslära och samhäll), sedan kommer mamma och pappa och hämtar mej för att åka till Halmstad och julhandla. 18.00 ser vi på Luftslottet som Sprängdes på Röda Kvarn och efter filmen åker vi bort till tågstationen för att hämta Linus!!<3


I love it<3


Kanja goes rabiat!!

Jag är så tokförbannad igen.. och mitt i all frustration fick jag tag i ritblock och penna. Gjorde ett tappert försök att få ur mej allt, men är fortfarande irriterad.
.. har inte lust att skriva ännu ett argt inlägg om hur jävligt och orättvist livet är (som så många gånger senaste tiden) - därför får ni se min bild istället..



PS: Bara för att absinth luktar lakrits och man råkar ha lakritste hemma bör de inte blandas.. den enda fördelen är att när själva teet svalnat värmer det fortfarande halsen då man har sprit i.. annars inga fördelar..


...

.. jag behöver verkligen lugna ner mej.. all denna stress är inte bra!! Jag mår dåligt - både fysiskt och psykiskt.. kommer aldrig funka i längden..

Stress som faan imorse.. ingen hellosansalva hemma.. lång dag i skolan sedan.. när jag kom hem blev jag orolig och gick ut en runda för att "sparka bort" känslan.. och nyss hade jag och tvättmaskinen ett storgräl. Jag blir galen på den!!

Imorgon är jag ledig - men jag kommer ha fullt upp hela dagen ändå.. Uäääähh!!

Life's a bitch.

Skolhelvete och tatueringen..

Idag var en jobbig dag i skolan.. en massa strul och skit.. jag var så arg att Joel vägrade prata med mej förrän jag lugnat ner mej.

Skapandet var i alla fall lugnt och skönt med AMP:arna borta. Jag satt och gjorde julkort och drack kaffe och fick bestämma vilken julskiva vi skulle lyssna på idag. Jag valde en skiva med Nightwish istället för julmusiken!! .. julskivorna var inte så bra ändå..
Sa till läraren att jag skulle gå tidigare med:
"Jaså?? Ska du det??"
"Ja.. men jag säger inte vad jag ska göra - för då får jag säkert inte gå.."
"Nej, sådana snuskigheter kan du hålla för dej själv!!"
".. baha!! Jag ska till tatueraren.."
"Jaså?? Ska du till tatueraren?? Men då får du absolut beviljat att sluta tidigare!!"

- Hon är en av de få lärarna på skolan jag faktiskt tycker om!!

Så strax innan 18.00 drog jag till Timsfors. När jag tatuerats i cirka en kvart i halvliggande ställning blev jag jätte yr och mådde sjukt dåligt. Sa att jag var tvungen att pausa och få lägga mej ner istället. Sedan gick det jättebra!!
.. kändes knäppt att man tatuerats i sammanlagt 7-8 timmar på föregående sittningar och sedan mår dåligt en kvart in på sista sittningen (för denna biten av armen).. Men det är ju kroppen som säger ifrån när den inte klarar det!!
Nu ska det i alla fall få läka och sedan får jag se om jag vill fylla i mer eller inte. Fin är den i alla fall!!

När jag kom hem lagade jag världens största tallrik med pasta och sedan pratade jag med Linus några timmar.

Nu ska jag ladda kaffebryggaren så den bara är att klicka igång imorgon bitti (imorse röt jag för att ingen kunde göra kaffe åt mej.. varken jag eller mamma hann - men hon gjorde det sedan i alla fall för jag hade vaknat på den sämsta sida jag bara kunde vakna på!! Jag är ett monster ibland..).

Jag hoppas på att pappa kommer hem snart med - måste höra när han skulle till skolan imorgon.. Får jag sovmorgon eller inte, det är frågan!!

// XO

Idag är jag bakis-snygg!!

.. blev inte tatuering idag.. pappa ringde och avbokade tiden imorse för "vi" var för bakfulla.. han hade inte ens pratat med mej innan och jag blev rejält arg. Här har man väntat sedan midsommar på att få denna biten av armen klar och jag och pappa skulle åka dit tillsammans - för han skulle fixa lite på sin tatuering med.. men när det väl gäller avbokar han tiden och kollar inte ens upp en ny!!
Mamma skulle också till tatueraren idag för att fråga lite om vad hon skulle få ge för att tatuera in en fé hon hittat på nätet.. det slutade med att i ett försök att skapa fred mellan mej och min far ringde hon tatueraren och bokade en ny tid till mej imorgonkväll (utan att säga till mej) och när jag får reda på det blir jag ännu mer irriterad för jag kommer missa en halvtimma av min sista lektion.

Senare sa jag att jag skulle vilja äta pizza idag. När jag väl fick svar några minuter senare var det: "Det blev så mycket mat över igår - vi äter det."
Jag hämnades genom att äta upp all mat från igår själv (vegfärs, sallad, créme fraiche, bröd och salsa).. det enda jag lämnade kvar var köttfärsen!!

Det var en trevlig kväll igår dock..

Fredagskvällen:

Det blev då inte R1 ikväll.. och ingen film heller..
Det blev öl och sällskapsspel med Frida, Sven, Mattias, mamma och pappa. Riktigt trevlig kväll!!

Imorgon kommer lite annat folk hit. Mattias kanske kommer hit med - koreanens första "finska fest" (grannen kommer hit med bror och de är finnar).. han verkade rätt entusiastisk över det så jag hoppas han kommer!!

Det är efter kvällar/dagar som denhär man inser hur jäkla fina vänner man har. Jag har utan tvekan världens bästa vänner. Sure, ibland upptäcker man att vissa inte är ens vänner och det är väldigt tragiskt. Men överlag har jag jäkligt bra vänner!! Trevliga, ärliga, roliga och omtänksamma!!

Nu ska jag prata med Linus en stund innan jag lägger mej..
Finaste vännerna, underbaraste pojkvännen.. vad mer kan man begära??

It's fan-fuckin'-tastic to be home again!!

Härligt att vara hemma igen. Härligt med helg!!

Dagen började med dåliga nyheter - R1 är stängt idag.. därmed hade vi hux flux ingenstans att ta vägen ikväll..
Platsfrågan har inte löst sej än, men jag hoppas på att vi hittar på något i alla fall.. kolla på film och dricka öl här funkar ju med.

Nu spelar jag Doktor Kosmos på hög volym och sjunger med i väntan på att min Guinness ska bli klar att drickas<3 Sedan ska jag fortsätta med mitt musikquiz till imorgon!!


Panik och läggdags..

Sladden till datorn dog för en timma sedan.. Mitt batteri är uruselt och håller från fulladdat till tomt i cirka 7-8 minuter.. Och när sladden dog med kände jag paniken välla upp inom mej. VAD SKA JAG GÖRA UTAN DATOR!?
Jag har allt på min dator.. ALLT!!
Visst, det var inte datorn utan sladden det var fel på - men ändå!!
Smet in till brorsans rum och testade båda sladdarna han har till hans bärbara därinne.. Båda var för små..

Det hela slutade med att jag pillade isär dosan på sladden till min och började trycka och meka i blindo. Voila!! Sladden funkar igen!!

.. den funkar nog inte länge till, men jag hoppas jag köpt mej lite tid för att hitta en ny!!
Tills dess hanteras min dator-sladd varsamt.

Och ikväll har jag i alla fall hittat julklapp till både mamma och pappa.

Nu ska jag sova.

Godnatt!!

Make me come alive!!

Jag diskade innan - men kaffet jag skulle dricka efteråt fick allt vänta några timmar. Jag somnade istället XD Vaknade av att Skype började göra ljud från sej och öppnade glatt (men ack så sömnigt) ögonen i vetskap om att min lilla goding försökte få kontakt.
Nu är det i alla fall kaffe som gäller!! Utan mjölk, men man kan la inte få allt??

Mamma sa nyss att jag borde börja tänka på att hitta min "trivselvikt". !!?? - Ja, vikten jag är nöjd med..
Well, jag är inte nöjd än - och så länge jag inte går upp igen är jag i alla fall relativt nöjd.

Ikväll ska jag på allvar leta julklappar (och några födelsedagspresenter) på nätet. Vart ska man börja??
.. jag tycker det är så jäkla jobbigt att leta efter presenter när folk sedan förväntar sej att få dem.. det jobbigaste är dock att behöva se deras reaktion när de öppnar paketen.. blir de besvikna eller inte??
Födelsedagspresenter och julklappar är jobbiga överraskningar.. i alla fall att ge!!

Svårast blir att hitta present till brorsan och Linus.. googlar på julklappstips och lugnar ner mej då jag läser:
"De flesta män är tämligen barnsliga, så det är inte alls säkert att de uppskattar seriösa julklappar bättre än en mindre seriös dito. Men, det finns massor av användbara julklappar som även den mest barnsliga man kan tänkas gilla."

Torsdag..

Det var lugnt i skolan idag. Kom dit i tid, hade matte en timma och sedan 3 timmar samhäll. Inga hårda ord från draken och allt var bra.
Pappa körde och plockade upp mej när han slutat och så åkte vi direkt till systemet. Jag köpte en massa öl. MUMS!!

Nu har jag ätit nudlar och upptäckt (till min förvåning) att jag har de tre första säsongerna av That '70s Show på datorn!! Hur har detta kunnat undgå mej??

Snart ska jag dricka kaffe, men först ska jag diska!!

// XO

Tänker positivt:

Den 18:e november var minsann en bra dag:
Jag var ledig och kunde göra vad jag ville hela dagen.
Grey's gick på TV - bra som vanligt.
Det löste sej med den 27:e - vi bokade biobiljetter i Halmstad istället. Bion slutar vid halv nio - Linus kommer till Halmstad vid nio (så det blir perfekt!!). Linus har köpt tågbiljetterna med - så nästa helg gosar jag med min älskling igen. <3

Inför morgondagen tänker jag:
Det blir inte så jobbigt att gå till skolan imorgon - pappa ska göra nationellt prov och kommer därför att kunna köra mej både till och från skolan och vi hinner med en visit på systembolaget också.. =)
Dessutom slutar jag klockan 12 och har hela eftermiddagen på mej att hitta på roliga saker.

Planering inför den kommande helgen:
På fredag blir det förhoppningsvis R1 för att ta några öl med goa vänner. På lördag kommer några kompisar till pappa hit för en trevlig kväll med alkohol (och musikquiz av moi). Jag får dock ta det rätt lugnt med drickandet på lördagen - eftersom jag ska till tatueraren på söndag!! (Det har tagit tid - men nu jävlar ska jag göra färdigt biten jag håller på med av armen!!)

.. och nu har jag beställt tågbiljett till jul med!!


Run runaway!!

Ikväll spelas här Slade för fulla muggar!! .. i alla fall tills Grey's börjar!! ;)


Läslust!!

Igår var jag fortfarande på uruselt humör hela dagen.. men jag var i skolan och jobbade stenhårt - öppnade till och med munnen när vi skulle diskutera fenomenet "Facebook" på psykologin och blev indelade i grupper med folk vi inte kände. GO ME!!
Jag hade coaching-prov med som jag tror gick rätt bra..
Och filmrecensionen i engelska hann jag lämna in i tid.

Jag steg nästan precis upp. Somnade som en stock innan jag ens bäddat ner mej igår!!
Idag känns allt lite bättre i alla fall. Allt löser sej på något sätt!! Jag gör hönor av fjädrar som vanligt..

Jag har börjat läsa igen!! Och det går inte trögt!!
Läste ut "A room of one's own" av Virginia Woolf när jag var på väg till Linus.
Och på vägen hem läste jag "Spela Död" av P J Tracy och kunde inte släppa den. Jag har läst den innan och tyckt den var helt okej - men nu är den fan sjukt bra!! Så jäkla spännande (trots att jag vet vem mördaren är..). Måste beställa de två uppföljarna snart med (som jag inte läst).

Linus messade innan för att säga att bilder från i lördags var uppe på Rockspot nu.. så här kommer lite smakprov:


GAAAAAAH!! ='(

Jag är så jävla arg och ledsen. Jag HATAR förbindelserna häromkring. Jag verkligen HATAR dem!!
Sånt jävla massa krångel. Jag orkar fan inte!! HELVETE!!
Jag har huvudvärk och tårarna sprutar. Jag får panik!!

Min farbror ringde pappa innan och undrade om vi ville med på bio den 27:e. Han skulle boka biljetter till släkten. Pappa sa att det ville vi nog - och tyckte Berne kunde beställa till Linus också (man kunde ju avboka dem om någon inte ville med ändå).
Bion började någon gång vid sju. Linus kommer till Halmstad vid nio den kvällen. Linus missar bion. Och varken mamma eller pappa kan köra och hämta om de ska på bion.
Det går ingen buss från Halmstad till Markaryd så sent - och sista bussen till Ljungby går vid 18.36 på kvällen.

Antingen får Linus åka på lördagen istället - men då har vi knappt någon tid alls ihop!! Eller så får mamma skippa bion för att hämta - men det var ju både hon och pappa som ville se den!!

Jag blir så jävla förbannad och känner mej så satans tröstlös!! Detta är ju för fan inte klokt!!

Fan ta hela världen. Jag går och lägger mej nu. Jag orkar inte mer.

Helgen..

Jag åkte som sagt i fredags vid 7 på morgonen.. fick skjuts med mamma till Ljungby - tog bussen till Halmstad (sov hela vägen), fick vänta några timmar på tåget till Göteborg och sedan fick jag ta buss till Vänersborg. Kom fram vid halv 6 - och då var det bara att åka hemom snabbt, slänga av sej packningen och borsta håret. Sedan kom Linus och vi åkte nästan direkt till Trollhättan för att äta tacobuffé på Backstage. Det var trevligt!!
När vi kom hem tog vi det lugnt. Jag var så jäkla seg efter allt resande med. Linus fick visa fotoalbum och berätta. Mysigt =)

På lördagen sov vi ut ordentligt och efter frukost och lite så åkte vi för att gratulera Linus farfar som fyllt år. Första gången jag träffade honom. Det blev dock en snabbvisit - för vi skulle vidare till Trollhättan.
Bandet samlades i replokalen och jag kände mej inte direkt så hjälpsam med att bära instrument och sånt.. jag bar lite..
Vi förflyttade oss till Backstage där de började fixa i ordning och göra soundcheck. Jag satt och kollade på, pratade lite med Liza och Daniel och drack kaffe.
Sedan hem för att äta och göra oss i ordning lite snabbt.
Pingen skjutsade oss till Backstage vid 8-tiden. Jag hade rätt ont i huvudet - men det gick över efter några öl. =)



När resten av bandet kom satte vi oss bakom scenen istället.
Jag var la lite tyst som vanligt - i början - men efter några öl (gratis) kom jag igång rätt bra.

Det var ett band som spelade innan Burning Angel. Jag satt bakom scenen och lyssnade bara på dem och pratade lite med de som satt kvar i rummet.
Sedan gick Burning Angel upp på scen. Jag och Liza (blonda tjejen) ställde oss vid sidan av scenen bakom en liten vägg. Vi ville inte trängas med folket på "rätt" sida scenen (bakom en fet kedja).. dessutom har man ju lite förmåner när man är tillsammans med någon i bandet XD




Jag var så himla glad när jag stod där jämte scenen. Jag brukar alltid vara jätteglad runt Linus, men nu var det upphöjt till mycket mer - mycket maffigare.. större version av glädjekänslan.. svårt att förklara.
Och uttrycket "svälla av stolthet" har jag aldrig fattat förrän jag träffade Linus. Det räcker med att titta på honom när man är ute och går bland folk och jag är så jäkla stolt för att han är min att jag känner mej oerhört mallig och tror att det syns på mej (vilket det i och för sej säkert gör.. delvis..).
Men just så kände jag mej när jag stod där jämte scenen. Stolt, mallig och lyckligare än någonsin. Jag tyckte de spelade så bra, jag är så kär att jag inte kunde sluta le fånigt och det var en sådan himla bra kväll!! Jag älskade varje sekund!!
Spelningen slutade med att de körde upp en tårta i ansiktet på Jörgen (som gjorde sin sista spelning denna kväll). Jörgen kramade de andra i bandet så de fick tårta på sej med. Och jäklar vad svettiga de var efter spelningen!! Jag har aldrig sett på maken!! (Linus envisades med att ha skinnjacka på sej på spelningen med - tills det blev så varmt att han var tvungen att slänga av den..)

Efter spelningen satt jag en stund bakom scenen och hade det gott. Sedan gick jag ut en runda och när jag kom in igen ser jag Linus som vinkar åt mej att komma. När jag kommer fram pekar han på personen framför sej. En person som råkat skaffa Facebook samma dag och blivit beordrad av min käre far att gå 200 meter från hans lägenhet - till Backstage för att träffa mej. En person som gått fram till Linus och frågat om Linus var ihop med Jannes dotter..
Det var ingen mindre än Patric Hjelm från Traryd!! Patric som jag säkert inte träffat på 4 år!! Som jag känt sedan jag var 5-6!!

Det var jäkligt roligt att träffa honom igen!! Vi pratade sjukt länge om gamla minnen.
Jag har sagt det innan och jag säger det igen - alltid träffar jag någon!! Så fort jag är ute och åker dyker det alltid upp någon kändis. Världen är stor - men Sverige är allt bra litet!!

Vid 3- halv 4-tiden tror jag vi tog taxi till Vänersborg. Jag somnade rätt snabbt när vi kom hem och vaknade vid kvart i 12 igår. Linus hade stängt av mitt alarm på mobilen (jag hade tänkt gå upp vid 11). Jag klev upp och gjorde mej i ordning lite och gick ut och pratade med de andra i huset en stund.
Sedan tänkte jag jävlas lite med Linus. Väckte honom försiktigt och sa att klockan var 14.40 - och att jag skulle åka om 20 mins. Plötsligt var han klarvaken och undrade varför jag inte väckt honom tidigare - nu hade vi ju ingen tid ihop alls!! .. sedan såg han att jag inte packat och då förstod han att jag skojade XD

Vi åt frukost och kollade lite på Maria Larssons eviga ögonblick. Vi hann inte se hela dock.
Jag var väldigt stressad och mådde dåligt av just stresskänslan - händerna darrade som fan med ända tills jag satt mej på bussen från Vänersborg och åkt ett tag. Läbbigt!!
När jag kom till Göteborg träffade jag på min granne här från Strömsnäs (som pluggar i Vänersborg). Som sagt: Alltid träffar man någon!!
Jag kom hem vid kvart över tio. Hoppade direkt in i duschen - det var ljuvligt. Sedan pratade jag med Linus tills jag gick och la mej.<3

Detta var (trots den ständiga stressen) en underbar helg!!


Back to my humdrum life..

Är dålig igen.. jag blir fan galen!! Men trots det tänker jag vara extremt effektiv.
- Ty idag ska jag plugga utav bara satan. Har planerat att få både Engelska-arbetet (som i princip klart) och samhällsuppgiften jag fick (den är inte påbörjad - men den går nog göras klart på någon timma) inskickade.. Och slutligen ska jag bli expert på coaching inför provet imorgon!!

.. berättar om min helg senare - ty nu ska jag skriva lite och hälla i mej litervis med kaffe..

Stressigt..

Jag är fortfarande sjukt trött. Ska gå och lägga mej om någon timma.. det är planen i alla fall. Jag måste hinna packa innan dess också - för jag åker imorgon redan vid 7.. och så ska jag ladda kaffebryggaren redan nu så den bara är att trycka igång imorgon bitti.. måste ta ut pengar innan vi åker med.. mycket att tänka på..
Jag är klar med all tvätt nu i alla fall - den ska bara torka.
Fan - jag måste duscha ikväll också..

Jag lägger mej nog om tre timmar..

Jag längtar!!<3


TRÖTT!!

.. sitter i TV-rummet och dricker kaffe. Jag är så trött!!
Imorse hade vi matte och sedan pluggade jag och Victoria näringslära av bara helvete.
Jag kom hem strax efter tolv och gick upp på rummet för att vila en kvart eller så.. JAG VAKNADE TRE TIMMAR SENARE!! Hade gärna legat kvar, men tyckte själv att det var fruktansvärt att ha sovit så länge utan att det var meningen.. så nu är jag allt uppstigen (men ack så trött).
Jag ringde Linus när han slutat för dagen och så har jag plockat lite härhemma.. men nu blir det till att slänga in en tunna tvätt (vilket inte är det lättaste för tvättmaskinen gör ständigt som den själv vill).
Jag måste packa också..


Skolarbeten..

Grey's slutade precis. Det var ett bra avsnitt idag.
Nu tänkte jag skriva vidare på engelska-arbetet medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men det är så in i hundans tråkigt!! Jag har redan skrivit ett A4 - och är inte ens i närheten av klar. Det ska vara ett litet arbete om filmen Taken samt reflektioner kring trafficking och hedersmord (likheter-skillnader??).

Jag ska försöka lägga mej i någorlunda vettig tid ikväll. Imorgon har vi profiltid hela förmiddagen och på eftermiddagen blir det till att packa och jobba med skolarbeten (det är så jäkla mycket nu!!).

Idag funkade inte mitt inlogg på skolans dator så imorgon när jag ska skriva arbeten tar jag nog med mej min egna.. nackdelen är att jag inte kommer ut på skolans nätverk via min dator (för det är heltskumt på folkhögskolan i Markaryd och ingen gör något åt det)..
.. så egen dator + usb-minne + någon annans inlogg = GOODIE.



Kanja = Guds bästa barn??

Jag fattar inte hur jag kan vara så jäkla trött idag!!

Gick upp strax innan åtta, gjorde mej i ordning, åkte till skolan och satt och YouTube:ade en stund tills klockan var tio och jag skulle in till draken.
Kryss i taket - hon tyckte jag skötte mej exemplariskt!! Det enda var att jag var lite för tyst och inåtvänd..!!?? Jag var beredd på världens fight, men på henne lät det som att jag var Guds bästa barn!!
Jag gick ifrån samtalet förvirrad.. minst sagt!!


Efteråt satt jag och tjötade med Anette och Sophie tills det var dags att åka hem.
Pappa kom och hämtade mej från bussen och när vi kom hem fikade vi.
Robban kom förbi en runda med.. längesedan man träffade honom nu.

Tog en powernap för en stund sedan (inte så lång idag..) och nu ska jag göra lite läxor och fixa här..

// XO

Godnatt!!

Nu måste jag sova.. imorgon ska jag slåss mot drakar och måste vara utvilad!!


Jag har tänkt på en sak..

Både igår och idag (samt några gånger innan dess) är det vissa i klassen (ur ett gäng som hänger ihop) som klankat ner på Joel (den enda jag verkligen hänger med i skolan).
Idag användes mitt namn vid yttrandet också - jag skulle enligt denne person inte vara på Joels sida någon gång och hela talet som kom ur denne persons mun antydde starkt att jag inte skulle tycka om Joel.. alls!! Att jag skulle tycka han var jobbig!!??

Jag blev så chockad av yttrandet att jag knappt visste vad jag skulle säga. Till slut sa jag något diffust, började skämta lite och sa sedan att man måste förstå att Joel och jag är ett levande bevis på hatkärlek (vilket också var lite skämt - för jag tycker inte illa om honom).

När vi började skolan bildades grupper rätt snabbt. Jag blev utanför - och det blev Joel med. Då är det väl inte så konstigt att vi hänger med varandra??
Joel och jag är inte lika för fem öre - men det fina med folkhögskolor är just att man träffar så himla mycket udda folk att man blir vän med människor man oftast inte skulle lära känna annars.

Dessutom är Joel en jävligt trevlig person. Och jag är jäkligt tacksam för han hjälper mej ofta med matten (som jag har massiva problem med). That's what friends are for??

Varför skulle jag tycka illa om honom??
Var detta ett försök till mobbning?? Eller hade personen som yttrade allt en dålig dag??
Jag blev grymt irriterad och blev nästan mer arg på mej själv för jag inte visste vad jag skulle säga.

Och vad fan berättigar folk som inte känner en person att klandra denne??

I love coffee, coffee loves me!!

Jag är så grymt trött!! Tog en powernap på nära två timmar innan och nu har jag gjort en kanna kaffe för att pigga upp!!

Jag missade nästan bussen imorse. Pappa fick skjutsa mej ner till stationen - och precis då vi kom dit kom bussen. Stressigt. Dålig start på dagen.
Redan när jag åkte till skolan var jag yr, men gick på coachingen, engelskan och psykologin. Stack sedan hem och struntade i kören och sömnaden.
Linus ringde och frågade hur det var med mej och vart lite putt för jag bara åt två bananer till lunch, men sa att jag nog också växer upp någon dag. XD

När jag kom hem gjorde jag mat och pratade återigen med Linus. Sedan började jag min lååånga powernap.

Imorgon har jag utvecklingssamtal. Har inte lyckats byta bort mitt samtal med draken.. jag vill inte prata med henne!! Blööää!!
Efter utvecklingssamtalet vill Joel att vi går och vaccinerar oss. Men till helgen ska jag till Linus som har spelning på lördag som jag vill vara med på.. om jag då blir dålig av vaccinet nu till helgen kommer jag ju inte orka med det hela!!
Jag följer kanske med Joel dit om jag har lite dö-tid dock..
... vet fortfarande inte om jag ska vaccinera mej, men ska ja göra det blir det inte innan denna helgen.. eventuellt nästa vecka..

Måndag..

Idag var en rätt bra dag trots att det var måndag.
Jag försov mej lite idag, men draken vart inte sur på mej.
Joel påminde mej om att vi hade engelskaläxa tills idag så jag fick knåpa ihop en uppsats lite snabbt. Den blev rätt okej.
På samhällen fick jag reda på att Marianne bestämt att jag skulle göra ett arbete om politik i idrotten för att jag missat första delen av texten vi höll på med i boken. Vicky kom till mitt försvar och sa att jag minsann läst igenom hela texten redan för att kompensera det jag missat. Draken tyckte att jag borde tala för mej själv (jag lyssnade dock inte vad någon sa utan tänkte på annat - därav min tystnad).
På skapandet skulle vi göra julgodis. Jag blev indelad i en grupp med bara AMP:are.. Alla vi från Allmän vägrade vara med dem. De är så många och så jäkla hurtiga och "på" och vi klarar inte det.
Därför blev vi utsedda till "marsipan-gruppen". Vi gjorde marsipanfigurer i två timmar. Det var rätt roligt. Mi berömde mej mycket för mina ufon XD

Efter lektionen:
Mi: Vi får nog skaffa mer marsipan - för Kanja tyckte om detdär!!
Anette: Att äta den eller göra figurer??
Mi: Att göra figurer förstås.. jag såg inte henne äta något!!
Anette: Hon åt för fan mest av alla!!

.. jag rekommenderar inte er att äta så mycket marsipan jag åt idag.. XD

Nu har jag varit hemma i två timmar. Fikade lite med mamma och sedan dess har jag pratat med Linus.<3

Je ne regrette rien..

Vilken lättnad!! NU har jag bokat biljetter!!
Med andra ord: Snart är jag hos min älskling igen!!<3

.. det är riktigt skönt att ha det gjort!! Innan (då resefebern ständigt gjorde sej påmind) kunde jag först pusta ut när jag hoppat av tåget/bussen och faktiskt var framme.. Nu pustar jag ut redan då jag beställt biljetterna - för då känns det som att man redan är på väg. Man vet att det blir av istället för att bara vara tomt prat.
   Jag har kört med på tok för mycket tomt prat i mitt liv.. Mycket snack och liten verkstad.
Jag sa till Linus redan för ett halvår sedan att vi skulle träffas, men trodde jag på det egentligen?? Det var tack vare honom det faktiskt blev av!! Och se hur det gick!! Jag ångrar inte en sekund att vi träffades.
- Och med tanke på detta och allt annat som hänt det senaste året så har jag insett att jag inte råd att köra med tomprat längre. Jag måste för hundan komma någonstans med mitt liv!! Jag kan inte längre stå och stampa på samma ställe och intala mej själv att jag är nöjd.
Jag vet inte hur jag vill att min framtid ska se ut - men jag vet i vilken riktning jag ska gå.. och det är ju alltid en början!!


".. 24 år och bor i Vänersborg.."

Vid kvällsmaten:
Kanja: Men ni skulle ju springa femdagars 2012!! Blir ni borta bara fem dagar då eller mer??
Pappa: Det blir nog en vecka..
Kanja: SÅ LÄNGE!?
Pappa: Kanja, då tror jag knappast du har ont av att vi är borta i en vecka eftersom du är 24 år och bor i Vänersborg.
Kanja: VA!?

Snacka om att ta saker för givet!! Jag har väl aldrig sagt att jag ska bo i Vänersborg?? Och ja, jag ser gärna att jag flyttat hemmifrån när jag är 24, men hur kan man veta det säkert?? Speciellt nu då arbetslösheten ser ut som den gör.. Valår nästa år - och hur det än går kommer vi få ytterliggare 3 dåliga år tills året innan nästa val då vinnarblocket vänder allt det dåliga till bra - för att det är det sista väljarna ska komma ihåg och därmed rösta på dem igen!!
Jag hoppas verkligen jag får jobb när jag pluggat färdigt. Och jag är minsann inte så kräsen.. men jag ser med en pessimists ögon på de närmsta åren.

Ikväll har jag kollat på Elektra. Den var rätt bra.
Jag duschade också i iskallt vatten (inte att rekommendera).
Nu ska jag blåsa håret och dricka te.. sedan gör jag nog mej i ordning för sängen - börjar tidigt imorgon..

// XO

Söndag..

Idag har varit en väldigt lugn dag.

Värmen i huset funkar inte och jag är rätt sjuk - därför har jag spenderat hela dagen nerbäddad i min varma säng.
Jag har kollat på Dollhouse (konstigt va??) och pratat med min goa Linus!!

Detta har varit en väldigt händelsefattig helg. Nästa helg blir nog mycket bättre!! Jag måste verkligen beställa biljetter idag. Det är en massa krångel med hemresan dock - jag blir riktigt sur på förbindelserna igen.. Är det för det är vintertid eller något?? De är ju betydligt sämre nu (och det är inte dåligt jobbat - med tanke på hur urkassa de var innan!!).

 

Nu ska jag göra varm choklad!!


Kvällen:

Jag hade fruktansvärt tråkigt ikväll när jag satt här på mitt rum och allt folk var därnere. Jag ville inte träffa dem (gick bara ner snabbt för att hälsa), men varje gång man gick ner stötte man på dem. DE VAR ÖVERALLT!!
Så jag gick ut en runda, ringde brorsan och frågade när han tänkte komma hem - men då satt släkten och spelade poker hos farfar.. vilket resulterade i att jag sökte fristad där. Det blev en rätt okej kväll faktiskt.

Nu ska jag nog mysa några timmar tills jag kan sova..

// XO

Lördag..

Idag sov jag länge. Det var jätteskönt!! Drömde dock en massa konstiga drömmar.
Jag har drömt om en svart, irländsk varghund - stor som ett tvåvåningshus - flera nätter nu.. Man själv sitter i ett tomt kalt rum under fönstret och försöker gömma sej för honom - men man vet inte om han är farlig eller inte.

Idag ska jag, förutom att kolla på Dollhouse, försöka beställa biljetter till nästa helg och läsa lite har jag tänkt.
Just nu läser jag Virginia Woolfs "A Room of One's Own". Jag försökte läsa den för något år sedan, men kom inte in i den. Jag började läsa den igen igår i skolan och kunde knappt släppa den!!
Jag tänkte plocka i ordning lite på rummet med. Det ser ut som ett bombnedslag nu.

Ikväll kommer mammas och pappas kompisar hit, så jag tänkte hålla mej undan hela kvällen..

// XO

Fredag..

Det hände inte direkt något nämnvärt i skolan idag..
När jag kom hem drack jag och mamma kaffe och sedan dess har jag kollat på Dollhouse..

Messade Mattias innan och undrade om vi och några andra skulle ta en öl på R1 ikväll.. men han skulle iväg, och annars verkar det ju som att alla ska ha myskväll eller är sjuka.. Såå.. det blir nog till att ta det lugnt ikväll för mej med (tyvärr).
Vi ska äta tortillas och sedan hoppas jag på att Dan vill se en film med mej (alt. att vi hyr någon film).

Imorgon är jag bjuden på fest i Vittsjö, men kan varken ta mej dit eller hem.
Jag vill dock ut från huset - för mamma och pappa har bjudit hem sina kompisar från Graal.. och jag generaliserar mycket - men jag tycker Graal:are är fruktansvärda!!

Idag på bussen till Markaryd träffade jag först Henrik, en gammal klasskamrat.. vi hann dock inte prata länge innan han skulle hoppa av. Men direkt efter han hoppat av hoppade en annan Henrik (Nilsson) på - som jag inte träffat på väldigt länge.
Han hade också varit på Muse-konserten och stått inte alls långt från mej (trots att han köat cirka 5 timmar längre). Han var helt lyrisk och tyckte det var det mäktigaste han sett - och jag håller nog faktiskt med.
Han tyckte dock inte förbandet var lika bra som jag tyckte. =)
Riktigt roligt att träffa honom!!

Ursäkta den gamla bilden från april 2007 XD


Godnatt!!

Ikväll har jag tagit det lugnt.. började kolla lite på Dollhouse.. verkar vara en helt okej serie!!

Pratade en bra stund med världens underbaraste med!!<3 Jag längtar efter honom.. som vanligt känns det som en evighet sedan vi träffades senast!! (.. men denna gången slipper jag vänta en hel månad - vilket är jäkligt skönt!!)
Jag är så jäkla lycklig för att jag har Linus!!

Har varit på lite kasst humör under kvällen.. fortfarande grinig och trött.. Därför ska jag snart lägga mej - och då jävlar ska det sovas!!

Imorgon har vi Näringslära på förmiddagen.. och Samhällskunskap B på eftermiddagen.. lång håltimma mellan lektionerna och en hel del väntan både på morgonen och eftermiddagen..
Får se om jag tar med mej datorn och någon film jag kan kolla på under tiden..

Godnatt!!

// XO

Grinig och rastlös..

För en timma sedan blev jag hux flux sjukt trött. Det sa bara stopp. Försökte ta en powernap men somnade inte.. så nu hoppas jag på att mitt nybryggda kaffe gör susen!!

Jag har verkligen ingen lust alls att göra något idag.. har kollat runt på nätet efter julklappar och stickat lite.. men det räknas väl inte riktigt som att man gör något vettigt av dagen?? Det enda vettiga jag gjort var att jobba med matten i skolan (vilket i och för sej var väldigt bra).

Nu tänkte jag se The Messengers, men efter att ha sett trailern vågade jag inte.. Typiskt!! Jag vill se den, men klarar inte av hemska filmer..
Jag ska nog fråga Dan i helgen om han vill se den med mej..

Nej, nu är jag så trött på att sitta här framför datorn.. jag vill nästan slänga den i väggen.. (Varför sitter jag här egentligen??)
Det skulle faktiskt vara skönt att slippa Facebook för några timmar.. Jo, jag får stänga ner här nu..
.. blir kanske ett inlägg till ikväll.. får se om jag känner för det..

// XO

Torsdag..

Fy fanken vad trött jag var när jag skulle upp imorse!! Jag hade satt klockan på 05.50, tryckte på snooze en gång (till 06.00), men låg ändå och slumrade tills 06.20.. Det var bara att rusa upp, försöka se levande ut (håret var en livlös katastrof dock) och cykla ner till bussen.
Det låg faktiskt lite snö på marken imorse med!! Då blev jag lite glad!! Men å andra sidan är jag smått orolig för hur det ska gå när jag måste stiga upp ännu tidigare för att hinna till bussen istället (då det är för halt för att cykla).
     Skolan idag var rätt okej.. matte hela förmiddagen (som med Joel och hans matteblock till hjälp gick galant) och draken var inte så vidrig som jag trodde hon skulle vara.
Stack en stund tidigare för att hinna med 11.50-bussen (vilket jag minsann hade gjort mej förtjänt av då jag jobbat in fikarasten!!).

När jag kom hem kollade jag på Year One.. den var helt okej, men inte en film man ser fler gånger..


Tankar inför morgondagen..

Idag har jag då inte åstadkommit mycket.. men det har varit en bra dag..
Imorgon är det torsdag - dvs profiltid hela förmiddagen och sedan sluta strax efter tolv.. vilket i sin tur innebär att jag inte kommer med en buss förrän halv 3..
Nej, jag tror jag smiter lite tidigare denna torsdagen med - så jag hinner med bussen.. det är fan inte mänskligt att ha ett så kasst schema!!
Dessutom skulle läraren aldrig låta mej gå lite tidigare. Hon tycker ju inte om mej!! Hon hackar på mej precis hela tiden och lyssnar inte för fem öre!! Hon är en fruktansvärt liten människa!! Och är det någon som inte borde vara lärare är det hon!!
Jag ska ha utvecklingssamtal nästa vecka.. Draken och min andra handledare sa att de skulle slumpa vem som fick ha utvecklingssamtal med vem.. jag tänkte fråga min bättre handledare om hon kunde slumpa mej.. - för då hade det blivit en riktig dialog på samtalet istället för en monolog baserad på fördomar!!

Men nu något roligare: Kollade lite på Tuben nu och hittade Muses galet snygga video till Uprising!! Check it out!!



Längtan är kärlekens ständige följeslagare..

Jag sitter och väntar på att Grey's ska börja.. har snackat lite med Linus en stund också!! Jag längtar redan tokmycket efter honom!! Nästa gång vi träffas bli nog nästnästa helg, då Burning Angel har spelning på Backstage i Trollhättan.. Ska bli jätteroligt att vara med på en spelning igen!!

Annars har jag inte gjort så mycket ikväll.. upptäckte att vi hade satsumas i kylen och har gottat mej med dem och varm choklad!!

Vill ni förresten ha fler besökare till er blogg?? Sedan jag gick med har besökarantalet skjutit i höjden och man hittar lätt nya och roliga bloggar med!! (Helt gratis också!!) Klicka på bannern nedan så kommer du till sidan!!


Repo! The Genetic Opera

NU har jag sett filmen!! Den var faktiskt rätt bra!! Grymt snyggt filmad!! Och musiken var hyfsad den med!!
Utspelas i framtiden, då organen inte fungerar som de ska hos många människor och många har inte råd med transplantation. Ett företag börjar erbjuda folk som inte kan betala att utföra transplantation ändå - och att betalningen får komma senare. Dessutom erbjuder de skönhetsoperationer där betalningen kommer i efterhand.
Har man dock inte betalat på utsatt datum kommer "the Repo Man" - utsända som skär upp kroppar och återtar organen.
Företaget har även kommit fram med en drog, Zydrate, som gör att man inte känner av operationerna.. dock florerar en svart-kopia av drogen på gatorna som säljs av gravplundrare (som utsuger den ur liken).

Sarah Brightman spelar den gotiska operasångerskan Blind Mag, Paris Hilton spelar bortskämd arvtagare (sej själv) som är beroende av plastikoperationer och i en scen är Joan Jett med och spelar gitarr XD

Men snoka runt lite på YouTube och kolla på klipp om ni är intresserade!!



Första snön!!

Nu har jag suttit en stund och kollat ut genom fönstret. Det snöar nämligen!! Det var längesen!! Nu känns det verkligen som att julen närmar sej med stormsteg!!

Jag hann inte se filmen jag skulle se igår, för jag hjälpte Linus med ett skolarbete och sen vart jag helt slut.. Men jag tänkte se den nu istället!! Eller.. jag kanske väntar tills jag ätit frukost.. den skulle ju vara lite.. rälig.. förstör säkert aptiten..

Joel på Facebook: "Fattar Inte andragradsfunktioner alls!"
Kanjas svar: "Det är inte meningen att man ska fatta matte B. Det är Robert Recorde och sådana fjöntar som, då deras andra ideér blivit förlegade, HITTADE PÅ en massa matematiska termer de påstod var korrekta för att vinna förtroende igen.
Lite som Kejsarens nya kläder. Ser man inte tyget är man dum.. Förstår man inte matten är man dum..
Så har står jag nu och tjuter: MEN HAN HAR JU INGA KLÄDER PÅ SEJ!! HAHAHAHA!!"

// XO


Hottingar på Backstage i Trollhättan, Halloween -09!!


Tisdag!!

Denna dagen har faktiskt varit helt okej.
Jag snoozade bara en gång (10 mins) idag (jag brukar snooza mej igenom snoozningstimman och försova mej), kom till bussen i tid (med nöd och näppe) och orkade med alla lektionerna utan sura miner.
Först hade vi coaching - riktigt intressant lektion om målsättningar (jag fick en hel del att fundera på). Sedan engelska (vilket inte var så givande), psykologi (rätt bra lektion det med; Joels anteckningar var roliga: "Vem är jag utan min döda hund? Dvs en legobit saknas..." - inte nog med att han har en död hund som någon tagit från honom - han jämför den också med en legobit!!), körsång (det var inte så roligt, men gick rätt smärtfritt) och sömnad (sticka i en timma är inte så farligt så länge man har någon att prata med!!).
     Ingen drake på tisdagar - det är bra. Och riktigt skönt att börja skolan efter lovet och slippa henne första dagen!! Joel berättade dock att hon inte alls var glad på mej.. men det är ju något hon ska ta med mej och inte någon annan??
Joel hade nog saknat mej med. Han blev überlycklisch när han såg mej. Jag fick kram och allt.. jag har allt saknat honom lite med. han är ju rätt underhållande XD

Jag är fortfarande väldigt förkyld, men det går förhoppningsvis över snart. Jag är ju ledig imorgon, så jag får friska till mej lite.

Nu sitter jag och lägger in bilder från lovet på Nylleboken.. finns en hel del roliga!!

Ikväll ska jag nog mysa ner mej med julmust och Repo! the Genetic Opera.. den ska dock inte vara så mysig XD


Hemma igen..

ÅH, VILKEN HÄRLIG HELG JAG HAR HAFT!!
Ja, hela lovet har varit bra.. Men helgen var underbar!!
Jag och Linus hade ju inte träffats på närapå en månad, så det var riktigt skönt att få krama om honom igen!!

Nu är jag hemma. Var lite strul med tågen och förseningar och skit, men brorsan hjälpte mej att kolla upp vilket spår jag skulle till vid bytena och så..
Dessutom höll jag på att missa tåget från Vänersborg till Borås!! Jag och Linus kom dit precis innan dörrarna stängdes!! Det var bara "PUSS!! ÄLSKAR DEJ!! HEJDÅ!!"
Lite abrupt, men jag hann med tåget i alla fall!!

Nu ska jag snart gå och lägga mej!!
Tack alla som förgyllde mitt lov!!<3

Såhär har jag åkt runt inom en och en halv vecka:


Torsdag-Söndag..

Torsdagen var riktigt trevlig. Mattias kom och hämtade mej på tågstationen i Falkenberg och så drog vi hem till honom och Julia. Där satt vi och snackade jävlar i den, tog någon öl och spelade lite Guitar Hero innan Julias mamma körde in oss till Harry's.
Utanför mötte vi upp med Johanna (som även var med förra gången jag var med på PopQuiz). Vi åt gott och tog några öl innan spelet började. Temat var Schlager.. och det gick ruskigt dåligt!!
Jag träffade även Snuda, med hans nya och även hans styvson med kompis.
Det var en riktigt trevlig kväll!!

På fredagsförmiddagen åkte jag vidare till Vänersborg. Linus och Fredrik kom och hämtade mej och sedan åkte vi direkt till Överby för Linus skulle handla nytt täcke och Fredrik en Halloween-kostym.. först fikade vi dock..
När jag och Linus kom hem myste vi lite och sedan kollade vi på Smala Sussie med hans föräldrar.

Igår tog vi en långpromenad. Det var ruskigt kallt, men det gick!! Efteråt tog vi en pizza, sedan hemom för att göra oss i ordning för kvällen.


Linus hade stooora problem med vad han skulle klä ut sej till.. Alice Cooper, Beetlejuice eller död gangster.. det sista vann efter många om och men. (Jag klädde inte ut mej.)
Sedan drog vi på förfest och slutligen in till Trollhättan för att gå på Backstage. Det var sjukt mycket folk där, men det var riktigt roligt!!



Idag är jag väldigt förkyld och måttligt bakfull. Linus och Adam är och handlar till maten ikväll (jag och Linus ska göra tacos).. jag stannade hemma för när Linus sa att vi ska åka nu vart jag orolig för hur jag såg ut och att jag inte skulle hinna göra mej i ordning.. Löjligt egentligen, men jag klarar inte att visa mej ute utan smink!!
Annars ska vi kolla på film och mysa ikväll.

Imorgon åker jag hem =(


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!