Morgondagen:

Nu hag jag tvättat i massor och nästan plockat allt på rummet.. Dammsuga och blöttorka golvet gör jag nog imorgon när jag kommer hem från skolan.

Efter mattelektionen imorgon bitti åker vi på studiebesök.. på Teboden!! Lärarna har nog tänkt att det inte ska vara ett lika "seriöst" studiebesök utan lite mer förena nytta med nöje, studiebesök/mysigt avslut innan påsklovet..
Jag klagar definitivt inte. Jag tycker det är underbart att fika på Teboden och detta är ju faktiskt en grej jag kan tänka mej att göra med hela klassen.

Och imorgon eftermiddag kommer världens bästa Linus!!<3 Dessa två veckorna utan honom har varit grymt jobbiga.. Det är ju så ibland - mer jobbigt med avståndet än vanligt.. Men imorgon kommer han i alla fall hit!!

Jag & Linus<3 (.. passande nog är bilden från när vi var på Teboden i september..)


Mögrummet..

Kommer ni ihåg Mysteriet på Greveholm?? Well, i den hittar mamma Astrid och pappa Leif ett rum (där Jean och Staffan försöker skrämma dem men misslyckas) där de tänker slänga in vinterdäcken och annan skit de inte vill ha framme.. Leif föreslår att de ska kalla det "Mögrummet".
Mögrummet är faktiskt en passande beskrivning av mitt rum. Här är gammalt och dammigt och all skit verkar bara samlas här - man har inte en aning om vad man slängt in och inget av det som finns här är saker man egentligen behöver..

.. igår citerade jag och Joel Greveholm på lunchen och nu när jag höll på att städa kom jag att tänka på just "Vi kan kalla det för Mögrummet.."
Jag har sjukt ont i min rygg, så städandet går söligt.. Jag har inte bara ont i ryggen i och för sej - jag har ont i hela kroppen!! Men ryggen är nog värst..

Nej, en kopp varm choklad nu skulle sitta fint!! =)
Sedan fortsätter jag städa till dethär:

.. för ett år sedan..

Idag för ett år sedan fick jag, Marie och Emma för oss att inviga grillningssäsongen på Löfta.
Vi gick och handlade på ICA och Emma tog med sin lilla grill bort till mej och Marie på Kobbarna där vi dukat så fint vi kunde och öppnat fönstret in till vardagsrummet där vi satt upp laptopen med högtalare så vi kunde spela musik ut till uteplatsen.
För att tända grillen lättare satte vi fyr på Metro-tidningar där Josef Fritzls nuna fanns på framsidan.. Burn, Fritzl.. BURN!!

Det var inte särskilt varmt, men vi satt allt på uteplatsen och käkade och solen var i alla fall inte helt frånvarande..

Emma var den enda som fick bordsplacering XD

Och lite senare på kvällen kom David med.. Absinthen åkte fram.

.. fler kvällar som den tack!!

...

Idag har inte varit en jättebra dag.. så ni får en låt istället..


Latmask..

Usch.. jag har verkligen inte lust att göra någonting idag.. vill bara lägga mej på soffan och kolla på TV hela kvällen..
Nej, jag är inte alls motiverad längre till att städa rummet idag.. Tvätta kan jag göra, men nu tänker jag ockupera soffan. Sådeså.


Söndag..

God förmiddag!!
Jag har kollat runt på nätet och lyssnat på Bandit Rock en bra stund nu, men nu tror jag det är dags att göra lite nytta.. måste få något i magen först, men sen ska jag plocka lite på rummet och slänga in en tunna tvätt.

Längtar efter att få Skypa med Linus med. Har inte blivit så mycket med det de senaste dagarna för båda har varit så upptagna..
Jag längtar dock mer efter torsdag. Då kommer Linus hit!! Och för en gång skull blir jag kvar på hemmaplan över ett lov!!
När han kommer ska vi försöka göra någon dagsutflykt, baka, börja på vårat fotoalbum och annat sådant mysigt.. det är ju många dagar - så vi hinner nog allt med =) Det första jag ska göra är att krama honom så hårt att han knappt får luft. Fan vad jag längtar efter honom!!


Resultatet av måleriet:


Funderingar..

Sven, Frida och Pontus stack precis.. vi satt och snackade, drack lite och spelade spel. Alla var nog lite schletna dock.. inte minst jag.. var länge sedan jag verkligen sov ut.. länge sedan jag vilade upp mej över huvudtaget.. Skolan och resorna tär på mej.. Resorna får gärna finnas kvar - det är helt underbart att komma bort.. men skolan kunde gärna vara över nu.. den är jobbig och fruktansvärt påfrestande.. speciellt eftersom jag inte trivs för fem öre..
Men en grej jag funderar över är resorna.. Det är sjukt skönt att komma bort - inte bara till Linus då.. utan närhelst jag åker någonstans..
Innan har jag varit den som helst stannar på hemmaplan - nu flyr jag så fort jag får chansen.. Men jag vet inte vad det är jag flyr ifrån..
Tristess kanske.. jag är jämt så uttråkad och understimulerad här.. nu när så många vänner flyttat och det enda som håller mej kvar är skolan.. Allt känns tungt och jobbigt helatiden..
Och jag älskar känslan när jag sätter mej på ett tåg bort härifrån. Och känslan av att vara borta!! Jag blir gladare och har roligare även fast man kanske inte gör något speciellt.. bara är med människor man älskar..

.. eftersom jag är så schleten borde jag egentligen gå och lägga mej nu.. men jag kan vila hela dagen imorgon.. och på måndag är vi lediga på förmiddagen.. så jag kan sova ut då med..
Dessutom fick jag sådan lust att måla nu!!

.. jag blir nog uppe en stund till.. ;)


Bilder från igår:






.. nu sitter jag och väntar på att Sven och Frida ska komma hit.. vi ska dricka lite och kanske spela något spel eller se någon film!!


Lördagsmorgon..

Igårkväll var rätt okej. Sjukt lite folk ute dock!! Vilket var konstigt då det både varit löning och fint väder hela dagen!! Inte så många ute som jag kände heller.. Men vi hade trevligt i alla fall =) Bilder kommer!!

Idag regnar och haglar det.. det får det gärna göra en dag som denna - då man inte planerat att gå ut (förutom när jag ska hem då.. är ju fortfarande hos Viktoria).

Vi har precis ätit frukost och nu sitter jag och lyssnar på Electric Boys samtidigt som jag slötittar på The Big Bang Theory. You've gotta love it!!
Jag är inte heller bakfull idag.. bara lite törstig!! Det är det bästa - att slippa bakfyllor. Då känner jag mej fan övermänsklig!!


Hos Vicky.

Nu sitter jag i Viktorias mysiga stuga och dricker cider. Viktoria själv städar, så jag kollar Facebook, Bloglovin och passar på att blogga lite själv.
Ska snart börja göra mej i ordning med. Ska ha mina nya stövlar, min nya klänning + halsband från Nelly och vara skitsnygg.
Hotellet står på tapeten ikväll. Brukar inte tycka om att gå dit, men vi fick fribiljetter idag så då kan det väl vara värt att kika inom i alla fall.

Denna veckan var jag på SAMTLIGA lektioner. Fan vad jag är bra ibland!! Har gjort bra från mej i skolan med. Riktigt stolt!!

Ha en bra fredag!!


Torsdag

Idag kom jag i tid till skolan igen!! Fan vad duktigt =)
Pluggade järnet i skolan och har läst ut en femtedel av E. Gaskells biografi om Charlotte Brontë. Fått mycket inspiration till min uppsats i engelska nu.
När jag slutat skolan stack jag inom bageriet och köpte fika tills i eftermiddag innan jag tog bussen hem.

Nu ska jag diska lite och sedan funderar jag på att ta mej en liten powernap innan jag fortsätter plugga.. ska försöka få lite tvättat idag med.

Vicky ringde för en stund sedan med. Imorgon kväll åker jag hem till henne, vi ska dricka lite och sedan eventuellt gå ut. Blir nog roligt som tusan!!


De senaste dagarna..

Hihallihallå!!
Jag tänker inte ursäkta för dålig uppdatering - för så är det ibland. Och jag har minsann inte haft tid att blogga de senaste dagarna!!
I fredags åkte jag alltså upp till Linus. Hann träffa brorsan trekvart på Halmstads station innan jag åkte. Dan hade köpt med sej ballerinakex (kladdkaka) som var gudomligt goda!! .. dock skulle man haft mjölk att doppa dem i..
Tågen gick som de skulle (yay!!) och jag kom till Vänersborg vid 17.40 ungefär.
Linus kom strax efter 6, och Pingen hämtade oss.
När vi kom hem åt vi tacos och myste framför Rätt upp i 90-talet. Skitbra film (synd bara att jag somnade.. - men jag har sett den förut!!).
I lördags åkte vi in till stan och gick in i en Scrapbookingaffär för att se om de hade något kul till vårt fotoalbum. Vi köpte allt något, fast vi var väl inte så säkra på vad vi letade efter, så det blev inte så mycket.
På kvällen tog vi bussen in till Trollhättan och gick till Backstage. Det var en rätt trevlig kväll trots att jag fick en öl över mej och jag var lite irriterad på grund av en persons närvaro.. men men.




Kvällen avslutades med Max.

I söndags vaknade vi vid kvart i ett - trots att vi satt larmet på elva.. typiskt..
Vi tog det mest lugnt tills jag skulle hem vid 16.50..
Resan hem var trist som tusan. Jag tycker inte om att åka över Alvesta - det tar så satans lång tid!! Kom hem strax efter tio och gick och la mej rätt snart efter det.

I måndags beslutade jag mej för att bryta en vana. En blogg jag läser (365 saker du kan göra) gjorde ett inlägg om just det - bryt en vana. Och det gjorde jag. Jag slutade komma försent.. det har ju bara gått tre dagar - men jag har inte kommit försent en enda gång sedan dess!! Numera kommer jag inte försent (förutom ifall jag inte kan hjälpa det då).
Måndagen och tisdagen var som vanligt långa dagar i skolan.. sjukt långa.. därför är jag helt slut idag.
Vaknade ändå relativt tidigt imorse, så jag drack te och kollade klart på första säsongen av Desperate Housewives innan jag började göra något vettigt.

Idag har jag:

läst ut Den förlorade symbolen av Dan Brown (Den var rätt okej.. bitvis lite seg.. men enligt mej slår den allt annat av Brown förutom Da Vinci Koden..)

börjat skriva på min uppsats i engelska c

diskat


.. och ikväll ska jag tvätta lite och kanske plocka något på rummet med. Och jag får inte glömma Grey's Anatomy klockan nio på femman också!! ;)


Nu åker jag snart!!

Jag ska bara slänga ner det sista i väskan och bre några mackor.. sen drar jag!! Yay!!
Ska bli underbart att få vara hos Linus igen. De två senaste veckorna har varit riktigt sega..

Vi har planerat att dra till Backstage antingen ikväll eller imorgon. Det blir allt roligt!!
Sedan får vi se vad vi gör.. jag tyckte vi kunde ha en helkväll för oss själva och laga god mat och mysa.. Det var Linus med på - men enligt honom är god mat tacos.. alltid tacos.. Han har fått tacos hos oss varje gång han varit här förutom EN!! Hmpf..
Fast jag tycker hans vanor är så gulliga. Och jag tycker om att han är allvarlig när det behövs samtidigt som han är extremt naiv ibland (som att Linus tycker att alla låtar ska handla om riddare, drakar och demoner).
Jag älskar allt med Linus.

Nu regnar det =(

// XO

Sjukt kul!!

När pappa kom hem idag visade han mej filmen nedan från denhär länken.
Sjukt rolig video!! Check it out!!

En kinesisk flicka står innanför porten i ett hus och skrämmer slag på de som går in genom porten - men inte genom att hoppa fram och skrika bu, utan genom att bara stå där och stirra, i långt hår och ett vitt sovlinne. Det är både underhållande och förvånande att se hur rädda människor blir för någon som bara står helt stilla på en oväntad plats.


Duktig även denna dag.

Idag har jag minsann också varit duktig!! Pluggade hårt i skolan, ringde gymnasiet och bad dem skicka mina betyg, mailade en folkhögskola och frågade lite om en linje de hade och mailade två frågor om EU till någon som svarade för frågor angående.. ja, EU^^

Jag har varit sjukt trött idag.. försökte ta en powernap vid halv 4 men somnade inte.. sedan har jag kollat på två avsnitt av Desperate Housewives med - för jag tyckte jag förtjänade det.

Nu ska jag dock spela hög musik och börja packa!!

Kasabian<3


Fy faan vad jag känner mej duktig!!

Idag har jag lämnat intresseanmälan för jobb hos tre olika butiker på fyra olika orter. Jag har dessutom hittat några folkhögskolor jag är intresserad av och ska skicka lite ansökningar till dem + några jobb till så fort vår skrivare/dator därnere fungerar igen!!

Anledningen till att jag inte uppdaterat bloggen de senaste dagarna är att vi inte haft något internet. Men nu funktionerar det igen!!

Sexpartyt i lördags var faktiskt över förväntan. Det var rent av roligt!! Runt 11 stack vi dock in till Markaryd igen och tog några öl på Bacchu's. Jag blev lite för full - vilket plågade mej hela söndagen.
Men men.. rolig kväll hursom!!

I måndags var det skola och jag var helt död när jag kom hem. Detsamma gällde för tisdagen. Långa dagar i början på veckan är inte att föredra!!
Utan internet spenderades de dagarna med Desperate Housewives. Jag har nästan fastnat för det. Jag tycker det är en helt okej serie, men den saknar något jag inte kan sätta fingret på..

Idag har jag då varit ledig som vanligt. Dagen började med att en förbannad fader undrade hur man skulle få igång e-postkontot på datorn efter de formaterat om den.. Jag tror jag gjorde TRE knapptryck innan jag hittade felet. TRE!! Sedan tog jag en dusch, kollade på ett avsnitt av Desperate Housewives och sedan började jag leta jobb och utbildningar. Jäklar vilken tid det tagit!! Och då är jag ändå inte klar - idag mailade jag bara iväg till de jag kunde. Sedan blir det att skicka iväg ansökningar med posten också.
För några måste jag fixa en referens till, betyg och arbetsprover - det ska jag fixa så mycket som möjligt av imorgon. Och senare idag ska jag skicka efter personbevis.

Nu ska jag slänga in en tunna tvätt och sätta mej och läsa lite - för jag behöver allt en liten paus. Det kan verka som att jag inte gjort mycket idag - men det har jag. Och jag känner mej sjukt, jävla duktig!!

.. ska försöka börja packa idag med - för på fredag åker jag till min älskade!!


Pryd Kanja går på sexparty.

Oj vad tiden gick snabbt idag!! Jag steg upp vid elva och sedan dess har jag bara lyssnat på musik och pysslat lite med allt möjligt.. Och nu drar jag till Line i Markaryd där jag, hon, Viktoria och en vän till Line ska ta någon öl innan vi tar bussen till Vittsjö (i mitt fall förhoppningsvis flera öl med tanke på detdär med pryd Kanja går på sexparty.. NOOOOOO!!).

Men det blir nog allt en rolig kväll i alla fall. Nu ska jag bara slänga ner en handduk i väskan och så är jag klar (måste i och för sej måla naglarna men gör det hos Line).

Drunk-Kanja - here you go!!

Ha en fin lördag!! Bajbaj!!


Godnatt!!

Nu är jag allt riktigt trött. Har plockat undan ölburkar och ska bara torka av bordet lite, sedan sova.
Frida och Sven kom hit vid 9-tiden och sedan kom även Josef och Pontus. Dan satt med oss större delen av kvällen (la sej väl för trekvart sedan), och de andra stack nyss. Och när jag plockat klart kryper jag också ner i sängen, kramar kudden och drömmer om min Linus. Faaan vad jag längtar efter honom nu.

Jag har det så bra. Och jag kan ärligt säga att med Linus är jag riktigt jävla lycklig!!

Godnatt!! =)


FREDAG!!

Fy faaaan vad skönt det är med lite helg äntligen!! Denna veckan har varit helt blurrig och jag har varit ett vrak.. minst sagt..
Idag stack jag till skolan i tid (!?), gick på näringsläran, sedan skrev jag och Joel ett grymt arbete om EU:s handels- och jordbrukspolitik på strax över en timma och höll en skitbra redovisning om det på samhällskunskapen OCH lyckades engagera klassen i en diskussionsuppgift vi formulerat under tidigare nämnd timma.. Way to go!!

Efter skolan kom mamma och hämtade mej för jag skulle göra en liten inhandlingsrunda på Systemet och skulle handla så mycket att jag inte ville ta kassarna på bussen/+ cykeln.. jobbigt ju!! Under tiden jag strosade runt bland ölsorterna gick mamma bort till någon gardinaffär och när jag inte hittade henne vid bilen då jag var klar stack jag in på Statuz och hittade en kort, svart kjol med tyll som var på slutrea (70%, sjukt med slutrea nu egentligen) för 78 spännos XD Jag var helt salig för den var så fin!! .. och billig..

Jag försöker organisera lite fest ikväll med men alla verkar helt off.. Frida hade varit ursäktad för hon går på penicillin - MEN hon ska allt med och festa på saft eller något i alla fall!! DET är äkta kämparglöd det!! Eller något.. hade jag inte kunnat dricka på någon vecka hade jag inte bangat för det - jag hade allt kunnat sitta nykter och vara trevlig ändå!!
.. men jag vet inte - några ska säkert jobba i helgen och andra är väl utslitna så det är därför de inte vill med.. och det är faktiskt okej det med.. En ledig helg ibland är ju bara skönt.
Och nej, jag försöker inte förespråka alkoholbruk nu.. jag vill bara att folk ska vara lika sociala som jag kan vara när det passar mej XD Och så är jag rastlös för att jag inte träffar Linus denna helgen.. då klättrar min själ Kanja på väggarna!!
     Jag hoppas hursom att det blir något ikväll.. något litet.. vi kan sitta hos mej och snacka lite skit eller vadsom.. och jag tänker i alla fall dricka!!

Imorgon blir det i alla fall fest med klassen.. jag tänker vara gött rund om fötterna innan jag drar dit dock - för det är sexparty.. och eftersom jag kan vara rätt pryd tänkte jag skylla rodnad och obehärskat fnitter på alkohol.

Nu kom nog Dan hem!! Ja det gjorde han!!:
Dan: Hej, Kanja.. vad fint att du delat med dej av ditt ölflak.
Kanja: Ja, eller hur!!
Dan: Synd bara att det var tomt..
Kanja: Ja, men tanken var ju fin!!


Kvällen:

Efter att ha kollat igenom flera avsnitt av Desperate Housewives blev jag så hemskans sugen på att baka!! Så nu har vi flera plåtar med chokladmuffins stående i köket.. och jag har inte tagit mer än en!! Det var nog själva bakandet jag var sugen på.. inte resultatet..

Snart börjat Grey's Anatomy!! Efter det ska jag nog göra i ordning mej för sängen och lägga mej och börja läsa Dan Browns senaste.. om jag orkar - jag är helt slut.

// XO

Skolarbete-ledig-serier..

Jag stannade uppe grymt länge inatt och skrev på min loggbok i Engelskan och mejlade sedan iväg den till läraren.. Fy fan vad trött jag var - jag kunde knappt hålla ögonen öppna.. och igår var jag även trött hela dagen - så trött att jag till och med somnade på psykologin!!
Skolan igår var i övrigt lika intetsägande som vanligt.. trots alla intriger på skolan ser jag den som rätt händelsefattig. Jag håller mej väl medvetet lite utanför med.

Idag är jag ledig i alla fall och det är helt underbart!! Jag behöver det verkligen.
Men idag tror jag inte det blir mycket pluggat.. jag tänkte nog bara skumma igenom några böcker jag har efter grejer till min uppsats - och sedan när jag får tillbaks loggboken kan jag börja skriva på den..

Nu blir det i alla fall till att dricka lite te och kolla på Desperate Housewives. Jag har aldrig följt det - men nu har jag börjat glo på första säsongen och det är ju faktiskt lite underhållande =) Inte som Mighty Boosh, The IT Crowd eller Black Books dock. Men de serierna går ju inte att slå!!
Och på tal om bra serier - idag sänds ett nytt avsnitt av Grey's Anatomy!!


Fuck it..

Jag förstår inte varför allt skolarbete kom nu efter lovet!! Så brukar det väl aldrig vara?? Jag har massor att göra och på tok för lite tid!! Därför får detta bli ett kort inlägg.

I fredags följde Linus med mej till skolan. Han träffade några av mina klasskompisar och vi åt på pastavagnen och grejs.
Grejjorna från Ellos passade inte - förutom skorna som är helt underbara. Men det gör mej inget att alla byxorna var för stora - för på lördagen åkte vi till Väla och jag köpte jeansleggings som är riktigt jäkla tok-snygga ;)
Både på fredagen och lördagen var vi hos Emma där det var fest fre-lör. Trevligt, trevligt.
Igår tog vi det mest lugnt och pluggade.. och imorse åkte Linus "hem" till Karlstad igen.. det hade varit helt underbart att ha honom här nu.. men vi träffas snart igen..
Skolan idag var.. som skolan brukar vara.. jag fick testa att scrappa på skapandet dock - och det var riktigt roligt!! Ska försöka ta med mej lite till mina fotoalbum som jag snart ska fortsätta med.

Nu ska jag återgå till pluggandet + min öl. Det behövs för att hålla motivationen uppe!!

...

Jag har ont i precis hela kroppen och mår fortfarande skitdåligt!! Fy faaan!!

Hemma igen från skolan nu i alla fall.. Linus kom och mötte mej och vi gick till ICA och köpte lite donuts, gick hem och fikade. Det var riktigt varmt på altanen - så vi satt där ute och gottade oss.. lite ljust dock..
Sedan hämtade jag posten - och hade fått paket av Nelly. Jag hade beställt ett halsband och en klänning som båda var helt underbara - men klänningen var för stor.. så nu får jag skicka efter en storlek mindre på den.. hoppas den passar bättre - för nu är jag kär!!

Jag hade fått paket från Ellos också - men det måste jag hämta ut.. så jag och mamma ska ner till posten sedan och fixa när hon kommer hem. Bland grejjorna jag beställde därifrån är det ett par stövlar som jag verkligen hoppas passar!!´.. men vi får la se..


Rackarns bananer!! =(

Inatt sov jag dåligt, hade migrän, mådde dåligt och snorade en massa. Och imorse gick jag upp lite för sent och missade bussen. Så nu får jag vänta tills nästa som inte går förrän om över en timma till. Fuck.
Jag mår inte bra denna morgon heller.. men till skolan bör jag gå trots att det bara är profiltid (dvs övervakade självstudier)..
Men det underbaraste som finns ligger och sussar sött i min säng nu - så allt är inte dåligt!! Det var dock ett himla jobb att få hit honom - då jag satt på bussen till Ljungby igår ringde Linus och berättade att hans tåg blivit inställt. I kassan på stationen i Vänersborg visste de inget om att tåget blivit inställt men hux flux kom en ersättningsbuss till Göteborg. Linus hoppade på och allt var frid och fröjd tills han kom till Trollhättan och blev beordrad att springa bort till rätt spår - för där stod ett tåg och väntade på honom.. Jaha??
Och det tåget var även försenat - och Linus skulle missa sin anslutning i Göteborg.. Tågvärden ringde SJ:s resebutik i Göteborg som lovade att boka om Linus till smidigaste avgång oavsett vilket bolag det var med då han kom dit.. men då han kom till Göteborg visade det sej att tåget han skulle åka med egentligen hade väntat på honom - så han kom med det i alla fall!!
.. det var en massa annat småkrångel och oro för hur det skulle gå och grejs - men allt löste ju sej!! Och nu är min älskling här!! .. jag går nog upp och lägger mej hos honom i fem minuter till i väntan på att kaffet ska bli klart.. bussen går ju inte förrän om en timma!!

Morgonseg och kaffe-cravings..

Huuuu vad segt det var att stiga upp idag. Ändå hade jag satt tre larm på mobilen och mamma och pappa på väckning. Jag tror mest det var segt för att jag är så förkyld och har huvudvärk och vill bara ligga kvar i sängen.. och kanske lite vetskapen om att man faktiskt är ledig - så jag borde sova längre. Men jag får skylla mej själv som inte fixar i ordning saker i tid!!

Jag insåg i alla fall snabbt att jag måste stilla mina kaffe-cravings innan jag tar itu med rummet. så det är det jag gör nu.


Snorunge!!

Fy faaan för att vara förkyld!! ='( Ingen tycker väl det är roligt i och för sej - men sicket helvete det kan vara!!
Jag bastade för en stund sedan och snorandet lugnade ner sej för en stund men nu är det lika illa igen.

Det blir riktigt gött att vara ledig imorgon. Jag ska gå upp tidigt, plocka i ordning det sista på rummet (jag är så dålig på att städa rummet.. jag säger att jag ska städa det, plockar en stund tills jag hittar något roligt där, blir sittandes en stund och går slutligen därifrån - med rummet halvstädat..) och sedan åker jag till Ljungby och går lite på stan innan mamma slutar och vi ska åka till Halmstad och hämta Linus!!

Nu ska jag och Linus kolla på bilder.

Siffror..

Nu är jag hemkommen från skolan =)
Vi brukar gå länge på tisdagar, men idag blev eftermiddagslektionerna inställda (kör och sömnad). Tur - för jag hade tänkt sjukanmäla mej då eftersom min rinnande näsa och min huvudvärk inte är nådiga idag.

På bussen hem verkade det som att alla byfånar häromkring verkade ha bestämt sej för att ta just samma buss som mej idag. Och vi har minsann en hel del byfånar här!!
Jag kunde inte undgå att höra vad några av dem pratade om.. Och just denna tanke har slagit mej innan: Här i ett litet samhälle skryter vi om siffror. DET ÄR SANT!! Si och så stor TV har man, så många Gig på datorn, så många externa hårddiskar, så snabbt internet, så mycket kostade det.. siffror, siffror, SIFFROR!!
Är det allt vi har att komma med?? Vardagliga saker - där siffrorna är det som spelar roll och det är genom dem vi hävdar oss??
Fast med tanke på hur litet utbud vi har här av saker att göra på fritiden är det kanske inte så förvånande.. Många kan inte berätta om händelser och upplevelser och sådant.. - Grejer som egentligen skapar personen. Personen skapas inte av det man har - utan den man är och det man varit med om.. eller hur??

Jag saknar en massa i siffror. Jag har inget att skryta med i nummer-väg och är hästlängder bakom de flesta.. fast jag är inte ett dugg avundsjuk. Jag anser att jag har så mycket mer att komma med än dem.

Nu ska jag dricka te och kolla lite på "9". Sedan städa!!

Nattinuffsen!!

Följ min blogg med bloglovin
.. jag satte igång Surrogates innan och dum som man är tänker man: Jaha, den är bara 1 timma och 24 minuter. Men då kan jag ju se hela!! Jag tyckte inte filmen var jättebra men jag skulle allt gärna ha en robot-double ibland - men inte helatiden..
Det är tur att jag börjar sent imorgon nu när klockan blev lite för mycket.. och jag mår lite bättre - så jag tror allt jag kommer iväg till skolan med.

Nu ska jag ringa Linus och säga godnatt lite snabbt innan jag kryper ner.

Och godnatt till er med =)

// XO






Kort uppdatering..

Jag må säga att jag varit rätt duktig idag!! Förutom att ha pluggat/läst har jag beställt en hel del kläder och tvättat lite. Jag och Linus kollade igenom några fler bilder och jag har inte kollat på någon film.. det blir nog lite film sedan - men inte en hel.. för jag kommer inte sätta igång den innan nio - och det är egentligen bara dumt att sätta igång filmer efter nio på vardagar (+ söndagar).

Nu ska jag ta en dusch, sedan sortera lite tvätt och sedan lite film.. =)

Känner mej ytterst upptagen och viktig.


Bara för att jag ska få ett sjukt bra omdöme på min uppsats om Jane Eyre så drog jag fram alla böcker jag hade om Charlotte Brontë ur bokhyllan. Jag har redan kollat igenom en av dem och antecknat en massa. Jag har kommit en bit i Jane Eyre med och hittat både symboler och metaforer samt börjat på en finfin loggbok (som egentligen är en massa lösblad - men vafan.. det är utförligt i alla fall).

Jag har Skypat en snabbis med Linus också och vi hann kolla igenom några foton till. Gaah - jag vill beställa foton redan nu!! Jag tycker det är så roligt med foton och fotoalbum (.. återigen - fan att jag inte kan vara med och scrappa på skapande-lektionen idag!!).

Nu tar jag dock en liten paus i läsandet. Tänkte ta en kopp te, zappa bland TV-kanalerna, och går inget vettigt på TV:n kör jag igång en film!!

// XO


Febrigt och förkylt..

Första dagen efter lovet och jag är för sjuk för att gå dit. Visst - jag längtade ju inte precis tillbaks till skolan men det jag är riktigt sur över är att på skapandelektionen i eftermiddag skulle vi få scrappa.. Och DET ville jag minsann vara med på!!

Men jag har legat och vilat hittills och nu ska jag sluta ligga och "lata" mej. Jag ska hoppa ur pyjamasen och i favoritjeansen och någon T-shirt (typ vardagsklädseln), skutta nerför trappan med Jane Eyre i handen (läxa), göra ljuvligt kaffe och sedan dricka det med välbehag - samtidigt som jag läser.
Efter det ser jag fram emot att få se hur Linus ser ut då han kommer från frisören!!
En film ska jag hinna med idag också. Surrogates, 9 eller Hero?? Jag får se vilken jag väljer.. Och så ska jag försöka få något tecknat med..
Men först och främst läsa Jane Eyre faktiskt.. för vi skulle föra loggbok och skriva uppsats i engelska C om den sedan.. Glömde ju ta med den när jag åkte iväg över lovet - så istället var jag fast med en chick lit av Jane Green (vilket funkar det med - men jag anser knappast hennes böcker vara litterära mästerverk. De är mest tidsfördriv.).. Loggboken ska vara klar om typ en vecka med och jag har inte börjat läsa än.. Men jag är övertygad om att jag hinner läsa ut den i tid ändå - det är ju favoritboken och jag kan den i princip utantill. Kanske hade jag någon liten baktanke då jag valde att läsa den av alla böcker läraren lagt fram åt oss??
Man får inte vara dum om man ska vara smart!!

Godnatt!!

Ikväll har Linus och jag kollat igenom en massa bilder från när vi träffades och framåt (men vi är inte klara än). Vi har plockat ut de vi tycker extra mycket om - för vi har tänkt att göra ett fotoalbum om oss. Jag ser riktigt fram emot det - tycker det ska bli jätteroligt!! Det är dock så svårt att välja ut vilka foton man ska använda.. Som det är nu har vi valt 97 foton - och kommit halvvägs. 97 foton blir typ ett fotoalbum - och tanken är väl att vi ska lägga till några foton senare med.. Vi får nog sålla rätt bra bland fotona - och kanske inte välja bilder från VARJE mapp utan bara från några riktigt speciella tillfällen..

Imorgon börjar skolan igen - vilket jag inte ser fram emot. Jag är helt slut!! Visst - jag är sjuk med, så jag är väldigt seg av den anledningen.. Men jag har inte riktigt vilat upp mej nu på lovet. Jag har ju knappt varit hemma!!

Nu ska jag i alla fall krama kudden och längta tills onsdag - då kommer min älskade<3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!