Last day @ work!!

 

Kul på jobbet:

En dag kvar!!

En bild..

Jöns skickade en bild till mej på fejjan. "Här är din katt" skrev han. Jag undrar bara om den kommer att få plats i lägenheten..
På söndag hämtar jag förmodligen (förhoppningsvis!!) honom =)

Snart slut!!

Två dagar kvar på jobbet!! Känns underbart. Idag var en kämpig dag - precis som måndagen och tisdagen. Imorgon räknar de flesta i gruppen med ska vara en seg dag, men alla ser fram emot fredagen. Jag har skickat ut en karta ritad i paint som gruppmail så alla hittar hem till mej på kvällen. Vi ska grilla och visa våra rätta drag i dimman på altanen. Hö hö. Känns som att det kommer att bli ett riktigt kanon-gäng på fredag. Det är ju bara bra människor kvar i gruppen nu!! Eventuellt kommer också en tjej som slutade hos oss för några veckor sedan. =)
Idag fick vi exotisk planka och tårta på jobbet. Det var trevligt. Några höjdare från uppdragsgivaren (som jag inte tror jag får skriva ut i bloggen) var där på besök också. De gav oss varsin Francis (spoiler-alert!!). Han var jättemjuk!! Men gladast blev jag nog för öronpropparna de också delade ut. Bara häromdagen sa jag att man borde alltid ha öronproppar då man går på konsert eftersom man märker hur det tjuter i öronen efteråt - varningssignal!! Jag fick ett lipsyl också. Och en massa godis. =)
Dessutom sa en av cheferna att han inte brydde sig om mina kassa samtalstider längre. Det var nog det bästa idag!! Då kan jag slappna av lite de sista dagarna. (Jag gör givetvis fortfarande mitt bästa, men jag behöver inte kolla på hur jag ligger till hela tiden och stressa.)



Suzi är angelägen om att få flytta..


Festivalhelgen:

Fy fan vad roligt jag hade det!!
I fredags bastade vi, grillade och drack öl. Lite musikquiz och trevligheter blev det också.
På lördagen fick vi öl på sängen till skönsång av Pedersen, Bim och Josef. Sen bar det av ner mot R1 och den traditionella ölfrukosten!!



Sen drog vi vidare till biblioteket där jag, Pedersen, Linus och Josef anmält oss som två lag till en frågesportstävling:
Denna bilden är tagen strax innan en i motståndarlaget kallade oss för feminister (för att de fick frågan när kvinnor i Sverige första gången fick delta i Riksdagsvalet, kunde inte den, Erica kunde frågan (1921) och jag fyllde i med "Och rösträtten fick vi 1919.."
Vi kämpade bra och fick många tanters hakor att falla, men tyvärr räckte det inte ändra fram.. vi fick rosor i alla fall och delad tredjeplats.
Sen hittade jag en häst i parken utanför. "FÅR MAN KLAPPA!?!?" och så sjöng jag Amazing Horse.
På kvällen var det som vanligt förfest innan kvällsfesten på altanen hos föräldrarna. Pappa målade Josefs naglar..
Sen bytte de plats för att måla naglarna på andra handen:
Det dracks öl i för små glas:
Sen drog vi ner till kvällsfesten. Jag dansade röven av mej och försvann således några timmar. Jag fick dock höra att jag blev bjuden på 3 öl!! .. Här skymtas jag dock i högerhörnet:

Om någon undrar hur det ser ut när jag packar:


En Stockholmsvisit i våras:

Bättre sent än aldrig:

Snart flyttar vi..


Saft


Man ska inte klaga..

Det var segt att stiga upp idag.. stack till jobbet 07:25, satt ute och rökte med Christoffer innan vi började 07:45. Vi loggade in på telefonerna och hela gruppen ropade bort till driften flertalet gånger att vi ville kompa. De sa till och med till oss att "det kan ni glömma!!" Så fick driften ett samtal från det andra stället, där den stora avdelningen av det vi sitter på finns, att de chansade på att det inte skulle ringa så mycket.. 4 pers fick kompa och av oss 6 var jag en av dem som fick gå efter lottdragningen. Så 08:45 stack jag hem. Bara en timmas jobb, men fy fan vad härligt!!
Nu hinner jag ju att fixa lite till innan folket kommer (skulle egentligen slutat 16:45).

Har ni sett den förut??

Snurrar runt lite på YouTube och klickar mej in på denna. Pojkvännen och hans fd band spelar. Linus är då sångaren:
Nu spelar Linus dock i TRIAL.

We're sexy and we know it..


Måndagsfunderingar

Denna måndagen passerade rätt smärtfritt.
Kom till jobbet och var sjukt trött.. tyckte synd om mej själv i rökrutan en stund, tills Christoffer kom. Jag har nog aldrig sett en människa se ut som en zombie innan. Stackarn hade fortfarande kvar bakfyllan från i lördags!! Med tanke på hur han mådde imorse måste han mått förjävligt igår.
Dagen gick rätt segt, men inga allvarliga incidenter, inga jättekrångliga kunder osv osv.. det ringde dåligt, så vi satt dubbelskillande (satt på flera linjer).
Vid tre frågade min gruppchef om jag ville kompa.
"FÅR JAG DET!?!?"
"Ja, det får du."
"NÄR DÅ!?!?"
"När du vill."
Så vid tio över tre drog jag hem för dagen. Det sista jag hörde var arbetskamraterna som undrade om det fanns möjlighet att kompa. Fy fan vad kul det var att bara resa sej, ta väskan och gå samtidigt som man såg alla förvånade miner och bara sa: "HEJDÅÅÅÅ!!"
Jag var den enda om blev tillfrågad.
Då jag kom hem åt jag lite Ben & Jerry's. Sen gick jag ut med Suzi en runda.. sen fick jag tråkigt.
Jag har inte så mycket att göra härhemma.. är inte riktigt på humör för att läsa.. har två avsnitt av True Blood att se, men eventuellt suger jag lite på den karamellen lite längre.. funderar på att ta en promenad, men det är fortfarande så varmt.. hmm.. Fast en liten promenad kanske vore gott nu på kvällen.

I fredags gjorde mej förresten Bim lycklig genom att joina mej och gå ner till R1 på en öl. Vi tjötade och spelade biljard. Och i lördags åkte vi till Markaryd och jag okynneshandlade.. bordslöpare, kattleksaker, garnnystan och sånt.. och på kvällen åt vi surströmming. Jag har inte ätit det sedan jag var liten. Det var faktiskt inte alls dumt!!
 
Annars då?? 9 arbetsdagar kvar innan företaget lägger ner.. känns så jävla underbart!! Jag gillar mina arbetskamrater och vi har jäkligt kul på jobbet ändå. Tänk er en lekstuga/mentalsjukhus. Det är jargongen i gruppen. Men själva arbetet är inte så kul. Missförstå mej rätt, jag har gärna telefonjobb. Men jag tror jag borde ha en annan placering på kundtjänst tror jag. Det finns ju så många avdelningar!!
Idag var det snack från en av gruppcheferna att de ville ha en sista firmafest.. samma dag som vi slutar.. jag hoppas fan mina arbetskamrater fortfararande är på grillning hos moi. Fast det tror jag väl de är egentligen.. vi började ju i april och visste att företaget skulle lägga ner.. vi har inte varit där så länge och alla har väl mer eller mindre tagit det som säsongsarbete. Den starkaste sammanhållningen är ju inom gruppen. Det är vi som hänger ihop. Jag tror nog det blir grille ändå.

Fast innan dess har jag "festivalen" att se fram emot. Varje år har vår by en "festival", vilket mer är en fest som blivit mindre och mindre sedan jag var liten.
Jag och mina vänner har dock alltid samma traditioner:
Fredag: Grilla och förfesta.
Lördag: Ölfrukost (vi ser till att vara på puben i god tid innan ölförsäljningen börjar. Då de väl börjar att sälja öl är vi på den)
Powernap (fast det brukar aldrig bli något powernappande.. alla fortsätter bara att dricka då man kommer hem (först går man dock runt och kollar bland knallarna, vad för skit som säljs i år..)
Förfest på vår altan inför kvällen
Kvällsfesten (nere i byn där en massa folk i olika åldrar samlas).
Det kanske inte låter så himla fantastiskt - men det blir vad man gör det till!! Vi har alltid skitkul och nu när alla bor på olika ställen är det en bra ursäkt för att träffas =)

...

När jag var liten sa pappa till mej att "Man ska alltid hälsa på de äldre, för de har byggt upp världen till dej.."
Men när ungar nuförtiden går förbi mej och säger "HEJ!!" tänker jag bara: "Heeeelveeeteeee...." // Gammal

I don't like mondays..

Helgen i Varberg var kanon!! Vi kom dit rätt sent på fredagen och glodde på Fantomen på Operan innan Linus kom hem. Då tog vi det lite lugnt, lyssnade på musik och satt och tjabbade.
I lördags tog vi strandpromenaden in till stan, gick runt där en stund innan vi drog till fästningen och fikade. Efter det gick vi hem och lagade lite mat och spelade spel.
I söndags glodde vi lite på handboll och satt i vår "trädgård" (vår gräsplätt) i solen. Härligt att vi har en liten uteplats utanför lägenheten. Få förunnat.
 
Men helgen gick fasligt snabbt och idag var det månad idag.
Ett av de första samtalen jag tog idag slutade med att killen som ringde skrek att jag var en jävla hora. Jag slängde på luren, men löste ändå ärendet.
Sen klarade jag i alla fall ta några samtal till innan jag tog rast.. men fy fan vilken liten människa. Knäppjävel.
På kvällen fick jag mej i alla fall ett gott skratt.. eller ja, alla i gruppen fick sej ett gott skratt då Christoffer säger till en kund att han bara ska "fixa hans fru först".. han hade pratat med frugan innan och skulle bara göra klart ärendet. Haha!!

Men fy fan vad gött det var att komma hem sedan. Det var en kass dag idag.. som de flesta måndagar^^
Jag sitter och lyssnar på Iggy och dricker vin. Kiss-vin. Det var jäkligt lättdrucket!! Men jag blev ju mer impad av vinet än deras öl i alla fall. =) Dock minus att det inte är skruvkork. Jag skulle bara ta ett glas vin, upptäckte att det var en old-school-kork och var så sugen att jag öppnade den.. så nu dricker jag inte bara ett glas, utan en flaska.. tur att jag jobbar eftermiddag imorgon..
Men helt klart godkänt!!
 
Nu är det förövrigt bara 14 arbetsdagar kvar innan vi slutar och företaget lägger ner.. mindre än tre veckor.. nedräkningen har börjat. Fy fan vad härligt!!
Och det är mindre än fyra veckor tills jag flyttar.. innan dess ska jag hinna med (förutom att jobba klart) en surströmmingsskiva, en Strömsnäsfestival, en avslutningsfest med gruppen på jobbet (om inte alla skulle banga i sista stund) och att fixa en till katt (jag och Linus köpte halsband till den i helgen.. mjihihi!!) och lite smått och gott. Jag har allt saker att se fram emot.. men det är så det ska vara =) Egentligen vill jag bara flytta nu, men för att palla med allt behöver jag saker att sysselsätta mej med.. annars blir jag tokig.

STRIKE!!

Som sagt var det bowling som stod på schemat idag efter jobbet. Jag hade kommit med förslaget på förstapriset, som chefen antog!! Självklart vann jag det inte.. EN HEL TIMMA I KOMP att ta ut vid eget valt tillfälle.. fy fan vad jag ville ha det priset!! Men men.. trevligt var det i alla fall =)
 

Aktiviteter med jobbet

Det var en skitdag på jobbet idag.. ser verkligen inte fram emot resultatet imorrn. Jag kommer få pisk för dåliga resultat.
Då jag kom dit var gruppchefen tillbaka från semestern. Hon lyckades övertala mej att dra med arbetskamraterna och bowla imorgon efter jobbet. Hon skjutsat mej faktiskt både dit och hem. Schysst!!
Fast jag måste erkänna att hälften av anledningen till att jag ville med var att jag fick löfte om att kompa sista halvtimman imorgon ;)
Sist jag bowlade var i Alingsås för ett jävla bra tag sedan.. då hade jag precis fått min gymnasiekompetens och var skitglad.. då drack jag dock, men med tanke på att det är en jobbdag på fredag också och att chefen skjutsar hem mej vågar jag nog inte dra i mej ens en öl.
Folket på jobbet pratade också om grillningen hemma hos mej den sista augusti. Kul att alla verkar på!!

Have you ever seen the rain??

Det tar på krafterna att jobba sju dagar i streck!! Jag jobbade må-sö och jag var så trött mot slutet.. Nu har jag varit ledig i två dagar, men är nästan ännu tröttare!!
I lördags försökte jag mygla till mej komp genom att maila chefen på hemmasnickrad tyska där jag skrev att det ringde lite, jag ville gå hem och jag var jättetrött.
Jag fick ett "Herzlichen Glückwunsch, frau Eliasson. Und wie alt bist du?" tillbaka. Note to self: Avsluta inta med att säga att det minsann är din födelsedag också om det inte är det.. för när han kom på att jag ljög fick jag inte kompa.. =/
I söndags fick jag dock kompa en skvätt. Fi fan vad gött det var.
Men igår var jag så rastlös.. jag har packat en massa inför helgen (vi åker till Varberg och jag ska ta med mej det mesta av bohaget jag har här hos mor och far..; så nu kommer jag verkligen bo i en resväska!!) och så kollade jag på kulstötning med pappa. KULSTÖTNING!! Förstår ni hur tråkigt det ÄR!?!?
Idag har jag fortsatt med packningen.. jag ser fram emot helgen som fan.. förhoppningsvis kommer svärföräldrarna dit också. Dvs - i så fall får mina och Linus föräldrar träffa varandra för första gången!! Jag och Linus har varit tillsammans i tre år och våra föräldrar har inte träffats än. Det är fan skamligt!!
Men innan helgen väntar tre arbetsdagar.. och det känns rätt okej faktiskt. Det var inte jättekul att vara ledig en måndag och en tisdag.. alla andra jobbar ju^^
 
Har förresten fyllt på bokhyllan lite (så nu blir nog Linus lite galen på mej.. jag ockuperar en hel bokhylla i Varberg med mina böcker och har börjat inkräkta på DVD-hyllan också..). Köpte Leonard Nimoys självbiografi, Caitlin Morans "How to be a woman", fortsättningen på Vampire Diaries (yeah, I'm a sucker för vampires.. hö hö.. dock ej Twiligt.. jag lästa halva första boken och sedan lämnade jag tillbaka den till henne jag lånade den av.. fattade aldrig vad allt ståhej handlade om..) samt en bok om Amy Winehouse som är skriven av hennes far.
 

And then it's settled:

V. 35, då jag slutar på jobbet, kommer denna lilla krabaten hem till mej och flyttar sedan med till Varberg.

Vad händer??

Vi har blivit väldigt få i gruppen på jobbet nu. I dag är vi 6 stycken. Helt sjukt!! Och en till ska sluta om några veckor.. dock tror jag att vi 5 som blir kvar får vara kvar till slutet.
Vad har annars hänt då?? Jo, vi som var kvar blev uppsagda i måndags. Eftersom företaget vi är placerade på lägger ner den sista augusti tyckte bemanningsföretaget att de kunde göra sej av med oss innan vårt kontrakt tog slut i oktober..
Det vi fick var inte ett personligt besök och ett papper i handen. Nejdå.. vi fick en PDF-fil på mailen som vi skulle svara "OK" på om vi tagit del av informationen..
Jag svarade "Ja, herr Kantarell" och fick inget svar.. undrar om affärsområdeschefen blev sur eller något..
Men måndagen var en riktig jävla skitdag. Det gick kasst med målen vi ska hålla på jobbet, jag hade huvudvärk hela dagen, systemen fuckade ur och då jag kom hem började det blöda ur örat. Jag tänkte "Jahopp, nu dör jag också.. då är verkligen denna skitdagen fulländad".. fast jag dog inte.. och det slutade blöda ur örat efter en stund.
Idag och igår var dock bara sega. Fi fan vad tråkigt jobbet var. Men idag fick vi i alla fall kompa sista timman. 3 arbetsdagar kvar, sen är jag ledig mån-tis. GÖTT!!
 
Igår ringde Andreas (som jag jobbade med i Karlstad) och skällde ut mej för att jag aldrig svarar i telefon. Han hade tydligen försökt få tag på mej 3 ggr i veckan (??).. Trevligt att han fortsätter att ringa dock och inte ger upp. Han ville eventuellt komma och hälsa på innan hösten då han förmodligen skulle flytta utomlands.
 
Annars då?? Njae.. Suzi kanske får en kompis lagom tills vi flyttar. Jag hittade en katt häromdagen på Facebook till salu. Några bekanta till mej sålde den. Jag ringde Linus och hörde mej för innan jag skrev att vi ville köpa den.
Vi har ju pratat om att skaffa en Devon Rex skitlänge, men det känns faktiskt inte som att vi är i den ekonomiska sitsen så vi kan punga ut så mycket pengar i dagsläget.. Om några år ser nog situationen helt annorlunda ut. Vi har bättre ekonomi, större bostad m.m. m.m.
Som vi kommer att bo nu så är 2 katter lagom. Och vi har ju pratat om att skaffa en kompis till Suzi så länge..
 men har inte fått något klart svar än.. alla vill ju inte sälja sina katter som innekatter heller (vilket jag faktiskt kan förstå.. jag anser också att katter ska få vara utomhus - men vi har löst det med Suzi genom att gå ut med henne i koppel, vilket hon tycker är skitkul). Vi får se, vi får se..
 
Flyttdatum är bestämt nu också: Jag drar den 7:e september (på min födelsedag). *Längtar*

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!