Kort inlägg

Jag har haft fullt upp under hela min vistelse neråt i landet. Jag har varit med om det sjukaste midsommarfirandet någonsin (kommer lägga upp bilder här med små anekdoter om några dagar) och det hela slutade med att Bim, Pedersen och jag körde tio mil för att köpa pizza i Vinslöv på söndagen. Igår gjorde de tre sistnämnda en liten roadtrip till Eslöv och tillbaka för vi hade hört att där fanns ett fint slott.
Idag är jag så sjukt seg, men ingen rast och ingen ro - för om en stund beger jag mej mot Vänersborg.
I love you guys!! + Bim ofc.<3

Om gårdagen

Hemfärden gick rätt bra. Dock var det förseningar och skrikande barn hela vägen.
I Halmstad väntade en strålande och något nervös Bim. Vi drog och fikade, sedan Systembolaget, sedan fikade vi lite till på Espresso House och så var det dags för henne att göra sin dermal. Piercaren var jättetrevlig och jag fick minsann hjälpa till att plocka fram grejer (för grejerna han plockat fram passade inte och han var inne på sitt sista par latex-handskar). Sterilt skulle allt såklart vara!! Då började jag darra som fan trots att jag var mäkta stolt över mina uppgifter ;)
Bim sa att det inte gjorde så farligt ont och när det var klart drog vi till Espresso House en gång till och köpte kaffe-slush!! Svingott ;)
Och så åkte vi hem.
På kvällen tjötade jag i tele med Linus lite, pratade med mamma och Dan och tog några glas vin.

Idag ska jag fixa lite musiklekar till helgen!!

17/6 -11

Det blev inte så många bra bilder från i fredags.. men här får ni en i alla fall. Very drunk Kanja.

Flänger och far..

Så imorgon bitti beger jag mej åter till Småland. Bim kommer och möter mej i Halmstad, så ska väl vi göra stan en stund, Systembolaget, kanske luncha lite.. och sen ska hon pierca sej och jag ska få se på när hon plågas ;) Sen blir det hemfärd (Strömsnäs).
Till helgen drar jag och vännerna till Skummeslöv för ett hejdundrande midsommarfirande!!
I början av veckan därpå åker jag från Småland till Vänersborg och möter upp Linus och Suzi hos svärföräldrarna. Blir trevligt att hälsa på igen!! Har inte varit där på ett bra tag nu.
Och på fredagen åker vi ner till Göteborg för att se Maiden =) Sweet!!

Jag tar inte med mej datorn hem, så många blogginlägg kan utebli.

X-Men: First Class

Jag och Linus var på bio idag. Senaste X-Men-filmen och den var GRYM!! Är ni, precis som jag, fanatiska X-Men-fans så måste ni se den!! Och ni kan se den även om ni bara tycker att X-Men är "helt okej". ;)

R.I.P. Ryan Dunn

Han jag skrattat mest åt i Jackass-gänget och varit smått förälskad i under mina tonår. R.I.P.

Varför jag är seg med bloggandet??

Jag har spenderat de senaste dagarna med att vara onykter och glad.. jag har alltså haft bättre saker för mej än att blogga XD Tänker inte be om ursäkt alls för att inläggen uteblivit.. men imorgon kanske jag bloggar lite ordentligt igen.. det är trots allt söndag ;)
Relax, det är inte som om jag lever på eller genom bloggen (fast man kanske kan tro det ibland)!!

Ja, jag är onykter nu med.

Humor!!

Jonas (som jag återsåg på SRF) är i Stockholm nu och har lagt ut en massa småironiska bilder på fejjan. Denna var nog bäst.. i alla fall om åskådaren sen bilen som åker från huset med en sjutusans massa rum som bebos av handär vad han nu heter..

Promenad

Nu har Suzi varit ute på premiärturen i vår trädgård i Karlstad. Hon tyckte det var lite läskigt och det var en massa ljud helatiden - men till slut sprang hon runt i jämn takt med svansen i vädret. Blev bara en kort runda dock, för det var lite för läskigt. Men imorgon (om vädret tillåter) tror jag hon kommer vilja vara ute längre och inte trycka sig ner mot marken då hon går XD

Resan har hittills gått bra. Vi drog strax...

bild004 (MMS)

Resan har hittills gått bra. Vi drog strax innan tio och från halmstad vid 12. Jag hade problem att hitta ersättningsbussarna i göteborg på grund av ombyggnaden, men lyckades komma med den första som körde och fick rätt gott om tid på mej att byta i trollhättan. Om trekvart kommer vi fram i karlstad och där hämtar sandra oss. Vädret har varit halvdant och för tillfället regnar det - perfekt väder att resa med katt. Suzi är väldigt trött, men hon har fått i sej lite vätska i alla fall. Vi vill nog båda bara vara framme nu. Och jag har en cola och en icapizza som väntar på mej i karlstad. Mmmm! ;)


En grej jag gjorde..

Sophia tyckte alla skulle anmäla sej till donationsregistret.. och efter lite funderingar (typ vill de verkligen ha min kropp?? Hur påverkar detta mitt nästa liv?? Yeah, jag tror lite på detdär..) kom jag fram till att jag ska kremeras och ingen kommer således att märka om någon del av mej saknas.. så:

.. imorgon på tåget planerar jag min begravning och registrerar i vita arkivet.. börjar man tänka på det ena så tänker man på det andra..

"Nära djur"

Som grädde på moset strulade det med tågen lite till..
.. hörde med Sandra om hon kunde hämta mej på torsdag - och det gick ju fint!! Försökte sedan ringa pappa för att se så jag kunde få skjuts till Halmstad (då jag inte vill ta buss då jag har Suzi med - buss till Halmstad tar nämligen tre gånger så lång tid som bil) men pappa hade inte med mobilen till jobbet.
Då han kom hem vid elva frågade jag om han kunde köra - och det kunde han!! Gick in på SJ för att beställa biljetten jag spanat in och blev glatt överraskad då den plötsligt var femtio kronor billigare!! Men djurkupén var full.. istället ville de sätta mej på en plats "nära djur". Nära skjuter ingen hare. Jag vill inte sitta nära djuren - utan vid djur.. eftersom jag har djur med mej!! Hur blåst är inte det??
På fredag var det helt fullt både vid djur och "nära djur".. så nu har jag bokat tåg tills på onsdag istället (i djurkupé - förutom på ersättningsbussen där man inte kan boka.. det är jag fortfarande orolig för..) och kommer alltså få jättebråttom imorgon att fixa allt inför resan..
Pappa kunde köra oss till Halmstad och jag hoppas Sandra inte har något annat inbokat så hon kan köra oss också.

Jag undrar vilka resenärer som reser med djur som vill sitta "nära djur" - där man inte får ha djur?? Måste vara platser för djurälskarna som inte har några egna.. Good job, SJ!!

Orkidén blommar igen!!

Jag fick ju en liten orkidé av morsan senast hon var uppe och då den blommat över hoppades jag att den skulle blomma igen. Det kom en ny gren på den - men Suzi bet av den. Tur hade vi dock och det kom en ny. Och nu över SRF har den minsann börjat blomma!!

Ölbrännan

Min magnifika solbränna!! Dessutom är handen bränd på konstiga ställen och blek på lika konstiga.. Erica löste mysteriet åt mej - jag har blivit bränd efter hur jag hållt ölburken!!

Sweden Rock Festival - dag 4


Äntligen var det dags för Goda Grannar!! Jag var lyrisk!!


Sedan blev det finbesök. Frida och Sven minsann!!

Rebecca och Figge dök också upp =)


Kansas



Thin Lizzy

Ozzy!!

Lökig jag och aspackad Robin..

Jag träffade Agge när jag köpte langos.

.. jag var tvungen att sätta mej en stund.. fy för satan vad ont det gjorde i mina knän efter all sol..

Sweden Rock Festival - dag 3

Ännu en tidig morgon!!



.. sen såg vi Mr Big..


.. det blåste en massa så när vi kom tillbaka till campet hade partytältet blåst bort..

.. jag och Erica skulle iväg och ta ut pengar och på väg tillbaka tycker jag att jag känner igen en förbipasserande.. springer tillbaka och knackar lite på ryggen.. "Jonas??" Och visst var det Jonas!! Shit, vi har inte träffats på fem år!! Sist jag såg honom hade han armveckslånga dreads och med tanke på att han var klädd i mössa och solbrillor nu dessutom var det nog ett under att jag kände igen honom!! Och det tyckte han också =P Kul att man fick heja på honom i alla fall innan han var tvungen att springa iväg och recensera nästa band.

Tillbaka i vårt camp.. Sweden House Festival!!




På eftermiddagen blev det Rob Zombie. En positiv överraskning för mej!! Jäkligt bra!!


Erica och Fredrik var bundis!!

Sweden Rock Festival - dag 2

Precis som alla andra dagar blev det tidig uppstigning.. jag kan verkligen inte sova i allt liv.
Ensam satt jag och rökte och drack cola och glodde på folk..
Här är mina skor som fick stanna kvar i Sölvesborg. R.I.P. mina vänner!!

.. men sen började Östersundarna stiga upp..

Vid tre var det dags för Joan Jett<3 Awesome!!



Sen slötittade vi på något..??

.. och det regnade..

Queensrÿche







Accept (där jag träffade Lave och Björn och rökte cigarr. Churchill. Fint ska det va!!)


På kvällen var det efterfest i Pedersens tält. Converseklubben.

.. och såklart blev det Judas Priest på kvällen - men därifrån har jag inga bra bilder =/

Sweden Rock Festival - dag 1

Matdags!! Trangiaköket i högsta hugg.. vi hade problem med att få igång det och Linus gick och frågade de som satt jämte.. på engelska.. efter en stunds försök att förstå varandra insåg de båda att de var svenskar och fortsättningen på samtalet gick betydligt smidigare.. och mat blev det!!


Linus och Mr "Ta hand om ditt hår".. Killen vart alldeles lyrisk över Linus kalufs.. kanske helt ovetandes om att han hade en likadan själv??

Gött väder..




Strandhäng..





Erica skulle köpa en klänning till sin morsas pojkvän och behövde se om den skulle passa. Robin fick vara provdocka.

Sen tillbaka till vårt camp..

Josef kom dit och tyckte att allt var ett förbannat slarv.





Martin ville också prova klänningen..


Och sedan fick Ericas morsas pojkvän äntligen den XD

Sweden Rock Festival - dagen innan festivalen drog igång

Jag mötte upp Ericas morsas pojkvän i Ljungby och vi körde och hämtade henne i Alvesta, sedan raka vägen ner till Sölvesborg med bara en pissepaus.
I Sölvesborg mötte Linus och Robin oss och hjälpte oss bort med packningen. Vi satte upp Pedersens tält, åt en bit och började dricka.







Orolig

Jag är fortfarande inte människa.. usch vad seg jag är!! Har nog sovit 16 timmar sedan jag kom hem, men vill inget hellre än att bädda ner mej några timmar till!!
Har precis varit ute en sväng med Suzi. Vi satt och göttade oss i skuggan. Det är otroligt hur lugn hon är i sitt koppel!! Jag funderar på att ha selen på henne när vi åker hem till Karlstad.. vore skönt att bara kunna ta ut henne ur buren och koppla henne inne i djurkupén om det inte är andra djur där.
Dock är jag väldigt orolig för resan. Som vanligt ska rälsen renoveras/byggas ut mellan Göteborg-Trollhättan under sommaren och därför går alla turer med ersättningsbuss den sträckan.. jag har aldrig sett att någon åkt med djur på ersättningsbussarna.. men eftersom SJ hyr in dem och SJ tillåter djur på alla sina resor borde det inte vara några problem.. Linus var så bussig och ringde och hörde och hon i telefonen hade sagt att de fick följa med, i alla fall skulle en av bussarna ta emot resande med djur.. men det blir bökigt likt förbannat.
Dessutom hittade jag bara en resa via Trollhättan - annars får jag byta i Hallsberg eller Kristinehamn - där jag aldrig varit!!
Och jag är orolig att jag missar anslutande tåg i Trollhättan - för det blir rätt tajt om tid.. och jag har aldrig bytt tåg där..
Och under sommaren jobbar pappa heltid, så jag får vänta en bra stund i Halmstad på mitt tåg, och det är ju heller inte riktigt kul - för katten.
Som grädde på moset får det inte vara alltför fint väder när jag åker.. för jag är rädd att Suzi blir uttorkad. Även om jag kan koppla henne i djurkupén och ta ut henne ur buren och hälla upp vatten i skålen tror jag inte att hon kommer att dricka. Hon är på tok för nervös när hon åker tåg.
Försökte ragga några som ville med till Karlstad över helgen.. har varit rätt många som velat upp nu i mitten/slutet av juni, men jag var nog för sent ute..

Trots små problem ibland har jag alltid tyckt att SJ (trots priser, förseningar, missade tåg pga förseningar) varit det bästa alternativet. Nu när jag inte har något annat alternativ (för Swebus tar ju inte med husdjur) och allt verkar skit så är jag både orolig och irriterad. Inte för att de ska anpassa sej efter mitt resande, men deras tajming är urkass. Varför bygga under sommaren då alla ska ut och resa??

Jag är inte människa än..

Fy fan vad skoj jag har haft!! Men jag är helt död och vill egentligen bara göra victory-tecken och raspla fram "I survived Sweden Rock Festival 2011!!"

Jag är förbannat hes och mina knän är helt svullna och håller på att ta kål på mej.
Jag har supit, hoppat, flabbat, slagits, skrikit, sjungt och haft en jävligt bra vecka!!
Fick skjuts hem av Rebecca och Figge idag - precis som förra året. Jäkligt snällt av dem!! När jag kom hem satt vi och pratade en stund, jag tog en "våldtäktsdusch" (som Pedersen så fint kallade det.. "Uuuuh!! Jag är så smutsig!!" *skrubba, skrubba*) och sedan somnade jag på soffan med katten - som kände igen mej och blev skitglad då jag kom hem!! Jag har precis vaknat igen och tagit en öl. Sweet!! Men snart ska jag nog nana.. visar bilder och berättar små anekdoter en annan dag =P

OZZY


Thin Lizzy


Kansas


Goda Grannar

Självklart måste man supporta bandet hemifrån. Goda Grannar är riktigt bra (även om det kanske inte ser ut så). De spelar hårdrockslåtar akustiskt (mestadels) och det blir så jävla häftigt!!

Whitesnake


Helloween


Mustasch


Steelheart



JUDAS PRIEST!!


Saxon


Accept

Accept!!


Queensrÿche


JOAN JETT!!

Nu står jag definitivt och kollar, för detta får jag inte missa!! I love Rock 'n' Roll and you.

Hardcore Superstar

Ännu ett band jag inte vet om jag ser på, men eventuellt. Börjar nu vid midnatt.

CrashDïet

CrashDïet är väl inga jag verkligen tänkt att se, så om jag står där nu får ni inte veta förrän jag kommer hem igen.De går på nu vid halv 7 i alla fall.

Förinställda inlägg

Eftersom att jag inte kan blogga så mycket/inte alls från festivalen och säkert är jätteupptagen med att headbanga och vara onykter så har jag gjort en del förinställda inlägg (men om vilka som spelar, eftersom jag inte vet vad jag gör).

SRF HERE I COME!!


Ready!!

Jag är så redo att ta med nya frillan till Sweden Rock!!


Pirr i magen

Fan vilket tjat det har varit om Sveriges nationaldag idag.. who gives a fuck?? Jag har då aldrig firat nationaldagen och jag vet minsann inga som gör det heller.. dock finns det massor som måste påpeka det idag och vara lite extra patriotiska.. genom att säga att det är nationaldagen och lägga ut länkar med nationalsången.. Wohoo, vad svenska ni måste känna er?? För det är essensen av att vara svensk eller?? Nationalsången??
Något som irriterar mej extra mycket är Facebook-inlägg om att man ska minsann få sjunga nationalsången och vara stolt över sitt land och ingen ska kunna ta det ifrån en.. Hallå?? Vi lever i Sverige, ni får väl ändå sjunga nationalsången och vara stolta närfan ni vill?? Ingen hindrar er. Det finns ingen lag mot det.

Puh, nu har jag fått ut mej lite av dagens agg =P
Jag har nästan packat klart - men det känns inte som det.. jag är så jäkla nervös inför morgondagen!! Jag ska alltså ta mej till Ljungby - där morsan redan har min packning. Men jag måste tajma min ankomst så det är då hon slutar.. jag måste vara där vid halv fyra. Sen tänkte jag bjuda henne på fika som tack för hjälpen med packningen.. och så får jag ju sällskap en stund med^^
Vid kvart över 5 kommer Pedersens mammas pojkvän och hämtar mej. Schpännande!! Jag har aldrig träffat människan och vet inte hur han ser ut heller XD Sen åker vi direkt och hämtar Pedersen i Alvesta. Hon har också då fått vänta en stund, men skulle fördriva tiden på en pub eller något (avis).
Sen är det raka vägen till Sölvesborg!!
Jag är skitorolig för campingen.. säkert helt obefogat - men då SRF-gruppen på Facebook började ladda upp bilder på de första camparna för flera dagar sedan kändes det som att man borde ha bråttom ner!!
Det borde inte vara fullt då vi kommer - men det är säkert betydligt mer folk än då vi kom ner förra året!!

Annars idag har jag packat, kollat på vänner, packat, kollat på vänner och druckit kaffe med Bim =)

Packar

Sitter och terrar Josef på Facebook istället för att packa. Det är för varmt.. Såhär långt har jag kommit (men jag är inte allt för orolig - det finns en lista.):

Planering

Jag var ute i sista sekund, men nu har jag i alla fall skickat in kompletteringarna i kursen jag hade.. kommer la gå käpprätt åt helvete, men det är skönt att ha skickat iväg dem i alla fall och att ha gjort sitt bästa..
Annars idag har jag varit ute med Suzi en bra stund - det var svinvarmt inomhus och det märktes att hon blev rätt dassig. Dessutom var ju pappa (och mamma) ute med henne en hel del. (Och på tal om det kan jag inte förstå hur folk kan ha sina katter endast inomhus.. folk som inte har balkong eller trädgård eller tar ut dem på något sätt.. då det är såhär varmt måste man ju öppna fönster - och risken finns att katten rymmer.. jag är hur glad som helst över att vi har köpt ett koppel till Suzi.. det behövs verkligen - då vi, i Karlstad, inte har någon balkong till lägenheten.. trädgård finns - men det vore inte så lätt för Suzi att gå ut i den själv, så hon måste ta sej igenom trapphuset med.. men med koppel - YAY!!)

Jag har också inhandlat lite förnödenheter inför SRF.. jag ska packa imorgon (har inte direkt funnits tid till det innan). Måste också färga håret och klippa mej - för det glömde jag idag.. och så ska jag lära mej hur trangiaköket funkar.

Det blev rödvin och grillat med morsan och farsan idag också.. och så har jag druckit några öl.. som vanligt då.. Jag sa till Richard (en bekant från Löfta) häromdagen på FB att jag tänkte vara nykter tills SRF.. gick väl sådär.. XD Men jag skyller bara på mej själv.

Nej, nu ska jag kasta in en tunna tvätt.

Pappa är ute och går med katten..

Har man inte råd med hund får man ta vad man har??

Kvällssol

Har suttit på altantrappan och druckit rödvin. Jorå, nån gång ska väl även jag bli vuxen!!

Mail från bror till Kanja

"Din bror är dödssjuk, tyck synd om honom. Skicka gärna ett uppmuntrande sms eller mail som mildrar hans utdragna och plågsamma död.

So far this day:

1½L te
5 gigantiska koppar kaffe
Okänd mängd alkohol…"

Sipping at my ice cold beer


Idag är jag "diskret" sminkad.

Jag återgår till min normala sminkning och mitt vanliga, bleka "Jag".. Nu känner jag igen mej i spegeln igen ;)
Jag är klar med provet och upplevde ett pirr i magen då jag var klar. Inte för att provet gick särskilt bra - men för att jag var klar!! Nu ska jag dra till Systembolaget och sen tar jag minsann fredag!!
.. Suzi ville inte vara med på bild och sprattlade till och sprang iväg kort efter bilden togs.. som vanligt..

Keep on running

Jag borde inte sitta och blogga när jag har prov, men jag är helt övertygad om att det finns tid för det.. dessutom kan jag behöva få upp tempot i fingrarna lite utifall att.
Jag har trots allt gjort klart en fråga av fyra på bara en halvtimma och har ännu fem och en halv timma på mej att färdigställa provet. Men jag hoppas att jag slipper sitta tills klockan tre med det.. Jag ska försöka fixa veckans närvaro innan kvällen med. Och hinner jag ska jag jobba lite med kompletteringarna, men det kanske är att hoppas på för mycket..

Ikväll är det popquiz på R1 som jag, Bim, mamma och pappa tänkte dra på. Jag och Bim ska till Systembolaget senare för att införskaffa lite öl tills förfesten. Gytt.

Efter att ha agerat sminkdocka:

Då folk har frågat mej om hur mycket jag sminkar mej har jag alltid svarat att jag sminkar mej rätt mycket.. Till vardags och till fest har jag alltid samma sminkning. Foundation, puder och mascara. Och jag har alltid tyckt att jag tagit mängder smink för att dölja alla "skavanker"..
Men efter att Bims kusin sminkat mej idag insåg jag att min fem-minuters-sminkning inte alls kan beskrivas som "mycket" - utan faller snarare under kategorin "diskret".
Hursom blev det ett väldigt annorlunda resultat från min normala sminkning. Ovant att se sej själv med så mycket smink - trots att det inte är överdrivet. Men det måste väl klassas som party make-up?? För inte ska det väl ta 45 minuter att sminka sej till vardags??
Lösögonfransarna blev jag väldigt förtjust i. ;)

Dagens fail:

Cyklar ner till kiosken, inne i kiosken står en äldre herre före mej i kön. På vägen ut säger någon till honom: "Hej på dej, Heimer!!" - då ser jag att det är min farfar XD
Hann i alla fall ut innan han hann köra iväg. Farfar undrade om inte katten var med. "Jo, hon är hemma.." "Jahaa.. ni har inte kollat om hon är utvecklingsstörd eller något??" - farfar har uppenbarligen sett hennes psykbryts-filmer på Facebook.. Hehehe =P

Godnatt

Nu anser jag mej vara färdigpluggad för dagen.. veckans insändning är i princip klar - så det är en sak mindre att oroa sej för..
Ska hänga tvätt, ta en snabbdusch och lägga mej.
Imorgon blir det upp tidigt. Jag ska ner till byn och köpa fika, sen hem och plugga. På eftermiddagen kommer Viktoria med sin dotter på fika och på kvällen tror jag att jag ska vara smink-modell. Jag vet inte riktigt =S
Fullt upp har jag i alla fall!!

Godnatten!!

Bal

Brorsan var ju på bal i söndags.. idag kom en bild upp från i måndags morse då brorsan och vänner varit uppe och partajat hela natten och skulle till skolan för att äta frukost.. Så kan det gå.
(Brorsan springandes med kundvagnen)

Royalism


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!