Snart åker vi till "Wermland"!!

KAFFE!!

.. och så får man sej en tankeställare som slår ner en platt på marken..

Linus messade för någon timma sedan och ville att jag skulle ringa honom. Han berättade att han nästan vält med en megastor truck på jobbet. Som tur var lyckades han få stopp på trucken i sista sekund och satt nu och väntade på en kran som skulle lyfta den rätt igen. Hade han vält hade han med all säkerhet inte kunnat prata med mej i telefon mer.. PANG!! Plötsligt verkar mina (stora) problem väldigt små. Han kunde ju dött!! Vi ska ju flytta ihop!! Det är ju NU vi verkligen ska börja leva ett "normalt" liv!! Han är mitt allt - utan honom så finns det ingen mening med någonting!!
Det enda som egentligen spelar någon som helst roll är att vi har varandra!!

Har köpt nödvändigheter och blivit fattig..

Snart är jag 5500 spännos fattigare och därmed ryker merparten av mina tillgångar för tillfället.
Jag beställde just en ny dator samt läroböckerna jag ska ha första tre veckorna.. detta kommer bli ett dyrt år känner jag..

Men det är tur att min pojkvän är besatt av Prisjakt.se - annars hade jag fått lägga 1500 kronor till på datorn!!

Allt är en enda röra..

Vi börjar gå varandra på nerverna här i huset.. fullt av grejer överallt - med ombyggen och flytt. Alla som rör sej i huset snubblar garanterat över något.

Fortfarande inget svar från Pirajja.se. Pappa kontaktade någon på allmäna reklamationsblahablaha som rådde oss att höra av oss en sista gång till Pirajja.se och om det inte hände något innan måndag gör vi en anmälan.. skulle det inte bita på dem går ärendet vidare till kronofogden.

.. inget brev från CSN..

Jag är trött på alla dåliga dagar.. skippade ölen på R1 med.. hade ingen lust.. jag har inte lust med någonting!!

Jag går nog och hänger tvätten..

Geeks

Fick alla möbler nermonterade igår och sov inatt på soffan.. rummet är jätterörigt, men soffan är underbar att sova på!!
.. faktum är att det är rörigt i hela huset - mamma och Dan målar och tapetserar om på nedervåningen och pappa sätter isolering i taket..

Ska bara säga hejdå till Linus innan han drar till jobbet - sedan fortsätter jag med mitt.. och ikväll blir det en pilsner på R1 med familjen.

.. hittade bilder jag aldrig sett innan från i mars i mammas och pappas dator.. (mitt internet funkar ju inte nu - pappa installerade något nytt och *poff* - Kanjas funkar inte längre.. så man får sitta vid deras tills allt rett ut sej!!)




Monterar ner möbler..

Puh!! Bara sängen kvar att montera ner.. Jag kan ju säga det att jag börjar förstå varför folk klagar på IKEA-möblernas anatomi!! Hur i h-vete ska vi få ihop allt igen sedan?? Och varför sparade jag inte ritningarna på hur man sätter ihop allt?? Mög..
Och rummet blir så tomt.. så fort jag är klar ska jag dammsuga och göra om soffan till en säng.. får la se hur det ser ut sen.

.. fortfarande inget svar från Pirajja.se.. pappa lämnade ännu ett meddelande till dem. Har de inte hört av sej idag så går vi vidare med dethär ärendet.. vi får väl se vad som händer..

CSN har inte hellet svarat.. Hmpf.

Handla aldrig från Pirajja.se

När jag kom ner i köket för en stund sedan låg det ett paket på bordet - pappa hade hämtat ut det åt mej. Glad som tusan slet jag av pappret och öppnade kartongen. Däri låg ett svart knivställ.. SVART!! Vilket inte alls var vad jag ville ha. I objektsbeskrivningen stod det klart och tydligt att det skulle vara ett rött!! Så fy farao vad jag inte är glad nu. Mailade dem och undrade hur vi skulle lösa detta (men med tanke på att de inte svarat på de andra mailen jag skickat tror jag väl de inte svarar på detta heller).. Pappa ringde till dem, men surprise - inget svar!! Han lämnade meddelande (med sin auktoritära röst) och sa att de skulle ringa honom så fort de fått meddelandet så vi får väl se om de återkommer eller inte..
Men eftersom de är registrerade som butik på Tradera så är man skyddad av Konsumentköplagen och lite annat sådantdär roligt - så på ett eller annat sätt kommer jag väl få rätt.

Vad kan jag säga?? Handla aldrig av Pirajja.se!! Jävla idiothelveten.

Måndag..

Sååå.. imorgon börjar jag montera ner möblerna i rummet - eller de jag kan.. försökte plocka isär mitt bord innan - men hittade ingen nyckel som passade =(
Jag fattar inte hur fan vi ska få med allt till lägenheten.. Det är ju sjukt mycket grejer!!
Jaja, det löser sej..

Snart ska jag ut på promenad med brorsan.. och sedan kanske spela Betapet med Linus..

Imorgon SKA jag stiga upp i tid och göra i ordning på rummet så man har mycket space att slita isär saker på XD
.. och så ska jag hämta ut ett paket imorgon - har äntligen fått detdär jag köpte på Tradera. Naaaajs.

Nina Hagen

Jag är inne i någon musik-period då jag lyssnar precis på allt. Idag är det Nina<3 Grym sångerska (och sjukt snygg).


Jao..

Såå.. jag åkte till Ljungby för att fira kusinen - men det blev så trevligt på kalaset att jag stannade och sov över.
Idag är jag helt slut dock.. pallar inte göra ett jota.. men imorgon blir det andra bullar!!

Idag är jag på humör för denna låten!!<3


Sätt en passande rubrik här om ni kan..

.. igår fick jag inte alls mycket gjort.. jag hade bara ingen lust.. så dagen spenderades mestadels med Ugly Betty, En Geishas Memoarer, öl och god mat.. fast vissa dagar ska man ju bara få vara!!

Jag har varit uppe en timme - jag sov liiite längre än vanligt, för inatt hade jag svårt att sova. Vaknade av att det åskade extremt mycket och jättenära.. Lite läskigt - och jag önskade bara att Linus var här..

Nu ska jag se ett avsnitt av Ugly Betty - men bara ETT!! Och under tiden ska jag göra mej i ordning lite.. sedan gå en promenad på minst trekvart..
Får se vad klockan är när jag är klar med det - för vid halv 6 åker jag till Ljungby och gratulerar min kusin Johan som fyllde 18 igår. Good for him!!

.. bild från Kristoffers kräftskiva förra september..

Dagens låt.


Guten morgen!

Jag steg upp för en timma sedan - har spelat mahjong, druckit kaffe, läst bloggar och kollat Facebook sedan dess.. tar det lite lugnt innan jag börjar plocka igen..
     Idag väntar jag återigen på posten.. men inte av samma anledning som innan.. för två veckor sedan vann jag en auktion på Tradera - och säljaren var en affär i Växjö.. jag betalade in pengarna redan dagen efter jag vunnit auktionen och mailade affären att "nu var det klart"!! .. de har inte svarat på ifall de mottagit pengarna eller inte och inte har jag fått mitt paket..
I förrgår läste jag att några som vunnit auktioner samma dag som mej hade fått sina varor, men eftersom vi har "lantbrev" här och nästan allt kommer en dag senare så var jag bergsäker på att jag skulle få brev om att hämta ut det igår.. vilket jag inte fick..
Mailade affären vid halv 2-tiden och undrade om de skickat det än - men har inte fått något svar..
Men jag litar inte på posten heller - Dan beställde ett paket från Hongkong som han fick avi på i förrgår - men det hade legat på posten sedan förra tisdagen.. Hmpf.

Nej, det blir nog ett avsnitt av Ugly Betty med innan jag gör någon nytta!!

Tell me I'm crazy..

Jag tänkte berätta om lägenheten. Det är en 2,5:a på 55 kvadrat hyfsat nära centrum.
Bild från Hitta.se

Linus ritning över lägenheten (som tydligen inte stämmer så bra..)


.. det är allt jag vet.. och dit ska jag flytta. Tell me I'm crazy..


Samlad.

Igår och idag har jag kunat vara måttligt glad i alla fall. Under ytan är allt fortfarande kaos, men jag har i alla fall samlat mej lite. Försöker att inte tänka för mycket - för det är det jag gjort.. fastnat i mej själv och slitits mellan alla hemska tankar..

Igår packade jag endel. Och det ska jag göra idag också (med några avbrott för något avsnitt av Ugly Betty!!).
Rummet ser ut som ett bombnedslag - men jag vet att det börjar arta sej. Så jo, jag ska packa idag, men eftersom Dan stack imorse och kommer inte tillbaks på några dagar tänker jag utnyttja hans rum för mina lådor - så har jag plats härinne att montera ner lite möbler..
.. och så ska jag tvätta..

Annars så regnar det tokmycket.. underbart!! .. och ikväll ska jag ta mej en välförtjänt öl..


Repeat


.. because it's all too beautiful..

Det bara är så.

.. allt känns fortfarande totalt, jävla trist och jag har inte lust att göra någonting.. men jag har i alla fall packat några lådor med kläder och böcker idag. Jag ska ju för fan flytta!! Det bara är så.

.. jag får ta mej i kragen nu.. rycka upp mej.. kämpa lite..

Lördagen..

.. lördagen var trevlig.. och jag behövde allt komma ut lite. Det blev inte så länge, men det räckte i alla fall.

.. jag träffade Marcus med =) Längesedan!! Förhoppningsvis tar vi en fika denna veckan.


Begäran om kompletterande dokument..

Guess what?? Jag fick svar från CSN.. eller svar och svar.. "Begäran om kompletterande dokument"..
Studievägledaren hjälpte mej att fylla i pappren i ansökan, så dem var det nog inget fel på. Däremot hade de hakat upp sej på att det nu stod att jag gått gymnasiet - men innan inte.. Så jag fick fylla i enkäten de skickat med, förklara att det är gymnasiekompetensen jag nu skaffat - motsvarande gymnasial utbildning och det är därför det stod som det gjorde. Skickade även med mitt samlade betygsdokument från gymnasiet + omdömet och behörighetspappret från folkhögskolan.
.. så efter att ha väntat nästan tre veckor på svar får jag vänta ytterligare.. helt i onödan tycker jag - för i ansökan kollade jag till och med efter om jag behövde skicka med något extra - men det verkade det inte som..
.. hoppas man får lite förtur nu i alla fall - jag vill inte vänta lika länge till. Det känns förjävligt just nu.
Ringde till Linus och storbölade i telefonen direkt efter jag fått brevet.. jag pallar inte mer..
Sedan cyklade jag ner till biblioteket och tog kopior på det jag behövde och fick bibliotekarien att skriva under på att kopiorna överrensstämde med originalen, cyklade vidare till posten för att köpa frimärken och väga brevet (4 papper i ett kuvert kräver två frimärken.. nu vet ni..). Jag la det på lådan och drog vidare till kiosken. Där köpte jag cola och Piggelin.. det förtjänade jag fanimej..

CSN - not my friend.

Godnatt..

Ikväll har jag ätit gott med mor och far, spelat spel (vann båda gångerna), tagit några öl och varit ute och gått.. nu känns det väl lite bättre.
Och istället för att sitta och deppa hela helgen ska jag till Viktoria imorgon. Vi ska ta lite att dricka på kvällen och sedan dra ut och svira.. jag behöver komma bort (även om det inte är så långt bort) och tänka på annat. Dessutom är Viktoria en sådan person som det är en massa jävlaranamma i.. en sådan som har förmågan att få en på rätt köl igen.. och det behöver jag..

...

.. idag vill jag egentligen bara be alla att dra åt helvete.. för så känns det.. men jag menar det inte egentligen.. men det är en sådan dag då man vill att alla ska få känna på hur jävla dåligt det känns att vara jag just nu..
Så dra åt helvete..


.. fredag..

Idag har jag faktiskt sminkat mej, fixat håret och ätit frukost. Jag har precis packat ner lite grejer i några av lådorna och nu lyssnar jag på Alice Cooper och dricker kaffe..

Om en timma kommer mamma hem - och då drar vi nästan direkt till Halmstad.. för jag ska till optikern.. hence the glasses..

.. posten kommer snart..

Ett vägskäl..

Inget med posten idag heller.. pratade med Linus nyss och det känns lite bättre..

.. min största rädsla är att det ska ta slut.. och det enda scenariot där det skulle hända vore om jag var luspank och inte kunde flytta ihop med honom.
Precis som jag skrev igår har jag ingen kontroll över dethär, och det är oerhört frustrerande!! Jag försöker komma upp med en backup-plan, men känner att jag griper efter halmstrån.. Detta måste funka!!
.. om inte vet jag inte vad.. ska jag göra mej av med mina fonder, ta pengarna för dem, flytta ihop med Linus, leva sparsamt (well, I'm good at that..) och skriva in mej på arbetsförmedlingen.. har jag inte fått jobb efter tre månader hjälper de en litegrand ekonomiskt, men det skulle inte hålla hur länge som helst, men ett tag. Det är så min andra plan ser ut.. inte helt idealisk, eller hur?? Men det är så den ser ut..
Fan, det finns nog inte många som skulle vara så glada som jag skulle bli om bara jag fick ett jobb!! .. eller att det löste sej med pluggandet..

Jag vägrar att ge upp honom!!

Jag är så nära!!

De senaste dagarna har jag varit helt off.. det är väl en väldigt lätt depression kan jag tänka.. de kommer när jag har mycket att grubbla över..
Just nu är jag mest frustrerad. Jag vill ha besked - för detta har jag ingen kontroll över. I detta fallet är det inte jag som styr. En liten bit saknas för att mina drömmar ska slå in.. och nu är det väl fanimej min tur att få vara riktigt, jävla lycklig??
.. jag har varken ork eller lust att ta itu med mer planering inför framtiden innan jag vet.. jag står och stampar, väntar, tänker ännu mer - och tankarna förvandlas till stora orosmoln som inte vill försvinna.. som vanligt oroar jag mej för mycket och gör hönor av fjädrar..

Men när jag är så nära mitt mål.. är det då så konstigt att jag är orolig??

.. jag skulle verkligen behöva några uppmuntrande ord nu..

Hamnkrogen, Vänersborg 2/7-10






Slusscaféet, Vänersborg 1/7-10





Somrigt..




Woooosssschhh..

CURRENT MODE: .. döda buskar rullar förbi.. en inavlad snubbe sitter och spelar banjo.. inget brev från CSN idag heller.. en prärievarg ylar i fjärran..


Är hemma och trött..

.. resan hem gick bra, men jag är seg och pallar inte skriva ett långt och utförligt inlägg här om hur de senaste dagarna har varit..
Ni får en bild på mej och MIN überheta pojkvän istället. GAAHH, I LOVE YOU!!<3


Nu sitter jag i göteborg och väntar på tåg...

bild001 (MMS)

Nu sitter jag i göteborg och väntar på tåget till halmstad.. Hade jättesvårt att somna inatt i linus säng utan hans snarkande i örat! Det ska bli skönt att komma hem i alla fall!


Jag är i vänersborg och linus är i karlsta...

bild001 (MMS)

Jag är i vänersborg och linus är i karlstad.. Känns jättekonstigt! Men jag lyckades få igång tv och playstation och kollar nu på duplex.. Igår hade linus spelning - och det gick skitbra! Blev dock mäkta sur på en liten fi**a som sprang upp på scen två gånger och försökte hångla upp min pojkvän.. Han puttade bort henne dock ;) jävla fjortisbimbo!


Sovmorgon..

Idag tog jag en rejälv sovmorgon. Steg upp en runda vid 8, men Linus tyckte jag skulle lägga mej igen, så kunde han åka iväg till Trollhättan ensam för soundcheck.
Burning Angel spelar nämligen ikväll på Knorrfest. Schpännande!!

Annars har här väl inte hänt jättemycket.. vi grillade med Fredrik häromdagen, åkte till Slusscaféet och såg senaste Halloween-filmen.. Huuu!! Och igår drog vi till Hamnkrogen (också med Fredrik).

.. jag har egentligen inte så mycket att berätta..

// XO

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!