Fredag

.. det var faktiskt rätt skönt med sovmorgon idag.. när jag klev upp tog jag en lång dusch och nu dricker jag kaffe.. sen ska jag väl försöka göra mej i ordning så snabbt som möjligt så jag kan sätta mej och läsa en bra stund innan jag behöver cykla till jobbet..
Jag har faktiskt inte så mycket ångest över att gå till jobbet och jobba kväll. Förra måndagen, då jag hade kvällspasset, då hade jag fan ångest. Usch vad deppig jag var.
Men idag känns det rätt bra ändå.. visst, surt att jobba kväll en fredag, men sen är det ju helg.. sen fick man ju första lönen idag också. =)
Min förra jobbarkompis, Andreas, ringde förresten igårkväll och undrade hur allt var och så.. så undrade han om lönen var bra.. grejen är att jag vet inte riktigt vad jag har i timmen, jag vet hur mycket min månadslön ungefär ligger på. Jag berättade i alla fall vad jag fick ut nu - även om det inte var en hel lön. Han tyckte det lät skitbra. Och jag är också nöjd. Det är väl egentligen det som är huvudsaken.

En uppdatering!!

Nä, jag har inte skrivit på länge.. jag har väl egentligen haft grejer att berätta, men orken har inte funnits..
Och när jag väl tänkt skriva något här så vet man inte vart man ska börja, och så får man lite ångest över att man försummat bloggen..
Fast å andra sidan behöver man ju inte uppdatera varenda dag och berätta om allt som händer i ens liv.

Kort och gott - de senaste veckorna har jag jobbat.. och varit upptagen på helgerna.. upptagen varje helg. Det har varit födelsedagsfester, en tripp till Danmark och lite andra utflykter. Och på vardagarna har jag glott på serier och läst en massa.

Denna veckan har jag varit magsjuk två dagar också.. så jag missade två dagar på jobbet, men men..
Det går inte så bra på jobbet heller. Jag säljer inte bra helt enkelt. Jag är inte ens nära målen.. och jag får väl lite negativa vibbar från de på jobbet med högre ställning än mej.. men jobbarkompisarna är kanon i alla fall!! .. dock slutar de flesta nu inom en månad.. =/
När jag kom till jobbet idag fick jag en nytt schema också. Egentligen skulle jag jobba dag hela denna veckan - men imorgon får jag jobba kväll istället.. Jag hoppas dock på att få kompa (vilket hela vår grupp kunnat göra varje dag i veckan). Brorsan kommer hem imorgon också, vore trevligt att kunna umgås lite när han väl är hemma.. resten av helgen blir det nog inte så mycket att umgås - på lördag ska vi till farfar på kalas/städning.. och på söndagar brukar alla ha rätt fullt upp också..
En grej är bra med schemaändringen jag fick dock.. nästa fredag skulle jag egentligen slutat 20.15, men nu slutar jag 16.15 istället. Det är bra, för den fredagen drar jag, Bim och Pedersen till Varberg. Vi ska dels fira Pedersen lite, men sen ska vi också flytta in i nya lägenheten. Ska bli så roligt!! Och spännande - jag har ju inte ens sett den än!!

.. fan är klockan redan tolv?? Jaja.. jag tänkte egentligen gå och lägga mej nu, men jag kan faktiskt vänta en timma till.. jag börjar inte förrän 11.45 imorgon^^ Kan läsa lite till i vilken bok jag nu än är i i ordningen av True Blood-serien (de är faktiskt sjukt många böcker!!)..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!