Hemfärd imöra!

Jag tänker inte ens be om ursäkt för dåligt bloggande, jag har inte riktigt haft lust eller tid.
Jobbar ju 8.30-17.30 varje dag och ungefär en timmas restid till och från jobbet.
När jag kommer hem och bara varit på jobbet hela dagen har jag inte så hemskt mycket att berätta.
Idag när jag var på väg "hem" fick jag i alla fall akut katt-abstinens. Ringde morsan och frågade om jag fick komma hem i helgen och direkt när jag kom hem bokade jag en sista minuten. Så imorgon efter jobbet drar jag direkt till Småland och de små ordjuren ;) Har inte träffat dem sedan den 6/9 och saknar dem mer och mer för varje dag. Jag behöver bara få ge dem en massa gos nu.

Igår hittade jag på något sköj alldeles själv också. Hastigt och lustigt köpte jag en biljett till Fleetwood Mac i Globen. Fy fan var mäktigt det var! Så fantastiskt bra! Stevie Nicks är bara så ball och Lindsay Buckingham.. Mjiih!!<3
Och det var inte alls farligt att gå dit själv. Rätt skönt faktiskt. Tog två öl på en krog utanför Globen innan konserten, sedan satt jag och bara njöt av musiken där. Och åkte hem och somnade. Jag behövde inte prata med en käft, jag behövde inte diskutera hur det var, jag kunde bara få tänka ifred.
Och grymt bra var det.

Annat nämnvärt? Idag när jag kom till jobbet fick jag en lite otrevlig överraskning. Note to self: Don't mess with the IT Department..
 

Vilken konstig dag..

Idag var allt lite uppochner på jobbet. Telefonisystemet låg nere, så vi svarade på mail och chatt istället. Men det var ganska skönt emellanåt. Kunna lyssna på lite käck musik, småprata med kollegorna osv.
På lunchen sprang jag iväg för att inhandla en väska (min gamla var jävligt trasig och sunkig nu). På väg ut från jobbet kom en kille och frågade om han fick sno en cigg. Fine, det fick han väl. Sedan bjöd han ut mej!?!? Det har aldrig hänt mej innan. Sedan när jag sa "Nej, tack" kom det vanliga "VARFÖR INTE!?" - vill de bli dissade eller? Jag svarade att jag inte var intresserad och gick vidare. Måste man ha en ursäkt?
Jag kom iväg till gallerian i alla fall och hittade väskan som jag spanat in. En Desigual-väska. FINALLY!! Som jag har suktat efter en..
På eftermiddagen hade vi utbildning mötte jag upp någon som hette Jenny som skulle lämna pengar till Erica inför hennes Japan-resa. Jag tyckte det var hiskeligt kul. Jenny som kommer med yen. Yen-ny. Höhö.. hö..
Och nu ska jag städa tänkte jag. Sedan läggdags. (Det var sjukt svårt att stiga upp imorse - och då hade jag ändå lagt mej rätt tidigt.. Nåja, fredag imorgon i alla fall. Sedan kan jag vila hela helgen).

Fullt upp.

Jag har inte haft tid för bloggen det senaste.. jag har haft fullt upp med jobbet. Precis som på förra jobbet så orkar jag ingenting när jag kommer hem. Absolut inte att blogga i alla fall.
Men det går bra på jobbet. Skitbra faktiskt. Jag är rätt duktig!! Jag behöver bara hitta bostad med för mej, Suzi Q och Mr Spock. Något som vi kan ha ett bra tag. Sedan vore jag nog rätt nöjd.
Det är tufft nu, boendesituation och allt detdär.. men jag tror det kommer att lösa sej på något sätt. Hoppas det.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!