Midsommar!!

Sorry, jag vet att jag inte bloggat på ett tag, men det har varit fullt upp med jobbet. När jag kommit hem har jag varit helt slut och bara ätit och sovit i princip.
Jobbet är lite krångligt, men man lär sej nog. Vi ska möjligtvis ta våra första samtal på fredag (eftersom vi låg före i kursen..).
Man har rätt roligt där i alla fall =) Man känner några i utbildningsgruppen sen innan, och de man inte känner är supertrevliga.

Annars har det inte hänt så mycket i veckan. Jag fick en Tequila av Tobbe på pappas jobb. NICE ;) Tänkte ha den tills idag, men så ska vi inte vara på samma plats hela tiden och man kan inte ta den med sej överallt.. Och jag älskar min Tequila över allt annat så jag tänker inte förlora den annat än i min egen stupe (+ några som jag bjuder..). Och vi har inga citroner, så där sket sej hela grejen med.

Vi fick ledigt från jobbet idag. Och tur var väl det - jag ska till Svens stuga i Skummeslöv. De kommer närsom och hämtar mej.
Men jag stannar inte tills imorgon. Mamma och pappa lovade att hämta mej (jag tycker ju inte om att sova borta)..

Första snapsen klockan 10.. DÅ är det Midsommar!! (.. snapsen var pappas hemkryddade.. den var inte så jättegod.. sorry..)

Can't stop getting wasted..

Lite smått seg idag.. Inte fruktansvärt bakfull, men visst känns det.. Det är ett jävla liv här för tillfället. Min faster och mitt kusinbarn är här och de munhuggs hela tiden..

Igår hade Jennie studentfest. SVINKUL!! Jag var fruktansvärt onykter (som omväxling..).





Det syntes ju inte att det var fotboll som dominerade stora delar av kvällen. SchWäns tröja följde förresten med mej på efterfest i Traryd.. =)


Selleri var också där en stund.. Erkänn att han ser ut som en präst!! Och nu när jag kommit underfund med att mitt framtidsyrke borde vara som lieman passar det ju skitbra att Selleri eventuellt ska bli just präst. Vi kan sitta och spela schack om hurvida den och den ska dö eller inte.. Skitbra!!
Selleri kallade min frisyr en "tovtuss" och sa att jag aldrig kommer in i en kyrkan med sådant hår. Och samtalet om min gudomliga frisyr ledde oss in på väldigt djupa diskussioner om Gud.
Selleri var också lite pytt för att jag aldrig svarar på hans sms..

Ringde pappa runt midnatt och undrade vad han hade för sej. Det visade sej att Robban hade fest - och jag bestämde mej för att sticka dit. Rätt mycket kul folk var där med (mest arbetskamrater till pappa - och de är ju roliga som satan!!).
Alla var extremt fulla. Speciellt Tobbe som lyckades däcka ca en kvart efter det att jag kom. Tobbe kallade mej "lilla skit" (inget illa menat dock, men han fick så han teg) och gav mej en massa kramar. Mysigt =) Det är precis som de sa när han var med i Sikta Mot Stjärnorna - "Han är som en liten nallebjörn." Och så var han glad att jag kommit in på skolan jag ville gå på. "Äntligen får du det som du vill ha det". - Precis så är det. Jag har alltid tyckt att Tobbe förstår mej.

Jag lekte lite DJ och spelade massor av Iron Maiden och Queen. Sen fick dock Kalle den lysande idén att spela Poison med Alice Cooper. Jessica, Kalle, Robban, Pappa, jag och Micke dansade rundor och kramade varandra.. - Ja, jag var väldigt full. Men jag kom ju hem i alla fall. Och pappas jobbarkompisar är svinroliga allihopa, så då får man fan bjuda lite på sej själv. Jag dansade som jag aldrig dansat förr!!

Jag gjorde mej illa på Robbans vägg också. Mitt finger började blöda en massa (hur fan lyckas jag!?). Fick ett plåster och en GT av Robban som tröst =) (Han letade efter Pippi-plåster, men de var tyvärr slut..)
Jag och pappa kom hem vid halv 4.. Goa och glada!!



Imorgon börjar jag på Transcom!! Är mest nervös för att komma försent..

Avslutning

Nu har det varit avslutning på Timsforsskolan. Inte så sorgligt som jag trodde det skulle vara.
En tjej blev sur på mej för att jag inte berättat att hennes bror och jag var väldigt bra kompisar i lekis. Save it for the last day.. En elev blev så förtvivlad när jag berättade att jag inte skulle jobba i Timsfors mer att han fick min msn så vi kunde hålla kontakten.
Det mest rörande dock var nog när vi avtackade Anette. ALLA GRÄT!! .. Och jag började nästan gråta i klassrummet när 2-3:orna kom fram och kramade oss och hårdrocks-macho-killen kom fram helt förstörd och storbölade.
Annars så gick det fint. Kommer sakna alla i personalkåren massor dock.. och så har man ju sina favoritelever (det är oundvikligt.. alla har sina favoriter - fast man inte visar det i klassrummet..)

Sitter i Timsfors nu och väntar på att mamma eller pappa ska svara i telefon så de kan hämta mej.. Fick igång Russell Brand-podden på datorn här. (Sista dagen när det äntligen funkar!!.. illa..)
När jag kommer hem ska vi eventuellt till Teboden. Sen blir det "Moonlight" (LOVE IT!!). Om det inte händer något speciellt ikväll ska jag se lite filmer hemma. Skaffade fram en film till Dan som är helt besatt av "Feeders" (folk som matar sina partners i massor bara för de attraheras av tjocka personer..; denna filmen var en thriller om en detektiv som skulle sätta dit en feeder..). Dan och jag tänkte se den igår, men vi hann inte. Och idag ska han iväg på galej, så vettifan om vi ser den idag heller.. men men..

Brännboll..

Jag gjorde misstaget att gå med på att vara domare när femmorna mötte lärarna i brännboll. När slutresultatet blev 86-14 till lärarna var det rätt många sura miner. Det är lynchstämning i klassrummet och jag vågar inte gå in där.. illa illa..

Igår var jag på Kristoffers student. Trångt och jävligt.. bläk.. men men..
Träffade Jöns och Denise. Och så träffade jag Thomas som också tog studenten. =)


.. hottingar där ;)

Ikväll ska jag kolla på "Moonlight".. massor!! Jag älskar serien!! Den är svinigt bra!! Har inte fått se så mycket av den de senaste dagarna på grund av den jävla fotbollen.. =/
Orkar inte vänta på att avsnitten ska gå på TV heller. Det är ju så spännande!!

Nu ska jag laminera små kort till eleverna som de ska få imorgon.. det är ju avslutning!!

Sjukt..

Aftonbladet:
Okej, detta är sjukt "Min fru försökte mörda mig - nu är vi lyckligare än vi någonsin varit" "Ojdå, min fru vill visst mörda mej. Fan vad jag älskar henne!!" Krydda sexlivet lite - lej en lönnmördare!! Nej.. det är bara sjukt..

Söndag..

Än är jag inte besegrad!! Är dock väldigt trött, men om jag går och lägger mej nu vet jag att jag inte kommer upp igen. Så det är ju inte ett alternativ..

Igår bjöd jag hem Frida och Erica på ölkväll. Jag var ensam hemma. (Vi hade ju ingen skjuts till Matte, så vi fick hitta på något annat vettigt.. DET VAR JU LÖRDAG!!)
Först gjorde vi tortillas. Erica och jag var väldigt hungriga efter att inte ha ätit redigt på hela dagen (alldeles för bakfulla). Vi åt, drack och snackade lite. Sen blev det Guitar Hero!! Frida var faktiskt rätt bra på det.. känner mej hotad.. ;)
Frida blandade också drinkar - Rosa Pantern med gegga i botten av glaset.. mysigt..



Efter Guitar Hero spelade vi poker och sjuan samtidigt som vi kollade på MUSE-konserten jag har på dvd. Göttans!!
Mamma och pappa kom hem från släktfesten hos min farbror tidigt. Pappa bjöd bort en Mummelman någon glömt här på nyår.

Pappa: Har ingen hämtat den efter ett halvår tillfaller den mej!!
Frida: Jag tror den är Svens. Han har sådana flaskor i bilen.
Kanja: DÅ ÄR FRIDA ÄGARE TILL FLASKAN, FÖR SVEN ÄR HENNES KILLE!!
Pappa: Åhfan.. varsågoda och ta Mummelman - Fridas kille bjuder..

Frida skriker "GEGGA!! GEGGA!! GEGGA!!" åt TV:n.. varför?? (scrolla ner)



Jo, vi kollade på min AQUA-film!! (Och i vissa videos smetar de in sej i grön gegga..)
Sen som SchWän och Peter. Vi hade redan kollat klart på AQUA-filmen och SchWän var lite ledsen för han inte fick se den också. Istället satte vi igång en konsert med Queen och senare en med Alice Cooper<3



Ja, vi blev rätt fulla.. jag känner verkligen av det idag.. uscha uscha.. MEN KUL VAR DET!!

Bakfull..

JAG SMÄLTER!! "I ain't melted, you onion!! I'm over here!!" (The Hitcher, Mighty Boosh) Men det är svinvarmt.. usch.. och jag är mycket solbränd sen igår..

Gårdagskvällen var riktigt trevlig. Blev ölkväll hos Rebecca med Julia och Erica.

Kanja till Julia:
"Var du med på festen i lördags?? Ja det var du ju!! Vi satt ju vid samma bord!!"
Julia till Kanja: "Vilket bord??"

Vi busringde till Emil (Ericas pojkvän) och Jim (Emils kusin) också. De var på Sweden Rock och Jim hade fastnat i en bagagelucka. "SLÄPP UT MEJ!! JAG FÅR INTE LUFT!!" - sa inte att det var jag heller (jag hette Emelie) och höll fast vid att vi träffats i Växjö och spenderat en natt ihop. Jag vet inte om han trodde mej eller inte, för han pratade lite diffust..
När jag ringde Emil hävdade jag fortfarande att jag var en "Emelie" och att jag följt med Jim hem en kväll och sedan smögit in i Emils rum när han sov och förgripit sej på honom.. tss.. det var kul tills han sa: "Ja, men du Kanja.." Fuck, han kom på mej..
Jim ringde tillbaka två gånger utan att veta vem jag var. Tredje gången han ringde hade han pratat med Emil och då visste han om att Kanja varit i farten. Kul var det i alla fall =)


Efter vi varit hos Rebecca stack jag och Erica på släktens pokerkväll hos farfar (som sov när vi kom dit..). Blev inte mycket spelat.. (knappt något alls faktiskt..) men men..

Idag är man inte nådigt bakfull heller.. usch usch.. Erica mådde inte heller så bra.. tss..
Matte ringde innan och undrade om jag hade lust att komma på studentfest ikväll. Klart jag har, men inte fan har jag någon skjuts =/

Because I'm worth it..

Har tvättat garaget med högtryckstvätten hela förmiddagen
iförd linne och uppkavlade fyllebyxor.. Jag har en
underbar solbränna att se fram emot!! (.. ironi..)
Mina krav: Jag får betalt för det + att jag får öl.. mumma<3
(Erica, det blir nog en bra helg denna också.. Kanja tjänar ihop pengar!!)


Godnatt!!

Snackade med Erica för nån timma sen.
Vi hade mycket djupa samtal om killar och kom fram till att jag vill ha en kille med gay-varning/stämpel på. Men så kom vissa killar med gay-stämpel upp som inte var så heta.. inte alls faktiskt.. Alltså: Kanja ska ha en graciös bögstämplad kille.. jupp jupp =) (Jag har Russell Brand i åtanke..; Alltså, killen ska vara straight, men väldigt fjollig!! .. om det var några oklarheter..)
Lyssnade förresten på Brand-podden innan. Brand avslutade programmet med att deklarera att de som hade hand om radioprogrammet skulle bojkotta OS i Kina såvida Kina inte gick ut ur Tibet. Men om Kina tyckte mycket om Brand som skådespelare skulle han överväga att inte bojkotta grejen..
Han sa också att de skulle sakna honom på 100 meter.. tss ;)
Synd att inte Noel Fielding var med. De försökte ringa honom, men han svarade inte.. man fick höra hans IQ-svar dock.. "I'm not here.. I'm not here.. I'm not here, I'm running in the fields with Arnold.."

Ska umgås med Erica imorgon i alla fall. Vi vet inte vad vi ska göra än dock. Förslagen var festa (Kanja har 51.50 kr för tillfället..) eller spela kubb (med vilka??).. kan ju klart bara sitta och titta på film med, men jag är verkligen festasugen. Hoppas bara att ögat inte ser så illa ut imorgon, för då blir det solbrillor som gäller hela kvällen..

Nej, får gå och lägga mej nu.. ska jobba i trädgården imorgon så jag får råd att dricka denna helgen..
Ska lyssna på Charlotte Gainsbourg en stund först bara. Har inte lyssnat på henne på evigheter.. och hon är svinbra!! Både som skådis och sångerska. Förmodligen världens vackraste kvinna med. Eller håller ni inte med??



Charlotte Gainsbourg - "5:55"


Aj, aj, aj.. =(

Idag har Kanja varit hos farbror doktorn.. Har obotlig läkarskräck, men vaknade upp med ett rött, varigt, kletigt öga som gjorde skitont så fort jag blinkade - kände mej helt enkelt tvingad att ringa vårdcentralen. Och med min blåslagna arm kände jag mej fan som ett misshandelsoffer.. men men.. doktorn sa att när jag fick något i ögat i förrgår hade det gjort att något litet kärl brustit.. och det skulle läka av sej själv.. men jag fick i alla fall en salva mot smärtan.. ville ha en lapp för ögat som en pirat, men det var tydligen inte ett alternativ..



Är hemma nu - stack inte till jobbet idag för jag skulle till doktorn. Har precis ätit. Kollade snabbt ut ur fönstret och såg att farfar var därute. Han hade med sej en liten, liten sax och gick mot växthuset. När han varit där en stund kom han ut med en liten, liten bukett gräslök. Han skulle hem och laga mat =) Min farfar är så gullig!!<3

Träffade Robban imorse med. Pappa och han skulle ut och springa. Pappa gick dock fortfarande i morgonrock när Robban kom, så jag fick underhålla honom lite. Har träffat Robban båda gångerna han varit här denna veckan.. (i tisdags, när jag träffade honom hade jag försovit mej..)
Robban sa att pappa tänkte ha med honom och springa på något lopp - och därför fick pappa träna med honom också. Jag förklarade för Robban att han var pappas nya "projekt".. och la till ".. jag har också varit där.."

Skönt med helg nu. Erica och jag tänkte hitta på något - vet inte vad än.. jag är luspank, så festa är det nästan inte tal om..

Nej, nu ska jag dricka te och se på Mighty Boosh och tycka lite, lite synd om mej själv.. sen blir det Russell Brand-podden!!


Rhys Ifans = Singel

Sienna Miller: Du är för svartsjuk - YÄSS!! Äntligen!! Sienna Miller dumpar Rhys Ifans!! Ifans är säkert jätteledsen, men nu har jag ju chans på honom.. kanske.. Men seriöst - I WANT SPIKE!! I WANT SPIKE!! (Spike i "Notting Hill" såklart..) Dessutom var de rätt udda som par.. och det gick massa historier om att hon skulle styla honom (vet dock inte hur mycket sanning det ligger i det..)

Wanna do him?? Hell yeah!!



Couple "divorced without knowledge" - HOPPSAN!!

Britons too busy to peel oranges - I Storbritannien har man inte tid att skala apelsiner på lunchrasten.. istället föredrar man satsumas (tycker inte ni också det är ett kul ord??) som är mer lättskalade..
Själv hatar jag att skala apelsiner och väljer också de lättare alternativen.. apelsinjuice funkar bättre - bara att öppna paketet!! Piece of cake!!



Yummy!!


Noel Fielding & Russell Brand..<3

Nyheter..

Russell Brand is on the re-run  - ny säsong av "Ponderland"!! Weeeiii!!

The ego has landed for Brand - jag är väldigt besviken!! Ingen filmatisering av "My Booky Wook"!? För att amerikanarna nog inte tar emot Russell Brand med öppna armar då de vet om hans förflutna?? Ehumm.. boken är redan ute - skadan är mer eller mindre redan gjord!! Och med tanke på Brands förflutna är det mycket imponerande att han är där han är nu!! Först historien om att han eventuellt ska klippa av sej håret.. och nu detta.. Kanja är i sorg..

Japan man discovers woman living in his closet - att en arbetslös man inte kommit på en kvinna med att leva i hans garderob i flera månader är fan ett under!!

Hitler wax figure sparks controversy - Visst, det är kanske lite osmakligt att ha med Hitler på Madame Tussauds i Berlin (Tyskland och allt), men vafan.. att inte ha med Hitler i Tyskland är som att inte ha ABBA eller Astrid Lindgren här i Sverige (vi har inget Madame Tussauds, men om!!; jag tycker varken om ABBA eller Astrid Lindgren, men historia gjorde de..) Hitler finns med på Madame Tussauds i London och när min kusin var där hade han mäkta roligt åt att få posera med Hitler (när jag var där tog jag inte ens kort på honom, men min kusin har en förkärlek för diktatorer)..
"Hitler would be featured as a broken man in a dark, bunker-like setting, with panels providing explanations on the dictator"
"Madame Tussauds spokeswoman Ruoss said visitors would not be able to pose with the Hitler figure, which would be sealed off and be under camera surveillance."
- you've got to hand it to them, de kommer inte glorifiera Hitler i Berlin (vilket är olagligt i Tyskland förresten..). No harm done. Medan Londons Hitler-vaxdocka är den klassiska bilden av Hitler, han sträcker på sej och ser sur ut i klassisk nazi-mundering.

Att leva "freemale" lockar kändisar - DOM HAR FATTAT!! Fast jag har aldrig hört uttrycket "freemale".. Det ska jag fan börja använda. "Jag heter Kanja och är freemale.." näe.. kanske inte ;) Men inte fan behöver jag en pojkvän.

Väder, blåmärken och studsmattor..

Fan vilket jävla väder!! Sitter på jobbet och håller på att avlida!! Har kompromissat med mej själv och går numera i linne på villkor att jag stannar inne eller är i skuggan.
Lever i alla fall fortfarande på helgen som var. Skitkul!!

Uppdatering på ämnet: Blåmärke pga studsmatta
Blåmärket ser värre ut nu. Nu är jag blå runt hela armen!! Mycket snyggt =) Jag ska nog skapa en trend. Nu när jag går i linne syns det ju jätteväl med - och alla barnen frågar med förfärade miner vad jag gjort.. jag svarar att jag varit i slagsmål, för det låter lite mer macho än att säga sanningen "Jag hoppade studsmatta.." Vid min ålder (skriver jag och känner mej lite gammal) leder det till många pinsamma frågor om vad jag egentligen skulle på en studsmatta att göra.
Har frågat paranteserna om vi inte kan införskaffa en studsmatta med. De ville absolut inte under några omständigheter att vi skulle ha en, då en studsmatta tydligen var en mycket farlig "leksak".. Själva köper familjen roddmaskiner och en massa andra redskap som ingen använder. De köper träningskläder och annat träningsgrejs (som inte en jävel vet vad de är till för) utav bara helvete, men nu när jag vill ha något att hoppa på (och då blir man ju också lite mer vältränad) förnekas jag det. Illa illa..

Lena ställde just frågan: "Har du alltid varit svart??" What can I say?? I'm black and I'm proud of it!!
Nej, men jag har nog klätt mej i svart sen jag var 13 i alla fall..

Nej, nu ska jag nog ut och bada i barnpoolen.. Ammi sa att jag gärna fick =)

(Detdär om att bada var ironi..)

TOTALT VÄRT DET!!


Häng mé på party..

Festen igår var rolig utav bara helvete!! Fan vad kul det var!! Okay - Baggen trampade på min armbåge så jag har ett stort köttsår där nu (det var en överdrift - det är en stort blåmärke och lite av skinnet skrapades av. Men det gör väldigt ont..) och mitt favoritskärp - mitt enda skärp gick sönder =/
Annars var det kul!! Kom dit strax efter halv 6, hade köpt kinderägg i present till tjejerna som fyllde år.. vet inte om de blev så väldans glada.. men har man inte pengar så har man inte =)
Först satt alla ute och drack. Kanja satt vid "vuxenbordet" med Göran, Lotta, Ammi och Kent. Och jag var minsann på G!! Jag insinuerade att jag skulle ta med mej Göran hem och ville att han skulle dansa ballongdansen under kvällen.
Göran: "Ballongdansen!? Du, den lille är inte värd att visa.. kan lika gärna ta en tändsticka!!"
Görans skostorlek är 42, precis som min - alltså har vi lika stora snoppar. Vi har inte mycket, men vi är stolta över det vi har!! (Psst.. Dennis, Monikas pojkvän, har också 42 i skostorlek..)
Göran bjöd mej på flera Tequila med. "SOM DU HAR TJATAT!!" sa han..
Jag kommer få höra om mina bravader under gårdagskvällen på jobbet imorgon.. ooohh..



Sen gick vi in och åt och drack. Rätt många skålar och inte alltför många jobbiga hålla-tal-situationer.. =)
Efter maten gick vi ut igen och drack ännu mer (blev ju en hel del..).




Efter R1:an fick vi för oss att vi skulle på efterfest hos Jimmy, som också fyllde 20.. När vi kom dit visade det sej att på baksidan av huset där Jimmy bor finns inte mindre än.. en studsmatta!! Oskari och Kanja var förstås tvungna att springa dit och hoppa!!
Vi blev små barn igen och var mycket, mycket lyckliga =) Det enda som fattades oss var grillchipsen vi glömt inne hos Jimmy..
Baggen kom också dit. Han hoppade upp på studsmattan med ett: "FAAADEEERRRRR!!"
Det var här, vid studsmattan mitt skärp gick sönder. Köttsåret på armen fick jag också här. Men kul vart det!!

Till slut låg vi alla ner på studsmattan och kved.. vi var mycket ömma efter allt hoppande och trillande (Kanja bollades mest runt på studsmattan då hon var för full för att kunna hålla balansen..). Jag tror varken jag eller Oskari skrattat så mycket på länge!! Men sen blev vi tysta i några minuter.. vi var tysta tills Baggen mumlade: "Jag mår inte så bra, faderrrr.." Då skrattade vi igen tills vi storknade. När vi lugnat ner oss upptäckte vi att Baggen inte låg vid våra fötter som han borde göra. Vi trodde han hade trillat av studsmattan och hängde över kanten för att hitta honom, men han hade bara försvunnit!!
Oskari: "Han mådde så dåligt att han upphörde existera!!" (Och så skrattade vi igen..)
Oskari är också en dålig finne då han inte tål kyla. Han fryser också när det är 25 grader + ute.. Illa illa =)

Det var en jävligt kul kväll i alla fall. Efter vi hoppat studsmatta gick jag hem. Var hemma vid 4-tiden.. lagom och bra ;)

KVÄLLENS BILD:
Kanja och Göran - so happy together!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!