Om lördagen och idag (måndag)..

Damn, jag blev full i lördags. Jag hade skitkul typ hela kvällen, men det gick utför då jag och en av mina lärare började shotta tequila (och jag redan mådde dåligt efter jäger).. ja, snart efter vi druckit upp tequilan låg jag ute i någon buske och kräkade.. Mysigt..
Så igår var jag inte människa alls och jag har fått ytterliggare bevis på att jag bör hålla mej borta från tequilan (jag fattar inte hur jag och Marie kunde ha tequila-onsdagar förra läsåret där vi drack 6:or och 8:or!!)..
Men som sagt - skitkul kväll i övrigt!! Morsan hade skoj med.
Lyckades dock inte fånga mamma på bild - men Vicky och Line samt Frida och Sven ;)


Idag var jag i skolan som vanligt - och vi gjorde knappt ett jota.. såhär i slutet har jag njet att göra.. men det känns rätt bra. Skolan stressar mej inte så mycket - men annat gör. Imorgon blir det seriös packning inför denna torsdagen-till-söndag nästa vecka!! SRF väntar samt ett litet pitstop över helgen i Alingsås!! (Pitstop där man åker en väldigt stor omväg egentligen!! XD)

.. Ikväll har jag vunnit ännu en Tradera-auktion.. nu har jag EN auktion kvar som går ut här i dagarna. Sedan är Tradera förbjudet område ett bra tag!!

// XO

Bilder från igår:

Mitt batteri i kameran dog igår just när jag börjat komma igång med att ta bilder.. Attsickens!! Men nu när jag kollar på bilderna jag tog så inser jag vilken kass kamera jag har!! Note to self: Köp ny kamera när jag har råd!!

.. Men här kommer lite bilder i alla fall!!
Åberg & Bim

Kanja!!

Magnisson kom också dit =)

Parro kom dit med Robin (som jag precis skulle fota när kameran dog..)

Thomas - som jag inte träffat på länge, länge!!

Jag och Goffe skulle ta en mysbild.. då kom Berra och ville vara med!!


Det var en rätt trevlig kväll. Stack dock hem innan det stängde..
// XO


Utgång??

Nu regnar det OCH åskar!! =(
Men jag är på glatt humör i alla fall. Det ser ut som att jag ska ut ikväll. Det är Pre Oshultsfestival på R1 här i byn, så jag ska eventuellt dit en runda med Bim. Får hoppas att det blir av bara.. det är ju inte så inbjudande att ge sej ut i regnet.. men vad gör man inte för att svänga några bägare med goda vänner??

Hoppas hoppas!! För jag dör av tristess..
.. nu släcker jag ner här..

// XO

Lägenhetssökande..

Jag är bjuden på lägenhetsvisning i Karlstad nästa torsdag. Jag kan dock inte dra dit bara sådär och dessutom är det dagen innan avslutningen och vi ska ha avslutningsfest på skolan..
Linus jobbar eftermiddag, så jag vet inte om han har möjlighet att dra dit heller.. Attans =/ Väntar på att han ska svara på mitt mess nu.. Vi lär väl få prata lite om det först.. för den är rätt dyr.. Men å andra sidan är det så gott som klart med pluggandet för min del efter sommaren (det är bara inte svart-på-vitt än) - och han pluggar ju med, så vi skulle nog allt klara av det..

Dagen har annars varit hyfsad.. Jag försov mej imorse och var mäkta arg över det. Men jag drog mej till skolan och gick på samhällslektionen i alla fall.. vilken var HELT onödig - för vi bara satt och pratade om ingenting.. Hmpf..

Idag ska jag bara ta det lugnt.. leta lite lägenheter, rensa Tradera-listan, kolla på Desperate Housewives och bara va!!
Och imorgon ska jag och morsan till Markaryd och dansa och hoppa till Easy Livin'!! Blir säkert skitkul. Inte så ofta man lyckas få med mamma ut (har jag någonsin lyckats med det??)

// XO
.. såhär ser jag förresten ut idag.. solbrillorna hade jag inte mycket nytta av - eftersom det regnar som faan.. och håret är lite sådär.. (jag ska nog klippa upp det i helgen.. och fixa till min undercut..) Jag har på mej en "ny" klänning från.. Ja, just det.. Tradera^^

Blaha..

Welly, welly, welly, well.
Viktoria blev jätteglad för tavlan och såg direkt vem det skulle föreställa!! Hon sa till och med att det var en av de finaste presenter hon någonsin fått. Aaaww =)

Jag ringde studievägledaren idag med. Han undrade om jag ville börja plugga redan i sommar (men det vill jag inte riktigt.. jag vill börja plugga när det löst sej med lägenhet!!) så jag sa att jag ville börja i augusti.. Han sa att då kunde vi vänta lite med att plocka ut kurserna jag skulle läsa - så jag ska dit den 17:e juni. Jag frågade om det var så jag kunde plugga heltid på distans med och det var inga problem.. så ja, nu är väl det mer eller mindre löst!! HÄRLIGT!!

.. annars har det väl inte hänt så mycket idag.. Sophie frågade om jag ville med och fika efter skolan - så jag och några klasskompisar drog iväg. Det var rätt trevligt =)

.. förövrigt måste jag sätta Tradera-förbud på mej själv..

// XO

Födelsedags-/inflyttningspresent

Dethär är vad jag spenderat eftermiddagen med!! Min vän Viktoria fyller år på lördag och dessutom flyttar hon nästa tisdag.. så har jag inte riktigt råd med födelsedags-/inflyttningspresent.. Rotade fram en duk från källaren (köpte ju uppspända dukar i Tyringe för flera månader sedan) och satte igång att måla. Det tog bara några få timmar eftersom tavlan är rätt enkelt gjord.. inte mycket detaljer. Och svart/vitt är ju mycket av min stil inom måleri.. ljus/skuggor med starka kontraster.. Och idag lärde jag mej att det är inte lätt att måla småbarn på det viset!! För det första tycker jag barn är så lika varandra - så man måste verkligen få ögon-näsa-mun rätt. Sedan har de inte riktigt synliga ögonbryn och skuggor mellan ögonbryn-öga.. därför är det också svårt att få det likt!! Och huvudet blir lätt för högt/för lågt och ja.. det var lite problematiskt.. men jag är i alla fall mycket nöjd =)
Det ska föreställa Viktorias dotter. Hoppas hon gillar den!!

This is the new shit!!

.. jag har ju handlat så mycket på Tradera (och lite från andra ställen) på det senaste, så jag tänkte visa lite av det =)

High Voltage Tattoo av Kat Von D. Grym bok från Adlibris. + min nya tändare från DealExtreme..

Ett par pumps som jag fyndade på Tradera för 29 spännos. Begagnade.

Ett nytt nattlinne från Tradera. 74:- Ahs-fint och jättemysigt.


Ny klänning från Tradera.. kommer inte ihåg hur mycket jag gav, men det var några hundralappar. Sitter skitsnyggt. Klänningen viker sej lite konstigt på bilden.. remmarna vid sidorna sitter i sidorna på också.. inte fram på bysten..

Ny tubtopp (från Carlings) på Tradera för 26 kronor.. Tubtopp på Kanja har aldrig tidigare skådats.. inte heller en sådan grön färg.. schpännande!! Men fint var det i alla fall.


.. och så har jag nog inte visat klänningen helt som jag hade på Valborg.. köpt på Statuz i Markaryd, märket är Sisters Point.. Så fin =)


.. that's it..
Over and out, from Kanja - "the shopaholic"..

// XO


Where am I heading??

Idag mår jag inte alls bra.. tog tempen, men jag hade inte feber.. frossa och huvudvärk har jag som faen i alla fall - därför har jag vilat hela förmiddagen.

Gårdagens melankoliska känslor är inte helt borta idag heller.. Jag skyller på vädret och oro.. för värdet är sådär halvdant och jag är orolig som tusan.. för lägenheter (trots att mamma försöker lugna mej med att vi precis bara börjat leta) men också för studerandet efter sommaren. Imorgon ska jag ringa studievägledaren och boka in en tid hos honom - och idag tänkte jag plocka ut några kurser jag skulle vilja läsa.. men tills jag vet hur det blir (jag vill bara få klartecken för att läsa 100% på distans efter sommaren och ett startdatum) fortsätter jag vara orolig..
.. när jag tänker på det så är jag mer orolig för studierna än lägenheten..
Visst, jag är en väldigt impulsiv människa och gillar att vara impulsiv.. Livet blir lite mer spännande då.. Men nu har impulsiviteten stannat av lite smått och jag vill ha stenkoll på vart jag är på väg. Nu har jag ju ett mål - och vill bara lyckas. Disciplin!!
.. så fort allt löst sej återgår jag nog lite till att vara impulsiv.. som jag sagt många gånger innan: Det finns ingen känsla som slår den att en dag få för sej att packa sin väska, beställa en biljett och att dagen efter sätta sej på ett tåg bort härifrån!! Det är frihet det!!
Men jag kommer nog samla en hel del vuxenpoäng efter sommaren med.. jag måste ju hålla fokus på studierna.. men om allt går vägen skulle onekligen mitt liv bli lite lättare!!

// XO

I may be lonely, but I'm never alone..

Det tog faktiskt inte överdrivet lång tid att färdigställa uppsatsen =)
Jag har dock jättetråkigt nu och vet inte vad jag ska göra.. inte ens Desperate Housewives är roligt ikväll.. funderar på att typ gå och basta eller något..
Linus är och repar och tills nyss tänkte jag på att det är tråkigt att inte ha någon att prata med - men det har jag ju!! Jag har ju massor av kontakter på msn!! Det är ju bara att välja och vraka!!
.. och hur fan hände dethär?? Varför inbillar jag mej en sådan sak?? Jag har alltid folk att prata med ju!!
.. mycket tror jag är att flera av vännerna har flyttat.. det är trist som fan och vi är alla dåliga på att hålla kontakten.. Men mest är det nog just att jag pratar så mycket med Linus.. Det är medvetet - vi hade aldrig klarat att hålla dethär förhållandet levande om vi inte pratade mycket. Allt det vi säger varandra under kanske två timmar/kväll är sådant som ett par som bor ihop eller i alla fall nära varandra skulle få plats med spritt över en dag.
Linus och mina samtal blir så kompakta (vilket ibland är jävligt irriterande) - men det är det bästa vi kan åstadkomma som det ser ut nu.
Och ja, man går miste om en massa annat (till exempel umgänge med vänner).. Men det är så det är och så det får vara för nu.
Förhoppningsvis blir det bättre efter sommaren.. bara det löser sej med Komvux på distans för mej och med lägenhet.. men då kommer det också vara krångligt att hålla kontakten med folk.. och jag känner ju ingen alls däroppe!!

.. I'm just a bit sad and confused these days..

Usch.. =/

Skolan avklarad för dagen och tältet är lämnat. Jag har en fruktansvärd huvudvärk - men ändå blir det nu pluggande igen =( En kopp te, alvedon och en förhoppning om att bli klar med engelskan inom en timma!!

// XO

Färdigpluggat för idag!!

Nu ger jag upp för idag!! Har pluggat som satan samt terrat Josef med alla frågor jag hade angående Sweden Rock.. Jag kände mej väldigt jobbig, men han svarade så snällt på dem.
Har 6 sidor kvar av engelska arbetet att rätta och antingen gör jag det imorgon bitti eller imorgon kväll och mailar den till läraren - för jag har spenderat på tok för många nätter i vaket tillstånd över dendär uppsatsen redan!!

Imorgon kväll hoppas jag på att denna stressen lägger sej något!!

Så godnatt på er!!
// XO

Too tired..

Idag har varit fylld av lägenhetsletande, plugg, lägenhetsletande och plugg. Jag är sjukt stressad inför denna veckan och vettifan hur jag ska klara av den..

Nu ska jag skriva på mitt engelska-arbete (vi fick ju tillbaka arbetet om böckerna vi läst för att rätta till det som behövdes tills imorgon.. vilket är lättare sagt än gjort då jag skrev 30 dataskrivna sidor om min bok.. jag tror dock att jag bara pillar lite med det - rättar till de stora "felen" och låter resten var. Jag är ju bara människa och tills imorgon har jag tre saker som ska vara inlämnade.. jag pallar inte..

// XO

Söndagskväll..

Nu ska jag snart gå och lägga mej, men fick lust att skriva av mej lite först..

Idag har jag och Linus testat att sätta upp tältet vi ska ha på SRF. Snacka om att jag hux flux blev jätte-festivalsugen!!
Hursom - vi satte upp det för att se så det var någorlunda helt och för att jag ska kunna förklara vad som är fel på det för Josef - som ska ta med vårt tält och sätta upp när han åker ner (dagen innan oss).
Det kommer nog bli bra!!

.. vid två-tiden körde vi till Halmstad för att vinka av Linus vid tåget.. Det är alltid så trist att säga hejdå.. och när man kommer hem igen känns det så tomt!!

Annars idag har jag varit lite borta.. jag hade en mardröm inatt som fortfarande plågar mej..
.. jag drömde att jag gick på en skola och att i bildsalen på min hylla i ett skåp hade jag två små, små spädbarn som jag tog hand om. De var inte större än att de fick plats i handflatan!! Men efter en rast hade vaktmästaren flyttat på skåpen och barnen klarade inte av kylan då de hamnade så nära fönstret. Då jag tog upp dem var de iskalla och den ena var lila och stendöd. Den andra var också död, men jag fick liv i den efter att tryckt med mitt pek- och långfinger på bröstet för att massera hjärtat. Den dog några gånger till - men jag fick alltid liv i den igen efter en stund.
Så förvandlades det överlevande barnet till Linus - som led av sitt hjärta så mycket att han alltid fick gå runt med en filt om sej och kunde inte anstränga sej alls mycket!!
.. och sen var han givetvis tvungen att åka hem med - och då var jag jätteorolig för att han inte skulle klara resan för sitt dåliga hjärta..


.. skumm dröm va?? Den var så obehaglig och jag har gått och tänkt på det hela dagen.. jag är inte mycket för drömtydning och sånt - men jag har hört att det betyder att något dåligt kommer att hända om man drömmer om spädbarn. Och jag drömde om två!! Och det ena dog och det andra dog nästan - men trots att han överlevde så led han ändå långt efter!! Fy..

Imorgon är det måndag och en ny vecka.. jag har sjukt mycket att göra och ser inte alls fram emot den!!
Imorgon ska jag hålla föredrag om globaliseringens påverkan på kulturen på samhällslektionen.. och tills på tisdag måste jag skriva om min uppsats i engelska - för alla i klassen skulle göra det.. hmpf. Och på tisdag kväll direkt efter skolan ska vi köra till Josef för att lämna tältet.
På onsdag ska jag och Rebecca kanske fika - vilket jag ser fram emot.
På torsdag måste jag ringa studievägledaren och boka möte - nu måtte jag väl ändå få reda på hur det blir efter sommaren!?
På fredag har jag nog inget direkt.. och helgen kommer nog bli rätt rolig - jag och morsan ska till Markaryd och rocka loss till Easy Livin'!!
.. annars i veckan ska jag försöka börja packa lite inför Sweden Rock så jag är förberedd.. måste försöka få tag på billig öl med.. och så ska jag göra lite ditt och datt.. det är mycket nu i alla fall!!

Nu säger jag godnatt!!

// XO

Utflykten<3

Igår hade jag och Linus planerat en liten utflykt. Och vädret var som utlovat väldigt bra!!
Vi gick upp rätt tidigt och tog bilen ner i Skåne till Skäralids naturreservat, utanför Klippan.
Naturen där är obeskrivligt vacker och det var en jättemysig dag!!

























En bra dag..

Det har regnat och åskat tok-mycket idag!! Men annars har det varit en bra vecka.. jag har varit i tid till alla lektioner i skolan och har till och med gjort klart lite skolarbete före deadline ;)

Linus är här över helgen med!! Hans tåg imorse vid nio var nästan en timma försenat!! Men anslutande tåg från Göteborg till Halmstad väntade in honom och flera andra som skulle neråt i landet (och in i Danmark) så det löste sej fint!!

Just nu sitter Linus och kollar på Död Zon (svinbra film) med sin svärfar.. jag har sett den så många gånger, så jag stack in till toalettspegeln och försökte få på mina lösögonfransar för tredje gången.. OCH LYCKADES!! Så nu känns det som att man har två fjärilar på ögonlocken!!

Imorgon blir det nog utflykt.. vi hoppas vi hittar!!

// XO

Snart klar!!

Det åskade en bra stund innan. Riktigt mycket - väggarna skakade!!
Det gjorde dock att jag inte kunde dammsuga förrän det var över.. Så nu är jag nästan klar med städningen!! Ska bara små-plocka lite!!
Först tänker jag dock ta en kalldusch - för detta vädret är just nu allt annat än behagligt..

.. förövrigt råkade jag buda hem ett linne på Tradera idag också.. SKÄRPNING!!

// XO

VARMT!!

Jag kom hem för ett tag sedan men har bara "pääst" sedan dess. Det är ju så varmt att man inte orkar göra något!! 23 FUCKIN' GRADER UTE!!
Men jag ska i alla fall försöka få något gjort. Jag måste städa klart rummet idag.

Herrejisses vad skönt det ska bli med fredag imorgon!! Skolan slutar vid två - samtidigt som Linus landar i Halmstad där morsan hämtar honom.. sen får vi se om jag åker med dem hem eller tar bussen..
I helgen ska vi väl planera lite inför Sweden Rock kan jag tänka.. men vi ska också göra en liten utflykt!! Och vädret ser skräddarsytt ut för vad vi har tänkt oss!!


OJ!! Nu tyckte jag att jag hörde åska!!
.. going to off-mode..

// XO


Tapet-kåt!!

Igår var morsan och jag inte på Klintenberghs och kollade på golv och tapeter.. och därinne hittade jag den snyggaste tapeten jag någonsin har sett!!
Den finns med i Boråstapeters Garden-kollektion och visst är den gudomlig!? Jag vill bara slicka på den!!


Slit och stress..

Riktigt dåligt bloggande från min sida nu, men jag har fullt upp. I måndags och igår var det två lååånga och kämpiga dagar i skolan.. jag har varit helt slut på kvällarna då jag kommit hem och det enda jag förmått att göra (förutom att kolla på Desperate Housewives) har varit att leta lägenheter - vilket inte är det lättaste!!

Idag har jag också en massa att göra - städa, tvätta, plugga (om jag hinner), söka fler lägenheter, själv försöka plocka ut kurserna jag vill läsa nästa år - för studievägledaren hör aldrig av sej.. ska nog ringa honom imorgon, och försöka lägga en ansökan till en skola på lådan..

Så ja, fullt upp!!

.. idag fick jag mina första bonsai-frön.. spännande att se om jag lyckas få upp dem ur jorden bara!!

// XO

Nu vart det bekräftat..

Rest in peace. Jag tar ett glas vin och skålar för DIO ikväll.



.. // Rock on!!

\m/-(o.o)-\m/

Kallt te..

.. jag gjorde en kopp te när jag steg upp.. jag drack några klunkar samtidigt som jag läste om Dio..
Sedan började jag läsa om William Blake (poet och konstnär; 1757-1827) och fastnade helt.. nu är mitt te iskallt.. så går det när man är überfokuserad!! .. om man bara kunde ta fram den egenskapen då man är i skolan..


.. Dio<3

Denna morgon cirkulerar rykten på Facebook och Twitter om att Ronnie James Dio dragit ut jacket.. hans fru har sagt på sin Twitter att han fortfarande lever, men tydligen är hans tillstånd inte alls bra.. Hang in there!!


En relativt trevlig kväll..


Ikväll har jag och brorsan sjungit Singstar.. jag vann alla låtar utom Ring of Fire XD Sedan kollade vi på The Imaginarium of Doctor Parnassus.. jag hann dock inte se klart hela - för pappa och Heikki ringde och undrade om jag inte skulle komma ner dit och umgås lite med dem. Jag gjorde mej i ordning lite snabbt, tog med mitt vin och drog dit.. det var allt trevligt att träffa dem, men det var otroligt dött.. efter jag kom dit började pappa snabbt gäspa högt (lite för högt för att vara normalt) och sa att han tänkte på refrängen.. Hmpf..
Såå.. jag stannade väl där i 40 mins eller något innan jag fann mej på väg hem igen.. trist..

Nu är jag precis hemkommen och tror jag ska kolla lite på Desperate Housewives innan jag nanar.. Imorgon ska jag minsann göra en massa nytta!!

// XO

Nu sätter jag stopp för okynneshandlandet!!

Jag har en misstanke om att mitt okynneshandlande nu beror på att jag är understimulerad.. det finns inget att göra i byn, jag åker inte bort, jag mår inte jättebra på grund av skolan och Linus är inte här.. Jag saknar Linus så otroligt mycket och tror jag ersätter honom då han är frånvarande med saker!!

Som på valborg - då jag efter skolan gick och köpte en ny klänning för 600.. POFF!! Borta!! Bara sådär!!
Och de senaste dagarna har jag köpt en till ny klänning, ett par pumps, lösögonfransar, en styck lådvin, frön till bonsaiträd + bonsaiodlingshandbok (tydligen ska jag börja odla bonsai nu - jag som har de minst gröna fingrar man kan tänka sej!!) och en massa smågrejer jag egentligen inte behöver!!
Därför har jag nu raderat allt i min minneslista på Tradera förutom 2 grejer: Ett par pumps till som inte är uppe i mycket ännu.. får man dem för 50 spänn och de inte är mycket använda är det ju inte farligt; samt en klänning som hittills är uppe i 17 spännos.. Vi får la se hur mycket de går upp i, men kan jag fynda där är jag bara glad.

Men utöver det borde jag lägga band på mej.. Nu ska jag och brorsan ut och gå en runda - men då vi kommer hem ska jag göra upp en plan för min ekonomi!!

.. dessutom borde jag spara alla pengar jag bara kan nu.. för jag och Linus funderar på att flytta ihop efter sommaren!! ;)


// XO

Tradera-beroende igen!!

Igår vann jag en klänning och nyss kammade jag hem ett par svarta pumps.. Min minneslista på Tradera är för tillfället tre sidor lång.. Jag är fast igen!! =(

I måndags & tisdags var jag helt slut i skolan - men jag klarade mej igenom dem. Igår slappade jag hela dagen - och samma sak idag.. Imorgon SKA jag dock göra lite nytta!!

Alltså har jag då suttit vid Tradera en stund.. nu kollar jag på Desperate Housewives och dricker öl. Om en halvtimma ska jag och brorsan (som överraskade mej med att komma hem igår) ut och gå..

// XO


Känner ni igen mej??

.. satt just och kollade igenom mina bilder i jakt på barnfoton på mej.. hittade istället en bild som togs för ca 5 år sedan.. Fan vad man har ändrats!! Ironiskt nog togs den vänstra bilden för att visa hur mycket jag GÅTT NER i vikt..


.. och jag vet att det är lite dåligt bloggande här nu, men det vänder snart!!
// XO

Såhär roligt har man på sömnaden ibland.. ...

bild008 (MMS)

Såhär roligt har man på sömnaden ibland.. Vill verkligen hem nu - desperate housewives står på schemat.. Förövrigt är jag ledig resten av veckan! Gytt! // XO


Första klass på sj är inte direkt någon sk...

bild010 (MMS)

Första klass på sj är inte direkt någon skillnad från andra klass.. Man får dock garanterad sittplats och gratis kaffe :) detta tåget brukar alltid bli cirka tio minuter försenat till alvesta, men jag hoppas på det bästa idag! Jag till verkligen inte missa bussen! // XO


I "mitt andra hem"..

Igår kom jag fram till Vänersborg utan någon som helst strul. - Skönt. När jag kom fram åt vi sallad och sedan tog vi ett bad. Efter det började vi kolla på Girl Interrupted - men jag somnade rätt snabbt. Gud vad trött jag var!!

"Imorse" vaknade vi vid halv ett.. typiskt.. Och jag var så trött att jag trodde jag skulle falla ihop!!
Hittills idag är det lugnt.. vi har ätit lite, jag har precis duschat och uppdaterat mej om vad alla håller på med på Facebook.. Nina skrev till mej och sa att det var en bra dag igår eftersom hon träffade mej. Aaaww =) Jag är fortfarande glad för att hon råkade springa förbi.. trots att det blev lite hastigt!! Vi får allt ta en fika någon gång..

Linus stack till Trollhättan för en timma sedan för att repa.. jag kände mej inte riktigt pigg och iordninggjord för att åka med.. men senare ikväll ska jag nog med in till Trollhättan. Det är inte helt 100 än, men i så fall blir det Backstage..<3

Damn, it's good to be here!!

// XO

Nu sitter jag på tåget till vänersborg! De...

bild008 (MMS)

Nu sitter jag på tåget till vänersborg! Det har varit en seg dag, men det som var skit igår verkar ha fixat sej nu i alla fall! När jag satt och väntade i göteborg sprang nina med pojkvän och dotter förbi. Längesedan man träffade henne minsann! Jag träffar alltid någon jag känner när jag är ute och åker i och för sej.. ;) min telefon lever sitt eget liv idag och lever nog tyvärr sina sista dagar.. Men innan den dör helt måste jag ju testa att blogga från den! Förhoppningsvis har min nästa telefon lite bättre kamera med.. Om cirka en halvtimma kommer jag fram till "mitt andra hem" och då står en grekisk sallad och väntar på mej! :) // XO


ÅT HELVETE MED KÄRRINGJÄVELN!!

Idag känns livet sämre än det har gjort resten av de senaste dagarna.. men jag orkar fanimej inte berätta varför.. bara att det har med skolan och min jävla fittkärring till handledare att göra..

Jag stack hem från skolan rätt tidigt idag och sedan jag kom hem har jag kollat på Desperate Housewives och ritat lite..
Och ja, det börjar väl fanimej bli dags att fortsätta med armen snart eller??

.. men egentligen borde jag packa..


Den utlovade uppdateringen:

NU skulle det sitta fint med en öl!! Jag skickade just in min engelska-uppsats och FAAAN vilken tid det har tagit!! Men bättre sent än aldrig, ey??

 

Jag har ju mer eller mindre utlovat ett inlägg om de senaste dagarna, så jag får la knåpa ihop ett nu!!

Efter skolan i fredags körde Joel bort mej till Statuz där jag handlade en jättefin klänning att ha på R1 på kvällen. Ni får se den någon gång!! 
Senare på eftermiddagen körde jag och morsan till Laholm och hämtade Linus. Jag har, vad jag kan minnas, aldrig varit i Laholm förut - men blev helt till mej då jag såg alla fina hus och kustkänslan trots att det är en bit till kusten.. där skulle jag allt vilja ha ett hus!!
Linus hade förresten fått skjuts med sin lärare som har stuga i Skummeslöv - därför hämtade vi honom i Laholm denna gången.. Det är inte dåligt att få skjuts hit från Karlstad!!

När vi kom hem åt vi lite snabbt och gjorde oss i ordning innan vi drog på förfest hos Erica..
Sedan drog vi ner till R1 för att lyssna på Wonderboyz. Det var sjukt mycket folk där och jag hade jätteroligt!!
.. hamnade också på scenen, dansandes med Takidas basist.. ehumm.. jag lyssnar inte på Takida och tycker inte de är särskilt bra, men Ola och Lars undrade om någon ville dansa med honom och ja.. det vore ju pinsamt om ingen tackade ja!! (Dåligaste ursäkten ever!! XD Jag vet faktiskt inte varför jag räckte upp handen..)
En puss på kinden fick han som tack för dansen dock.










I lördags var jag och Linus sjuuukt bakfulla så vi tog det mest lugnt. Satte oss i bastun en stund på kvällen vilket hjälpe massor. Tips mot bakfylla: BASTA!!

I söndags tog jag och Linus bilen ut till JA Ranch för att fika. Det var stängt, men han som ägde det var schysst och öppnade fiket bara för oss OCH bjöd på fikat!! Riktigt schysst!!


Senare körde vi Linus till Halmstad där han tog tåget tillbaka till Karlstad.

Hittills denna veckan har jag haft sjukt mycket att göra med skola och ansökningar.. och jag har fortfarande massor att göra - men engelskan var det största.. och den är jag alltså klar med nu ;)

Nu ska jag ringa Linus lite snabbt och sedan får jag se om jag orkar se ett avsnitt av Desperate Housewives innan jag lägger mej..

Imorgon blir det nog mer pluggande + packande. Efter skolan på fredag åker jag direkt till Vänersborg!!

// XO


Jag möts av stängda dörrar..

Idag har varit en tung dag.. vart jag än vänder mej möter jag stängda dörrar!! Jag känner mej helt jävla meningslös och verkar inta ha några möjligheter här i livet alls.. Usch..

Men jag har kanske hittat något som kan funka.. vi får se hur det blir med den saken.. jag vet inte förrän om några veckor.. måtte det gå vägen nu så all min otur vänder!!
Och på tal om att saker vänder och sånt: Jag börjar få in beställningar på tavlor igen!! Det är både skönt och stressande dock.. men efter denna veckan räknar jag med att ha lite mer tid över!!

.. det får räcka för detta inlägget.. nu ska jag kolla på ett avsnitt av Desperate Housewives innan jag lägger mej och nanar. Imorgon blir det hårdpluggande!! Jag har ett stort arbete som ska bli klart!!

// XO

PS: Imorgon ska jag försöka få ihop ett längre inlägg.. Det ska handla om de senaste dagarna - men ni kan få en teaser sålänge!!:


Magsår på G??

Hej på er.. tänkte bara berätta varför jag inte bloggat på några dagar och kanske inte kommer göra det de närmsta dagarna heller: Jag har sjukt mycket att göra!! Jag får inte tiden att räcka till, är konstant grinig, stressad, känslig och trött..
Just nu är det sluttampen av skolan och jag har hundratusen grejor att göra klart denna veckan och måste dessutom få iväg ansökningar till skolor nu i veckan.. bråttom bråttom..

.. men jag kommer tillbaks om några dagar igen med, förhoppningsvis, massor att berätta och eventuellt magsår.. under tiden kan ni lyssna in er på min nya favoritlåt: Deep Purple - Child in Time. Helt galet bra!!



// XO

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!