Onsdag

Idag är jag ledig.. gick upp i hyfsat god tid och har hela förmiddagen lyssnat på musik och städat (med ett flertal snabb-visiter på Facebook).

Igårkväll funderade jag vidare på "min situation" och kom fram till att jag behöver skaffa mej en hobby.
Ello kommenterade förra inlägget att det jag behöver göra är att flytta. Och det är min tanke - men jag vill inte sätta mej i en lägenhet häromkring när jag vet att jag inte kommer stanna längre än jag måste (.. jag måste stanna ett tag till på grund av skolan).
Så tills jag är klar med skolan behöver jag en hobby för att fördriva tiden. Förslag är mer än välkomna - för jag har inte den blekaste aning om vad jag ska göra.
Alla säger "måla" - men jag ser inte det direkt som en hobby. Svårt att förklara varför.
Jag vill inte syssla med någon sport eller någon form av träning överhuvudtaget utan något kreativt (fortfarande inte målning). Och det måste betyda något för mej.
Linus tyckte jag skulle pyssla med veterancyklar som honom (men jag tror det var lite på skämt).
Pappa tyckte jag skulle börja skriva - och det har många sagt genom åren. Att jag är bra på att skriva.. men det känns inte som något för mej..
Mamma tyckte jag skulle börja med luffarslöjd.. det kanske kunde vara något - men jag är inte helt säker.. dessutom skulle vi nog prova det på skapande-lektionen nästa vecka.. så då får jag känna på det i alla fall.
Det jag själv kommit på är att fortsätta på mina fotoalbum - det är något jag värdesätter, det kommer ta tid och jag tycker det är roligt som attsickens. Och då menar jag inte scrapbooking - utan vanliga fotoalbum med text och bilder och en massa, massa minnen.
Scrapbooking vore kul att testa - men jag tror inte jag kommer ha det som en hobby.

Men vi får la se.. Som sagt - idéer är mer än välkomna!!

I helgen är jag bjuden på inflyttningsfest hos Frida och Sven. Tyvärr kan jag inte komma dit.
Jag och Linus ska till Danmark på lördag och då vi kommer hem finns ingen buss till Växjö som passar längre.. Det hade blivit väldigt krabbigt.
Men snart SKA jag fanimej hälsa på dem!! (.. ni vet ju att jag fär runt en massa helatiden - men jag har sällan tid att hälsa på alla jag vill.. Frida och Sven blir konstant försummade - vilket är riktigt dåligt eftersom de är två av mina bästa vänner..).

Men i helgen ska vi alltså till Danmark - och på lördagskvällen ska vi på avskedsfest här i Strömsnäs istället.
Min vän Mattias har fått jobb på Irland och drar nästa söndag. Hastigt och lustigt - men självklart är man riktigt glad för hans skull. Och en dag ska jag minsann hinna (och ha råd) att hälsa på honom också!!

Jag ser hursom fram emot festen - den blir säkert en succé.


Nu ska jag fortsätta städa. Och senare idag ska jag dricka kaffe med Erica.

// XO


The outlaw..

.. jag känner mej lite nere idag.. lite melankolisk.. men jag kan inte sätta fingret på varför..

Kanske för att jag har funderat så mycket de senaste veckorna.. jag känner mej lite kluven..
På veckodagarna spenderar jag hela dagen i skolan. Jag kommer hem, äter, pratar med Linus, kollar kanske på någon serie för att fördriva tiden och sover. Men jag känner aldrig att jag är "hemma" då jag är utanför mitt rum.. det är knappt att rummet känns som hemma heller - här är bara ett ställe där jag får vara ifred och ingen kan komma in utan mitt tillstånd..
Om helgerna är man ibland hemma - men då känns det precis som på veckodagarna (och man gör inte mycket annat heller). Annars är jag hos Linus om helgerna (då och då hos någon kompis som bor en bit bort) - och då är jag alltid riktigt jävla tokglad. Och jag får nog mer "hemma"-känslor av att vara borta är hemma..
Hemma-hemma är att, irriterad och frustrerad, gå i samma gamla fotspår i väntan på att bryta sej loss - men man kan inte direkt bryta sej loss nu heller (på grund av skolan).
Jo, jag är väldigt irriterad.. men mest av allt är jag frustrerad. Jag känner mej inte som en hel människa här. Jag känner mej som ett spöke och det är bara så förbannat frustrerande. Vad är det för mening att jag är här överhuvudtaget?? Vad finns här att hålla fast vid?? (Och nej - skolan räknas inte.)

Igår när Mi på skapande-lektionen frågade vilka som var närvarande svarade jag skämtsamt att "Kanja är här kroppsligen". "Men inte andligen??" undrade Mi.. och det ligger nog faktiskt något i det - jag är bara här kroppsligen men mina tankar är någon annanstans. Och det jag har på andra platser finns det inget substitut för..

Jag vill inte sitta här och bara försöka fördriva tiden. Den som verkligen levt har inte levt varje dag - utan varje sekund. Det är den jag vill vara. Jag vet att jag kan vara den.. men jag tror aldrig jag kommer vara den om jag blir kvar här..
Och jag vill inte vakna upp om X antal år och inse att jag kastat bort min tid. Mitt liv måste ju i alla fall få en mening för mej själv - men just nu har det inte alltid det. Det kommer bli bättre - men det är så jobbigt att bara sitta och vänta på det!!

.. eller så kanske det bara är en sån dag då allt känns lite tråkigt och trist..

Måndag..

Idag var ändå en rätt bra dag.

Joel vill gå på storseans med mej om några veckor..

Storbritannien är inte ett land.
Linus beställde biljetter hit till helgen.
Och Julia ringde och undrade när jag kommer till Falkenberg nästa gång =)


Summering av helgen..

.. jag orkar inte med en detaljerad beskrivning på alla helgens händelser.. så ni får den korta versionen:

- Fredagskvällen var trevlig.
- Igår (lördag) var jag i Tyringe och handlade på mej en massa halv-nödvändiga saker..
- Idag har jag mest sett på Grey's Anatomy..

Imorgon är det skola igen.. jag misstänker att jag kommer vakna på ett uruselt humör och vara irriterad skoldagen igenom på grund av en klassfest vi tydligen ska ha på tisdag kväll.. jag är uppsatt på att städa på onsdagen har jag hört - vilken bara är jävla bull. Jag tänker inte städa dagen efter (då vi är lediga) - jag har inte köpt något busskort än och jag tänker inte betala cirka 50 spänn för att få åka dit, städa, åka tillbaks och dessutom vänta toklänge på bussen som går hem.
Jag hjälper gladeligen till med maten efter skolan på tisdagen om det är så - men städa kan de bara fet-glömma.

Imorgon kväll ska jag nog beställa tågbiljetter till nästnästa helg i alla fall.. det är roligt.
Vänersborg åker jag till denna gången - så då får jag träffa Linus goa familj igen!!
Och så har Linus spelning på Backstage på lördagen med sitt nya band som han repar för fullt med ikväll trots förkylning. =(
Jag längtar efter honom så!!<3

Nej, det får bli ett avsnitt till av Grey's innan jag lägger mej.

// XO


Fredag!!

Idag hade vi bara en lektion - nämligen näringslära. Tack och lov fick hela klassen 2 veckor till på sej att göra klart arbetet och ordna inför redovisning - så vi kommer hinna fixa det sista!!
Och efter skolan stack jag och Viktoria till fiket en stund innan jag tog bussen hem.

Sedan jag kom hem har jag plockat lite på rummet och ritat (se också föregående inlägg).
Snart kommer pappa hem med min öl. Får väl ta och börja göra mej i ordning om en timme eller något med =)

Linus porträtt.. det är klart - fast jag är inte helt nöjd..


Självporträtt..

.. så nära färdigt det kan vara utan att vara det..


På hemmafronten intet nytt..

Ni kanske undrar över den dåliga uppdateringen?? Min förklaring är att det faktiskt inte hänt ett skit på hemmafronten!!
Det enda värt att nämnas är väl att jag var hos Emma igårkväll och drack te och tjötade lite vilket var riktigt trevligt.
I övrigt har det dock inte hänt något i dagarna..

Just nu tar jag en liten paus från ett skolarbete om ätstörningar i Näringslära. Det går väldigt bra, men jag känner mej seg och måste gå upp och gå en sväng i huset nu känner jag.

Imorgon verkar det som att jag ska på fest!! Gött kött. Jag behöver komma ut lite - och det känns som en evighet sedan man festade med vännerna här på hemmaplan. Om man räknar bort nyår så tror jag inte jag festat med vännerna sedan oktober!!?? Är det så illa är det minsann på tiden nu!!

// XO


Life is good!!

Helgen i Karlstad var bra.

I fredags kollade Robin, Lotta, Linus, jag och två kompisar till de andra på "Cloudy with a Chance of Meatballs" och åt chips. Filmen var riktigt rolig =)
På lördagskvällen var Linus och jag ensamma hemma. Då myste vi ner oss i soffan och kollade på "Slumdog Millionaire" och "Nyckeln till Frihet". - Båda riktigt starka filmer. Och det var helt underbart mysigt!!

Igår var det dags att åka hem igen. Vi åkte in till stationen i Karlstad lite tidigare och tog en fika innan tåget kom. Och när det väl kom ville jag verkligen inte åka. Jag kunde stått där och kramat om Linus hur länge som helst!!
Det kanske kändes extra dystert att säga hejdå nu när jag visste hur långt bort han faktiskt är!!
Till slut fick jag slita mej själv bort från honom och hoppa på det förbannade tåget.
Resan var lugn och efter cirka åtta timmar var jag hemma i Småland igen. Läste förresten ut Sharon Osbourne's "Extreme" på vägen. Sjukt bra bok!! Läs den!!

Idag ställde jag 4 larm på mobilen för att säkert vakna.. vaknade dock på första, så jag hade inte behövt de andra.. men hade jag inte gjort det hade jag förmodligen bara stängt av och somnat om.. det gäller att göra det besvärligt för sej - annars kommer i alla fall jag aldrig upp.
Gjorde mej i ordning och cyklade till bussen som var över 20 mins försenad. Läraren hade tydligen inte trott på Anette när hon framförde min hälsning på morgonen att det faktiskt var bussen som var försenad - inte jag, och att det var därför jag inte satt i klassrummet.. Tack och lov var Fredrik också med bussen - därmed hade jag alibi och slapp eventuell utskällning.

Dagen gick förvånansvärt fort - trots att det var tungt.
När jag kom hem Skypade jag snabbt med Linus och berättade om min dag.
Och i övrigt är jag skitglad för imorgon kommer mina CSN-pengar!! LYCKA!! (De kommer inte en dag för tidigt!!)

Nu ska jag mysa ner mej framför Grey's Anatomy!!

// XO


Slappedag!!

Idag har verkligen varit en slappedag!!
Gick upp vid halv 11, gjorde mej i ordning, tog en kopp te och åt en banan. Sedan surfade jag tills halv två - då Linus (som slutat tidigt) kom hem.
Sedan dess har jag kollat på Grey's Anatomy (med en timmes avbrott då Linus och jag skulle laga stuvade makaroner - vilket det visade sej ligga en hel vetenskap bakom!!).
Linus själv har pluggat inför morgondagens prov hela eftermiddagen/kvällen.

Hursom - inte så mycket har hänt här. Jag går bara runt och myser =)

.. i Karlstad..

Det gick inte så bra att sova inatt.. somnade först vid 2-tiden.. för mycket tankar i huvudet tror jag.. lite resefeber..

Imorse gick jag upp vid 4. Drack lite juice, men orkade inte göra kaffe. Slängde ner en banan i väskan precis innan morsan skjutsade mej till bussen som gick vid kvart över 6.
Vid åtta var jag framme i Halmstad där jag fick vänta en och en halv timma innan tåget gick. Satt och åt min banan och läste Sharon Osbournes självbiografi (vilken är sjukt bra) - och var därför inte så rastlös.
Tog tåget till Göttellaborg där jag bytte till tåg mot Karlstad.
Det skulle gå vid 11, men vi blev stående en kvart extra på grund av elbrist på vårt spår.. det hela ledde till att vi fick invänta mötande tåg lite här och var och blev ännu mer sena.
Vid 3 var jag framme (en timma efter ordinarie ankomsttid). Jag var inte irriterad eller något, jag var bara så trött på att åka tåg så jag var oerhört rastlös.

Hursom kom Linus och hans klasskamrat Roger och hämtade mej. Vi åkte och handlade lite snabbt för att sedan dra och köpa pizza som vi tog med hem. Och efter att endast ha ätit en banan var jag minsann hungrig som en varg!!
Efter vi ätit gick jag och la mej. Såå jäkla skönt!! Linus väckte mej vid halv nio för att jag inte skulle sova bort hela kvällen.
Sedan dess har jag suttit här, druckit te och ätit chokladbollar. Mumma!!

Fast jag är allt fortfarande riktigt trött. Och jag hoppas verkligen att jag sover gott inatt.. men det blir nog allt bra - jag är ju hos Linus. Och då sover jag bättre.

// XO

.. and off I went..


Nu ska jag snart ut på äventyr igen. Upp klockan 4 imorgon bitti, dricka kaffe, slänga ner det sista i väskan and I'm off!! Denna gång är det Karlstad som blir hedrad av mitt besök. GRATTIS KARLSTAD!!
Har hört att det är väldigt kallt där.. Och nu när jag kollade vad jag packat ner upptäckte jag att klädhögen med det jag ska ha på mej imorgon innefattar: Tights, strumpor, "ludd-strumpor" (varma om trampdynorna), raggsockar, jeans, 2 linnen och en tjocktröja.. jag misstänker att jag överskattar kylan i Värmland och/eller att jag helt enkelt är en virrhöna som inte har koll på vad jag packar och inte..

.. det blir minsann en lång dag imorgon.. såååå.. jag ska nog sova nu.. typ..

I'll be back in da hood in time for school!!

// XO


Lycka, lycka, lycka!!

Jag har internet!! Kanske tillfälligt, men det funkar nu och säkert ikväll också. Därför ska jag Skypa med underbara Linus senare!!

Nu ska jag dock dricka kaffe, lyssna på Spotify och måla om en ram =)

// XO

Nyss uppstigen..

Man bör nog försöka vända tillbaka dygnet till i övermorgon XD Men det går - jag har gjort det förut!!

Och jag behöver väl knappast berätta hur det går med internet?? .. skit..

Jag har precis tagit en dusch. Och nu är mitt te klart så jag ska inte sitta här mer utan göra mej i ordning, gå ut och gå en liten runda och sedan städa och packa.. ugh..

.. detta inlägget (och fler av de föregående) har varit totalt meningslöst.. ni får ursäkta dåligt humör och fantasi.. dessutom händer inte så mycket här just nu..

Irritation..

Nu är jag riktigt, jävla trött på att internet strular. Vi vet inte alls vad som är fel. Nu verkar det ändå som att det är modemet det är fel på. Routern är bortkopplad och ändå försvinner internet ibland från den stationära!!
Jag känner mej helt handikappad!! Just vetskapen om att internet inte fungerar som det ska och jag inte kan använda det när jag vill!! Jag sitter inte helatiden vid datorn - men på något vis använder jag alltid internet ändå!! Jag pratar med Linus via Skype och annars rullar Spotify-listor dagarna i ända. INTE NU!!
På onsdag kommer någon snubbe hit och ska försöka fixa nätet.. på onsdag morgon åker jag - så jag kommer inte få någon glädje av det förrän jag kommer hem igen.
Jag vill slå på något..

Nu ska jag gå och posta brev. Och sedan får jag väl spela Sims eller något (2:an.. på PS2 - vilket suger..)..

Fredags/lördagsnöje:

Eftersom jag inte har gått ut och hittat på något denna helg (och inte har något internet) så har detta varit mitt fredags/lördagsnöje:

Linus i akvarell och tusch.


Kort uppdatering:

Fortfarande inget internet till min dator. De påstår att routern är kass.. får väl se hur det blir med det..

Idag har jag inte gjort mycket. Har bara läst en massa i Sharon Osbournes självbiografi.
Snart ska Dan och jag se på film.

Jag längtar tills onsdag - då drar jag härifrån och kommer inte hem igen förrän skolan börjar.

// XO

Jävla fanskap!!

Vi har bara internet på den stationära datorn nu. Och vem vet hur länge det kommer vara såhär?? Ingen förutom jag verkar vara så angelägen om att skaffa trådlöst igen. Men det är klart - vem bryr sej när det bara är jag som blir utan??

Jag vet en sak dock - det kommer bli slagsmål.

<3

JAG ÄR TOK-KÄR!!<3


Wollibolli!!

Hey, guess what!? Jag har lyckats hitta och få kontakt med Daniel igen!! Daniel - en av grannarna på Kobbarna förra året som jag hängde endel med. Riktigt schysst kille, men i samma veva som vi slutade på skolan gick han under jorden - det sista jag hörde var att han drog till England. Jag bannade honom lite nyss, när jag chattade med honom - men nu är jag minsann uppdaterad igen!!

Internet har strulat hela kvällen. Jag svor endel när jag försökte fixa det. Tog en paus och gick ner och badade bastu och lyckades få igång internet när jag kom upp igen. Gött. Hoppas bara det fortsätter fungera nu!!

// XO


Lite sjuk men glad =)

NU har jag äntligen fått mina X-men filmer!! LYCKA!! Och idag är jag inte riktigt kry och då passar det utmärkt med att ligga på soffan, dricka te och kolla på sjukt bra filmer!! Sjuklings-lyx!!

 

Om jag mår lite bättre om en stund ska jag dock dammsuga mitt rum. Bim kommer hit på kaffe imorgon och då vill jag ha lite ordning däruppe (trots att vi förmodligen är på nedervåningen).

Och så har jag lite annat att smått att pyssla med idag också som bör bli klart tills skolstarten.. dock börjar vi inte förrän den 18:e - så det är lång tid kvar!! Och gud så skönt det är med lov!! I alla fall om man håller sej sysselsatt med småtrevliga saker. Som resor hit och dit och kaffe med Bim imorgon!!

// XO


Smått och gott:

I brist på annat sitter jag och Facebookar, kollar igenom datorn och dricker öl. Här får ni lite bilder och filmer som jag inte haft när jag bloggat om de aktuella datumen:

14 december - 09: Alice Cooper - School's Out, Lisebergshallen


Juldagen 2009, Backstage - Trollhättan

(Fortfarande juldagen - Jag och goa Simon)

(Linus gästsjunger med Afterbürner)


30 december:


Nyårsafton:


.. onsdag..

Jag sitter på rummet och proppar i mej choklad som jag hittade. Fick ju en påse choklad av Pingen och Maggan i julklapp =)

Idag har jag varit på min kusin Oskars 14-årskalas. Det var allt trevligt att träffa den sidan av släkten igen. Blir ju inte så ofta nuförtiden!!

Och så har jag beställt biljetterna till nästa vecka. Det kostade, men det är det värt. Men icke att jag alltid kommer åka till Karlstad hädanefter!! Nejnej. Vänersborg passar fortfarande mej utmärkt.
Så nästa onsdag beger jag mej iväg igen. Men nu till Värmland - dit jag aldrig åkt ensam förut!!

Snart ska jag och Dan kolla på Brüno!!

// XO

.. sitter och YouTubar i min ensamhet..

Jag har varit rastlös hela dagen. Har fått en massa gjort - så jag ska väl inte klaga. Men det märktes direkt när Linus åkt att han var borta.
Nåja, vi träffas snart igen, så jag ska faktiskt inte klaga över det heller!! Smäll på fingrarna, Kanja. "AJ". Well, you deserved it.. silly girl..
Förövrigt så beställs nog tågresan imorgon. Hoppas hoppas!! Fortfarande lite småstrul med SJ:s hemsida, men jag tror jag hittat och bestämt hur jag ska åka nästa vecka.

Nu ska jag och Dan se Zombieland. Under tiden lägger jag upp lite videoklipp från olika tillfällen på Tuben. Tålamod!! De blir nog klara till senare ikväll.


Tomt och konstigt.

Idag organiserar jag och rensar i min garderob. Kan inte förstå att så mycket kan få plats i det lilla utrymmet!! Men det blir nog bra när jag är klar!!

Imorse gick jag och Linus upp redan vid 6. Han åt frukost och jag drack bara te. Vid kvart över 7 åkte han med mamma till Ljungby och nu är han snart hemma i Vänersborg.. och jag är här..
Det känns lite tomt och konstigt. Men inte lika vemodigt som det brukar göra då vi bara träffats över en helg..
Men tomt känns det. Man har ju varit så nära honom i tre veckor och nu är han så långt bort.
SJ:s hemsida strular, så jag får kolla tågtider senare idag. Jag vill få biljetterna beställda så snart som möjligt!! Vid dethär laget känner nog folk till att jag tycker det är otroligt skönt bara jag köpt biljetter. Resan är inte lika jobbig längre.

Nu hojtar Dan och frågar om jag vill se någon film. Ja, varför inte?? Jag måste ändå äta en macka eller något. Och så kan jag tvätta under tiden.

Linus är det bästa som hänt mej!! Jag älskar honom så!!<3
Dessa veckorna har varit jättefina. Julen var den bästa på länge och nyårsafton
var riktigt rolig. Och Linus var där och förgyllde alltihop. =)



Uppdatering!!

Här sitter jag och surfar och dricker te. Dan kollar på någon dokumentär om tsunamin och Linus pluggar.

Inatt vid halv 5 vaknade jag av att Linus låg och mumlade.
"Blupperuppabuppbuppbupp!!"
"Va??"
"Blupperuppabuppbuppbupp!!"
"Vad säger du??"
"VAR ÄR JAG!?"
"VA!? Nu pratar du väl ändå i sömnen igen??"
"Vad heter dethär??"
"Huh??"
"Ja, dethär mellan oss??"
"Vaddå för något?? Det är inget mellan oss."
"Vad heter här där jag ligger??"
"Ehumm.. ytterst??"
"TE!!"
"Va??"
"TE!!"
"Vill du ha te??"
"Har ingen frågat dej om det??"
"Att jag vill ha te??"
"Ja, har inte dina kompisar eller gamla pojkvänner frågat det??"
"Vaddå för något??"
Och då började Linus banka sej själv i huvudet.
"Vad gör du!?"
"MEN DU FRÅGAR JU 120 GÅNGER!!"

Jag blev rätt rädd och vågade inte somna om. Så jag gick ner och drack vatten tills jag vågade krypa ner hos honom igen. Till slut frågade jag lite försiktigt: ".. är du arg??" och han svarade "Nej, jag är inte arg.. hur så??"
"Men du skrek ju så innan.."
"Vad hände egentligen??"
Skummt.. men väldigt komiskt i efterhand XD

Och imorgon åker Linus hem.. det känns lite konstigt.. jag åkte till honom den 19:e. Och sedan dess har vi träffats varje dag - så många dagar har vi aldrig träffats i rad förut. Och imorgon bitti är det slut med det.
Vi snackade om att jag skulle åka upp till honom i Karlstad den 14:e - jag börjar ju inte förrän den 18:e, och åker gärna innan jag börjar nu så jag slipper ta ledigt från skolan.. det är dock tok-dyrt att åka till och från Karlstad!! Nu har jag försökt pilla ihop min egen resa för att slippa lägga ut runt 1000 kronor för tur och returresa.. jag fick det till 800 kronor jämt. Det är fortfarande tokdyrt!!

Men men.. det löser väl sej..

Har ni förresten sett videon till Bite the Bullet?? Så jäkla bra!! XD


X-MEN

På väg hem till mej!! X-men filmerna!! Jag har länge tänkt köpa dem, men jag har inte haft råd. Och nej, jag kan inte slösa en massa pengar nu heller. Men jag fick pengar i julklapp och på Discshop fick man alla fyra filmerna för 299!! Ibland får man fanimej unna sej!! Och jag har inte spenderat pengar på något sånt på skitlänge!!

Jag älskar X-men också!! Kan inte få nog av de filmerna!!


Men nu ska jag spara pengar tills jag får CSN igen. Då ska det bli ordning på ekonomin!!

Året som gick:

Jag har i flera år gjort en bildserie på Bilddagboken med bilder från speciella händelser under det gångna året. Men nu när jag gått ur Bilddagboken får jag väl föra traditionen vidare här på bloggen!!

Januari:
.. allt kändes väldigt meningslöst i Januari – det är i princip mitt enda minne därifrån..
Marie hängde i alla fall med mej hem till Småland en helg!! Det kommer jag väl ihåg – för hon fick diverse krigsskador på vägen!!

 

I februari var jag jättestolt över min viktminskning och bestämde mej för att livet inte skulle vara så jävligt egentligen.
Mycket festande hela månaden och inte att glömma – en rolig kväll på Garvaren då H.E.A.T Spelade!!




I Mars sa jag till en vän att jag behövde en paus från henne, då jag ansåg att hon gått över gränsen. Därför spenderades tiden väl i Åsa, Kungsbacka och Göteborg.
I Kungsbacka hade klassen vernissage.

I Göteborg gick jag, David, Tobias, Sophia och Berra till Bishop's Arms och provade öl.

Och på skolan anordnade vi årets första grillning utanför Kobbarna 4.



April spenderades på R1. Mattias hade inflyttningsfest, Dirty Roxx spelade och Wonderboyz spelade på valborg (med en Kanja som stod längst fram och betedde sej väldigt fjortisaktigt).



I maj kom vännerna från Småland och hälsade på innan jag slutade på Löfta.

Den 20:e var det skolavslutning och samma kväll (då jag flyttat hem igen) vändes min värld uppochner.

Jag bestämde dock tidigt att jag minsann inte tänkte bli nedslagen igen och började göra planer för den närmsta tiden. Jag hittade mycket nytt folk att umgås med – och slapp tänka en massa.




I Juni tyckte jag inte det räckte med att springa runt i hemtrakterna och stöta på samma folk (dvs de man inte ville träffa) helatiden. Så jag tog mitt pick och pack och drog till Julia & Mattias i Falkenberg. Där träffade jag även Snuda!!

Från början var det tänkt att bli en lite längre resa – då jag skulle upp och hälsa på David och slutligen Linus (som jag då inte träffat än) med. Linus påstod dock att han inte var redo att träffa mej än – och min resa slutade redan efter Falkenberg.

Trevliga fester var det dock, man träffade många gamla och nya vänner.

Över midsommar bar det av till Öland – och mest minnesvärt därifrån är väl ändå Matt och Evan från Utah?? THAT'S WHAT YOU GET!!

En inköpsresa till Tyskland hanns också med!!



I Juli var det dags för Oshultsfestivalen..



.. och Östersjöfestivalen..



Minigolf i Vinslöv..



Och sist för juli, men absolut inte minst så träffade jag min älskade Linus för första gången!!



Eftersom Linus åkte den sista juli till mej var han kvar när augusti började. Då åkte vi med Sven och Frida till Liseberg.



Och så åkte jag upp till honom för att fira hans födelsedag!!



Skolan började, det var Strömsnäsfestival och så åkte jag upp till Vänersborg för att vara med när Burning Angel spelade!!



September:

Kristoffer fyllde år och anordnade kräftskiva.



Jag fyllde också år..

Och Pauline och Robin hade inflyttningsfest. Linus och Robin fann varandra direkt!!



I oktober började jag känna av stressen, som jag fortfarande inte är av med!!

Linus och jag kunde inte träffas på några veckor, vilket var riktigt jobbigt.



Jag och Anki åkte till Stockholm för att se Muse.



Jag åkte till Falkenberg en runda igen..



Och till slut fick jag träffa mitt utomkroppsliga allt igen till Halloween.



I november var det återigen en spelning med Burning Angel. Denna gången på Backstage i Trollhättan – där jag träffade Patric!!



I december spelade Burning Angel på Diamond Dogs i Göteborg.


Och den 14:e gick jag, Linus, mamma och pappa på konsert - Alice Cooper.


Julen firades i Vänersborg med Linus och hans familj. Bästa julen på länge!!


Jag och Linus åkte hem den 29:e och firade jul med min familj den 30:e.


Och slutligen var vi på en jättetrevlig nyårsfest hos Pauline och Robin. Bilder från festen kommer en annan dag!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!