Tisdag

Godmorgon!! Vanligtvis är jag på väg till kursen idag, men idag ska vi först på studiebesök på stadshotellet - och det är betydligt närmare än "skolan" är. Så jag sitter och läser bloggar och filosoferar..
Känns som att denna veckan antingen kommer att gå jättesnabbt eller oerhört långsamt..
Igår hade vi hemstudier hela dagen. Idag börjar vi lite senare för att gå på studiebesöket och slutar väl i vanlig tid. Imorgon går vi som vanligt, torsdag är en helgdag och fredagen går vi som vanligt (vi är inte lediga några klämdagar inte!!). På fredagskvällen ska jag ut och äta med några kurskamrater - folk jag inte normalt umgås med, så det blir spännande. Och på lördagen åker jag och Linus till Vänersborg för att gratulera svärmor på hennes 60-årsdag. Jag vet dock inte vilken dag jag kommer hem igen.. Linus ska repa med bandet och stannar några dagar extra.. vi får se..

Gårdagens lustigaste förresten: Jag ringde folktandvården (jag behöver undersöka mina tänder och misstänker starkt att jag har en spricka i en framtand.
"Hej!! jag heter.."
"Var det du som ringde innan??"
"Eeeeh.. nej??"
"Om en liten pojke som.."
"Nej, det var inte jag."
"Jaha. Är du kund hos oss??"
"Nej, jag har inte varit hos er innan."
"Vi har fullt. Tar inte emot nya.."
Jag fick i alla fall numret till folktandvården i Breared och Bua.. ringde Breared eftersom det var närmast.. fick prata med en jättetrevlig kvinna som tyvärr inte kunde hjälpa mej, för hon satt på någon industri av något slag och inte på folktandvården, men hon önskade mej en riktigt trevlig dag och lycka till.
Fick leta upp numret själv och fick en tid. Dessutom hade gårdagens hemuppgift på kursen landat färdig i knät på mej utan att jag ens planerat det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!