Vimmelbilderna

Nu har vimmelbilderna kommit upp på Backstages hemsida från när vi var där senast!! (Den 11/9 var det bestämt..)
Jonas & Linus

Henke & jag


En självmordsbenägen, spirituell New Age-förespråkare.. typ..

Jag älskar Facebook. Just för att det är så lätt att hålla kontakten med folk där (speciellt nu när man flyttat hit och efter två olika folkhögskolor med folk från hela Sverige).
Jag gillade quizen innan, men inte längre. Spelen har jag aldrig gillat. Förstår inte tjusningen med FarmVille eller MaffiaWars..
Men det jag gillar minst är att Facebook bedömer vilken typ av människa man är och visar reklam på ens Facebook därefter. Som när jag och Linus letade lägenhet - då fick jag en massa reklam om lägenheter i Stockholm?? Så fort jag ändrade bostadsort till Karlstad kom en massa Karlstad-reklam osv osv.. Det kanske inte låter så farligt?? Nej, innan har jag mest irriterat mej på det (att allt man gör registreras och att man säkerligen ligger i någon databas någonstans där folk anser att man "passar in" och sprider reklam som riktar sej mot mej fast de inte vill erkänna det). Men nyss blev jag fan sur. Tydligen klassas jag nu även som en självmordsbenägen, spirituell New Age-förespråkare.. typ..


Fuck yeah!!

Efter en massa spottande och svärande kom jag äntligen fram.
Efteråt ringde jag Linus och berättade att jag köpt hans födelsedagspresent nu. Bättre sent än aldrig, ey??
1 juli, Maiden, Ullevi, Göteborg, Linus & jag<3

.. väntan..



Update: Fuck Ticnet. Jag blir utslängd helatiden!! Det spelar ju tydligen ingen roll att man kommit först i kön tre gånger - ändå hamnar man sist igen. Och köpa biljetter funkar inte heller.

Och så ser man det hela från en annan synvinkel.

.. och plötsligt känns inte min influensa (om det är det det är) så hemsk längre.. inte i jämförelse med annat i alla fall.
Min vän Julia från Falkenberg opererade sej idag. Jag visste inte ens att hon var dålig!! Så nu mår jag mer dåligt över att jag är så dålig på att hålla kontakten emellanåt. Tack och lov verkar det inte vara något väldigt allvarligt fel.
Julia och jag var grannar på Kobbarna på Löftadalen. Sedan vi slutade där har jag lyckats hälsa på henne tre gånger (vilket är rätt bra, men nu är det egentligen hög tid igen!! Dessutom är det flera andra jag borde ta mej i kragen och träffa. Hur ofta har jag träffat Sammi sedan vi slutade egentligen?? Inte en enda gång!! Inte heller Sophia. Marie är jag väl rätt bra på att träffa, men det skulle också kunna vara oftare!! Emma har jag bara träffat en gång sedan vi slutade. Det är ju också skandal).
Finare människa får man nog leta efter!! Helt underbar!!
Hoppas du kryar på dej!! Kramar i massor!! <3 Saknar dej!!

Nu får det vara nog.

Dagens pluggande = KATASTROF!! Fuck it.
Så nu gör jag såhär: Läser igenom mina anteckningar, läser igenom lärarens anteckningar, räknar lite olika grejer imorgon + kollar lösningarna, läser bokens sammanfattningar och kollar igenom alla powerpoint-grejer jag har fått. Jag tror jag kan klara provet - men dethär är väl fan!! Jag är helt slut ju!!
Men ovan nämnda grejer borde jag klara att ta mej igenom imorgon.
Helvete. Jag vill inte vara sjuk!!

Buljongfrukost

Dagens frukost består av buljong. Vilket låter skitäckligt, men det är det inte. Dessutom är det det enda jag får ner.
Jag vaknade väl ordentligt för en timma sedan. Mår inte direkt bättre idag.
Har kollat Facebook, Bloglovin, YouTube och mailen nu. Hade fått en massa nyhetsbrev. Läste bara ett - Alice Cooper är bland de nominerade för Rock and Roll Hall of Fame 2011.
Nu är det hög tid att börja plugga.


Jag har blivit riktigt sjuk alltså!!

Jag hostar så jag tror stämbanden ryker av. Järnsmak i munnen. Jag klöks av all hostan (men spyr inte tack och lov!!). Knaprar slemlösande och Ipren. Ont i hela kroppen. Te. Te. Te. Fryser. Svettas. Skakar. Frossa. Svullna ögon (svullen i hela ansiktet förresten). Svårt att äta. Svårt att stå - gå.
Ugh. Jag är riktigt sjuk!!

Dagen har spenderats med Sims 3, Grey's Anatomy och på tok för lite pluggande. Imorgon ska jag komma på rätt köl igen - om jag så måste ta en powernap var femtonde minut!!
Jag har stoooort prov på fredag, så det är en riktigt dålig vecka att bli såhär sjuk på!! Fan fan fan fan.

Linus åker till Vänersborg imorgon med. Jag som tyckte det skulle bli så skönt att vara gräsänka i några dagar!! Nu tycker jag det bara är jobbigt. Att vara ensam och må såhär. För Linus är så snäll och hämtar tabletter/vatten/te/tofflor/tjocktröja åt mej. För att jag är sjuk.
Nej, det är inte lathet/egoism. Till exempel när vi skulle äta idag - pommes, sojabitar (Anna Skippers.. vet inte riktigt vad jag tyckte än.. men Skipper vet jag att jag inte tycker om..) och bearnaisesås. Linus diskade medan jag lagade mat. Jag fick sätta mej ner flera gånger för jag orkade inte stå. Linus fick duka fram för jag orkade inte.
Jag åt lite pommes och kanske fem sojabitar innan jag började skaka och frysa. Sen började jag klökas och sa att jag fick plocka undan efter mej senare för jag var tvungen att lägga mej ner.
Men när jag kom ut i köket igen hade redan Linus ställt in maten i kylen.
Jag hade haft väldiga problem att klara av att laga mat+äta+plocka i ordning om jag vore ensam.
Så ni förstår, jag är lite orolig nu. För att jag inte mår så bra och blir ensam i några dagar.

R.I.P. Holger Nilsson


MAHA!!

Jag har fått The Sims 3 av min älskling. Jag har velat ha det jättelänge!! Nu jävlar ska jag nörda!! =D

.. så om bloggen inte uppdateras lika ofta vet ni ju varför..


Sjuk igen.

Get Him to the Greek var en sjukt jävla rolig film!! Jävlar vad bra den var!! Rekommenderas!!

Idag är jag sjuk. Förkyld.. igen..!?? Jag fattar inte - jag blir ju aldrig sjuk!! =/
Började dagen med att se det senaste avsnittet av Desperate Housewives (massor av bra serier har börjat nu igen!!) och sedan satte jag igång med pluggandet.
Hela denna veckan är det instudering inför provet.. fick precis mail från min lärare som sa att jag för tillfället låg på VG. Nu har jag press på mej ju!! Jag satsade ju på G (inte alltför svårt att uppnå..). Vi får se hur det går. Jag är nöjd med G också.
Skönt att inte ha överlappande kurser denna veckan också. Jag är helt slut!! Känns som att jag skulle kunna sova några dygn i streck. Också skönt att jag förmodligen blir gräsänka ons-fre, så jag får plugga i lugn och ro.
Hoppas bara inte Linus försvinner hela helgen också - det vore bara tråkigt.

Söndagseftermiddagsnöjen.

Sitter och slötittar på Apollo 13 (när jag drog ur den ur DVD-hyllan vet jag inte vad, för jag tänkte på Armageddon.. men Apollo 13 är iofs nästan bättre..).
Ska snart börja med maten, kanske se något avsnitt av Grey's med Linus och sedan ska vi se Get Him to the Greek (väldigt efterlängtad film; Russell Brand är hetast och jag kommer därför dregla genom hela filmen utan att skämmas).

Åldersgränserna på uteställena här är helt fucked up.

Jag och Linus har börjat planera lite inför inflyttningsfesten som vi planerar att ha i slutet av oktober över en hel helg. Vi snackade om bowling & god mat på fredagen (för alla kommer väl inte i jättebra tid för utgång och fest..) och inflyttningsfest/förfest på lördagen här med en massa folk. Sedan utgång på kvällen.
Frågan är vart man ska gå.. Vi sa Nöjesfabriken eller Glada Ankan (helst Glada Ankan tänkte vi).. grejen med Glada Ankan är att åldersgränsen (tror jag) är 20+, men då både Dan och Adam (min lillebror och Linus lillebror) funderar på att komma upp funkar ju inte det helt säkert..
Dumt egentligen att jag klagar över detta nu, när jag tänker ha 20-årsgräns på min pub (om jag nu kommer att starta en) i framtiden.. Hmm.. dubbelmoral??
När jag, David och några till för två år sedan tänkte dra till Bishops Arms i Göteborg och fick reda på att det var 23 där blev vi lite besvikna och David sa att vi var tre av fem som var under det.. Då sa de att "mogen ålder" också gällde. Frågan är vad "mogen ålder" innebär. Det man först tänker på är att man i så fall ska bete sej vuxet - inte springa runt och flamsa.. Men egentligen har ju det inget med åldern att göra.. eller?? Det handlar ju om vem man är som person. Jag känner hur många som helst som inte är sådana trots sin ålder.
Vad kan mer "mogen ålder" innebära?? Att man klär sej som man bör på stället man går till.. ehumm.. Glada Ankan har nog knappast en klädkod^^
Så varför tänker jag i så fall ha 20-årsgräns på min, eventuella, framtida pub?? Jag tror ändå lite på dethär med att många 18-åringar är omogna.. dubbelmoral som fan, jag vet.. Jag tror jag påverkats mycket av hur Backstage förändrats sedan jag först var där.. - då de faktiskt hade 20-årsgräns, och nu när de är det enda stället i Trollhättan med 18-årsgräns.. Dvs ALLA 18-19-åringar kommer till Backstage, och många är extremt omogna, ja.. Många är hur trevliga som helst med - men man kommer ju alltid ihåg det som är dåligt.. eller??
Men ja, dubbelmoral som fan. Ursäkta..
Moving on: Jag kollade av en händelse på en flyer om vad som hände den aktuella helgen på Nöjesfabriken. CRASHDÏET SPELAR!! Och, inte nog med det, vid förköp är åldersgränsen 18!!
Försöker därför nu få Dan intresserad (vilket jag tror han blir) av att gå och se dem. Bim sa att hon litade på min goda musiksmak, Sandra sa igår att hon ville se dem och ja, jag tror ändå många vill se dem. Hoppas, hoppas!!


Idag har varit en skitdag..

Jag var sjuk inatt och hela förmiddagen - därför blev det inte stan idag.
Men nu är Sandra och Jonas på väg hit för Monopol, så kvällen blir nog bättre.

Ja, det var faktiskt allt jag hade att säga..

Dagen i korthet..

Idag har jag och Sandra varit på stan. Vi fikade och gick i affärer. Blev inte mycket handlat för min del, bara en jacka..
När jag kommer hem säger Linus att han vill till stan imorgon.. Jaa, kanske det..
Vi funderade på att gå till Nöjes och kolla på Sabaton ikväll, men vi sket i det och stannade hemma för att dricka vin och kolla på Grey's Anatomy..

Dagens bästa: Jag kommer in i köket. Där tittar min nördiga pojkvän storögt på mej och säger lugnt "Jag ritar en kiselatom.."

Dagens dummaste: En kvinna som delar ut flyers kommer fram till Kanja på stan. "Vill du komma på rymdfestival ikväll här på torget klockan åtta??" "Jaaa.. kanske det.." (säger Kanja som aldrig kan säga nej till folk som hoppar på henne på stan..) "Ja, vi har redan satt upp en sol som du kanske sett??" Kanja kollar bort mot den stora gula ballongen och fattar "JAHAA!! Är det DET det är!?" Kvinnan kollar på mej som att jag är dum i huvudet.. "Eeeeh.. ja, det är DET det är.." och går (springer) iväg. Don't mess with 'em geeks..

Morgonläsning..

Här sitter jag med morgonkaffet och har precis läst klart om tigern Kenny med downs syndrom.. eller ja, han hade inte downs - men hans tillstånd liknades vid en människa med downs..
Aftonbladet.se har jag också tagit mej igenom. Valhysterin har inte riktigt lagt sej än.. Det snackas om slarv och eventuellt omval.. omval tror jag inte kommer hända, men slarv är det ju ingen tvekan om. De har ju inte en jävla aning om hur mandaten ska fördelas!!
Nu delar jag länkar igen (från Aftonbladet.se):
En väldigt bra artikel om en invandrarfamilj och en jämförelse hur deras liv skulle se ut om SD styrt landet.
Henrik Schyfferts text om att SD riktar sina fördomar åt fel håll gillade jag med.
Och på tal om Schyffert:

Nej, nu ska jag ta med mej kaffekoppen och göra mej i ordning för dagen.

SISTA KAPITLET I FÖRETAGSEKONOMI B


Nästa vecka blir det provinstudering.. vilket jag inte direkt ser fram emot..

Dagens bästa:
Linus hade ett förslag om att jag skulle plugga på ordentligt idag och få det mesta gjort, så jag slapp tänka på det imorgon när jag och Sandra ska gå på stan.
Kanja: "Linus. Hade du läst min blogg hade du redan vetat om att det var precis det jag tänkt."
Ja, jag bad pojkvännen (som jag bor tillsammans med) att läsa min blogg (som jag bara uppdaterat strax innan) för att få reda på saker om mej.
Bloggande är uppenbarligen sättet jag vill kommunicera med honom på och jag tar för givet att han ska sitta framför den non-stop och trycka frenetiskt på F5 för att få reda på vad jag vill.
Note to self: Kanja, du är dum i huvudet.

Nyvaken och dagens låt.

God morgon!! Jag steg precis upp.. sent, jag vet.. =/
Idag blir det hårdpluggande. Jag ska försöka få klart veckans arbete.
Linus och jag ska tvätta med.. han envisas med att jag måste gå med honom och sortera tvätten.. för han har inte direkt tvättat förut.. hmm.. finns uppenbarligen fortfarande saker man bör lära honom (med tanke på förrförra inlägget om kaffebryggningen och spenatsoppeätningen..).

DAGENS LÅT: THE IDIOTS ARE TAKING OVER - NOFX

there's no point for democracy when ignorance is celebrated
political scientists get the same one vote as some Arkansas inbred
majority rule, don't work in mental institutions
sometimes the smallest softest voice carries the grand biggest solutions

what are we left with?
a nation of god-fearing pregnant nationalists
who feel it's their duty to populate the homeland
pass on traditions
how to get ahead religions
And prosperity via simpleton culture

När jag och Dan var små, söta och alltid nyktra..


Ett såntdär vardagligt inlägg om vad jag hittat på..

De senaste dagarna har jag väl varit lite depp efter valet och allmänt uttråkad. Fick i alla fall tummen ur idag och laddade upp bilderna från bowlingen i inlägget före. Good.

Andra nya saker:
  • Jag har gått med i Vänsterpartiet (igårkväll).
  • Jag har sett samtliga avsnitt av Vampire Diaries (vilket kanske inte anses vara en bravad - men jag håller med de som tyckte jag skulle kolla på serien. Den är bra. Väntar med spänning på nästa avsnitt.).
  • Lärt Linus äta spenatsoppa (Tänk vad man lär varandra i förhållanden. Innan har jag till exempel lärt Linus hur kaffebryggaren fungerar.. så nu kommer han in med en kopp kaffe till mej varje morgon - trots att han inte dricker det själv. XD Schmart att lära honom det.. och helt utan baktanke..)

Internet fungerade inte i eftermiddags. Därför spenderades den till pluggande, kvittoräkning (jag och Linus har ju delad ekonomi.. och gud så vuxen jag känner mej när jag säger det) och så kollade jag på Hero.
En kvart in på filmen funderade jag på att stänga av, men det gjorde jag inte. (Den är faktiskt med i "1001 filmer du måste se innan du dör" - och jag tar den boken väldigt seriöst.) Och vet ni vad?? Den var helt fantastisk!! Bra som fan. Dessutom var den grymt snyggt gjord!! Absolut sevärd.
Nu ska jag och Linus till affären.

Bilder från i lördags:

BOWLING

Linus..

Jonas.

Linus & Sandra

Linus & Kanja
GLADA ANKAN

Linus

Jag är uppe och pratar med DJn och någon annan nisse som var rätt trevlig..

Förvånad jag?? och Sandra.

Sandra och Jonas =)

Jag (fuller) och Sandra.. Det finns en rolig film till denna bilden. Ska se om jag får upp den på Tuben med bra kvalité (så inte allt är svart..).

Jao..

Fan vad roligt jag hade igår!! Mådde dock inte så bra när jag kom hem.. inte idag heller för den delen.. Men nu funderar jag på att ta mej en öl XD
.. bilder från kvällen kommer..

Och mobilbloggade såg jag att jag gjorde också.. jag blev faktiskt polare för kvällen med DJ:n.. men jag kommer inte ihåg vart han var ifrån eller vad han hette.
Han såg ut som Dregen och när jag frågade först om man fick önska låtar sa han: "Baby, du får önska vad du vill.. bara du önskar rätt." HAHA XD Men trevlig var han.

Och på Aftonbladets valvaka ser det ju inte så jävla bra ut.. bajs.
Dagens roligaste: Robotpartiet.se - för ett mindre mänskligt Sverige

Har blivit polare med han som var dj ikväl...

bild001 (MMS)

Har blivit polare med han som var dj ikväll. Han var inte heller härifrån och tycker om samma musik som jag. Jag lovade att plåga honom varje gång jag var på glada ankan! Det känns inte snön att man är så långt hemifrån!


Har shoppat och är lite småstressad..

Fan vad jag bränt pengar idag.. men det var inte bara på onödigheter.
Jag köpte nytt smink (för det behövde jag), jeans (som jag inte gjort på år och dag) och en t-shirt med en vampyrmun. Yay!! Kanja<3vampires.
Jag köpte även alkohol (inför kvällens äventyr..).
Jag och Linus har storstädat och jag har varit och handlat mat.
Snart kommer Sandra och Jonas. Tacos och bowling. Najs.
Nu måste jag skynda mej och fixa håret och dricka upp kaffet (som jag bara bryggde för att mjölken går ut idag)..
Dagens fail: Skulle köpa ny tandborste till Linus eftersom hans gick sönder igårkväll.. Står i affären "blå eller grön tandborste?? jag har ju den gröna.. Linus får en blå av samma modell - för de är så bra..". Kommer hem och upptäcker att jag har en blå tandborste..


Igårkväll och dagens agenda..

Linus och hans Karlstad-band, "Steam", hade spelning på UNO igår.. ett ungdomshus i centrum här.. kändes som att man var på disco på fritidsgården i Strömsnäs (fast i betydligt större skala).
Ingen alkohol tillåten (förstås) - vilket jag tyckte var lite surt.
Linus sa, när vi gick hem, att det inte kändes som att de spelat igår.. jag svarade: "Men det var säkert för att ni inte hade druckit en massa öl innan (och efter)!!" - vilket är standard annars då det är spelning.

Nu sitter vi och äter frukost, vid varsin dator (hah!!) och jag är putt för jag vill lyssna på Sundströms nya - men Linus lyssnar på Eddie Meduza jättehögt!!
Nej, jag får gå och göra mej i ordning istället.. vi ska in till stan om en stund, handla alkohol och kolla på skor. Sen städning, gå till affären (handla till tacosen) och en ny tandborste till Linus (som borstar så hårt att han bryter sina)..

Ikväll kommer Sandra och Jonas. Vi ska dricka öl, äta tacos och gå och bowla. Det kommer bli toppen!! Jag behöver verkligen komma ut och göra något.

Kanja upptäcker gyllenbruna hårstrån i borsten..

LINUS!? Har DU borstat dej med MIN borste!?

Hemskt vad politiskt det blev.. men jag tyckte denna var rolig.


Vem vann??

Sandra och Jonas kom hit på Monopol igår igen.. jag och Linus (som satt upp anteckningstavlan) skrev att Jonas inte fick kladda. Det gjorde han i alla fall.. vem tror ni vann?? XD

Ni MÅSTE läsa dethär. Gå sedan och rösta för bövelen!!

Ett blogginlägg har spritt sej över hela landet idag och jag hoppas verkligen ingen har missat det. Det är det mest gripande inlägg jag någonsin har läst och med ett otroligt starkt budskap.
Efter att ha läst detta kan väl ingen ens tveka på att gå och rösta i år!? Och ingen kan väl heller tveka på vilket block man bör rösta på??
LÄS INLÄGGET OCH TÄNK!!

Mot soffan!!

Jag mår inte alls bra idag. Så resten av dagen kommer spenderas i sängen/på soffan. Frågan är bara: Grey's Anatomy, min nya bok eller Vampire Diaries (en serie jag ger en andra chans.. förra gången jag såg de första avsnitten tyckte jag den verkade kass!!)??
Men jag har varit rätt duktig idag. Jag förtjänar en kväll på soffan. Jag är klar med pluggeriet för dagen. Maten stod i princip på bordet när Linus kom hem (duktig Kanja) och vi har satt upp vår anteckningstavla i köket. Dessutom har jag gjort plats till ett antal av mina böcker (inte så många om man tänker på hur många jag egentligen har) i bokhyllan. Goodiegoodie.

Nej, jag börjar nog dra mej mot soffan nu. Linus är och repar, så jag har hela lägenheten för mej själv..

Varför var brorsan i tidningen??

Fredrik undrade varför min bror egentligen var med i DigitalFoto..
Jo, hela min familj är ju medlemmar i en löparförening därhemma (tydligen är jag med medlem - familjemedlemskap..). En av medlemmarna är väldigt duktig på digitalfotografering och redigering.
Dan, som också är intresserad av fotografering, var hemma hos honom en kväll för att hjälpa till med detta projektet. Klubbkompisen fotade Dan i mörkret när Dan gjorde en massa grimaser och studsade runt.
Dan frågade sedan om det skulle finnas bild på bilagan utanpå tidningen. Nej, det skulle det inte - vilket det inte fanns heller. Men bilagan ligger framför tidningen (allt är inplastat) i tidningställen, så han hamnade nästan på förstasidan ändå.. BAHA!!

Suzi Quatro??


Det märks att man inte tecknat på länge när allt man gör ser ut som seriefigurer..


Idag på Pressbyrån:

Kanja: Jag funderar på att gå in på Pressbyrån och leta efter någon tatueringstidning eller något..
Linus: Okej!!
*De går in på Pressbyrån*
Kanja drar fram en tidning (DigitalFoto): DENNA funderar jag på att börja köpa.
Linus tar tidningen: Okeeej..
Kanja: Mmm!!
Linus pekar på bilagan: Det ser ut som Dan.
*Tystnad..*
Linus: Väldigt likt faktiskt.
*Kanja fnissar*
Linus: ÄR DET DAN!?
*Kanja gapflabbar och nickar*
Linus:
VAFAN!?

Jo, det är mycket riktigt min sjuka broder som är på utsidan av bilagan till nyaste numret av DigitalFoto (han finns även på bild inuti den). SPRING OCH TITTA!!

Nu har vi röstat!!

Jag och Linus är precis hemkomna. Vi var inne i Bibliotekshuset och röstade. Jag röstade på Vänstern.
Busenkelt att förtidsrösta när man kan förtidsrösta i vilken vallokal som helst i Sverige.
Och till de som inte tänker rösta: Även en blankröst är en röst för demokratin. Remember that!! (Det var typ det enda vettiga min handledare, "Draken", förra läsåret sa.. det är ju så - röstar folket inte kan man lika gärna ha en diktatur.. och det vill man väl inte??)

Sedan gick vi vidare in till stan. Jag köpte tredje True Blood-boken (jag har snart läst ut den andra.. men det har gått segt - jag har haft massor att göra!!).
Nu övar Linus på några låtar (han har spelning på fredag; jag tror jag ska med dit och kolla.. har faktiskt inte kollat på hans Karlstad-band någon gång) och jag ska läsa en stund..


Ikväll blir det gott fika och Monopol!! Linus vann över mej igår, så idag ska jag minsann ta revansch!!


// XO



Sovit dåligt..

Både jag och Linus har sovit riktigt dåligt inatt.. vaknat flera gånger.
Vid åtta var vi båda uppe i alla fall. Eller ja, inte jag direkt.. men jag har inte somnat om i alla fall. Linus stack till skolan strax efter åtta och jag låg kvar i sängen med min kaffekopp. Ska strax se säsongsavslutningen av True Blood som en "bra-start-på-dagen", sedan ska jag plugga.

Linus kommer hem vid 4-tiden. Vi gjorde en deal att om jag hade mat klar tills han kom hem så fick han diska efter vi gått och röstat (för det ska vi göra idag).

<- You've gotta love Jan Stenmark.


Har ni lyssnat på Stellan Skarsgårds omtalade tal förresten?? Så jäkla bra!!


I don't like mondays..

Imorse steg jag upp rätt sent. Blev rätt paff när jag hittade Linus snarkandes på soffan. Väckte honom försiktigt, gav honom en kopp te och frågade varför han inte var i skolan. Han mådde illa och hade spytt imorse.. hoppas jag inte blir smittad av vad det nu kan vara!! Han har otur han, han är väldigt ofta sjuk!!
Jag beordrade honom att bädda ner sej på soffan idag och spela TV-spel eller något - så jag fick ro att plugga (vilket ändå går sådär..).
Jag lämnade lägenheten en stund för att hämta ut ett paket (vårt Monopol-spel kom idag!!) och för att köpa mjölk (så nu kan jag dricka kaffe igen!!). Köpte två pizzor med. Jag försöker ta mej igenom dagens uppgifter och det tar verkligen emot.. och när Linus är spysjuk vill inte jag att han lagar maten (smittorisk!!) - och jag varken vill eller har tid att stå och laga en massa mat idag.
Imorgon däremot!! Då blir det potatis med brunsås och broccoli (broccoli för min del i alla fall). Gött!! Fick mammas recept på brunsås med, så nu slipper vi äckliga Blå Bands brunsås för att både jag och Linus är urkassa på att laga vettig mat utan recept.
Nej, nu får jag bli klar med skolarbetet snart.. så hoppas jag på film sedan (vi var för trötta för att kolla på film igår) och pizza.. kanske en runda Monopol med om det inte blir för sent??

Jag har förresten kommit på största skillnaden med att bo i Strömsnäs och här nu!! BUSSARNA!!
Hemma, om man t ex sitter och fikar på R1 och bussen kör in på busshållsplatsen, är (patetiskt nog) en vanlig kommentar att lägga: "Nu kommer bussen!!" (.. happy faces - för det tillhör faktiskt inte det normala; givetvis kollar man ifall man kan se någon man känner på bussen med..)
Här däremot: "BUSSHELVETE HÅLL KÄFT!!" (.. de går fanimej stup i kvarten!! Vi har ju busshållsplatsen precis utanför köksfönstret med!!)

// XO


Kort uppdatering:

Igår var jag, Linus och Jonas på Backstage. Det var väldigt trevligt =) Inte så mycket folk, men ändå.
Idag mår jag inte jättebra och vill helst bara ligga nerbäddad på soffan, kolla på film och äta skräpmat.. men vi ska ju åka hem idag - så det går dessvärre inte.
När jag kommer hem ska jag göra sallad har jag bestämt.. men jag vet inte om jag ska göra pastasallad eller någon sallad med quornbitar i..
Någon film blir det väl med ikväll.

Jag väntar med spänning på säsongsfinalen av True Blood som sänds ikväll i USA. Hoppas det kommer upp imorgon!!

Vad som händer:

Vi klev upp rätt tidigt idag. Jag har duschat och packat en liten väska. Nu ska jag sminka mej och fixa håret.
Om trekvart kommer Jonas och hämtar oss - så åker vi till Vänersborg. Imorgon blir det Backstage. Jag har längtat!!

// XO

Min och Linus nya drog - Monopol??

Gårdagens Monopolkväll var jättetrevlig - och på dödligaste allvar. Precis som Monopol ska vara.
Jag och Linus tyckte det var så himla roligt att vi nyss knappade hem ett eget Monopol-spel XD Nu kan vi snart tjuvträna inför nästa gång.

Idag har jag bara pluggat.. är snart klar med inlämningsuppgiften för veckan.. Fy fan för att räkna momspålägg, skatt och arbetsgivaravgifter.. Men som sagt - snart klar.
Sedan har Linus lovat att gå till affären och köpa grejer till tomatsoppan jag lovat att göra idag. Teamwork.

...

Nu står jag i vårat kök. Linus och jag gick precis och köpte lite öl (för han hade inga till Monopol-kvällen). Sedan cyklade han till repet.
Jag ska plugga något kapitel nu, sedan försöka plocka i ordning lite här.. ugh..


Om min födelsedag:

Igår var det min födelsedag. Jag brukar inte ha lust att fira min födelsedag såvida det inte är ett meningsfullt årtal.. Typ som när jag blev 18 och 20.. jag antar att 25, 30 osv också kommer falla i kategorin: "Meningsfulla årtal" såsmåningom.
Men jag blev i alla fall väldigt glad när posten kom och det bara var brev till mej =) Jag fick födelsedagskort från mamma, pappa och mormor - och de hade satt in födelsedagspengar på kontot.
Jag fick också paket från min morbror med familj. Susanne hade satt ihop ett litet care package till mej i födelsedagspresent. Jag älskar sådana presenter!! Fylla en påse eller korg med en massa olika grejer som kan passa den man ska ge den till. Jag vet inte, men jag blir så himla glad då - det är mysigt på något vis!!

Vid halv två kom Jonas och Sandra och hämtade upp oss. Jag och Linus hade tingat skjuts och sällskap till IKEA.
Vi var inte borta så hemskt länge, men vi fick mycket handlat!! Vi köpte ett köksbord + stolar (väldigt efterlängtat), dynor till stolarna, en trappstol att ha i hallen/när vi får folk hit och ja.. den är väldigt bra att ha (Linus har redan haft den till att sätta upp brandlarmet. Vi har ju så högt i tak att man omöjligt når opp utan att stå på något!!), lite blommor, en anteckningstavla och ja, lite ditt och datt.
Efter IKEA körde Jonas och Linus hem med grejerna och jag och Sandra väntade på att de skulle komma tillbaks för storhandling på Willys.
Och det blev en hel del handlat där med!! Men nu har jag spenat, broccoli och lite sallad - så jag slipper ha dåligt samvete för jag köper dyra veggieprodukter helatiden (det har jag iofs inte gjort så mycket - men det kunde ju lätt blivit så annars).
Linus köpte folkisar och tårta till mej med =)
Vi åkte hem och Jonas och Linus satte ihop bordet + stolarna. Sedan köpte jag och Linus pizza och bjöd på som tack för skjuts, hjälp och sällskap. Och så snackade vi om eventuell Monopolkväll ikväll. (Hoppas hoppas!! Monopol är ju så jäkla roligt!! Mitt, Pedersens och Addes CP-monopol är dock bäst!! - vi gjorde egna kort till det som var helt sanslöst roliga!!)

När Jonas och Sandra åkt hem pluggade jag in ett kapitel och Linus gick runt i lägenheten och letade efter skostället vi trodde att vi köpt. Han ringde till och med Jonas och undrade om vi glömt det i bilen. Jag kom med förslaget att han skulle kolla på kvittot - och vi hade inte ens köpt det. Vi höll i det inne på IKEA, men vi måste ha ställt det någonstans när vi skulle lasta på bordet..

På kvällen snackade jag med mamma och pappa en stund. Och så ringde mormor och grattade med.
Sedan åt Linus och jag tårta och tog någon öl vid nya köksbordet. Vi kollade inte ens på någon film eller serie igår - det var så skönt med köksbord och mysigt i köket, så vi satt bara och snackade.

Jag brukar inte tycka om att fira min födelsedag när jag inte tycker det är ett meningsfullt årtal, men 22-årsdagen var faktiskt kanon!!

XD


Kanja+Siffror=Katastrof.

Jag hatar budgetar, fakturor, bankgiro, plusgiro, kontering, dröjsmålsräntor, debet & kredit och allt fanskap. Jag är värdelös med siffror - och nej, jag tycker faktiskt inte så mycket av dethär är logiskt. Nej nej nej nej nej.

Har gjort hälften av dagens uppgifter och är så trött på det så det är inte klokt.
Imorgon ska vi eventuellt till IKEA med Jonas och Sandra - så jag måste plugga på extra mycket idag (och imorgon förmiddag).
Dessutom funderar vi på att åka till Vänersborg till helgen. Linus skulle eventuellt repa med ett av sina band (.. dåligt att jag inte vet vilket..) och på lördagen ska vi eventuellt till Backstage och lyssna på dödsmetall (not my cup of tea, but hey, if there is beer involved - I won't complain). Av den anledningen måste jag få ännu mer gjort nu i veckan. Jag har en projektuppgift i kontering att lämna in, men jag tror faktiskt den går rätt lätt att göra. Hoppas det. Det såg ut så.

Nu ska jag se om Linus vill göra kääk.. jag ska få honom att äta bulgur idag.

Jo, men det var la trevligt igår!!

Jag lyckades hitta in till stan. Fast jag gick fel - men kom typ rätt.. XD
Vi gick till Glada Ankan, drack öl och dansade. Det var najs.

Idag har jag slappat. Kollat på United States of Tara, en live-show med Russell Brand och The Rocker med Linus och Fredrik.
Pajkarna ska på bio ikväll, men jag hade inte lust att hänga med. Nej, ikväll ska jag kolla på "Om en pojke", dricka cola och äta chibbe. Det blir bra. Ta det lugnt och ladda inför en jobbig vecka - det kommer handla om budgetar i pluggandet nu igen.. siffror, siffror, siffror.. =(

Jag är 400 meter från lägenheten - såhär l...

bild001 (MMS)

Jag är 400 meter från lägenheten - såhär långt ifrån har inte jag varit sedan jag flyttade hit.. Ska möta upp linus och fredrik i centrum så ska vi gå ut..


Gulligull

Jag är fortfarande sjuk =/ Typiskt..
Linus cyklade in till stan idag för att fixa alkohol tills idag och imorgon (då han och Fredrik ska på fest). När han kom hem hade han köpt fika på något konditori och köpt en ros till mej. Bara för att!! Gulligull.<3

Annars har vi ätit pizza idag och kollat på Fröken Sverige..nu ska vi spela en runda Betapet och sedan kolla på någon annan film eller serie.


CSN har också löst sej förresten.













Jag är jätteförkyld.

Jag är på plats i Karlstad - men så fort jag kom upp hit bröt världens förkylning ut. Pluggandet går extremt segt för jag är så ynklig och hade mycket hellre legat i sängen hela dagen.. och mycket mer än snor och plugg har jag inte haft tid med..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!