Städat =)

Idag har jag minsann storstädat mitt rum och vardagsrummet + toaletten (vilken var rätt rälig..)
Annars har jag inte hunnit med ett skit idag.. Marie och jag stack till Svanen igår, sen satt jag och snackade i telefon i några timmar - tills jag knappt kunde hålla mej vaken längre.. Så man är lite trött.. men det var det värt =)

Puben igår var faktiskt rätt kul =P Jag sjöng karaoke - The Rose. Fick stående ovationer och beröm och kramar från vilt främmande personer XD Helt chockad!!

Men man är väl rätt slut efter denna veckan.. vi var på skolresa och gick ut både i tisdags och onsdags. (Bilder finns på bilddagboken, mitt mobila bredband lämpar sej inte för uppladdning av bilder här..)

Så denna helgen stannade jag på internatet.. här händer inte så mycket, och jag har sovit bort rätt mycket tid.. tänkte att en vit helg skulle sitta fint, men som vanligt lyckas man inte =) Jag vart så festastugen både i fredags och lördags så det var inte klokt!!
Nästa helg ska jag hem i alla fall. Ska på 20-årsfest och ta en fika med Pedersen. Sen ska jag nog terra Höglund större delen av helgen också =)
Visst är det kul att komma hem ibland, men jag har varit hemma 3 helger hittills och bara stannat två helger på skolan. Känns inte hållbart i längden för min ekonomi.. XD

Skolan..

Jag är jävligt dålig på att uppdatera bloggen, jag vet..

Lite uppdatering i alla fall: Jag trivs skitbra på skolan!! Fast jag är rätt utmattad.. De första veckorna sprang vi på puben helatiden. Och på kvällarna annars har vi haft en massa för oss - filmkvällar och alfapetspelande.. Och så har jag snackat en massa i telefon, skickat sms och snackat på msn de senaste veckorna - det har blivit rätt sena kvällar.. Sen har jag varit hemma 2 helger i rad nu och haft 20-årsfest och varit på bröllop + träffat vännerna.. och denna helgen ska jag också hem och träffa alla =) Men det känns rätt bra att sticka hem denna helgen jämfört med de förra. Det blir lite lugnare än det har varit..
Första försovningen har också blivit avklarad. Igår sov jag tills strax efter 10, när vi började vid 8.40.. sen vart jag i skolan först strax innan 11.. var helt seg igår..

I skolan har vi hållt på med teckning, som gick rättså bra.. nu håller vi på med akvareller - och det går skit. Fan vad svårt det är!! Akvareller är verkligen inget för mej, jag är för otålig.. =/
Känner lite prestationsångest med.. jag blir inte nöjd med någonting jag gör.. innan har jag gjort rätt fina saker som jag blivit nöjd med, men här blir allt bara helkonstigt..
I eftermiddag har vi kroki.. vi har det varje torsdag.. det har faktiskt gått rätt bra, men det är lite skummt.. jag hade aldrig ställt upp på att vara krokimodell.. fan vad man måste känna sej försvarslös därframme!!

Så måste jag klaga lite också.. Nya Facebook är skit. Jag fattar njet. Och VARFÖR har Virgin Radio bytt namn till Absolute Radio!!?? Skitdumt!! Men det är fortfarande lätt bästa radiokanalen.. bara namnet som är skit.

Ikväll ska jag kolla på MTV VMA's.. har inte orkat se hela, men Russell Brand är ju programledare, så det måste ju ses. Är jätteimponerad av att mitt mobila bredband klarade av att ladda ner det så snabbt!!
Och senare ikväll blir det Mighty Boosh med Marie. =) Är helt förundrad över att någon här vet vad Mighty Boosh är.. att någon tycker om Noel Fielding!! Hon har även hört talas om Russell Brand och kände till hans självbiografi OCH så har hon sett Never Mind the Buzzcocks!! Fantastiskt!!

Är många här man blir förvånade över.. Marie kände till folk i Markaryd - och hon kommer från Umeå. Daniels tvillingbror kände jag till genom Erica och Marcus (har dock aldrig träffat honom; men vet en hel del om).. och idag visade det sej att min "granne", eller vad man nu ska kalla det (vi har samma ingång och rum jämte varann), känner en av mina kompisar!! Det ÄR en liten värld.

YouTube..

Jag har hamnat på YouTube igen!! Tack vare Josef än en gång^^

Först och främst med en hyllningsfilm till "Gänget"<3



Och även för Agges och min skönsång..


KANJA ÄR MED PÅ YOUTUBE!!

(Så låter jag när jag terrar Josef genom att dra i hans hår och stå irriterande nära bakom ryggen på honom..)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!