...

Idag har varit en dålig dag från början till slut. Jag är febrig och har ont i hela kroppen och har oroat mej för både det ena och det andra.
Det värsta var nog att mamma slängt kortet jag fick av Linus på Alla Hjärtans Dag. Det var ju inte så jävla bra..

Godmorgon!!

.. jag har dock redan varit uppe ett tag. Lyckades somna till slut - men jag sov inte bra alls och när jag vaknade rätt tidigt imorse tyckte jag att det var lika bra att stiga upp.

Brorsan stack på fest igår och har fortfarande inte kommit hem. Tydligen slutade de dricka i lagom tid för att gudstjänsten i kyrkan skulle börja - och de drog dit.. =S

Morgonen har i alla fall bestått av kaffe och Tegan and Sara. Very good.


INSOMNIA

.. ligger och vrider och vänder på mej och försöker att inte
tänka på någonting - men jag kan ändå inte sova!! =(



Hemma!!

Det gick allt bra att ta sej till Löfta på tisdagseftermiddagen. Jag missade dock pendel och buss - men de vart schyssta mot mej och lät mej åka med nästa =)
På tisdagskvällen gick jag och Marie till kära gamla Svanen och drog med oss Maries kompis Rikard med. Vi var inte ute så länge - och det var grymt skönt att gå och lägga sej sedan. Jag var riktigt sleten efter resan må jag säga!!
På onsdagen sov jag länge - men kom i alla fall upp till förmiddagsfikat vid 10. Träffade lite gamla vänner - så som Johan, Katti, Sabina, Richard, Anders m.fl. Träffade även på mina gamla lärare =)
På kvällen körde vi en repris på tisdagskvällen och stack till Svanen. Det var Tequilaonsdag - men vi höll oss bara till öl och vin i alla fall. Och tur var väl det - för annars hade jag inte fått en nådig bakfylla dagen efter!! (När jag tänker på det var den faktiskt inte så nådig i alla fall..) Vi lyckades få Svanen att hålla öppet för oss tre en timme extra - vilket var en bravad. Kort efterfest blev det med då vi kom till internatet igen.

Marie ville inte vara med på bild - så det blev bara en på mej och Rikard..
(Och den bjuder jag på - för fan vad rolig jag ser ut!!)


På torsdagen gick vi upp till förmiddagsfikat där jag köpte mej en välbehövd Cola innan jag skulle ta bussen in till Kungsbacka - för att sedan ta tåget till Falkenberg.
Julia och Mattias hämtade upp mej på tågstationen i Fbg och på vägen "hem" körde vi inom Sia för att köpa en massa glass. Mumma!!
Det blev inget Harry's på kvällen för Mattias och Julia var inte direkt krya någon av dem. Istället stannade vi hemma, käkade asgod lasagne, glass, chips och såg på Baksmällan (riktigt rolig film!!).

Och igår körde Mattias in mej till stationen igen och jag tog tåget till Halmstad.
Från Halmstad skulle jag åka buss - och i väntan på bussen satt jag inne i väntsalen och läste lite. Hux flux kommer något knäppt lodisaktigt psykfall och sätter sej VÄLDIGT nära mej. Han pratar för sej själv och beter sej allmänt konstigt så jag hoppar ett steg.. ingen normal sätter sej så nära en annan - och han var riktigt läskig. Efter ca tio minuter ser jag i ögonvrån hans hand komma trevandes och så tar han tag i min halsduk och mumlar "fin tröja.. fin tröja..". Av ren reflex slår jag till honom med handryggen i ansiktet och stirrar på honom förbannat. Då springer han iväg och låser in sej på toaletten. LÄSKIGT SOM FAN!! Jag går ut ur stationshuset och ringer morsan och Linus för att berätta vad som hänt och prata av mej innan bussen kommer.. Fy fan..

När jag kom hem käkade familjen pizza och sedan kom Bim, Emma och Pontus hit. Vi skulle sitta och dricka lite här innan R1 - där det var spelning. Två band spelade - jag kommer dock inte ihåg vad något av dem hette. Det första var i alla fall inget att ha - målbrottssmåttingar som försökte growla. Men det andra bandet var lite bättre.
Det var lite trevligt folk där - vi kände dock knappt någon. Men jag och Bim delade på en kamikaze och blev lite runda om fötterna - så på det hela får det väl räknas som en bra kväll!!

Idag har jag inte gjort så mycket.. plockat lite på rummet och kollat på Bröllopsfotografen.. men jag behövde en slappedag idag!!
Linus beställde i alla fall Sweden Rock-biljetter till honom själv, mej och Fredrik idag. Yay!! =)

Update..

Fy fanken vad trött man blir av all snön. SJ och bussarna strular fortfarande och jag hoppas verkligen det ordnar sej tills imorgon!!
Jag har fortfarande riktigt ont i halsen och det verkar inte bli bättre. Linus har ryggskott efter allt skottande och så börjar magsjukan gå här nu igen.. jag hoppas inte jag blir drabbad.

Här händer inte så mycket annars.. vi har mest bara tagit det lugnt - det finns inte mycket mer att göra.

// XO

Snökaos!!

Igår märkte man hela vägen till Vänersborg att det snöade knasigt mycket. En lastbil och en postbil hade åkt av vägen bara på väg till Halmstad. Hursom kom jag bara försent 5 minuter till Vänersborg - imponerande.
Just när jag kommit fram ringer Linus och berättar att tåget framför dem har spårat ur och därför satt de och väntade på att få åka vidare..
Jag kom till Vänersborg vid 17.45 - och vi kom slutligen hem vid 20.20.. Adam kom in till station och höll mej sällskap dock, så det vart ju schysst =) (Och innan Adam kom samtalade jag med en alkis som inte var stolt över att vara människa, var tvungen att åka hem och mata sin katt och berättade om då han förlorade sina framtänder - för andra gången..)
När vi kom hem åt vi, tog ett välbehövt bad (vi var frusna rakt igenom) och sedan såg vi halva Polisskolan 2 innan jag somnade.

Idag är det världens snöoväder. Vi hade tänkt åka till Överby och shoppa lite och gå ut i Trollhättan ikväll.. Det är dock relativt omöjligt då alla bussar är inställda och det går knappt att köra någonstans alls.
Linus och Adam ska dock utmana ovädret nu och gå bort till Torpahallen och handla..
     Jag ringde pappa innan och berättade att det snöade en massa här. "Klaga inte!! Det gör det här också - vi har minsann 15 centimeter och körde fast en gång på vägen hit..".. Ynka 15 centimeter!? VI SER INTE UT!! Och de räknar med att det ska komma 40 centimeter till idag!!

Fast mej går det ingen nöd på =) Jag har det bra trots att jag är lite förkyld!! Jag hoppas bara att de rensat spåren och vägarna någorlunda tills på tisdag så jag kommer vidare på resan då!! Det vore ju typiskt om man lagt ut en massa pengar i onödan.. men det är ett senare problem (eventuellt.. peppar, peppar!!).

Nu ska jag plocka i ordning lite här!!

// XO

Planering..

Idag är en sådandär dag som inte känns så nödvändig - fast det är den egentligen. Jag måste packa väskan och fixa inför en veckas "luffar-liv" - dock ett väldigt komfortabelt sådant ;)
Imorgon går jag på näringsläran (troligtvis) och sedan drar jag till Vänersborg - till min älskade Linus.
Jag stannar i Vänersborg tills på tisdag eftermiddag då jag åker vidare till Åsa - Löftadalen för första gången sedan 20e maj förra året!! Där ska jag träffa de gamla kändisarna som går kvar (speciellt Marie och David dock). Jag kommer stanna där tills på torsdag förmiddag - då jag åker ytterliggare en bit ner. Jag ska hälsa på Julia och Torkel i Falkenberg och spela PopQuiz med dem på Harry's =) Favorit i repris!!
Och på fredag kväll kommer jag hem igen - men jag får skynda att göra mej i ordning för jag och Bim ska till R1!!


Något att se fram emot!!


Måndag-onsdag

Hittills denna veckan har jag inte haft så stor lust att skriva här.. ibland finns inget att säga och ibland behöver man tänka innan man yttrar sej..

Som vanligt hade jag måndagsångest, fast dagen passerade relativt lugnt. Jag fick mycket gjort i skolan - det kunde jag vara nöjd över.
Igår misstänkte jag att en av mina lärare gjort om i sin planering och lagt in en lektion om prestationsångest i ett av sina ämnen på grund av min katastrofala redovisningen i fredags.. Om det var så att det var på grund av mej var väl tanken god, men jag kände mej väldigt träffad och utpekad.. Många på den lektionen har näringslära också - och visste vad som hänt.. och hur man ska klara av att hålla redovisningar inför grupp var ett område som diskuterades flitigt.
Jag funderade på ifall jag skulle ta min väska och gå - jag ville inte vara där. Dessutom tog jag nog inte in någon info från lektionen - jag var så ledsen och besviken.. och det var det enda jag kunde tänka på..

Igårkväll kom Bim förbi och drack kaffe med mej. Så det blev ett bra avslut på dagen!! Vi snackade om vad man kunde hitta på i sommar och så snackade vi om nästa fredag - då vi ska till R1.

Idag gick jag upp väldigt sent och därmed blev hela min dagsplanering helt upfuckad.. jag har kört två maskiner tvätt i alla fall, hämtat ut mina nya jeans på posten, kollat på Åter till Cold Mountain, beställt tågbiljett och plockat lite på rummet.
Misstänker att jag börjar bli förkyld - och det är piss. MEN Aerosmith kommer till SRF i år!! JAG VILL DIT!!

Imorgon kommer jag ha fullt upp med. När jag kommer hem från skolan blir det att packa inför lovet då jag ska luffa runt =)

Men nu ska jag dricka te och ha det mysigt resten av kvällen.

// XO


Min dikt!!

Nu är min engelskaläxa klar - kärleksdikten alltså.
Jag blev rätt nöjd själv med tanke på att jag aldrig skrivit någon dikt förut och inte har någon koll på ifall det finns några regler för hur en dikt ska se ut..

Så, från hjärtat med hjälp av några nödrim och informellt språk:


Our love

 

I've never been very fond of love

- not even now.

But you found me, you caught me

- without me realizing just how.

I had been hurt in the most horrific ways

and I never even hoped for better days.

I had made up my mind on what to do..

.. but suddenly – there were you.

 

Even though we had not met

you occupied my mind.

To me you seemed so wonderful

- the love I'd wished to find.

We spoke for months – that felt like years,

and I forgot my previously shed tears.

So we decided to take the next big step

and with a lot of courage we finally met.

 

With love, it is pure chance you are a match

and as with everything there is a catch.

To get someone's love you cannot postpone

you must throw yourself into the unknown.

Today your heart is my love's host,

yet you're the one that can hurt me the most.

 

Since we met I have become a lot more wise

but as a painful lesson I've had to pay the price.

Because loving you is the hardest thing I have ever done

I can't stand the mirror anymore – a reminder of what I've become

a pack of nerves, an emotional wreck,

and I try so hard to keep my feelings in check.

 

Long-distance relationships are cruel ways to love.

Our love make us self destructive – but this I dare not think of.

Sometimes I wonder – am I really enough?

Well, considering the fact that it's lasted – what we have must be tough.

To live with this love is easier said than done

but I never look back to when there was none.

 

Forgive me for these awkward lines, although they are sincere

For what I wish for the most right now is that you would be here

But I find comfort in that the eternal companion of love is yearning.

I want you badly, never doubt it - it's for you my heart is burning.

Our love is both happiness and misery – it all seems so surreal.

But the only wrong thing would be to deny what our hearts truly feel.


.. kväll..

.. bakfyllan är nästan borta nu =) Har spenderat dagen i sängen. Har pratat med Linus, Facebookat, läst bloggar och kollat på Spirited Away.
Nu ska jag lyssna på musik, skriva på min kärleksdikt samt göra ett arbete om UNA-bombaren..

Ni har väl inte missat nya videon med MUSE??


Gårkvällen..

Det var allt trevligt igår - idag är dock inte min baksmälla nådig. Isch!!
Vi åt tacos, drack öl och kollade på gamla bilder. Sedan gick vi in till stan och gick till Pause och Café de Luxe.
Jag fick inte med mej någon kamera så det blev inga bilder för mej. Men de andra tog bilder, så förhoppningsvis kommer lite bilder upp snart i alla fall ;)

Idag gick jag upp rätt tidigt för att inte missa blomsterbudet igen - och nu står blommorna här jämte mej. De är jättefina!!
Dock ska jag nog gå och lägga mej en stund igen. Bakfull, bakfull, bakfull..

Förresten!! Detta var vad jag fixade till Linus på Alla Hjärtans Dag. Jag skickade ett Nallebud (nästan som på bilden fast med en nyckelring med texten Följ dina drömmar - det är ditt liv istället för armbandet..).

Idag fick jag mina blommor =)



Jag har världens finaste pojkvän!! =)


My first Valentine's gift ever - and I screw it up.

Idag känner jag mej som världens sämsta flickvän.
Vaknade, steg upp, duschade, började blåsa håret samtidigt som jag lyssnade på hög musik och missade helt att telefonen ringde. Aj. Fick röstmeddelande att höra av mej - vilket jag gjorde.
Under tiden jag stått i duschen hade ett blomsterbud knackat på dörren och jag hade inte hört. Aj. Antingen fick jag hämta upp mina blommor i Markaryd eller så skulle de komma tillbaks på måndag..
Försökte få tag i morsan och farsan som var i Hinneryd och handlade färg - men ingen av dem hade mobilen med sej. Aj.
De kom hem vid 13.09 - vi ringde Blomstergården som stängt vid 13.00. Aj.
Kom dock överrens om att de skulle komma tillbaks imorgon med blommorna.. så de kommer på rätt dag i alla fall.
Det är första gången jag får något till Alla Hjärtans Dag och första gången jag får blommor av någon utanför släkten med.. och jag har sagt många gånger till Linus att jag vill ha blommor av honom någon gång - just för att jag aldrig fått det av någon innan. Och när jag väl får det så missar jag det. Fan.
Så ja, idag känner jag mej som världens sämsta flickvän.

Ringde Frida för en stund sedan dels för att förhöra mej om ikväll och för att beklaga mej över hur dum jag är.
Längesedan jag ringde Frida för att lätta på mitt hjärta - men idag behövdes det fan.
Jag blev sjukt glad för att Linus skickat blommor - men förbannad på mej själv som inte var uppmärksam nog att ta emot dem.. trots att jag inte kunde hjälpa det..
Jag bör tillägga att virtuella kramar och uppmuntrande kommentarer till detta inlägget är mer än välkomna.

Men nu måste jag sparka av mej skuldkänslorna och få något i magen innan jag gör mej i ordning för Växjö. Det snackas om tortillas, öl och utgång. Yay!!

Jag älskar min Linus mer än ord kan beskriva<3


Det är fredag..

Jag har nästan sovit bort hela eftermiddagen. Ingen energi alls.
Nu har jag i alla fall ätit och sitter och kaffe samtidigt som jag lyssnar på The Smiths. Resten av kvällen kommer nog spenderas med min bok och någon feel-good film..
Ska skriva lite på min läxa i Engelska C med. Love poem!!

One of my favourites:


Katastrofal redovisning!!

Inatt hade jag en riktigt obehaglig dröm. Det var till och med en lättnad att vakna (vilket alltid annars brukar gå väldigt segt). Lite darrbent stack jag därför till skolan.. kanske var det en bidragande faktor till vad som hände på näringsläran - den enda lektionen jag gick på idag.

Jag och Anette skulle ha redovisning av vårt arbete om ätstörningar. Lite nervösa var vi båda. Anette började med ett stycke av arbetet, sedan läste jag upp ett stycke och under tiden jag läste började jag må konstigt. Anette läste en bit till och det började blixtra framför ögonen på mej. Jag mådde mer och mer dåligt och blev alldeles kallsvettig och jätte yr. Så jag la ifrån mej arbetet och sa till läraren att jag måste gå ut. Anette fick fortsätta redovisningen ensam och jag satt ute i en soffa och mådde blä.
Annars då jag är nervös börjar jag bara stamma en massa - men idag vet jag inte vad som hände!!
Det jag tycker är värst är hur pinsamt det hela är på så många sätt. De flesta som var på lektionen var jag mer än bekant med - så varför blev det såhär istället för den vanliga stammningen?? Läraren sa på en av hans andra lektioner att jag var en sådan elev som nästan aldrig sa något (men då jag väl räckte upp handen var det hans uppgift som lärare att se mej och ge mej ordet) - nu lär väl han tro att det är av denhär anledningen jag inte pratar. Jag vågar inte.. jag klarar det inte.. Och så kändes det jäkligt taskigt mot Anette som fick stå kvar där själv..
Nu är jag hemma - fast egentligen skulle jag ha samhällslektion.. jag mår fortfarande inte helt bra..

Nu är det helg i alla fall. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och imorgon blir det utgång i Växjö..

// XO

Godnatt!!

Det blev inte så mycket mer gjort för mej ikväll faktiskt.. jag tog en dusch, pratade lite snabbt med Linus och beställde en tågbiljett (here we go again)..

Imorgon får jag minsann lite sovmorgon =P Fast inte så mycket.. och så har jag två redovisningar att se fram emot..
Jag borde nog sova nu.. Godnatt!!

Badly Drawn Boy kommer att spelas hela natten!!<3


Vinterkräksjuka och Alla Hjärtans Dag??

Jag mår inte så bra ikväll.. misstänkte vinterkräksjukan innan idag - men nu är jag inte så säker längre.. det är lite bättre nu i alla fall!!
Sitter och lyssnar på Pachelbels Kanon i D-dur.. Helt underbart!! Snart ska jag göra mej i ordning för kvällen och kanske kolla lite på någon film innan jag lägger mej.. fast egentligen är det jävligt dumt att sätta igång en film efter 21.00 en vardag..

Idag fick förresten Linus ett litet paket från mej med posten.. han får dock inte öppna det förrän på söndag!!
.. för på söndag är det ju den dagen.. och enligt mej är det verkligen som Stig säger i ICA-reklamen - en dag som uppfunnits för att företag ska sälja mer.. Jag tycker inte om Alla Hjärtans Dag. Jag tycker man borde visa sin uppskattning alla dagar och vissa dagar lite extra bara för att =) Förväntningarna den 14:e februari är dock skyhöga och jag tycker det är helt fel..
Ändå så fixade jag något litet.. bara för att det är den dagen..

                                       Firar ni Alla Hjärtans Dag??


Onsdagen:

Jag har kollat klart på hela tredje säsongen av Grey's Anatomy.. Fasen vad snabbt det gick!! Var ju inte så länge sedan jag köpte den!! .. men så är det väl när man inte har bättre för sej på vardagarna.. jag letar fortfarande efter en hobby förresten!!

Och till helgen packar jag nog min väska igen.. dock blir jag bara borta ett dygn. Sven skrev till mej innan på msn och undrade om jag ville komma till honom och Frida i Växjö denna helgen istället. Verkade som att några fler skulle dit med.
Han blev också förvånad när jag svarade "Ja" - vilket jag i och för sej förstår.. som jag sagt innan - det är skamligt att jag inte hälsat på dem än!! De är ju trots allt två av mina närmaste vänner!!

Idag har jag fått en hel del gjort faktiskt. Mitt CV blev inte klart idag - men det är nästan färdigt i alla fall. Och så ska jag skriva ett personligt brev med - vilket aldrig brukar vara några svårigheter.. jag tycker om att prata/skriva om mej själv XD
Jag har skrivit till både Marie och Julia och undrat om när jag ska hälsa på på lovet (jag vet dagarna - men inte tiderna).
Jag har tvättat - men städningen sköt jag upp tills imorgon.
Och så har jag fixat en överraskning till Linus.. =)

.. det kanske inte låter som att jag åstadkommit jättemycket idag - men för att vara mej är det en hel del!!

Nu ska jag göra mej en kopp te och kolla lite på Djävulen Bär Prada.

// XO

Låttips!!

Denna låten poppade upp i en av mina Spotify-listor.. I love it!!


Frukost..

Godmorgon!! Jag har inte kommit så långt i min planering för dagen än.. sitter i soffan och varvar upp med kaffe och Grey's Anatomy. Har läst en skvätt med i boken jag köpte på Pocketshop i förrgår - Stolthet och Fördom och Zombier. Jag vet inte vad jag ska tycka om den än.. jag finner den smått humoristisk - men samtidigt vet jag inte om det inte egentligen är ett brott att skriva om Jane Austens klassiker.. böcker som är omskrivna versioner av klassikerna brukar jag hellre slänga i väggen än att fortsätta läsa. Men denna köpte jag - och läser fortfarande.


Helgen..

Hej på er!! Jag har verkligen inte varit världsbäst på att hålla er nyfikna uppdaterade om vad som händer i mitt liv de senaste månaderna.. jag springer väl runt i någon kärlekseufori och tänker inte på mycket annat (.. vilket faktiskt är väldigt sant egentligen)..

På lördagen var jag med när Linus och bandet gjorde soundcheck och senare på kvällen var det ju spelning med. Sjukt rolig kväll!! Knökat med folk - och vilket trevligt folk dessutom!! Massor av "kändisar" som man alltid tycker är lika roligt att träffa.



På söndagen myste jag och Linus ner oss på kvällen. Åt chips, gosade och kollade på Polisskolan och Dårfinkar innan vi gick och la oss. Det var en perfekt kväll!!

På måndagen gjorde vi mest ingenting. Bara njöt av de sista timmarna tillsammans för denna gång. Alltid lite tråkigt att åka ifrån varandra - men så är det och så får det vara ett tag till.
     Då jag kom hem gjorde jag lite skolarbete och kollade på Grey's Anatomy innan jag somnade.

Idag var det vanlig skoldag. AMP-arna är tillbaka nu och breder ut sej över hela skolan - som i sin tur bugar för dem och kysser deras fötter. Jag må ha mycket emot min klass just nu - men att kräla för AMP-are sysslar de minsann inte med i alla fall!! Bra bra.

Imorgon är det onsdag - det vill säga att jag är ledig. Jag ska försöka gå upp rätt så tidigt (typ vid 9 - vilket inte är jättetidigt - men man ska ju inte överdriva heller.. man är ju faktiskt ledig!!), tvätta, städa, skriva skolarbete och försöka påbörja mitt CV.

// XO


I Vänersborg..

Igår var jag framme i Vänersborg 21.20 - Adam mötte upp mej och vi missade bussen med bara någon minut. Då vi står och kollar på när nästa buss går kommer hux flux Linus upp bakom mej - trots att han sagt att han skulle vara hemma och fixa med maten!!
Nästa buss skulle gå 22.20 - så vi gick in på Hemmakväll och kollade lite och sedan hälsade vi på Fredrik snabbt.
Då vi kom hem åt vi pizza och slö-kollade lite på TV innan vi gick och la oss.

Jag har inte varit uppe så länge än. Ska snart ta en dusch och sedan blir det väl frukost..
Ikväll ska vi till Backstage där Linus spelar med sitt nya band. Kommer nog bli roligt som tusan!! =)

Förövrigt vaknade jag med tandvärk idag.. hoppas det går över..


// XO

På lördag:


Kiss me deadly..

Denna dagen kunde väl ha varit bättre.. Jag tror mina klasskamrater fått nog av varandra nu. Nu har de mjölkat ur den sista glädjen ur vår klass – för fy FAN vad dålig stämning det är bland oss!! Alla baktalar alla, sprider rykten och intrigerna upphör ALDRIG!!

Jag är inte heller felfri – jag är också irriterad på några i klassen.. men nån måtta får det fan vara!!

 

Har precis färgat håret och nu bloggar jag samtidigt som jag packar och lyssnar på Lita Ford.. långt ifrån en favoritartist - men endel av hennes låtar går att lyssna på.

Imorgon efter skolan åker jag till Vänersborg och stannar där över helgen. Ska bli skönt att komma bort igen. Jag behöver det!!
.. kommer dock vara på resande fot i X antal timmar och när jag väl kommer fram somnar jag väl så fort jag kommer in i familjen Johanssons hall XD

.. Nej, en öl på dethär vore inte helt fel!!


// XO


Sliter mej själv i håret..

Idag är en dålig kväll. Det visade sej att en hel del av det jag skrivit till vårt näringslära-arbete har försvunnit ur datorn. Puts väck!! Så nu får jag rota igenom mina anteckningar i ett tappert försök att återskapa texten.
Technology strikes back!!
Note to self: ALWAYS take backups!!



De senaste dagarna i ord och bilder!!

.. jag har inte riktigt varit på humör för att blogga.. Men här kommer ett inlägg i alla fall..

Helgen var riktigt fin =) Jag och mamma åkte till Halmstad på fredagseftermiddagen. Jag köpte nya linser och tredje säsongen av Grey's Anatomy (som jag kollar flitigt på nu).
Sedan åkte vi hem till Dan och drack kaffe innan vi stack bort till stationen och hämtade Linus.
När vi kom hem åt vi pizza och funderade på ifall vi skulle gå på en fest hos Erica eller inte. Men vi var för trötta både jag och Linus, så det blev inget med det.
     I lördags åkte vi över till Helsingör på förmiddagen och gick lite i affärer - men hittade inte direkt något. Det var i alla fall väldigt mysigt!! Dan lyckades sno en bricka från bistron på färjan med och morsan blev mäkta arg.
Efter det åkte vi till Helsingborg och shoppade och skrattade åt Dan som började vara kaxig mot en kassörska på Jula XD



På kvällen var det som sagt avskedsfest för Mattias. Lite vemodigt men mycket trevligt!!











.. och såhär såg Linus ut när vi gått hem i -17 grader:


På söndagen tog vi det mest lugnt och i måndags morse åkte Linus hem.

Igår var det klassfest.. jag tyckte mest festen var ett fiasko.. mycket beroende på att det är så sjukt dålig stämning i klassen och gruppbilningar..

Idag har jag varit ledig. Tvättat och kollat på Grey's Anatomy hela dagen.. och snackat med Linus några gånger.. Han väckte förresten mej imorse och sa att det var dags att stiga upp - jag hade minsann sovit mina åtta timmar!! Hmpf..

I övermorgon åker jag till honom efter skolan. Ska bli fint!!

.. dessutom tycker jag det är värt att nämnas att idag har jag och Linus varit tillsammans 6 underbara månader och en dag!!<3 And I'm still freakin' in love!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!