THUNDER!!

Jag brukar tycka om åska. Men idag gjorde jag det då fan inte.. mitt mobila bredband funkade inte som det skulle - så jag kunde inte ha igång Spotify =( - och Spotify går dygnet runt här, såå.. det var på tok för tyst!!
Strosade runt i huset och försökte hitta på något att göra. Så hittade jag min Notting Hill-dvd jag fortfarande inte kollat på (jag har ju sett själva filmen - men jag köpte den på dvd på ICA en dag då jag bodde i Åsa för att ha något att glo på..).
Petade i skivan i datorn och började avnjuta denna kultfilm med ett glas saft med en massa, MASSA is (det är ju fortfarande plågsamt varmt). I början av filmen i bokaffären slår det mej att "Rufus", mannen som stoppar ner en bok i byxorna, är Dylan Moran!! Jag ÄLSKAR Dylan Moran!! Ända sen jag började kolla på Black Books har jag varit helt galen i honom!!
Så det blev några avsnitt Black Books efter Notting Hill med. =)

Jag har även skaffat Skype idag. Vet inte hur det funkar dock.. men men.. det listar jag väl ut..

Måste också säga att jag är så jävla grymt glad att Tim Burton ska göra en egen version av Alice i Underlandet!! Tillsammans med Peter Pan är detta min favorit-barnbok. När jag läste boken för ett eller två år sen tänkte jag att Tim Burton förmodligen gjort en underbar film av den. Historien passar hans stil som handen i handsken. Jag tror verkligen han kommer göra boken rättvisa!!



Lugnt..

Jag trodde jag skulle drabbas av en mindre ångest-attack då jag vaknade idag.. men nej - allt är lugnt. Jag är fortfarande lite nere efter gårdagens händelser men det känns ändå okej.
Och jag saknar inte Bilddagboken - trots att den varit min käre vän så länge nu. Det var droppen igår. Nu är det slut.

Nu ska jag äta vaniljyoughurt, dricka cappuccino och glo på TV.

Msn är förresten inte lika roligt som innan längre.. (MEN LUGNA ER - DEN TAR JAG INTE BORT!!)

Tycker också ni ska kolla in Jonas Gardells blogg idag.

// XO

Från tanke till agerande..

Jag ska strax sova.. fan vad skönt. Tankarna flyger runt och jag vill bara slippa dem.

Kvällens tankar har varit:
- Jag är lite småhungrig men tänker minsann inte äta!!
- JÄVLA FLUGOR!!
- Ska jag ta bort min Bilddagbok?? Det har ända sen Lunarstorm tog över känts som att det inte riktigt är min grej mer. Jag har haft den några år nu - men.. varför egentligen fortsätta?? Facebook är fan så mycket roligare. Och var detta droppen?? När Bilddagboken blir ett verktyg för att såra folk är det då ens roligt längre??
- Jag har verkligen ingen lust att vara "den bättre" människan just nu. Jag är för arg, sviken och för ledsen för det. Att sparka på den som redan ligger.. då är man fan en liten människa.
- Jag ska upp tidigt imorgon och gratta min bror.
- Hoppas det inte blir så varmt imorgon.
- Jag har egentligen en hel del att göra.. men jag orkar inte.. måste dock fixa det snart - annars får jag panik av all jävla stress igen..

Nej.. nu tog jag bort mitt konto på Bilddagboken.
Kanja.bilddagboken.se = BORTA!!
Ni hittar mej här, på MSN och på Facebook.
[email protected]
facebook.com/kanja

IDIOT!!

HELVETE vad jag blir trött på folk!! Eller det är väl mest en person men ändå!!
Hur jävla gammal är man egentligen?? Nu körs det med dissningar på Bilddagboken.
Intressanta vägar folk som har fel tar för att på nån ful bakväg få "rätt". Det gäller att vara listig - men inte fan ska man köra fulspel. Dessutom tycker jag inte det är det minsta smart heller. Alla vet ju ändå vad som försigår.

Snackade med mamma innan om det. Så JÄKLA skönt att slippa försvara denna personen mer. Är det någon som förlorat all status den haft i sina glansdagar är det fan denne. Dessutom har den förlorat väldigt många vänner genom att framstå som lösaktig, bortskämd och otrevlig. Det måste fan kännas underbart att gå runt och vara helt ovetande om detta.

Men vad fan är det för sätt att börja stöta ut ens före detta bästa vän?? Detta för att man själv vet att man gjort fel - fast man förnekar det.. för själv är man ju "ofelbar".

Jag trodde verkligen jag började få ett avslut på detta nu.
Ack nej. Det har nog bara börjat.


Uppdatering #2

Det var riktigt trevligt på Riksettan idag. Frida och Sven kom dit en runda med.. (fast de stack såsmåningom - ty vännerna skulle spela Kubb nere vid badplatsen..) Blev nån öl i solen med. Gytt som fan.

På fredag blir det New Position (tror jag de heter) på R1. De är faktiskt rätt bra. Och man firar industrisemestern - så det kommer nog en hel del roligt folk. Jag hoppas på fullproppad Riksettan. Om man bortser från att det är jobbigt att ta sej fram till baren brukar det vara jäkligt roligt. Man träffar fullt av folk man känner i alla åldrar.
Och på lördag ska vi fira Åsa-Sofia som fyller år imörrn. Vet inte vilka som kommer dock..

Haha =P Blev ju mer snack på Fejjan angående Jackson sedan.. Dock har alla Snudas inlägg och ALLT försvunnit nu. Undrar vad som hände!! Jag tror väl knappast han är en sån som inte tål kritik. Jäkligt konstigt i alla fall.

Nu ska jag plocka i ordning lite på rummet. =)


GAAH!!

Fy fan vad varmt det är. Jag vet inte vart jag ska ta vägen..
Eller jo - nu vet jag. Jag och Pontus ska ner och slappa på Riksettan.

Smell ya later!!

PS: Måste bara visa en grej..
Någon hade påpekat att Evan (som vi träffade på Öland) liknade Johnny i O.C.
Vad tycker ni??


Pissing people off - med all rätt.

Kanja har också talat.


Dagens uppdatering..

Tysklandsresan igår var så jäkla rolig!! Pappa har nog fan de bästa jobbarkompisarna någonsin!!

Idag har det varit kalas härhemma. Brorsan fyller år på tisdag.
Sådär roligt att träffa släkten igen.. (var dock endast delar av den som dök upp.)

Ikväll har jag gjort rostade grönsaker - sjukt gott!! Min specialité!! Och så dricker jag öl. Senare blir det även absinth - då jag ska kolla på Moonwalker (en film jag inte sett sen jag var pytteliten - men jag har sjukt bra minne av vad som händer i den).

Är också lite sur ikväll för att endel är så jävla trångsinta - folk som klagar över att de aldrig träffar något nytt folk - men när de väl gjort det kallar de dem nya för elaka smeknamn bara för att de själva inte fått uppmärksamheten de vill ha!!
Blir också sur på folk som försöker spela ut mej ur umgängeskretsen - folk som inte inser att detta aldrig kommer gå i land. Och jag gör ändå något för att situationen ska bli bättre - så man kan knappast klandra mej för ett jävla skit egentligen. Hur är man funtad då?? Nej, nu vill jag att detta helvete ska vara över.

Men i övrigt mår jag bra =)

Är tydligen värsta intrigerna i ledningen av Helgon.net (numera Helgon.se).
Tydligen har "Svartrock" avsatt alla crew-medlemmar och gått under jorden. Det var något om backstabbing, en auktion och skulder med.
De resterande f.d. crew-medlemmarna har i alla fall tagit den tilltänkta nya designen på Helgon.net och håller på att bygga ett nytt community - Likström.se. Än så länge kan man bara göra en intresseanmälan där dock.
Läs de andra crew-medlemmarnas informationsbrev här.


Trevlig kväll!!

Nu är jag hemma igen. Väldigt trevlig kväll. Förfest hos Pontus, med Bim, Jocke och Jimmie. Sedan Riksettan där Captain Fringe spelade (GRYMMA!!).
Träffade en hel del gammalt roligt folk - samt en och annan ny. Bland annat en kille som hälsat på mej förut och kollat på min tatuering (själv har han en nästan helt klar sleeve samt lite annat). Han kom i alla fall fram till mej och ville se hur det gick med min. Snackade rätt mycket med honom om tatueringar, folk vi kände gemensamt och lite sånt. Han skulle precis flytta till Tingsryd - så man kanske inte får se honom så mycket mer.
Han var sjukgymnast - vilket imponerade mej med tanke på hans yttre. Alltså, jag är inte imponerad av att han är sjukgymnast - utan att vården här i kommunen är öppen för att anställa personer som vissa andra inte så öppensinnade kan uppfatta ha ett "förargelseväckande utseende" och alla de här andra förlegade argumenten.
Dum som jag är glömde jag fråga om hans namn.. men vi känner igen varandra i alla fall. Han frågade: "Du brukar väl vara här när det är rockspelningar va??" - jag är nästan alltid där vilken spelning det än är. Jag brukar skippa blues dock.

Om några timmar festar jag vidare i Tyskland. Så nu måste jag verkligen sova!! Gonatt!!

JÄVLA VÄRME!!

Helvetes jävla värme!! Jag HATAR det!! Detta är fan inte gött väder. Detta är bara plågsamt!!
Längtar verkligen tills om några timmar då det är svalt och skönt och jag sitter på Riksettans uteservering med en kall bira i handen.


Du har utstrålning, det är sällsynt.

När jag vaknade imorse och gick in för att kolla min Facebook hade Kristoffer, en jag träffade på Öland, skrivit. Jag hade innan skrivit till honom att jag hade en film där han sa att jag var den coolaste tjej han någonsin träffat. Han svarade: Du har utstrålning, det är sällsynt..
Snacka om att man blir glad för en sådan komplimang!! Jag har annars svårt att ta till mej komplimanger. Säger någon att jag är vacker fnyser jag. Det gör jag också om någon säger att jag gör fina målningar och liknande.
Utstrålning!! Det ordet innefattar väldigt mycket. Utstrålning är en egenskap jag värdesätter högt. Har man ingen utstrålning är man jävligt ointressant. Folk som saknar utstrålning är ofta partypoopers. Om man försöker föra ett samtal med dem är det som att prata med en vägg. Det spelar ingen roll hur bra man ser ut - utan utstrålning är man bara grå och tråkig - därför tror jag inte på skönhet utan utstrålning..

Skönhetsidealen är bara ett jävla påhitt.
Utan utstrålning är man NADA.


När man kollar på Bilddagboken har nästan alla lagt ut en bild på Michael Jackson idag. Dock skiljer sej texterna totalt. Folk skriver antingen R.I.P Michael Jackson eller så glädjs man åt att han är död. "NU KAN NI SLÄPPA UT ERA BARN IGEN".
På Facebook är i alla fall alla mina vänner ledsna eller neutrala till hans död. Jag är rätt glad att de inte skriver det andra. Varför snacka skit om någon som är död??
Jag tyckte inte direkt om Jackson. Visst - jag tyckte om några låtar.. men med just honom var det svårt att hålla på min regel: Blanda inte ihop kändisars privatliv med deras jobb. Döm dem endast för vad de gör - inte för vem de är.
Jag köper att han hade en hudsjukdom.. och även om han inte hade det bryr jag mej väl inte om hur han ville se ut.
Dethär med Neverland och barnen.. Jag blev aldrig övertygad om att han gjort något. Folk kan anklaga folk för allt möjligt för pengar. Och det kom la aldrig fram några direkta bevis eller?? De flesta kändisar idag har dessutom varit med om någon skandal. Och jag tror knappast han är någon Gary Glitter. Nej, för mej känns det bara som någon slags modern häxjakt.
När han nästan tappade sin bäbis över balkongräcket.. om han inte ville visa barnens ansikten - varför skulle han då visa barnet (men inte ansiktet) ändå?? Jävlig tur att han inte tappade barnet i alla fall.
Men är det något jag tror om Jackson är det att han måste varit väldigt olycklig större delen sitt liv.

MTV kör hans musik idag. Jag tycker det är rätt. Han har varit en inspirationskälla för många artister och har alltid varit en nyskapande musiker. Hedra hans livsverk - skippa skitsnacket.

Detta är min favoritlåt med Jackson. Vilken är din??


Michael Jackson..

Michael Jackson har dött. Jag och David diskuterar hans liv och karriär på msn och kommer in på konstiga sidospår..


Dagen.

Det vart några som krockade utanför vårat hus idag. 5 ambulanser, en brandbil och en annan bil tillhörande brandkåren + poliser.. Men såvitt jag kunde se var ingen skadad. Det var en äldre farbror som var väldigt chockad dock.

Jag gjorde klart en målning med tusch idag med. Men jag råkade spilla en massa tusch på - så jag måste fylla i med vit akryl imorgon med (har redan fixat lite). Men annars är den klar. Ser nån vem det är??


Fick även ett förvånande sms som gladde mej idag. Josef skrev "Hej, om du är hemma kan du väl hälsa Dan att det var jag som tutade? =D"
Jag svarade på det och undrade om han ville med till Riksettan imorgon. Och han kanske var på!! Det är jag, Pontus, Tusse och Bim som ska dit. Jag har messat rätt många men inte fått svar från fler än Bim (och Josef då). Vissa messar jag inte förrän jag vet vilket sällskap som ska med - känns inte lönt innan.
Jag och Josef pratade ut på midsommarafton.. ingen av oss var särskilt nyktra och jag undrade dagen efter om han kom ihåg vad vi snackat om och/eller ifall det bara var alkoholen som talade. Men med tanke på sms:et förmodar jag att han kom ihåg. Kändes jäkligt bra i alla fall.
Saker kan nog lösa sej tillslut!! Jag vill verkligen att vårt kompisgäng ska kunna umgås som förra sommaren och tidiga hösten igen. Efter det har det bara varit en massa strul. Men om alla jobbar för det ska det nog funka.

I eftermiddags bråkade pappa och jag. Mycket - om ingenting.. Jag och Dan hade glömt plocka in disken. Pappa vart helt rabiat, sa att han och mamma slavade för oss - att vi skulle betala hyra och slog näven i köksluckor och bord och allt möjligt.. Fattas bara att han hotar med att kasta ut mej igen.. (Jag fick verkligen bita mej i läppen för att inte påpeka att jag även slavar för honom då det är jag som försöker väcka honom när han däckat på soffan - och att det är jag som plockar undan ölburkarna. Att det var mej mamma ringde till när jag bodde borta och beklagade sej för när hon tyckte pappa betedde sej dåligt med drickandet). Jag blev i alla fall sur och stack till Pontus. Vi drack öl och hade det riktigt trevligt. Pratade en massa om allt mellan himmel och jord. Det är sådana dagar som denhär man lever för (om man bortser från bråket då). Inte ofta man träffar Pontus under sådana omständigheter heller. Det brukar bara vara på fester.
Efter det sprang jag inom Frida och Sven en runda. Frida hade slut på linsvätska så jag hjälpte henne med det. Sven bjöd på kaffe med. Frida hade skrivit en lapp till honom med instruktioner om hur man bryggde kaffe XD


Nu är jag hemma igen. Ska dricka lite saft med en massa is i och sedan ut på promenad. Ikväll blir det nog en film och msn.

Stänger av mobilen..

Nu är jag trött på folk som försöker kontakta mej när jag sover. Jag stänger därför av den under de timmarna.
En av de som ringde imorse var Tobbe - pappas jobbarkompis. Undrar vad han ville!! Jag svarade inte.. men honom blev jag inte så putt på. Jag tycker om Tobbe. Han är riktigt trevlig och väldigt rolig. Ska bli svinkul att dra med honom och de andra till Tyskland på lördag.
Haha - pappa berättade att både Tobbe och Kalle odlat skägg nu i några veckor. Och nu inför Tyskland skulle de ordna skägget på något roligt sätt.. Sist var de inne på varsin polisong och en halv mustasch på varsin sida av huvudet!!

Imorse hade min dator stängt av sej själv. Då fick jag panik. Min dator är igång dygnet runt. Jag klarar inte att datorn är av!! Funderar på att införa datorförbud för mej själv i en vecka eller så.. hmm.


MATERIALISTSVIN!! VÅGA VÄGRA FÖRVARING!!

Jag kollade just igenom 2009-års IKEA-katalog (har inte hunnit innan).. VAFAN!? Allt man såg var förvaring. Visst, förvaring är ju himla smidigt, men på varje sida!? Hyllor, skåp, lådor osv..
Jag gillar att ha mycket grejer framme - även om jag vill kunna lägga undan dem med..
Men jag samlar på mej en massa IKEA-kataloger för jag tycker om att kolla i dem när jag inte har något att göra. Jag älskar alla roliga, snygga rum och coola grejer och lösningar och så.. Men denna katalogen bestod bara av förvaring. Dessutom var det mesta genomskinligt - så man såg innehållet ändå.
Nej, denna katalogen åker nog fan med soporna. =(

Mitt framtida hus kommer bli coolt som fan!!


Vita sneakers??

Min pappa är inne i någon kris nu. Han ska plugga på Komvux nästa år.. läsa in sista året på gymnasiet.. Och sedan ska han plugga vidare till högstadielärare.
Dessutom kom han hem med nya skor idag.. Ett par vita sneakers..
Ja, det måste vara någon slags kris..

Fick nyss för mej att kolla på Poseidon.. Meeen.. Nu när den väl rullar på TV:n ångrar jag mej lite.. den är inte så bra egentligen..
Oj!! HAHA!! Jag kollar på filmen med Dan.. och båten har just vänts uppochner och så vart det en tjej som skulle hämta något att bända upp en balk som en kille låg under med.
Kanja om tjejen: "JA!! Är det hon som är en robot egentligen?? Nejfan.. det är Alien 4!!" 
Jag kommer kanske inte ihåg filmen så bra ändå!! XD


Plus på kontot =)

Robban blev skitnöjd med tatueringen. Så nu trillar det in lite kosing eller alkohol igen!! (Ja, jag tar betalt i cash eller alkohol..) Härligt!! Midsommar tog hårt på mitt bankkonto - så detta behövdes.
Pappa tyckte jag skulle ta mer än normalt för denna tatueringen med. För jag hade "avancerat".
Man får verkligen en adrenalinkick av att sälja något man själv gjort!!

Snokade runt lite på The Sun och såg att Noel Fielding samarbetat med ett (för mej okänt) band som hette Kasabian i en av deras musikvideos. Så jag gick och kollade på YouTube och nu har låten fastnat i min hjärna!! Grym!!
Musikvideon vart rätt cool med ;)


Better late than never..

Jag har precis ritat klart Robbans tatuering. Tog några timmar och är själv jäkligt nöjd. Han tyckte inte riktigt om förra jag gjorde till honom, så jag hoppas han gillar denna. Förra jag gjorde var på ett kors med vingar - denna är en koikarp, så det är ju olika motiv med.
Han har väntat jättelänge på att jag ska fixa ihop en tatuering till honom. Sedan i början av året i alla fall.
Just denna skulle jag bli klar med innan maj.. Bra jobbat, Kanja!!
Men men.. den som väntar på något gott.


Är väldigt nyfiken på vem denna Marie är också. Jag känner bara två Marie - och ingen av dem känner honom.. hmm..

Usch.. jag är helt slut nu efter allt ritande.. och har ont i huvud och ögon.. ska gå ner och ta lite nattamat och sedan nana.

// XO

Jefla mög..

Fy fan - jag orkar inte ett skit. Är deppig, sjuk och trött. Men när jag kollar på folks msn-namn inser jag att ALLA är sjuka!! Så något är jag inte ensam om i alla fall.
Satt just och funderade på hur folk med heltidsjobb och kanske hus, familj osv har tid att leva egentligen.. När fan ska man hinna med allt annat man ska fixa med?? Usch..

Kraxandet är lite mindre markant nu i alla fall. Just nu är jag hes likt Carolina Gynning istället.

Nu ska jag fylla på min mp3 med lite goa låtar. Sedan ska jag ut och gå en runda. Jag tvingar mej själv - trots trötthet.

Hmm..

Farfar gav pappa en husnyckel igår. "Jag kan ju ligga död därinne en dag."
Det är jäkligt läbbigt att farfar börjat tänka så.



It's sunny outside, and a beautiful day.. I'm staying in.

Det är sjukt fint väder idag. Men jag stannar inne. Ska städa lite på rummet. Dessutom har True Blood börjat igen. Kollade på ett avsnitt inatt och ska senare kolla andra avsnittet. SPÄNNANDE!!
Och så behöver jag uppmuntras lite idag - så efter True Blood blirre Russell Brand-marathon!! Härligt!! Jag har fortfarande en live-show med honom jag inte kollat på. Varför jag väntat vet jag inte - Russell Brand är ju min gud!!
Senare ska jag fixa lite med Robbans tatuering med. Jag kommer inte kunna se honom i ögonen annars när jag träffar honom på lördag..
Fick en ny beställning på en tatuering igårkväll också. Peter ville att jag skulle rita hans nästa.
Jag har väldigt mycket att göra, men nu när midsommar är över känns det lite lugnare.

Det är bättre med förkylningen idag. Dock kraxar jag som fan. Gör en grym version, värdig Bonnie Tyler, av It's a Heartache i alla fall!

Jag måste tipsa om en blogg med!! Jag har följt den nu rätt länge. Den handlar om allt möjligt. Bara historier med en massa fakta världen runt. Jätteintressant!! Man fascineras helatiden!!

Som till exempel detta (under rubriken "Top 10 Worst Things In Nature"):

Fatal Familial Insomnia
Worst Disease Symptoms


Fatal Familial Insomnia is a terrible disease found in only 28 families around the world. The disease prevents you from sleeping and no medication available can help you. When the disease begins, you generally have from 7 to 36 months of sleepless nights until you finally die. Wikipedia describes the stages of the disease thus:

1. The patient suffers increasing insomnia, resulting in panic attacks, paranoia, and phobias. This stage lasts for about four months.
2. Hallucinations and panic attacks become noticeable, continuing for about five months.
3. Complete inability to sleep is followed by rapid loss of weight. This lasts for about three months.
4. Dementia, where the patient becomes unresponsive or mute over the course of six months. This is the final progression of the disease, and the patient will subsequently die.

Hur sjukt läskigt är inte det på en skala?? Fy fan..

Bloggen heter i alla fall Amazing Facts (konstigt nog^^). Läs och tappa hakan!!


Midsommarhelgen..

Jag kom hem från Öland igår eftermiddag, men orkade inte blogga då. Jag vart helt slut!!

Det har varit en rolig helg i alla fall. Vi kom dit på torsdagen. Jag hade börjat dricka redan i bilen dit, så jag var redan lite lullig då vi kom fram, men så fort husvagnen var på plats började resten av gänget dricka med.
Vi hade med en laptop med en massa musik och spotify, stora högtalare och mobilt bredband. Vi var kungarna på campingen =)
Jag träffade även Emil, som jag inte träffat på över ett år, denna kvällen.




Jag gick och la mej vid 3-tiden denna natten (jag var fortfarande väldigt sjuk). De andra gick och la sej vid 6. Jag fick inte en blund i ögonen. Olika saker låg och gnagde i huvudet. Så strax innan sju kollade jag ut genom fönstret - Rune, Pontus, Jens, Niklas & Tusse var uppe. Gick bort dit och nån gång vid 7 gick vi och åt frukost. Svinigt gott. Dock så råkade jag och Evan, en amerikanare som också var där, spilla ut vårat kaffe över oss. Klantigt. Citat, Evan: "At least you spilled it over your black jeans. I spilled it over my white hoodie - and this is a nice, fuckin' hoodie!!"
Rune försökte snacka engelska med Evan - men Evan ville lära sej svenska. Så då snackade Rune svenska med engelsk brytning istället XD
Nån gång på förmiddagen blev jag på halvdåligt humör igen samt att jag mådde fruktansvärt. Så jag fick lov att lägga mej i Rune och deras tält med värmefläkt (som om inte tältet var varmt nog i gassande sol) och med kofta och filt.. Där låg jag och huttrade några timmar innan jag vandrade bort till de mina som äntligen vaknat.
Festandet denna kväll var jäkligt roligt!! Dessutom ringde jag dit Jim, Emils kusin också!!






På lördagsmorgonen sov mitt sällskap länge också - så jag drog över till amerikanarna och satt och åt frukost och tjötade. Vi lite chockade då vi läste i tidningen att det varit knivslagsmål på stranden kvällen innan. En hade dött och tre var skadade. Jag och Jim hade varit nere på stranden tidigare på kvällen, men då var det lugnt. Usch!! Varför tar man ens med sej kniv?? Jävligt onödigt. Då måste man ju ha en väldigt speciell livsstil om man känner behov av att bära kniv i sådana lägen.
Lördagskvällen blev riktigt lyckad. Vi tävlade om vem som kunde bli fullast till midnatt - vi drack konstant i tolv timmar och gjorde sedan alkotest. Sven vann. Jag kom tvåa. Vi träffade en massa kul folk och livet var härligt. Vi slutade först festa nån gång på småtimmarna då vi söpit sönder datorn.






Nu åker jag snart!!

Nu ska jag snart iväg till Sven. Har packat allt utom sovsäck, kudde och plattång.
Frida slutar vid kvart över 6 - så vi åker strax innan, hämtar henne och sen vidare till Öland.

Jag mår rätt dåligt idag. Fruktar feber och öroninflammation. Men det blir nog bra. Frida ringde innan och tyckte jag lät väldigt sjuk. Men men..
Jag ska försöka sova lite på vägen dit i alla fall och sen är jag på öldrickningen ikväll!!
Vi blir tydligen fler än vi trodde också. Fast jag tror inte de andra åker med oss - och de skulle inte bo med oss heller så..

Undrar hur helgen kommer utveckla sej.. en sjuk Kanja - på dåligt humör.. kommer hon kunna dricka och skratta och ha roligt med de andra?? We'll see..

Ha en bra midsommar allihopa!!


Pappa i en kohud.

(Det märks att pappa och jag inte pratar med varandra ofta..)

Pappa: Har du köpt ett helt flak Staropramen??
Kanja: Ja..
Pappa: Din lilla gottegris!!
Kanja: Men jag ska ju till Öland ikväll.
Pappa: Ska du?? (ser ut som ett fån..)
Kanja: Jaa..
Pappa: Med vilka då??
Kanja: Sven, Frida, Agge och Josef.
Pappa: Är ni ihop igen??
Kanja: Ööööhh.. nej??
Pappa: Varför ska ni dit ihop då??
Kanja: Vi ska ju fira midsommar!!
Pappa: Jahaa..

Bara för att jag inte har ett skit att göra..

1. Tre namn jag lyssnar till: Kanja, Gullan, Kunigunda Blomsterlök
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Jag är mej själv =)
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Jag är lite ostabil ibland.
4. Detta är jag rädd för: Labyrinter, hav/sjöar och katter.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Kaffe, öl och sömn.
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Growla, flyga eller prata finska.
7. Detta tycker jag om att göra: Fika, festa och flumma.
8. Detta vill jag göra just nu: Lugna ner mej.
9. Bästa känslan: Kärlek
10. Värsta känslan: Ensamhet.
11. Egenskaper du gärna vill att din partner har: Snäll, rolig, utåtriktad och mysig.
12. Är du kär just nu? Nope.. liten crush kanske, men inte kär. Var förhoppningsfull.. men men..
13. Vill du gifta dig? Hade varit trevligt. Inte i kyrka dock.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Leva.
15. Min käraste ägodel: Datorn kanske.
16. Något jag vill ha i present: Blommor skulle vara roligt att få nån gång.
17. Detta har jag på mig just nu: Lee-jeans och en gammal t-shirt.
18. Favoritkläder: Jeans och snygga t-shirts med tuffa tryck.
19. Favoritdjur: Hund.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: ROCK!!
21. Favoritlåt just nu: Come on Eileen XD
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Roligaste - engelska. Tråkigaste - matte.
23. Stjärntecken: Jungfru.
24. En bok jag älskar: Jane Eyre.
25. En film jag älskar: La Strada.
26. Tv-program jag gillar: Grey's Anatomy.
27. Favoritdoft: Min Christina Aguilera-parfym.
28. Detta äter jag gärna: Tomatsoppa.
29. Dricker helst: Öl.
30. Favoritgodis: Filidutter.
31. Hit vill jag gärna åka på semester: LONDON!!<3
32. Färg på mina ögon: Gröngrå kanske??
33. Är du typisk tjejig/killig?: Öhumm. jag är ju tjej såå..
34. Jag tror på: Mej själv.
35. Jag spelar: Kort och alfapet.
36. Person jag beundrar: Thomas Di Leva.
37. Så här bor jag: I mitt rum i vårt hus i Mjäryd.
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Vi kör lite på plastblommor med då vi haft detta problemet.
39. Det här tänder mig: Olika.. men överarmar, ögon, käkben och humor.
40. Det här gör mig avtänd: Enbart strumpor och/eller dirty-talk.
41. Favoritfärg: Svart
42. Favoritcitat: Never trust a man who doesn't drink.
43. En hemlighet jag vet: DET DU!!
44. Bästa present jag fått: En tavla/ett kollage som mina vänner gjort till min 20-årsdag där det fanns bilder på mej, mina ragg och alla mina vänner.. Nu framkallar denna tavlan dock ångest..
45. Senast köpta skiva: Ehrm.. man har ju inte köpt skivor på ett tag.. och nu har man Spotify!!
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Frisyren.
47. Den kollar jag efter först när ja loggar in på msn: De som följer bloggen vet nog redan XD
48. Udda förmåga/egenskap: Kan sjunga på hebreiska.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Katt tror jag.. men jag tycker inte om katter för det.
50. Vad lyssnar du på just nu? KORN!! Längesen!! =D
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: Det är en ny dag nu.. jag ska till Öland. FIESTA!!
52. Var är dina föräldrar födda?: Strömsnäs och Ljungby tror jag.
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? VLC.
54. Vilken är din favoritrestaurang? Jag brukar inte äta på restaurang.
55. När badade du i en pool senast?: Åratal sen!!
56. Har du varit med i någon skolpjäs?: Några stycken.
57. Hur många barn vill du ha?: 3 kanske..
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?: Hiphop.
59. Vad röstade du i valet?: Vänster.
60. Vad har du för TV-kanaler?: Många.
61. Har du åkt moped någon gång?: Japp. Körde upp gräsmattan i vår trädgård när jag var typ 13.. så sålde pappa mopeden..
62. Har du busringt någon gång?: Many times!!
63. Har du fått felparkeringsböter?: Nope.
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?: Nej, men tänker hoppa fallskärm.
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?: London??
66. Har du en egen trädgård?: Yeah.
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Simpsons är väl helt okej.
68. Kan du alla orden i nationalsången?: Nää..
69. Badkar eller duschkabin? Båda.
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Taken var la rätt bra.
71. Favoritpizza?: Vegetariana kanske ;)
72. Chips eller popcorn?: Chips.
73. Vilken färg på läppstift använder du?: Använder inte läppstift.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: Nej.
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: Nej.
76. Apelsin- eller äppeljuice?: Apelsin.
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: Julia, Torkel & Johanna på Harry's. Jag åt pasta.
78. Favoritchoklad?: Marabou.
79. När röstade du senast?: Röstade på en Sim-bild på Bilddagboken igår.
80. Hur många personer skulle du kunna ge ditt liv för?: Ingen. Faktiskt. Därmed inte sagt att jag inte tycker om folk. Men att ge sitt liv för någon är en rätt, jävla stor uppoffring.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: Inte pokal, nej.
82. Är du duktig på matlagning?: Katastrofal.
83. Klarar du att tanka själv?: Nope.
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på reklamteve?: Naj.
85. Pepsi eller Coca Cola?: Pepsi.
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: Nope.
87. Vad var det senaste du handlade?: Öl.
88. Har du kräkts offentligt?: Alltför många gånger.
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?: ALL YOU NEED IS LOVE!!
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Nej.
91. Har du ringt något betalnummer?: Nope.
92. Kan man vara vän med sitt ex?: Ja.
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: Sylvia för ett bra tag sen.
94. Hade du mycket hår som liten bebis?: Jag föddes med denna mäktiga frillan.
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?: Vet inte.
96. Vad har du i din väska?: ALLT.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: Sätter igång en spellista med lugn musik på Spotify och ligger och lyssnar tills jag somnar.
98. Antal personer du kan lita till 100 på?: 1!! JAG!!
99. Var hittade du den här listan?: På nån blogg.
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Dalai Lama, Jesus och Russell Brand.


Testar huskurer..

Tycker folks tips på huskurer är rätt roliga.. Johanna skulle kolla på filmer, nerbäddad i soffan och vänta ut tiden tills hon blev frisk.. en annan beordrade mej att gå och lägga mej, knapra Strepsils och dricka en massa te + ignorera omvärlden och nu kom Snuda med sin. "Sprit, ser du, det löser det =)" Då jag sa att jag endast hade Kilkenny att tillgå vart han sjukt imponerad och tyckte att även det funkade. Så nu ska jag ta en Kilkenny och börja packa.


Snuda in action.. öppnar han en öl måntro??



Sjuklingens funderingar och tacktal.

Idag är jag helt slut.. jag är jättesjuk, men är inte lika nere längre. Orkade i alla fall åka till Markaryd och köpa en flak Staropramen och några Kilkenny - ty imorgon drar jag till Öland.. är inte sugen alls, men det blir säkert roligt. Det är bara nu med sjukdom och stress som man inte orkar med något..

Frida messade innan och undrade hur det var med mej.. jag har väldigt fina vänner. Folk som verkligen bryr sej. Blev så glad när jag kollade Facebook och Bilddagboken i förmiddags. Här är några av de som visade lite omtanke:






Tack, Frida, Mimmi, Johanna, Josse, Jennie, Linus, Berra, Johanna (igen), Folke och Lone!!

I LÖÖV MY FRIENDS!!

Så mycket planer..

Jag kunde inte sova.. huvudet bankar.. gick på långpromenad - och det var rätt skönt.. svalt och tyst.. bara jag med mina egna tankar.

Det känns lite bättre nu. Förkylningen och huvudvärken är fortfarande hemsk - men det andra känns lite lugnare.
När jag var ute och gick tänkte jag att jag ville bort igen. Det var jäkligt skönt att vara i Falkenberg - även om det inte var länge var jag ändå borta!!
Funderade på att kanske hälsa på David i Mölndal snart. Han sa att jag fick komma dit när jag ville.. och sedan kan jag dra till Göteborg och träffa lite folk där.
Jag brukar inte längta bort. Jag brukar hata att åka iväg. Det är ju så skönt att vara hemma (vilket man inser när man är borta). Men nu känns borta mer som hemma. Kolla upp när tågen går, packa väskan och dra till en go vän. Hitta på en massa skoj.
Det är uppåt - Halmstad, Falkenberg, Varberg, Kungsbacka och Göteborg som känns säkrast. Där har jag ju åkt så mycket. Jag kan ju den vägen. Skulle jag åka nån annanstans skulle jag få lite panik. Resefeber.
Men på väg mot Göteborg har jag ju mycket vänner nu - så det är förmodligen ditåt jag åker. Det gäller bara att hitta tid till det. Nu är det ju midsommar - och när Sven ringde ikväll och undrade om jag hann bli frisk till torsdag sa jag att jag skulle med oavsett vad. Det finns inte tid att vela nu. Och nästa helg är jag i Tyskland (vilket var en dum helg att åka på - då det är Metaltown i Göteborg med mycket bra band). 3:e juli är det en spelning jag vill gå på på Riksettan. Dessutom kanske Julia & Torkel kommer ner då. Den 11:e juli är det Oshultsfestivalen - vilken jag väldigt gärna skulle vilja gå på.. men jag får inte med mej folk - så jag tror bannemej jag skiter i den.. Så då kan jag dra. Om jag sticker på torsdagen eller fredagen där och är borta över helgen.. så får det nog bli.

Nu orkar jag inte mer.

Först detdär dumma som hände. Sen stressen över att flytta hem igen. Ovanpå det kommer alla planer jag har den närmsta tiden - stress, stress, stress. Och så har jag hälsat på fullt av folk häromkring.. + Träning.. Och bråk med mamma och pappa.. Och lite dåliga nyheter här och var.. En massa känslor man inte vet vad man ska göra av. Pengafrågor (jag har inte så dåligt med pengar - men det kanske blir lite kärvt i slutet av sommaren). Folk och radiotjänst Kiruna som messar och ringer - som vägrar lämna en ifred. Grejer jag har att göra - målningar och tatueringsskisser och sånt.. Och nu förkylningen.. och hemsk huvudvärk..
Och nyss cyklade jag ner till byn för att ta ut pengar. På väg ner till byn vart det ett gäng killar som ställde sej framför cykeln, hojtade "tjejen!! tjejen!!" och busvisslade och snackade på något annat språk (de var utlänningar) - och när jag äntligen kommer förbi dem och ner till byn och tryckt in allt på uttagsautomaten - koden, jag skulle ha 2500 och kvitto så kommer inga pengar. Jag sätter in kortet igen men hux flux funkar inte bankomaten - men det är inget om att de har SLUT på pengar - nej, bankomaten har inte kontakt med banken.. Så får jag cykla hem för att kolla internetbanken - och hela vägen hem kör hur jävla många bilar som helst som galningar.. När jag kommer hem och ska kolla banken på nätet funkar inte den heller. Och jag smäller till databordet och stampar i golvet. Då säger mamma: "Men Kanja, nu får du väl ändå ta och lugna ner dej".
Då skriker jag: "JAG ORKAR INTE MER!!" och börjar storböla.

För nån vecka sen sa jag att om grejer inte lugnar ner sej skulle jag bryta ihop och hjärnan skulle lägga av. NU är det gjort. That's it. Jag pallar inte en sekund mer. Fråga mej inget - för jag vet inte. Mata inte mitt huvud med mer jobbig information - jag orkar inte.
Därför ska jag nu gå och lägga mej. Jag kanske är på imorgon igen.

Do not disturb.


Sjuk!?

Så har även Kanja blivit sjuk nu. Förkyld utav bara helvete - snor och halsont. Huvudvärk med!!
Jag är ytterst sällan sjuk. Det var nån dag förra veckan då jag vart lite krasslig - men innan dess var det flera månader sen jag ens nös till!!
Nej, idag kör jag på Johannas idé om att bädda ner sej och kolla på film tills man blir frisk. "Kanja, din jävla härmapa" - JAJJAMEN!! =D

Hmm.. undrar om detta går över tills midsommar.. om jag inte kan följa med blir det ju ännu en mindre!! Fast det är klart - då kanske de som hoppat av följer med istället XD Inte helt omöjligt!! Dessutom låter det nu som att jag är en riktig bitch som ingen vill umgås med. Men jag ringde faktiskt och snackade med en av dessa personerna förra söndagen (personen det skurit sej med) - och hade lite att prata om inför midsommar (.. jag hörde att du, precis som jag, var orolig för hur stämningen skulle bli.. vi åker dit för att ha roligt - det förutsätter att man får alla med sej.. jag kommer inte ignorera dej eller vara otrevlig &.c.) - så jag har ju faktiskt försökt i alla fall. Jag kan inte göra mer (kan kan jag väl i och för sej - men jag har inte lust och känner att det inte är mitt jobb)!! Nu kan i alla fall ingen komma och våga påstå att jag "kör bort" någon.
 Men det är fler som hoppat av också. Riktigt jäkla tråkigt.. vet inte om det beror på vad som hänt (i vissa av fallen) heller.

Nej, nu ska jag inte grubbla för mycket. Jag ska gå och bli frisk nu!!

Dagen till ära:

Flyleaf - I'm so sick
Uploaded by WaReZ_CarTmaN. - Music videos, artist interviews, concerts and more.

...

Hmm.. Pedersen tog bort sin Facebook =( Så jag får la messa henne och berätta att Placebo spelar i Stockholm i november..

Jag är sugen på att spela TV-spel. Spiderwick kanske.. Men nu har jag inte spelat på skitlänge - så i så fall får jag nästan spela om spelet istället för att spela klart det =/ Ska nog beställa lite nya spel snart med. Behöver dock en ny TV med. Det är inte roligt att sitta och spela härnere - där alla springer.
Och så blir jag lite sur för att inte alla spel jag vill ha finns till PS2.


Inte en jättebra dag idag..

Nu har jag varit ute och gått en lång runda.. det gick väldigt segt.

Bråkade med pappa innan idag. Så fort jag kom ner från mitt rum rök vi ihop. Vi funkar definitivt inte i samma rum - inte ens i samma hus. Han intresserar sej inte för mej och mitt liv för fem öre. Just nu är han mer intresserad av altanen, GRAAL och växthuset än mej. Dessutom är det enda han säger till mej: "Gör det. Gör det." - Han frågar aldrig om allt är bra eller något roligt hänt. Det är bara praktiska saker helatiden.
När jag var liten var jag pappas flicka. Han var min idol - men sen gick något snett.. Tror det var en gång vi bråkade, jag kallade honom "gubbe" och han slog in dörren till mitt rum. Det tog flera år innan dörren blev lagad. Han kan ha ett jävla humör.

Nu ska jag ta en kopp cappuccino och spana in vad Sopranos är för något egentligen.

Rubrikerna är alltid svårast..

Bakfyllan har gått över. Jag är dock JÄVLIGT seg och sliten, sömnig, lost och väderbiten. (Jag vet inte vad det sista där kom ifrån.)
Jag och bror min har precis kollat på "Taken" (den nya filmen med Liam Neeson). Den vart jäkligt bra faktiskt - men vi tyckte båda att han hade en himla tur helatiden.
Och snart ska jag ut och gå en liten runda.. orkar inte gå så långt idag.. dessutom har jag msn-dejt om en timma. =)

Jag och Anki roade oss förresten idag med att göra visitkort vi tänkte dela ut på fyllan. Här är några av mina.. vilken är er favorit??





KNÄPPA MEN ACK SÅ UNDERBARA DAGAR!!

Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt!!
Jag trodde jag skulle hinna blogga i fredags - men jag har varit antingen så full eller bakfull så jag inte orkat bry mej om att blogga. Det fanns något roligare ;) Jag var kanske så upptagen med att utföra grejer jag kunde blogga om - att jag inte bloggat.

Jag hade svinroligt i Falkenberg. Det regnade non-stop då jag var där - vilket var lite trist. Men det var också det enda!!
Mattias och Julia är verkligen några jättefina människor!! HELT UNDERBARA!! Julias kompis, Johanna, hängde med till Harry's också. Vi vann inte på popuizzen - men roligt var det absolut!! Och mitt i folkvimlet sprang jag på Snuda!! Konstigt att första gången man är i Falkenberg träffar man en gammal Strömsnäs-bo och dessutom en go vän till farsan!! Sverige är bra litet ändå!!
WHEREVER I GO - THERE'S PEOPLE I KNOW!!


I fredags gick jag och Julia på stan och tog en fika på Ritz. Härligt =)
När jag kommit hem till Strömsnäs igen ringde Sven mej och undrade om jag ville med till R1. JA!! Sven hade förfest. Men det var inte jätteroligt på Riksettan denna kväll. Så vi stack hem till Sven, hämtade några flak öl och gick bort till husvagnen. INSUPARFEST!! Det var skitkul!!



Och igår hade då Johanna sin student- och 20-årsfest. Jag var väl lite seg i starten där.. smått bakfull och kände inte så många - men sen kom jag jävlar igång då jag stack med Tova och Kristin till Marinan. Golden Gate besöktes också under kvällen - där jag träffade Annie (som jag inte träffat sen jag var 14 typ!!)




SKÅL FÖR EN SOMMAR MED NYTT OCH GAMMALT FOLK MED GLATT HUMÖR OCH FÖR EN SOMMAR UTAN FLER INTRIGER ELLER VITA HELGER!!

WOLLA BOLLA BA BI!!

Nu tar jag en paus från att göra mej i ordning och packa inför Falkenberg. Sitter och tjötar på msn.

Oooohh, det ska bli så röligt att åka iväg!!


Dagens sista inlägg..

Jag har bokat tågbiljetter nu. Falkenberg, here I come!! Det går inte så bra med packningen dock.. men det fixar jag inatt =) YAY!! Det ska bli skitkul!!

Jag antar att jag skriver ett blogg-inlägg eller två innan jag åker imorgon. Men sedan får vi se om jag bloggar igen på fredag kväll eller först på lördag. Det beror lite på om det är fest eller inte på fredag och ifall jag har bråttom..

// XO

Fuck this - jag drar till Falkenberg.

Frustrerad som jag var messade jag Julia idag: "Tja! Är det Harry's som gäller imorgon eller??" och fick till svar: "Ja. Ska du med?" SJÄLVKLART!!
Så nu ska jag packa lite. Imorgon tar jag bussen till Ljungby och åker med mamma till Halmstad - varifrån jag tar tåget till Falkenberg.
Jag ville ju vara mer spontan - nu är jag fan på G!!
Vi ska äta, dricka, må väl och spela PopQuiz. Sen får jag sova hos Julia & Torkel och på fredag kväll är jag hemma igen. Jag behöver komma bort lite - och nu ska jag bort lite.. det är ju inte länge - men fan var roligt det ska bli. Trevliga vänner, öl, musik och borta, borta, BORTA!! Det kan fan inte bli bättre!!

Dessutom har jag en snygg-dag idag. JAG ÄR PÅ RÄTT KÖL IGEN!!


Ännu en halvkass dag.

Jag har nyss stegit upp. Somnade nån gång vid 5 inatt. Fy fan..
Och tråkigt väder är det.. mår lite bättre idag iaf..
Jag ska dricka lite cappuccino - sedan ska jag fixa lite med rummet och göra mej själv i ordning med..
Just nu sitter jag och läser på Aftonbladet.se.. det är helt sjukt att arbetslösheten är så stor och kommer bli större!! Jag är inte så väl insatt i vart felet ligger, men det ser ju inte så ljust ut för en annan..
När jag flyttade hem igen vart jag säker på att jag skulle stanna i Strömsnäs länge nu. Jag trivs ju här.
Men nu är jag lite inne på att kanske förflytta mej någon annanstans efter jag pluggat klart.. vet inte riktigt vart - men inte så nära hemma i alla fall..
Dessutom finns det ju inte så många jobb häromkring..
Time will tell.

WEII!! Läste just på The Sun att Russell Brands karaktär i Forgetting Sarah Marshall (Aldous Snow) får en spin-off-film!! YAY!! Christina Aguilera, Pink, Kate Perry och P. Diddy ska tydligen också vara med i den..

I LOVE HIM!!

=(

Fy.. jag mår inte bra alltså.. Mår illa utav bara helvete..
Sitter och rensar spelningslistor i Spotify..
Det finns så jävla många bra låtar man fått förstörda av olika händelser att det inte är klokt. Så likt min förra skärmsläckare (bildspel) får jag nu även ångest när jag har igång Spotify.

Här är i alla fall en låt (som inte finns på Spotify) som jag inte fått förstörd. Det är Robots in Disguise (ett av mina favoritband; bandmedlemmarna är med en hel del i mitt Mighty Boosh - världens bästa komediserie.. Killen i videon spelar ena huvudrollen i Mighty Boosh..).


@ home, sick(??), give me a break!!

Det var trevligt hos Jennie. Vi drack kaffe, åt kladdkaka, snackade, skrattade, spelade kort och karusell-spel.

Nu är jag hemma igen.. vet inte riktigt vad jag ska hitta på dock.. kanske plocka i ordning lite på rummet. Nu när det väl är städat blir man rätt peppad på att behålla det så..

Riktigt jävla tråkigt att det regnar också!! Det var ju fint innan idag!! Jag känner mej lite lurad här!! FY!!
Dessutom är jag lite krasslig idag. Huvudvärk och förkylning på G. Mår illa med.. bläk!!

Och jag har kommit på att jag behöver semester.. FRÅN MEJ SJÄLV!! Det är så mycket just nu.. Hjärnan går på högvarv. En massa skit som man egentligen inte ska tänka på och hur många datum och grejer man ska göra som helst. Jag orkar fan inte mer. Om allt fortsätter i denhär takten kommer såsmåningom jag att stänga av helt. Helt mirakulöst "glömmer" man bara bort allt. Från att ha totalkoll till kaos.

Nej, jag sover en stund först.. sedan plocka i ordning.. allt för att slippa tänka..

- FAN!! Nu ringer radiotjänst Kiruna till mej med!!



// XO

...

Jennie messade för trekvart sen och frågade om jag ville komma förbi och dricka kaffe. Jag skulle egentligen vara där nu - men jag ringde pappa och hörde om han kunde köra mej dit. Han kommer hem närsom - så jag blir inte hemskt sen.

Jag ska messa Sven idag med.. har ju glömt att ta hans mammas nummer de tre senaste gångerna jag träffat honom!!
Och ikväll ska jag ringa Julia. Höra om det är okej om jag kommer till Falkenberg på torsdag. Men i så fall åker jag hem på fredagen igen - så jag är hemma för helgens äventyr. (Har kommit fram till att det finns inte en chans för mej att åka bort en/en och en halv vecka snart - ty så länge måste jag vara borta om jag ska hinna träffa alla. Så nu får jag dela upp det istället..)

Mobilt bredband.. igen..

Pappas mail har slutat fungera. Så nu har han kopplat bort den stationära datorn - den ska in på lagning imorgon. Och tydligen fungerar inte det trådlösa bredbandet utan den datorn.. detta resulterar i att jag är fast med mitt mobila nu - vem vet hur länge?? Fy fan..

Promenaden var trevlig i alla fall. Vi gick Kvarnaholmsrundan. Tina hängde också på.


Denna låten har spelats i mitt huvud hela dagen. Bra som fan =D


Dagens agenda:

Nu har jag vaknat ordentligt och ska bara sminka mej och tupera håret - sedan är jag klar för dagens äventyr.
Frida ringde nyss och hörde om jag ville komma förbi på kaffe innan hon, jag och Rebecca går ut och går. Klart jag vill =) Men jag ska inte dit förrän vid 5-tiden (gott om tid att göra mej i ordning).

Shit vad social jag blivit sen jag flyttade hem igen!! Jag har dock en teori om varför.
På internatet hade man folk omkring sej dygnet runt - och på helgerna när man var hemma umgicks man med vännerna konstant. Så på ett helt läsår har jag inte varit för mej själv nästan alls. Och i början tyckte jag det var jobbigt med allt folk.. det blev så intensivt. Men nu har jag ju vant mej vid det. Och jag blir galen om jag bara sitter hemma och gör ingenting.
Så på stunderna jag är ensam går jag numera runt och plockar med allt möjligt. Kan inte vara still (förutom här vid datorn - men då snackar jag ju också med folk - så det gills inte riktigt..).
Hur otroligt det än kan vara (ingen trodde detta någonsin skulle hända):
KANJA <3 PEOPLE!!

Ringde pappa på jobbet innan idag också. Hans jobbarkompisar var imponerade av mitt verk på husvagnen. =) Pappa berättade också att vi blir ett roligt gäng i Tyskland den 27:e. Förutom jag och min fader ska bland annat Tobbe, Kalle, Jessica och Robban med. Gött kött =P
(Tobbe har förresten sökt rollen som Cornelis i filmen om Vreeswijk som Sonet Film ska göra nu i september..)

Robban & Tobbe på surströmmingsaftonen 26/5-07

Är midsommar överskattat??

Nej, jag tror inte det blir Lund i eftermiddag.
Jag håller fan på att köra slut på mej själv.. hade jättesvårt att somna inatt - för jag funderade på när och hur jag skulle åka iväg och hälsa på alla.

"Om jag åker påå.. söndag?? Då får jag vända på besöksordningen meeen.. då kan jag åka hem på.. fredagen.. NEJ - då är det midsommar. Om jag åker på torsdag då?? Mamma ska ändå hämta Dan i Halmstad då. Falkenberg på kvällen där - Popquiz på Harrys.. både Julia & Mattias var lediga.. Och sen upp till David på fredagen.. Berra på lördagen.. och.. - nejfan - Johannas student.. Helgen efter midsommar då?? Nej - då är jag i Tyskland på lördagen där.."

Det knepiga är att jag måste vara borta över en torsdag + en helg.. annars funkar det inte.. Men jag är uppbokad alla helger nu tills den 3:e (eventuellt den 11:e) juli. Och det snurrar av bara helvete i huvudet - fullt av datum och grejer jag ska göra.
Jag funderar seriöst på att skita i midsommar och åka då istället - över midsommarhelgen där.
Vi hade jäkligt roligt förra midsommar - men nu har det hänt så mycket att jag är lite osäker på hur denna kommer bli. Tror inte den blir en sådan fullträff som förra året.
Fast jag har inte festat med kompisarna nu på ett tag. Inte med de jag brukar hänga med.. jag tror i och för sej att jag behövde lite distans veckorna som var nu - men nu börjar jag sakna dem.
Det var lite snack om att ha insuparfest i husvagnen på fredag.. då är ju folket där i alla fall.. då kanske jag åker över midsommar i alla fall..
Nej fy fan vad svårt..

ÄR MIDSOMMAR ÖVERSKATTAT??


Varför??

Haha!! Fan vilken sorglig syn jag är ikväll.. jag sitter och läser Johan Palms blogg.. VARFÖR?? Ja, säg det.. Jag är lite nyfiken på varför så många äldre barn (de yngre lyssnar väl på Hannah Montana) tycker så bra om honom..
Och jag förstår inte alls.. Måste dock säga att han lyssnar på rätt bra musik.
Jag har hursom bäst musiksmak (det är ju tur att man tycker om det man själv lyssnar på!!).

Denna låten spelas flitigt nu (bry er inte om texten dock - den är helt uppfuckad..)


Rock Baby!!

Idag har varit en bra dag. Sven väckte mej strax innan tolv och hörde om jag skulle med till husvagnen. Men jag hade ju inte fixat schablonen än.. så vid halv 2 tror jag att jag var på plats. Där var det en jävla massa klippande och pysslande.. dubbelhäftande tejp och skit.. Men resultatet blev sjukt, jävla bra!! (Dock får jag eventuellt måla om endel med akryl - då sprayen inte fastnar riktigt på plast..)





Efter målandet blev det varsin välförtjänt pizza. =)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt.. dega..
Måste bestämma mej ifall jag ska till Lund imorgon eller inte också..

// XO

Lund??

Usch.. det var rätt tråkigt att vara ute och gå ikväll.
Man gick förbi hus efter hus - alla mörklagda. Förutom två - där det verkade som att alla veteraner festade.. VART VAR UNGDOMARNA?? Deras tur att vara hemma eller?? Ja.. varför inte egentligen?? Men ändå!!

Så nu är jag hemma igen. Jag och Marcus sitter på msn och uppdaterar varandra på vad som händer i våra liv. Båda har vi våra små problem - konstigt nog väldigt lika varandras.
Jag tycker vi borde ta några öl ihop och prata ut så.. Han tycker att jag ska komma ner till honom imorgon..
Fast det kan bli lite svårt..
Eventuellt drar jag ner en runda till Lund på måndag istället. EVENTUELLT!! Jag har ju sån jävla resefobi. Vore roligt dock.. Och efter att ha kollat Skånetrafikens hemsida är jag ändå rätt lugn..
Då kommer nästa grej - pengar..
MEN VAFAN!! Det är sommar!! Och detta ska bli den bästa sommaren!! Och jag har inte träffat Marcus på evigheter!!

Jaja.. vi får se..

(VÄLDIGT gammal bild - men det var fina tider!!)


Godnatt!!

Det var trevligt hos Sven och Frida. Satt där igenom fotbollen och en liten stund till och bara tjötade om ditt och datt.
Är rätt seg nu, men tror ändå jag ska ut och gå en runda innan jag går och lägger mej..
Imorgon ska jag eventuellt måla lite på husvagnen - men i så fall måste jag fixa lite schabloner först.. och det orkar jag i alla fall inte med ikväll.

Måste säga att jag har ett jäkligt snyggt rum med.. =)



Nej, det får nog bli en promenad nu.. sen sängen..

// XO

En lugn lördagskväll..

PUH!! ÄNTLIGEN är jag klar med rummet. Fy fan vad härligt!!

Sven messade och frågade om jag hade lust att komma förbi och kolla på fotbollen.. Ja, varför inte?? Jag kan lika gärna dricka min "fy-fan-vad-det-är-gött-att-vara-klar-med-rummet"-öl där som här. 
Men då måste jag göra mej i ordning nu!!

// XO

Dalai Lama fyller förresten 74 idag.. Grattis, grattis =)

Min medborgerliga plikt..

.. Shit, fick för mej att det var idag man skulle rösta.. sprang ner och kollade almanackan - nej, det var imorgon.
(Ja, vi har det uppskrivet i almanackan - ty pappa sitter med och tar emot röster i skolmatsalen här i Strömsnäs.)
Men när jag fortfarande trodde att det var idag man skulle rösta skrek en röst inom mej: "JAG ORKAR INTE!!" - och jag funderade på allvar att skita i det hela.. "Woops, jag glömde!!"
Men sen kom en massa skuldkänslor krypande. "Klart du ska rösta!!", "Det är din medborgerliga plikt!!". Ja.. det är självklart jag ska rösta!! Hallå eller?? Jag har väldigt starka politiska åsikter - och om jag inte röstar har jag inte så stor rätt att ge uttryck för dem längre. Det är inte det stora valet - men det är ett demokratiskt val. Klart jag ska lämna min röst. En röst hit och dit?? Kanske det. Men det är min röst!! Jag äger den!!
Jag är dock inte insatt i detta valet alls. Så nu tar jag en paus från allt - och pluggar. Gick in på EU-valets hemsida.. men det verkade sjukt krångligt - så jag ska bara skumma igenom den lite. YouTube blir räddningen denna gången. Partierna har ju informationsfilmer man kan hitta där. Dock har Piratpartiet och Sverigedemokraterna flest klipp där.. men men.. jag får leta upp vänster-partierna. Och YouTube kanske känns lite oseriöst när det gäller ett sånthär val - men det är det inte. Det gäller bara att hitta rätt. =)

(Fan.. nu får jag en massa mess igen.. GAAAH!! GET LOST!!)

Vad är det för en dag idag?? Jo, det är Sveriges nationaldag!!?

Pontus påminde mej att det var Sveriges nationaldag idag.. (!? WOOT??) Och så blev det prat om andra länder som faktiskt firar nationaldagen.. fan vad man är allmänbildad egentligen!!

Kanja säger:

USA är ju jättepatrioter!! 4:e juli!! WEHOO!! Vi tillhör inte Storbritannien mer!!
Fransmännen firar den 14:e juli för stormingen av Bastillien.

Och norrmännen 17:e maj - för Sven fyller år då.


I CAN'T GET NO SATISFACTION!!

Dagen börjas med cappuccino och Rolling Stones. Jag är fortfarande jäkligt glad sen gårdagen - MUSE FFS!!

Jag orkade inte städa klart hela rummet igår.. eller jag har städat hela - men nu är det lite smågrejer jag måste ställa på deras platser (och i vissa fall hitta platser till).
Hursom var jag helt utmattad vid halv tio igår och la mej för att ta igen mej fem minuter eller så. Jag vaknade till lite vid ett inatt. Och så var jag helt virrig. Trodde bland annat Dan åkt tillbaka till Halmstad och att jag och Simon skulle ha syjunta nu på förmiddagen.. - Det var bara att lägga sej igen..
Så nu är jag i alla fall riktigt jäkla utvilad. Skönt som fan.

Tänkte på det.. "I can't get no satisfaction".. Jag kan nog faktiskt aldrig bli nöjd. Det kan ju alltid bli bättre. Visst - glädjas för det man har, det man gör och så.. det ska man göra - men ska man någonsin vara nöjd?? Är det inte då man fastnar i samma gamla hjulspår?? När man "nöjer" sej?? Dessutom - klart man ska begära mycket av livet.. Man kommer ju ändå inte levande ur det!!

Djävulskt bra låt =)


VENI, VIDI, VICI!!


Sååå.. jag och Anki ska se MUSE!! JAAAAAAAA!! Fy fan vad jag är glad idag!! Detta behövdes verkligen!!
För att beskriva tillståndet jag är i nu tänkte jag citera Noel Fielding: "I'm running around like a child dizzy on lemonade!!"
Nu har man något att längta till!! Oktober får fan komma snabbt i år!!

Till och med att städa är roligt idag. Går runt och sjunger med till musiken (Muse ofcourse!!). Jag är nästan klar med hela rummet - men nu har jag sjukt ont i magen.. är jättehungrig. Har ätit som jag borde - men ändå är jag hungrig.. =S Knäppt..

Och TV:n är borta nu.. letar efter en ny - men det går ju sådär halvbra.. massor av plats är det på TV-bänken i alla fall.
När jag är klar med rummet ska jag ta en öl och bara chilla.. Det är jag fan värd!! - Det blir dessutom det perfekta avslutet på en riktigt bra dag.

Mörrn, mörrn!!

Jo, jag är redan uppe. Ty det är såhär att jag och Anki ska sitta och köa på Ticnet. Muse-biljetterna släpps klockan nio.
Jag vet dock inte om det kommer bli så stor kö.. Hur stora är Muse i Sverige?? De är ju sjukt stora i England - hemlandet.. meeen.. jag vet inte.. känner inte så många som tycker om Muse häromkring..
Bättre att gå upp i god tid i alla fall. Tänk om ifall det blir snor-lång kö..

Igårkväll var trevlig. Jag promenerade inte med personalen (var ute och gick senare på kvällen) - utan satt med Sylvia och Ammi istället och tjötade lite.
Maten var god och sällskapet bra. Vi var ca 20 pers - så de flesta var ju samlade.. Härligt =)
Ammi, Carina och Sylvia satt och diskuterade min tatuering vid ett tillfälle.. så utbrast Sylvia: "Jag funderar på att tatuera in BITCH!! Det skulle väl passa mej??"
Och sen var det prat om att Ammi och Sylvia var förklädda häxor. Så sa Sylvia: "Men Kanja, hon är en förklädd ängel hon!!" Aaaaww <3

Efter köandet till biljetterna ska jag städa.. fan vad mycket jobb det är egentligen!! Och VARFÖR samlar jag på IKEA-kataloger?? De ligger överallt!! STORA högar!!

// XO

Dagens tips!!



// Jesper, Pang Prego (P3)

Godmorgon!!

Godmorgon.. ??
Jo, det är morgon för mej och den är god. Riktigt, jävla sjukt god!! Jag är skitglad. =D Och kan pusta ut nu också. Och jag fick sova ut ordentligt med.

Har kollat på Ellen Degeneres - och nu kollar jag på Ellen med.
Jag diggar Ellen. Hon verkar vara en härlig människa. Och hennes talkshow är helt klart bättre än alla andras!! Har inte sett så mycket av komediserien innan.. men den verkar också helt okej =)

Förresten - i måndags skickade jag ett grattis-mail till Lars (som fyllde år) på Facebook och idag svarade han. "Nu e man nästan lika gammal som Elvis va när han dog :/ Låter värre än det är :)" Han har i alla fall ett år till på sej att leva livet. XD

När jag sitter med min laptop såhär.. bloggar/sitter vid msn/lyssnar på musik/surfar/kollar på film i den eller vadsom.. Och bara slappar med en cappuccino/te/cola/öl.. så slår mej alltid tanken att jag ÄLSKAR min laptop. Den är helt underbar!! Vår stationära dator har jag börjat hata - för det är så jävla mycket smidigare med en laptop!! Visst, jag har fått köpa till endel grejer - precis som man fått göra med den stationära. Men det är ju egentligen inget måste med laptopen. Det är bara jag som tyckte det var jobbigt att redigera bilder utan en datamus.. och att inte ha tillgång till nätet på skolan - därav mobilt bredband.. Och så ville jag ha maffigare ljud - därför högtalarna. Och nu när jag köpte ett headset då..
Det är så jäkla smidigt att kunna ha med datorn överallt och den tar knappt någon plats.
Jag har min dator med mej var jag än är i huset. Och när jag bodde i Åsa hade jag nästan alltid med mej den hem över helgerna.
Jag har stora delar av mitt liv i datorn. Jag lever väl lite genom datorn med.. I andra fall är datorn en hjälp för att leva livet. Facebook är också jäkligt bra för att veta vad som händer överallt - speciellt bra nu när man har så många kompisar runtom i Sverige (som man inte håller så bra koll på annars).
 Jag ÄLSKAR verkligen min dator!!

Vad ska jag göra idag då?? Ska städa lite snart. Och sen ska jag börja göra mej i ordning för kvällen i Vittsjö..


Aj, aj, aj.

Har precis varit ute och gått (blev inte springa - jag var för trött). Men gick vanliga rundan runt byn på en kvart mindre än vanligt i alla fall - så jag gick rätt jäkla snabbt.. men det var för att få upp värmen.. var rätt kallt ute.
Nu ligger jag i soffan och har fått världens huvudvärk.. jobbigt som fan =( (Därav bilden nedan - jag delar med mej idag).
Är också sur för att våra dvd-skivor man kan spela in på flera gånger är kassa allihopa.. vi köpte nya bara för lite sen.. strax innan IPRED.. Fattar inte vad pappa gjort med dem!? Han har ju inte laddat ner något att bränna sen den 1:a april!!

Imorgon ska jag städa.. =/ Och på kvällen ska jag till Vittsjö med personalen i Timsfors.

Nej, jag får nog sluta här nu.. my head is killing me. Och ringer någon ikväll/inatt igen så jävlar!! Jag är inte på så himskans bra humör när jag har ont i huvudet heller ska ni veta!!


// XO



Kväll..

Usch.. jag är svintrött.. försökte sova en liten stund innan - men mamma gick in på Dans rum och svor och dammsög (hans lampa hade vält och gått sönder.. antingen är det pappa eller vinden som gjort det.. fönstret var öppet när jag drog imorse - och stängt när jag kom hem. Pappa kan ha sett att fönstret var öppet när han skulle till jobbet, sprungit upp och stängt det, vält lampan och inte haft tid att städa upp..). Hursom var det rätt jävla omöjligt att sova (och jag är fortfarande trött på grund av mobilterrorn inatt).
Och så blev jag lite hungrig - drog ner och åt tre knäckemackor.. ska låta dem smälta lite - sen ska jag ut och springa.
Blir inget kaffe med Mattias idag - han var helt slut efter jobbet.. han skrev ett fint sms i alla fall: "Bli inte ledsen nu gumman, men jag kommer inte orka ikväll. Har flyttat 2,5 ton grus idag. Är helt slut i kroppen =( går det bra en annan dag? kram" Så jag förlåter honom. Haha XD Nej - så illa är det inte. Jag känner mej inte heller jättesocial idag.. 2-3 varv på elljusspåret och sen hoppa i bingen känns som den perfekta kvällen nu. Jag borde verkligen ut och träna lite tuffare idag med. Har inte tränat ordentligt sen i.. torsdags tror jag.. fast jag behövde nog några dagars vila - hade sjukt ont i hela kroppen efter all jävla träning. Men nu är jag nog fit for fight igen!!

@ work.

Nu har jag jobbat klart.. Morgonen var lite jobbig - barnen hade svårt att sitta still. Men senare på förmiddagen gick det skitbra.
De läser om Småland nu - så på bilden fick de designa glas-bruksredskap i stil med Ulrika Hydman-Vallien. När de var klara med uppgiften fick de rita fritt. De som inte kom på vad de skulle göra fick måla porträtt av mej XD
Men nu är dagen slut som sagt.. dock kommer jag nog stanna här tills klockan är fyra - då Lena & Agneta åker hem. Men jag har lite mail och gästboksinlägg att svara på. Så jag håller mej nog sysselsatt.
Så var Ronny här idag med. Först kände han inte igen mej.. sen trodde han att jag hade peruk.. Det är andra gången på kort tid jag får höra att jag har peruk XD

Nyss höll jag på att bli en mobil kortare också.. men den klarade sej.. tack och lov =)
Och på tal om mobilen - tro fan att efter inlägget inatt fortsatte det att ringa. Jag klickade personen några gånger (svarade inte en enda) och då började det både ringa och sms:as istället.. "Tack för att du trycker bort mig. Jag ville bara fråga dig en sak", "Tack. Vad är problemet?" - på det sista svarade jag kort: "JAG SOVER". Folk är idioter. Hur fan kan man hålla på att ringa tills 2-halv 3 om nätterna då man vet att den man ringer till ska upp tidigt och jobba?? Jävligt ofint.
Jag måste fan vara lite bitchig mot denna personen nu så jag blir av med den..

Jag vill faktiskt hem nu.. ska eventuellt dricka kaffe med Mattias ikväll.. om han nu inte glömmer det igen XD
OH - min käre bror har köpt ett headset till mej. Så nu ska här jävlar pratas!! Eller om några dagar i alla fall..

SNART ÄR DENNA VECKAN SLUT!! YAY!!

// XO

Call me.. NOT!!

Ursäkta - men jag hatar när folk ringer mej efter 22 på vardagar!! Jag ska fan införa telefonförbud för dem!!
Det är okej om man kommit överrens om att ringa sent eller om någon har något problem de måste snacka med någon om pronto.
Visst - jag är uppe rätt sent om kvällarna/nätterna. Men just nu har jag jävliga besvär med sömnen (går i perioder) och jag hatar att bli störd då - även om jag inte gått och lagt mej än.
Jag vill inte prata med vissa såhär sent och endel folk är ju sådana man inte blir av med heller. Jag blir GALEN!!

När jag gick på Löfta brydde jag mej inte jättemycket. Jag sov ju ändå tills middag varje dag. Men nu när jag är hemma - och speciellt när jag ska jobba imorgon.. Jag vill fan slå ner dem!! DIE MF!!

Dessutom ringde denne person idag när jag var i Timsfors med. Satt och hjälpte några av barnen och rättade böcker. Jag sa att jag var upptagen och inte kunde prata - en kvart senare avslutades samtalet. Och jag tyckte inte det var roligt att prata!!
Jag måste lära mej att vara kaxigare på telefonen också - klicka dem.

.. nu ska jag sova.. for real.. blir bara så irriterad.. var tvungen att klaga lite!!

FUCK!! NU RINGER DET IGEN!! GE DEJ!!

Ingenting är som det borde vara..

Nu har jag varit ute och gått med Frida. Rebecca hade blivit uppbokad på annat håll (snackade med henne innan idag och hörde om hon hade lust - och då visste hon inte riktigt.. och sen glömde hon bort det XD). Men men.. kommer fler gånger.
Känns lite som att man drar i vännerna åt sitt eget håll för att ha något att göra - samtidigt som en annan drar i dem åt dennes eget håll..
Kan nog bli rätt jobbigt för vännerna om man är för på.. fast jag tror inte det är ett problem nu och tror inte det kommer bli det heller.. Vi har trevligt. Det har varit fika och promenader och skratt och gråt. De är ju vännerna - de stöttar en och muntrar upp en, jävlas med en och skojar. Jag skulle göra samma för dem närsom de behövde det.
Snackade lite med Frida om det också.. att det kanske känns som att de får dela sej.. hon trodde det kunde bli lite jobbigt - men jag sa att de skulle fortsätta som innan.. bara för att det brister lite i ett hörn av vänskapskretsen behöver det ju inte betyda att allt faller.. och man får la försöka hitta på ett sätt att få det att funka ändå..
Så kom vi in på midsommar-firandet på Öland. Skulle det bli jobbigt/knäppt/konstlat/katastrof?? Men det blir ju vad man gör det till. Jag tänker ha roligt. Och eftersom jag hatar att bli ignorerad själv tänker jag inte köra något sånt race.. Jag är bättre än så. Och för att ha roligt krävs det ju att man får med alla. Att man bortser från grejer som hänt - lägger de på hyllan (även om man vet att de fortfarande finns där). Sååå.. det kommer nog bli jäkligt roligt.
Men är ändå inte helt säker på att jag vill med. Jag har sagt att jag SKA med. Och det ska jag förmodligen också.. Men har inte så stor lust längre..

GAH!! Det är lite jobbigt att tänka på midsommar.. hur det kommer bli.. Fy fan vad allt är uppochner just nu.. riktigt jäkla jobbigt.
- Så nu lämnar vi nog det..

Ehumm.. jag borde städa mitt rum.. har fortfarande inte packat upp allt från när jag bodde på skolan.. Saknar mina högtalare lite till exempel. De står fortfarande på nedervåningen och rummet är ett kaos. Men jag är sjukt seg nu och mitt rum är jättevarmt.. Fast lite får jag nog städa ikväll i alla fall.. måste bara få i mej vatten först. Man torkar ju ut!!
Imorgon påstår de att det bara blir 10 grader.. Härligt =)

// XO

Hemma..

Fy satan vad varmt det ska vara!! Man kan varken vara inne eller ute.

Idag har jag varit i Timsfors (är rätt nyss hemkommen). Var riktigt roligt. Och barnen kände igen mej - och jag kom till och med ihåg namnet på samtliga barn.
Och imorgon ska jag vikariera då.. roligt roligt =)

Ammi kom och frågade hur det egentligen var med mej och så idag med. Hon hade fått reda på vad som hänt och sa att hon förstod mej. Hon brukar vara väldigt förstående =) När jag var på väg att hoppa av skolan andra gången så var det bland annat hon som löste allt för mej. Att jag fick komma tillbaka till Timsfors och så.
Sylvia var samma energiknippe och jargongen i lärarrummet var precis lika skruvad som vanligt.. UNDERBART!!


Nu har jag stoppat i mej lite nudlar (första käket idag) och ska snart ringa Frida och Rebecca och höra om de ska med ut och gå en runda =) Hoppas hoppas. Jag måste fnittra och berätta om gårdagens samtal för dem =) Jag är förvånansvärt glad idag. Men jag måste fylla dagarna med något nu. Så det blir nog en hel del kompisbesök och i veckan. Och efter helgen så kan jag vara lite halvtråkig igen.
Pappa ringde nyss med och sa att eventuellt blir det Tysklands-resa den 27:e med honom och Tobbe. Jag ska med om jag är hemma i alla fall.
Det börjar bli rätt svårt att hitta datum då jag kan åka på min lilla tågluffning.. för det är helatiden något jag ska göra på nån dag där och nån dag där.. Är krångligt att hitta datum för en sammanhängande resa. Och det är ju mycket smartare att slå ihop allt än att behöva åka iväg typ fyra gånger (Julia, David och Berra ska hälsas på).


Oj - måste ringa broren och säga åt honom och fixa mikrofon till mej.. faast.. blir kanske headset istället.. yeye - får höra med min käre bror.

// XO


Klagorop och lyckoskrik..

Blev inte så mycket öl för min del.. Jag är ju redan hemma!!
Nej, jag vart helt seg - så jag orkade inte riktigt med öldrickning idag.. och så ska jag ju till Timsfors tidigt imorgon med..

.. några minuter senare..
Wehooo!! Anki hade fått reda på att MUSE spelar på Hovet den 24/10!! Så nu blirre att hålla utkik efter biljetter =D Och nytt album med. Gött kött =P Nu känns allt lite bättre.. =)
Har jag ett nutida favoritband är det fan dem!! Har en konsert med dem på dvd jag brukar kolla på när jag inte har något att göra. Kollade på den rätt ofta på internatet med. En kväll när jag kollade på den förra terminen knackade en nyfiken Sammi på och ville kolla lite med mej (han satt kvar tills den slutade - och var sjukt imponerad).
Hur många gånger jag än lägger in ny musik i mp3:n - lägger jag alltid in några Muse-låtar med. Och på nästan varje spelningslista på Spotify finns de med. På varje skiva jag bränner - tro fan att du hittar Muse där med.. WEIII!!
Jag ska nog kolla på konserten ikväll.. Man får ståfräs i pälsen direkt.

   // XO

Riksettan och öl..

Kom precis hem från att ha fikat med Peter, Sarah & Sarahs bror på Riksettan (Pontus kom ner en runda också) - slänger i mej andra halvan av pizzan från igår.. ska snart till Micke och dricka öl med honom och Macke. Det är 30 grader varmt och jag håller på att avlida. En dag för öl alltså =)
Var väldigt trevligt nere på Riksettan i alla fall. Och Tony satt som vanligt och drog sina halv-dåliga skämt XD
Och när jag satt därnere ringde Sylvia till mej. Hon hämtar mej imorgon bitti - så är jag med i Timsfors hela dagen. Hon undrade också om jag kunde vikariera för henne på onsdag förmiddag. Jag ska ha bild med 4-5:orna och så blir det väl lite annat med. Så nu måste jag komma på vad jag ska ge dem för uppgifter!! Men det kommer säkert bli jätteroligt =P Jak er klaad!!
Nej, nu ska jag skynda mej!!

Micke & Jöns (finns fler klipp på Tuben)

GAAAH!!

Inatt var tredje natten jag inte kunde sova sen jag kom hem. Jag orkar inte ha det såhär.
Så nu ska jag stiga upp, ta några piller, messa Agneta och säga att jag kommer imörrn (seg jag är på att svara ibland) och sen blir det ut och springa av mej ilskan.
Har funderat lite också på ifall jag borde ringa Tobias (min psykolog) och fråga om han har tid för mej igen.. men jag tycker det är rätt jobbigt att sitta där och få svåra frågor man ska försöka svara på själv. Och på bordet jämte ligger ett paket näsdukar - precis som att jag skulle bryta ihop närsom.. Ta bort dessa jävla näsdukar - så känner jag mej mer bekväm. Tobias är jäkligt schysst dock.

Jag tycker förövrigt att de senaste dagarna (sen jag började blogga igen) har jag gjort ett rätt bra jobb. Bloggar minst lika mycket som innan. =)

Nu ändrades planerna för förmiddagen. Peter ringde och hörde om jag ville ner och käka på R1.. JA!!




// XO


CAMP KOBBARNA 08-09

Bästa grannarna en Kanja kunde ha. Nu börjar jag sakna det massor!!
KNÄPPA BARN FÅR ROA SEJ SJÄLVA!! 










RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!