On my way to work..

Förmiddagen har varit chill. Sovmorgon, god tid att göra mej i ordning, en tur till coop och Systemet och lite käk framför Simpsons.
Nu in och jobba dock.. Genesis i lurarna, solen skiner. Härligt!

Rubrik?

Hela lägenheten är nu städad och jag är svintrött.. Dan stannar ju här några veckor nu och då han är allergisk blir städningen lite mer omfattande.. idag tog jag itu med skivsortering också dock. Nu står de minsann i bokstavsordning igen. Och så kommer ju föräldrarna hit på fredag, så då bör väl plejset vara lite i ordning..
 
Hungrig som fan är jag också.. så jag knaprar på lite cornflakes då jag bara inte orkar fixa något ordentligt att äta. Suck..

Jag har varit sjuk några dagar nu, men imorgon tänker jag minsann asa mej till jobbet. Mår mycket bättre och har varit i "karantän" tillräckligt nu (kräk). Jobbar eftermiddag (halvdag) imorgon, så det blir nog rätt chill. Och efter jobbet drar jag till Oscar en runda och inleder långhelgen med att ta några öl och spela vinyler.. vet inte om jag ska ta med några egna denna gången eller om jag skippar det.. han har ju skivor så det räcker och blir över.. å andra sidan har jag inget att spela mina egna på än, så jag kanske passar på..

Nä, nu blir det till att nana i nybäddad säng. Mmmm..

Good shit.

 Sundström funkar alltid.

Life lately..

Det är ju bara att inse att jag inte bloggat på himskans länge.. grejen är att jag har fullt upp hela tiden och jag är helt uppe i jobb och att komma till ro och samtidigt hitta mej själv.
Detta har varit en ny start på allt.

När jag först fick jobbet i Stockholm och beslutade mej för att flytta hit var det både pirrigt, skönt och jobbigt. Erica var bussig och lät mej bo hos henne, men till slut går man varandra på nerverna när man både bor och jobbar ihop. Jag är tacksam, men är samtidigt superglad att jag till slut fick en egen lägenhet. Jag är fortfarande inställd på att köpa något eget när jag har möjlighet. Det har jag kanske redan nu i och för sej, men jag har kontrakt på lägenheten några månader till. Och jag trivs i lägenheten. Katterna är hos mej, jag har fått upp några andra av mina prylar också och till helgen kommer mamma och pappa upp och hälsar på och tar med så mycket de kan. Jag hoppas de får med sej en massa av mina böcker.
Det börjar kännas lite som hemma här. Mestadels på grund av katterna tror jag.. jag börjar landa. Men någon gång vill jag ha något helt eget där jag kan göra om som jag vill så det bara skriker "KANJA!!".
Fördelen med Stockholm annars är att här alltid finns något att göra. Men det är för stort och för mycket folk.. jag är tveksam om jag någonsin kommer trivas här till hundra procent.. Time will tell..

Men jag är fastanställd numera. Vilket jag velat bli hur länge som helst. Äntligen!! Jag trodde inte det skulle bli såhär.. å andra sidan hade jag lite tappat hoppet om att hitta något bra också..
Jag har mått dåligt över hela situationen ett tag. Jag nådde botten, men jag har kämpat och kämpar fortfarande. Och jag har funnit några bra vänner här. Som pushar mej och som jag kan prata med. Som säger till mej när jag tvivlar - att jag är okej. Allt blir bättre. Och jag tror på dem. Och det är bättre. Mycket bättre än det varit. Jag är på väg mot något bättre och har redan kommit en bra bit på väg.
Vissa saker är skit, men jag har funderat mycket på vad min vän Christl en gång sa till mej: "Varför någonsin nöja sej?"

Du får inte leva om ditt liv - det är grejen.

Hemma hos Oscar ser man ut som folk. Sådeså..




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!