Vilken konstig dag..

Idag var allt lite uppochner på jobbet. Telefonisystemet låg nere, så vi svarade på mail och chatt istället. Men det var ganska skönt emellanåt. Kunna lyssna på lite käck musik, småprata med kollegorna osv.
På lunchen sprang jag iväg för att inhandla en väska (min gamla var jävligt trasig och sunkig nu). På väg ut från jobbet kom en kille och frågade om han fick sno en cigg. Fine, det fick han väl. Sedan bjöd han ut mej!?!? Det har aldrig hänt mej innan. Sedan när jag sa "Nej, tack" kom det vanliga "VARFÖR INTE!?" - vill de bli dissade eller? Jag svarade att jag inte var intresserad och gick vidare. Måste man ha en ursäkt?
Jag kom iväg till gallerian i alla fall och hittade väskan som jag spanat in. En Desigual-väska. FINALLY!! Som jag har suktat efter en..
På eftermiddagen hade vi utbildning mötte jag upp någon som hette Jenny som skulle lämna pengar till Erica inför hennes Japan-resa. Jag tyckte det var hiskeligt kul. Jenny som kommer med yen. Yen-ny. Höhö.. hö..
Och nu ska jag städa tänkte jag. Sedan läggdags. (Det var sjukt svårt att stiga upp imorse - och då hade jag ändå lagt mej rätt tidigt.. Nåja, fredag imorgon i alla fall. Sedan kan jag vila hela helgen).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!