Från vaggan till deadline

Jag är inte så hemskt förtjust i Robert Gustafsson (hans humor) - men hands up för hans självbiografi. Den var riktigt bra.
I denna boken skulle jag inte vilja säga att han framstår som Sveriges roligaste man. Jag skulle vilja säga att han framstår som en riktig person. En person med känslor och tankar. En man som måste komma framåt hela tiden - prestera. En rastlös man. Och istället för att stanna upp och njuta av det han åstadkommit så får han känna av konsekvenserna av hans agerande.
Han pratar mycket om balansgången mellan hemmet och jobbet. Hur han och hans familj försöker få saker att funka (men ofta blir det pannkaka). Intressant och lite sorgligt.
 
Jag fick väl även en ny bild av honom som komiker då han berättade om hur hans karaktärer delvis är delar av honom själv och som fungerar som ett medel för att bekämpa sorgen i livet. Oundvikliga saker där han ändå behöver humorn som botemedel.
 
Jag måste dock säga att jag blev lite putt då han slutligen berättade att hans stora livsverk var att han var personen som förde Pingu till Sverige. Jag hatar Pingu.
 
Men - helt klart en läsvärd bok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!