Second Hand

Idag kände vi oss trötta på att sitta inomhus om dagarna utan att göra något vettigt, så vi trotsade regnet och drog på second hand-runda. Tre second hand-butiker besökte vi och utbudet var väl rätt magert. Men jag hittade en bok med sushi-recept för fem spänn, ett galet garnnystan som var rätt stort fast det var lite använt - också fem spänn och på sista stället vi var på hittade vi ett gardinpar för 20 kronor - helt klart värt det, för de var jätteschyssta. Blir de inte för smala ska vi ha dem i vardagsrummet då de går i den lila tonen jag vill ha därinne.
På sista stället vi besökte gick jag runt och kollade bland böckerna då en av de som jobbade där frågade mej (och 4 andra) om vi ville med till deras boklager och kolla istället. Jovisst, men man blev lite skraj när han ledde upp oss på vinden. Det var kolsvart och en jävla bit att gå - men vilket lager de hade!! Inte mycket av intresse (jag är jäkligt kräsen) - men imponerande minst sagt!! Får kanske höra nästa gång jag är där om jag får gå dit igen.

Nu kom Jimmy över - han ska laga mat med oss och sedan ska jag visa film (vi vill visa varandra så mycket - så vi har beslutat att turas om). Jag vet inte vad jag ska visa dock.. det löser sej..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!