Vilken dag..

Fan ta Hotmail - det har strulat i flera dagar nu!! Jag vill ju bara skicka ett litet jävla mail.
Idag tog det hus i helvete på kursen. Det verkar som att alla deltagare fått olika och konstig info från AF som inte alls stämmer enl vår lärare. Så hon förde anteckningar på det vi sa, kollade till och med på något papper som någon fått och ringde sedan sin chef så denne fick kontakta AF. Och tre av tjejerna i "klassen" stack ner till AF direkt då dagen var slut för att höra vad detta egentligen var.
Och jag försöker då att maila frågan jag har till min handläggare - men Hotmail fuckar ur. Tur att jag kopierade texten innan jag försökte skicka den första gången.
 
Efter kursen hämtade Linus mej och vi stack till Jonas, Jeanette och Elliotte. Vi åt broccoligratäng och fikade. Och jag fick två flaskor fin-vin som tack för att jag var barnvakt när de skulle flytta till nya huset =)
När vi skulle hem gjorde Linus det ödesdigra misstaget att skoja med Elliotte och fråga om hon ville följa med oss hem. Vilket hon ville och gick och tog på sej skorna. När hon fick höra att hon inte fick hänga med blev hon jätteledsen och Linus blev mest paff för barn vill ju aldrig följa med någon annan hem^^
På hemvägen drog vi inom ICA och handlade lite förnödenheter. I kassakön fick jag syn på en tjej jag jobbade med sommaren 2008 när jag satt på Sterlings kundtjänst. Jag blev helt paff - hon såg precis likadan ut. När jag kom hem och kollade FB så stod det att hon bodde i Varberg nu, så hon flyttade väl tillbaka igen efteråt (hon kommer härifrån). Jag vet inte om hon kände igen mej - vi har varandra som FB-vänner, men vi pratar typ aldrig.
 
Lite senare: Yes!! Nu gick det. Maila alltså..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!