Just nu!

Just nu…
…läser jag i läsfåtöljen: Mellan sommarens längtan och vinterns köld av Leif GW Persson. Fick låna boken av svärmor och har inte bestämt mej för vad jag tycker än..
…läser jag inför bokcirklar: Jag läste ut Torka aldrig tårar utan handskar del 1 - kärleken av Jonas Gardell förrförra veckan tror jag. Vi har inte nått deadline än och har inte diskuterat den ;)
…längtar jag efter att läsa: Det får väl bli Främlingen av Diana Gabaldon (som jag köpte på loppis idag..). Ser även fram emot dagen då jag kastar mej över 4:e delen av Game of Thrones-serien.
…har jag nyss läst: Jag har läst en himla massa på sistone och lite allt möjligt. Men jag läste Gustavs Grabb av Leif GW Persson nyligen.
…ligger detta på sängbordet: Jag bär runt böckerna jag läser i lägenheten, men just nu ligger tre böcker på sängbordet som jag fick låna av svärmor. Ingen av dem har jag börjat läsa än - en bok av GW, en bok om bordellhärvan och Robert Gustafssons självbiografi.
…pausläser jag: Elizabeth Gilberts Lyckan, kärleken och meningen med livet (Eat, pray, love).
…ser jag: Jag ska precis börja på fjärde säsongen av STAR TREK The Next Generation. Tredje säsongens cliffhanger var att Captain Picard blev en Borg!! Spännande!!
 
Vad läser ni?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!