Fuck you very much.

Här sitter jag lite småputt.
Det var nämligen så att när de började greja med badrummet så frågade en snubbe om vi verkligen skulle ha kvar handikapphandtaget till badkaret. Eftersom både jag och Linus tycker det är bra att ha när man ska ta sej upp ur badet och det fyller verkligen en funktion när t.ex. svärföräldrarna är på besök så ville vi ha kvar det. Snubben sa att jag skulle säga till snickaren att sätta upp det igen när han grejade. No problems.
Idag, när snickaren är här, så sa han att han i så fall skulle fakturera mej för det. "Du förstår, att det ingår inte i alla lägenheter.." - med en jäkligt nedlåtande, beklaglig ton.
Jag tror det var mitt kassa morgonhumör som gjorde att jag svarade: "Okej.. men då förstår jag också att eftersom det inte ingår och vi hade det sedan innan så är det mitt, tack."
Jag vet att det inte ingår i alla lägenheter, men jag tycker också de borde ha sagt något om det innan - istället för att bara säga att "Säg till snickaren att sätta upp det igen när han kommer.."

Postade en fråga på FB om mina vänner visste om det var något speciellt man måste tänka på då man sätter upp det - och fick väldigt bra tips. Det är inga konstigheter - slagborr, betongplugg, betongskruv och mycket silikon. Och om inte jag och Linus kan lösa det så har vi många vänner som är kapabla att göra det - jag bjuder på middag som tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!