Things are happening!!

Eller ja, det hände inte supermycket förra veckan..
Efter Hollywoodfruarna i tisdags satt vi och rökte cigarr på uteplatsen och bjöd in passerande grannar. Två stycken nappade på förslaget. Mycket trevlig kväll.
Sedan vart det väldigt lugnt tills lördagen då vi drog till Sumpan och kollade in krogen Mattias jobbade på. När han gick av sitt skift joinade han oss och hans flickvän och en kompis kom också dit. Och lite efterfest hanns med också.
Jag skulle egentligen dragit hem igår, men Erica tipsade om en ledig tjänst på hennes jobb som jag sökte och blev kallad på intervju idag(!!). Första intervjun på väldigt länge!! - Givetvis stannade jag därför kvar i huvudstaden lite längre.
Vet inte riktigt när jag drar hem nu dock.. egentligen ville jag hem imorgon, men det är problem med hämtning från tågstation och grejer.. så på onsdag verkar det som att det bär av hemåt.
Väl hemma blir det mycket småfix inför helgen.. och så ska jag ordna med utställningen också. Jag ligger något efter.. Men jag har en hel del bra gamla grejer som jag inte visat också, så jag får nog ihop det. =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!