Utflykt till Gekås

Idag tog jag och Linus oss en spontan-trip till Ullared - FRIVILLIGT!! Det var grått, trist och regnigt och egentligen tänkte vi promenera bort till fästningen och se utställningen om vampyrer där nu. Men sedan tänkte vi om och valde, konstigt nog, att dra till Gekås istället.
Även om det var jobbigt, stressigt, rätt mycket folk och så, så ångrar jag det ändå inte. Det var skönt att göra något som omväxling.
På ditvägen åkte vi på en massa småvägar genom naturreservat med bokskog och såg mysiga gamla hus/skjul. Det blev mycket "TITTA, TITTA!! Åååååhh, vad fint!!"
När vi kom till Ullared drog vi först inom NetOnNet och köpte en dammsugare (då den vi hade började lukta väldigt mycket bränt!?!?). Sen gick vi in på Gekås och okynneshandlade "lite". Man vet ju aldrig riktigt vad man kan hitta där - om man ens hittar något (jag har nog rekordet i att köpa minst på Gekås. En gång kom jag ut ur butiken med Svanprinsessan 2 på VHS - endast!!)
Vi hittade i alla fall en Jamie Oliver-stekpanna (som jag länge velat ha) till ungefär halva priset mot vad de brukar kosta. Jag är jättenöjd med det köpet. Sen köpte vi två st gardinstänger (till kök och sovrum) som vi inte haft sedan vi flyttade in. Nu hänger provisoriska gardiner i rummen och det är genast mycket hemtrevligare.
Sen köpte jag lite garn, Suzi fick ett nytt halsband (ett rockigt rött med nitar.. Spock fick inget - han har redan ett vuxen-halsband som väntar på honom när han blivit större), lite filmer/serier, strumpor, linne, oversized mysskjorta/tunika. Linus köpte också skjortor och en Whitesnake-tisha. En mortel fick vi också med och dekorationsstenar samt en lykta som lyser så fint på balkongen nu (funderar på att göra ett litet fint stilleben till vinter med granris, lykta och kottar m.m. Tror det blir kanon!!). Vi hittade också en fin orkidé för 60 kronor med två stänglar - detär billigt. Fin och rak var den, med nya knoppar på G och allt.
Så ja, vi hittade lite i alla fall^^ Helt slut var vi när vi kom hem (trots att vi bara spenderade 2 timmar inne på Gekås), men nöjda med dagens inköp i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!