Varför blir jag alltid så nervös??

Idag steg jag upp klockan 6 och började göra mej i ordning. Jag ska nämligen till Arbetsförmedlingen idag igen. "Informationsmöte" står det på lappen?? Jag tror dock att vi ska upprätta en ny handlingsplan.
Sedan står det att jag ska ha med betyg samt något som styrker att jag haft jobben jag har haft (de har dock redan bockat av allt detta på Arbetsförmedlingen i Karlstad, så det ska väl inte behövas??). De vill också att jag tar med mej mitt CV, men det har jag bara på datorn, så jag får väl erbjuda mej att maila det.. dessutom kollade min förra handläggare i Markaryd på mitt CV och tyckte att det såg bra ut.
Det står inte att jag ska ha med mej någon lista på jobben jag sökt, så det struntar jag i. (Hälften av listan är dessutom på morsans och farsans dator i Småland, så jag tror jag får be dem att skicka över den såsmåningom.)
 
Som vanligt är jag nervös då jag ska iväg. Jag hatar att behöva göra något där jag måste prata med en person och inte vet vem jag ska prata med. Här i Varberg har jag ju fått intrycket att många är otrevliga också.. fuck my nerves.
Jag hoppas det går snabbt och smärtfritt i alla fall. Och som vanligt får jag tänka att: Även denna dagen har ett slut.

Nu måste jag knalla iväg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!