Tisdag

Jag och Linus tänkte gå upp rätt tidigt idag och göra oss i ordning och knalla in till stan.. nu blev det rätt sent dock..  Linus är snart klar och då beger vi oss in. Vi ska leta reda på vart jobbcoachen jag ska till imrogon sitter. Sen ska vi gå runt i affärer lite. Stickor och virknålar ska inhandlas!! En runda på Systemet blir det också. Är ju Oktoberfest på lördag och på Systemet har de två hyllor med Oktober-öl som vi ska kolla runt bland. Vi inhandlar dock inte allt idag.. bara det speciella inför festen, sen tar vi en tur till Systemet i Vänersborg på torsdag skulle jag tro. Vi drar ju imorgon e.m. då Linus ska repa och på torsdag ska vi se W.A.S.P. i Trollhättan.
Först hade vi tänkt åka till Strömsnäs på fredagen, men vi planerade om, då Linus och grabbarna behövde repa även på fredagen. Så det blir en blixt-visit i Strömsnäs denna gången. Vi åker dit på lördagen för att medverka på Oktoberfesten och sedan åker vi hem på söndag kväll eller måndag morgon.
På tal om Oktoberfesten förresten, blev väldigt glad på brorsan meddelade att han kommer hem och är med på festen också. Blir ju inte att man träffar honom så ofta då han bor och pluggar i Kalmar och jag numera bor i Varberg.. (Come to think of it, vi träffades inte så ofta när jag bodde i Karlstad heller..)
(Brorsan på bild)
 
Nej, nu ropar Linus på mej och vi ska pallra oss iväg.
Tjobido!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!