Jag ÄR duktig.

Här sitter jag och har smått panik.. jag ska till Arbetsförmedlingen imorgon och fixa en ny handlingsplan samt redovisa jobb. Jag vet inte varför jag är nervös - för min lista ser bra ut. Jag räknade ut att jag har sökt 0,35 jobb/dag inkl. helgdagar sedan jag senast redovisade sökta jobb - vilket är jäkligt bra för att vara jag. Och så många jobb jag sökt sedan jag sist redovisade har jag nog aldrig sökt under en sådan period förr.
Jag tror att det beror på att jag aldrig träffat handläggaren tidigare.. jag får ju alltid lite panik inför sådanahär situationer.. bara att det stod "Du är kallad till möte med din handläggare på Arbetsförmedlingen den.. blabla" gjorde mej nervös. "Skriver de inte vad mötet ska handla om!?!?" Något annat som får mej nervös är att jag inte kan planera vilken buss jag ska ta hem.. bara en sådan sak liksom^^ Hade de bara skrivit "upprätta ny handlingsplan och redovisa sökta arbeten" så hade jag kunnat räkna att "ja, men det tar nog mellan en halvtimma och trekvart.. Då kan jag ta den tidiga bussen.."
Jag kan inte hjälpa det, jag vill ha koll.
Helst skulle jag nog vilja ha en schema med instruktioner och bifogad karta.

Nej, huvudet högt imorgon, Kanja. Du har varit duktig. Sådeså.

Nu tänkte jag faktiskt lyxa till det med lite Penne Arrabiata såhär på kvällskvisten.. och sen blir det Game of Thrones.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!