En såndär dag..

Fy fan vilken jävla helvetesdag på jobbet. Jag har haft frossa och skitont i halsen hela dagen. Jag hade fan halsduk på mig inomhus!!
Det var sådär halvtaskig stämning där och jobbiga samtal.. för denna veckan har jag fan fått min dos av yttranden såsom "Dra åt helvete", "Du är helt jävla inkompetent" osv.. men jag håller god min och efter samtalen vill man bara springa ut till rökrutan och gråta. Fast det gör jag givetvis inte. Nej, denna veckan promenerar jag om kvällarna.. det funkade skitbra på förra jobbet. Sparka av sej de dåliga känslorna liksom!! (Jag gick till och från jobbet.. bearbetade ångesten över jobbet då jag gick dit och sparkade av mej ilskan och de hårda orden när jag gick hem.)
Nej, det känns inte så bra på jobbet nu.. jag får en himla massa feedback om samtalstider och så.. och det är väl helt i sin ordning eftersom man har uppsatta mål som ska vara realistiska.. men jag känner att något jag gör måste väl ändå vara bra?? Eller lite bättre än förut åtminstone. Jag blir fan mer triggad av att se att det går framåt än att smaka på piskan vareviga dag. Visst, man kan dra det dåliga. Det är helt i sin ordning. Men ge mej något bra också.. för det blir ju som så annars att jag känner mej helt jävla inkompetent och värdelös. Varje dag.
Jag såg en tjej från bemanningsföretaget jag är anställd via på jobbet idag. Jag var nära på att lämna in min avskedsansökan för jag var så jävla ledsen. Men det gjorde jag givetvis inte.. det blir nog bättre, Kanja..

Jag fick i alla fall kompa trekvart innan jag egentligen skulle ha slutat. Jag sprang i princip ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!