Saker som händer

Fan vad najs med helg igen!! Jag fick kompa sista timmen. GYTT.
Har varit helt utslagen hela veckan efter helgen som var.. (jag och Pedersen festade hela helgen igenom och Bim var också med emellanåt). I veckan har jag haft väldiga problem med att sova och har därför varit helt slut på jobbet. Men idag var det rättså bra. Jag sov på soffan inatt och sov gudomligt!! Det var nog värmen på övervåningen som gjort att jag sovit så dåligt de andra nätterna..
Idag på jobbet fick jag för första gången lyssna på ett av mina egna samtal.. fy fan vad jobbigt det var!! Men coachen sa att samtalen han lyssnat på var godkända och att jag förbättrat mej jättemycket. Han visade hur mycket företaget tjänade på mej och att vår grupp blev granskade under lupp eftersom "huvudkontoret" helt enkelt tyckte att vi var för bra för att vara sanna.. Jag är en av de sämre i gruppen, men gruppen i helhet är skitbra.
När jag slutat jobba idag drog jag inom ICA och köpte kattmat och grejer till sushi. Och när jag kom hem ringde jag Bim och undrade om hon ville komma hit och äta ikväll. Så hon kommer vid sju =)

Imorgon ska jag på fest jobbet. Jag pratade med gruppchefen som dragit igång festen idag och tydligen hade de aldrig fått ha fest i jobblokalerna innan. Hon misstänkte att de lyft alkoholpolicyn bara för att företaget ska lägga ner i augusti. Jag tror nog det kan bli kul.

Nej, nu ska jag börja avverka punkterna på dagens Att-Göra-Lista.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!