Det gör sådär riktigt gott-ont!!

I torsdags/fredags var jag dunderförkyld och var lite orolig för om jag skulle palla med lördagen.. men det gjorde jag!! Det finns inget som botar förkylning/trötthet som paintball!!
Brorsan fyllde ju 20 för några veckor sedan och jag tyckte det var lite deppigt att jag och våra gemensamma vänner inte var med och firade.. så jag ville ordna något kul vi kunde göra ihop och detta initiativ ledde till paintball med grillning och öl som efterfest.
Idag är jag så mör i kroppen och har blåmärken överallt, men detta kommer jag att kunna leva på länge. Trots blåmärkena och att jag till slut, efter tre och en halv timma, låg på marken, skrattade och sorbölade samtidigt som blodet forsade från läppen. Jag hade askul!! Damn, detta måste göras om!!

Agge, jag (taggad som faen!!) och brorsan.

Förberedelser..

Ta, ta, ta, ta!!

Kusin-Johan, brorsans kompisar Kalle och Robin samt brorsan i egen hög person med väldigt lite på kroppen (och ja, han sprang spelet igenom i bara gympadojjer, kallingar och ansiktsmask.. fyller man år så gör man..)

Jag hade lite problem med en mask som gled ner..

Lagbild.. första grenen gick ut på att träffa Dan, som bara fått 20 kulor att skjuta och som gått och gömt sej i skogen.. Därav är inte han med på bilden!!
Frida, Bim, jag, Robin, SchWän, Kalle, Agge & Johan

Här smyger vi..

Och Dan blev sköten i röven.. XD


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!