Flyttfunderingar..

FY FAN vad jobbigt det är att flytta. Jag och morsan har haft fullt upp de senaste dagarna. Vi har packat och städat något så förbannat!!
Idag besiktigade hyresvärden lägenheten, och det gick allt fint.
Efter att ha monterat isär möbler, städat och packat tog vi en liten promenad längs älven.. vi behövde komma ut ur lägenheten lite, komma bort från stöket och få lite frisk luft!! Sen blev det några avsnitt Vänner.
Imorgon kommer Linus och Adam upp med lastbilen och hämtar alla grejerna..
Blir tidig uppstigning för mej och mamma så vi kan montera isär de sista möblerna, packa ner de nödvändiga smågrejerna som vi har lämnat framme och så.. och när killarna kommer blir det pizza först och främst, sen packar vi in i bilen, städar av det sista och lämnar nycklarna.. sen en 5 timmars bilfärd hem för mej och mor - och äntligen kommer vi att slippa vår del av flytten (förhoppningsvis dröjer det till nästa gång man behöver lämna en lägenhet..; när jag och Linus fått en ny bostad kommer jag envisas med att bo där i några år i alla fall!!).
Jag och mamma kommer att vara hemma rätt sent, så det blir nog inte tid till mycket annat på kvällen där.. och mamma ska upp och jobba på måndag morgon.. jag tänkte i alla fall umgås med katten när jag kommer hem (tror ni jag saknat henne eller??). Fan vad det ska kelas och lekas!! Och idag köpte jag lite kattgodis i affären som jag ska ta med till henne. En liten ursäkt för att man lämnat henne i 3,5 vecka kanske?? Jag hoppas (och tror) att hon förlåter mej rätt snabbt.
Sen på måndag kommer Linus ner till Strömsnäs. Han är ju långledig nu, så vi tänkte göra lite utflykter när tid finnes och umgås med varandra. Det tär allt på ett förhållande att flytta också!! Det är konstant hur mycket som helst att tänka på och man är stressad och lätt-irriterad. Och så blir man griniga på varandra och så blir flytten genast mycket jobbigare eftersom man kivas. Så jag tror allt våra små utflykter behövs. Vi ska besöka flera affärer och jag ser fram emot att kolla på prylar till nya lägenheten.. Typ som på IKEA - kolla på sängar, tv-rumsbord, tv-bänkar och sådant.. skriva ner, planera, drömma.. eftersom vi nu blir särbos för en tid tror jag man behöver få lite annat än allt det jobbiga att lägga fokus på. Som på hur vi vill ha den nya lägenheten, hur roligt det kommer bli att flytta in och så.. visst, det är materiella saker och kanske inte det man bör fokusera på egentligen, men detta kommer att vara vårdande för förhållandet också. Vi behöver komma iväg och hitta på lite grejer tillsammans.

Men det ska bli skönt att lämna Karlstad nu. Vissa personer kommer man att sakna mycket och vissa grejer också. Men vi kommer ju att besöka staden emellanåt ändå!! Det är inte precis som att vi flyr utan att se oss om..
Men i alla fall - skönt. När vi kommer på plats i Varberg kommer det att bli toppen - mest på grund av det geografiska läget. Där kommer vi nog att få det bra. Och jag kommer att må bra mest hela tiden!!
Det känns inte fantastiskt att flytta hem till mamma och pappa igen, men det är tillfälligt. Jag har siktet på Halland trots allt.
Och Linus har emellanåt 17-dagarsledigheter (lyx??) och då finns jättemycket tid att träffas!! Någon gång kommer han ner, någon gång kommer jag upp och någon gång åker vi till hans föräldrar..
Och när jag är hemma så är jag ju inte ensam. Det är någon hemma större delen av dagen, katten är alltid hemma och bästa vännen Bim bor tio minuters promenad bort. Det kommer att bli många kaffe-drickar-kvällar framöver kan jag säga!!

Första steget är att lämna lägenheten.. och sedan har jag mycket att se fram emot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!