Still alive!!

Jag har inte dött. Jag har bara så himla mycket att göra om dagarna.. packa, packa och åter packa..
Men jag förenar emellanåt nytta med nöje och packar framför TV:n.. då kan jag se serier samtidigt som jag fixar.. för tillfället glor jag mycket på Förhäxad.. egentligen tycker jag nog inte serien är så bra.. jag är rätt irriterad på usla aktörer.. men emellanåt är det faktiskt rätt underhållande.. jag är en sucker för dåliga specialeffekter och att serien är så B gör mej faktiskt rätt glad. Och att bara packa om dagarna är sååå tråkigt - så jag måste göra något annat också..
Idag har jag i alla fall handlat.. man kan inte leva på ett tomt kylskåp - hur mycket jag än försöker bli av med det i skafferi och frys.. nu börjar det tryta här.. lite färskvaror måste jag ha.. speciellt mjölk - det går det mycket här till allt kaffedrickande.

Imorgon är det fredag.. får la se om det händer något. Hoppas det. Jag börjar nog lukta unket här i lägenheten så mycket tid som jag spenderar inomhus..
Och eftersom jag har så fullt upp med packning och serie-tittande så har jag inte direkt något att blogga om heller.. Men när jag har något att berätta så!!
Tjobidooii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!