Kvällen

Ikväll har jag tjötat med mor och pojkvän i telefon. Sen spelade jag vidare en bit på Alice-spelet. Det gick framåt, men jag klarade bara två banor idag.. de var svåra nog^^ Och jag har det inte direkt inställt på det svåraste, eftersom jag ändå är något av en nybörjare på detdär med TV-spel.. Guitar Hero och Sing Star - det kan jag dock ;)

Mitt i spelet ringde min telefon. Jag trodde det var Linus, men så kände jag inte igen numret.. Men jag svarade ändå och så visade det sej vara Andreas från jobbet (se bild). Han undrade lite om morgondagen (förfest m.m.) och vi bestämde att vi skulle träffas utanför jobbet efter han slutat, gå till Systemet och käka något på stan innan vi drog till Jonas och Sandra.
Han hade också en lång utläggning om hur bra serien Californication var, så nu tänkte jag faktiskt se första avsnittet av serien innan jag går och lägger mej. =)

Imorgon får jag allt försöka att stiga upp tidigare än andra dagar. Jag borde plocka i ordning lite mer här och städa undan i alla fall lite skit innan den stora flyttstädningen. Och så måste jag ju göra mej i ordning inför kvällen redan vid 2-tiden eller något (jo, jag tar en hel del tid på mej när jag ska göra mej i ordning..).

Konstigt nog känns det som att morgondagen är min sista dag i Karlstad.. det är då jag ska träffa mina vänner här, och sedan är det bara att dra hem.. känns det som..
Fast så är det såklart inte.. jag har inte packat klart, vi har inte flyttat grejerna eller städat..
Och jag bara längtar tills jag och Linus får en lägenhet igen. Vi står mellan köplats 4-7 på lägenheterna vi sökt, så det känns inte direkt som att det kommer att ta en evighet med det nya boendet. =)

Kommentarer
Postat av: Jennie
2012-01-13 @ 20:40:02 URL: http://boobee.blogg.se/

Vart ska ni flytta?

Postat av: [lisabjernhagen]
2012-01-13 @ 23:15:27 URL: http://lisabjernhagen.com

sv: Okej! Tack för tipsen :) Nu hann vi sätta en tratt på honom i alla fall, för han slickade verkligen jättemycket efter vi kommit hem med honom. Dessutom lämnade veterinären såren öppna och då känns det inte så bra om han ska vara där och slicka mycket. Men är ju helt klart bäst om man kan slippa tratt! Kanske skulle ha köpt en mjukare modell...

Postat av: Parro
2012-01-18 @ 23:25:11

Åå du spelar också Alice! Hur går det? ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!