En tur på stan och sushi..

Idag kom morsan hit. Vi drack kaffe och tjötade och sen drog vi in till stan och kollade lite.. jag kom på att jag glömt köpa en födelsedagspresent till henne, fick jättedåligt samvete och gick efter henne när hon kollade på grejer och till slut snodde jag två sjalar från henne och sa att "jag betalar" och när hon undrade "varför??" så sa jag att det var en försenad födelsedagspresent.. har ni någon gång glömt födelsedagspresent till en förälder?? Jag tror inte hon tog så illa upp eller så, men jag hade ju tänkt att köpa något, men jag antar att jag hade fullt upp med annat och att det var därför jag glömde.. =/
Annars köpte jag smink och tejp på stan.. tejpen kan behövas nu när vi flyttar.. och så gick vi på Systemet och köpte lite vin och jag köpte några öl..
På vägen hem letade vi upp en sushi-restauruang och köpte med lite hem. Jag hade aldrig ätit sushi innan, men mamma och pappa äter det emellanåt och har sagt att det är gott. Jag blev väldigt positivt överraskad!! Wasabin tror jag att jag lämnar ett tag till - men jag kommer definitivt att prova sushi igen!! Jag klarade till och med att äta med pinnar galant ;)
Sen tjötade vi lite till och avslutade kvällen med en film.. =)
På bild är bara morsans mat.. jag hade inte plockat fram mitt än..

Övriga nyheter: Pappa tyckte så synd om Suzi då hon stod och gnällde vid ytterdörren imorse, så han tog med henne i bilen då han åkte till macken.. det känns som att det redan ballat ur med kattvaktandet (sedan mamma stack upp hit..). Enligt pappa tyckte hon att det var jättespännande dock.. hmm..

Kommentarer
Postat av: Anki
2012-01-26 @ 07:48:53 URL: http://therosehasitsthorn.blogspot.com

Tack för tipset, det där med lekarna lät roligt. Hur gör man ett musikquiz då?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!