Året som gått

Precis som varje år gör jag en kort sammanfattning över året som gått.

Januari
Det allra största som hände denna månaden var väl när vi skaffade Suzi. Mycket planering, väntan och förväntan. Bilden vi hittade på Blocket nedan. Vi var fast så fort vi såg henne.

I februari var den en massa plugg som gällde. Jag åkte även hem till Strömsnäs och hälsade på med katten och Bim var så fascinerad över hur kelig hon var.

Och jag var bara så besatt av Suzi och oroade mej för minsta lilla.

I mars upptäckte vi Suzis navelbråck och fick punga ut en del pengar hos veterinären och hade det således lite kärvt.. men bra blev det!!

Jag hälsade även på Julia & Mattias i Falkenberg en helg.

I april räknade jag pengarna i min spargris och ville unna mej något trevligt. Så jag och Linus köpte biljetter till Thomas Di Leva på Karlstad CCC.

Vädret var grått och tråkigt första halvan av månaden, men sedan började det ordna upp sej och man kunde sätta sej och ta en öl i trädgården.

Och valborg firades en bit utanför Karlstad med grillning, öl, musik och kubb.

I maj fick vi besök av svärföräldrarna mina. Det blev mat och dryck på Harry's - en väldigt trevlig kväll.

Vi gick äntligen och såg Thomas Di Leva - en kanonkväll!!

Jag begav mej till Småland och Suzi fick gå ut för första gången. När Linus väl kom till Strömsnäs några dagar senare mötte Suzi honom i trädgården!!

Jag, Linus, Sven och Frida åkte också till mitt älskade Skäralid. En av de vackraste platserna på jorden!!

Och mina vänner dansade på morsans och farsans altan så golvet sviktade. =)


Juni var en rolig månad. Mycket hände och jag var på språng hela tiden.
Det största som hände var såklart Sweden Rock. Jag hade så jäkla kul!!
Midsommarhelgen var också askul. Jag var bitchig och egenkär.
När helgen var slut var jag, Bim och Pedersen inte sugna på att åka hem - så vi tog oss en roadtrip till Vinslöv för att äta pizza (fast vi ville spela minigolf) och dagen efter gjorde vi en roadtrip till Greveholm-slottet.



Även juli var en rolig månad. Jag och Linus drog till Göteborg för att se Maiden, Bim och Pedersen kom till Karlstad för att festa, mamma och pappa kom på besök och vi åkte till Mårbacka. Denna månaden var en riktigt produktiv en - då jag kom igång med måleriet igen.

I augusti började jobbintervjuerna trilla in och de gav resultat. Jag fick jobb som telefonförsäljare - med start i september.
Jag jobbade hårt med att få klart mina alster till utställningen på festivalen - som var en katastrof. Men helgen var ändå jäkligt trevlig med gott sällskap och fest.

I September var Linus mycket bortrest för rep med bandet och jobbintervjuer. Jag själv jobbade, jobbade och jobbade.. och så kollade jag på Star Trek som fan..

I oktober förgylldes mina helger med besök från söder - vilket tog på krafterna, men bröt av fint mot alla arbetsveckor.

I november fick jag beskedet att de inte tänkte förlänga mitt avtal på jobbet. Linus hade spelning med TRIAL i Trollhättan och jag och två jobbarkompisar afterworkade precis innan jag drog med tåget. Trevligt.
Jag var inte så pepp på att gå till jobbet - men kämpade på in i det sista.. samtidigt som Linus var jätteglad för han fick jobbet i Varberg.
Vi julpyntade i lägenheten och undrade varför aldrig snön kom.

I december gjorde jag mina sista två dagar som telefonförsäljare, jag och Sandra bakade julgodis.. vi visade lägenheten (som numera var uppsagd) för en tjej som ville ha den.
Linus började jobba i början av december - och var borta större delen av månaden. När han kom upp igen packade vi en hel del av våra prylar i bananlådor innan vi drog ner till Vänersborg och hälsade på svärföräldrarna.
På julafton bar det av till Göteborg - där vi firade en trevlig jul hos Linus storebror med familj.
Och på annandagen fick jag äntligen komma hem till Strömsnäs igen - för första gången på minst 3,5 månad!!
Nyårsafton firades i gott sällskap med vännerna i Växjö =)

GUESS WHAT!! JAG STRUNTAR I DECEMBER MÅNADS BILDER!! Muehehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!