Idag är jag faktiskt sur..

Innan jag flyttade hem igen sa jag tydligt till morsan: "Jag diskar gärna några dagar i veckan - men inte varje dag."
Hur blev det?? Kanja diskar alla dagar i veckan.. Dessutom dammsugar jag - inte alla dagar då (man dammsugar väl sällan så ofta??).. men de gånger det behövs dammsugas så är det minsann jag som gör det.
Undantaget var väl när mamma och pappa kom hem från Gotland nu i måndags.. Fan vad sur jag blev - jag konstaterade att det behövdes dammsuga och dammsög innan de kom hem. Dessutom plockade jag och Linus i ordning tillsammans. På tisdagen tog mamma fram dammsugaren och for runt här på sitt vanliga "tack för att ni inte städat"-sätt. Grejen är att hon fick för sej att pappa inte städat då jag flyttade hem från Karlstad heller - vilket han hade.. What the fuck?? .. jag lämnar resten osagt..
Disken irriterar jag mej också på.. jag är van vid att ha ett någorlunda organiserad diskbänk där disken faktiskt är avsköljd innan man satt ner den. Så är det inte härhemma och det enda jag kan tänka på när jag ska rengöra all disk med konstiga substanser är "grisar.. grisar.." och dåligt bordsskick.
Dessutom tycker jag det är ironiskt att jag står och diskar så jävla mycket när jag är den som använder minst disk.
Förövrigt: Igår funderade jag på att göra tigerkaka, men så kom jag på att jag inte tycker om sockerkaka, så det var kanske inte en så bra idé.. mamma tyckte att jag kunde göra en i alla fall och förklarade/föreslog hur hon brukade göra så det inte blev så mycket disk. I mitt stilla sinne tänkte jag: "Vad spelar det för roll om det blir mycket disk?? Det är ju ändå jag som får ta den.."

Igår pratade mamma också om vikten av en egen vrå där ingen kan störa en. Det är viktigt att ha ett eget rum och allt detdär..
Det är just det jag inte har.
Jag är förbannad över att pappa kommer in på mitt rum och ska plugga varje jävla morgon.
Jag blir sjukt arg när jag sitter och kollar på något (typ serie) på datorn i vardagsrummet och någon av föräldrarna sätter igång TV:n ashögt utan att be mej snällt att sätta mej någon annanstans.
Jag blir sjukt sur när jag har viktiga grejer att göra på nätet, men pappa ber mej logga ut för att hans dator laggar.
Jag avskyr när mamma flyttar på mina grejer utan att säga till och jag hatar att jag inte får ha mina grejer någonstans egentligen.
Och jag vill fan slå den som duschat i källaren imorse utan att flytta på mina kläder som hängde på tork.. sura kläder luktar fan inte sommar. Idiot.

Sedan när är min tid inte lika jävla viktig som andras?? Och jag är inte er satans hushållerska.

Dagens I-landsproblem. Men det kändes bra att ge utlopp för min irritation.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!