Hemma igen..

Turen till Markaryd gick rätt smärtfritt. Det var inga problem att föra över mej från Karlstad till Markaryd.. dock fick jag ingen ny handlingsplan - min nya handläggare skulle kontakta mej och boka tid för det. Men kvinnan jag pratade med gjorde en notering - så om någon undrar så kan de se att det är på gång i alla fall. Och hon sa att det inte skulle vara några problem. Och jag har ju faktiskt hållt min del av avtalet nu.
Hon tyckte också det var bra att jag sökte mej mot Halland när vi trots allt ska bo där sedan - och noterade även att flytt dit var på G.
Sen fick jag med två jobb hem också som de ville att jag skulle söka, och det fixade jag direkt när jag kom hem. Bara redovisningen till Arbetsförmedlingen kvar.

Efter besöket strosade jag runt i Markaryd en stund - fast det fanns inte mycket att se, så jag gick och väntade på bussen istället.
En tur på Systemet blev det i alla fall.. såklart^^

Förövrigt har jag haft ont i huvudet i tre dagar nu.. spelar ingen roll hur många huvudvärkstabletter jag tar eller hur mycket kaffe jag dricker - huvudvärken är kvar. What to do??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!