Uttråkad och bitter..

Igår var verkligen en skitdag rakt igenom.. jag kände mej så nedrans ensam och ömklig.
Idag känns det la lite bättre, men jag har fruktansvärt tråkigt..
Imorgon blir det nog lite bättre i alla fall - eventuellt drar vi till Göteborg och träffar svågern med familj och går på julmarknad på Liseberg.. det har iofs snöat hela dagen, så vi får väl se hur det ser ut imorgon.. om vi kommer iväg alltså..
 
Nej, annars gör jag inte mycket ikväll.. har tagit mej ett glas vin, läst lite, kollat på Fringe och Solsidan.. spelat lite Sims (men det laggade bara, så det var tråkigt)..
Just nu sitter jag och irriterar mej på folk på Facebook.. Inte folk i allmänhet, men ni vet dedär "vännerna" vi alla har, med på tok för få hjärnceller och tankarna som går lite för långt åt höger.. Nu när Sd florerar mycket i media har det ju blivit många kommentarer.. och nu kastas bensin på elden då de läser att man inte får vara pepparkaksgubbar i Luciatåget eller sjunga psalmer vid jul och det kliar så mycket i fingrarna på dem att de bara mååååste lägga en kommentar så alla kan se vilka kloka åsikter de har. Och alla statusuppdateringar innehåller "Jag är inte rasist, men.." Gå och dö, ni är så jävla äckliga. Att ni känner er manade att förtydliga att ni "minsann inte är rasister" säger bara oerhört mycket om vilka tankar ni faktiskt har.
// Storrensning bland Facebookvännerna snart kanske??

Kommentarer
Postat av: Anki
2012-12-11 @ 17:21:15 URL: http://ankijaco.blogg.se

Kan inget annat än o hålla med. Vilken hysteri. Och det där med pepparkaksgubbarna hade ju inte ett skit med invandrare o göra?? Så varför lägga ner så mkt energi på det?? Usch, måste nog med rensa känner jag bland fb-vännerna.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!