Jordens undergång..

Jag tror inte mina pjux hinner komma fram idag =( De skickades ända ifrån Lübeck.
Meen - jag har i alla fall färgat håret, så nu slipper jag ha ångest över utväxten. Som omväxling färgade jag håret i blåsvart - jag vill ha mörkt, mörkt, mörkt!! Jag har inte haft denna kulören sen jag var 14 tror jag.. nackdelen är att den skimrar i blått när det är ljust. I want it all black.
Det tar ju alltid några dagar innan jag är nöjd med håret efter färgning (för tillfället är ju hårbotten också färgad och det ser ut som jag har peruk på..), så vi får la se vad jag tycker efter helgen.
 
Även idag blir nog en rätt fullspäckad dag - men vi håller oss mestadels på hemmaplan. Städning och plock står på schemat. Jag tänkte försöka fixa lite av julmaten också..
Förhoppningsvis får vi en (tjock)TV idag också. Vår TV gick ju sönder, och i väntan på att köpa en ny fick vi en tjockis av Linus jobbarkompis. =)
 
---
Update 13:58

Alldeles plötsligt känns det som att jag börjar få lite mer koll på läget. Jag har stämt av med morsan vad alla bidrar med till julbordet, planerat hur alla ska få plats här (vi är iofs bara fem pers, men vi har lite begränsad plats..) och jag är klar med strykningen (det är sååå tråkigt - men bra blev det).
Dessutom har jag gjort en (lång) lista på allt som behöver göras.. jag har koll på hur mycket och vad som ska göras. Nu ska vi bara bocka av allt också.
 
Förra julen firade vi hos Linus bror, vilket var väldigt trevligt. Men det jag ser fram emot mest denna julen är att min familj kommer hit - och mormor som jag inte firat jul med på väldigt länge.
Sen saknar jag brorsan med. Ska bli kul att träffa honom.

Kommentarer
Postat av: Johanna
2012-12-22 @ 02:35:51 URL: http://clapyourhands.blogg.se

Svar: Då förstår du mig med andra ord! Fy, jag pallade inte en sekund till så jag sa till chefen DIREKT att jag inte pallade. Bästa beslut jag tagit på länge.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!