Helgen

Jag och grannen satt och kollade på Extras hemma hos honom i fredags. Plötsligt knackade det på balkongdörren. Jag kikade ut bakom gardinen och sa "Tjejer!!" till Jimmy. Han öppnade dörren och såg ut som ett levande frågetecken. "Hej!!" sa tjejerna.. "Hej??" sa Jimmy. Sen frågade de efter mej!?
Det var Bim och Pedersen som var överraskningen Linus pratat om!! Jag hade bjudit in dem till vår glöggkväll - men de hade sagt åt mej att de inte kunde komma hit. Men de kom i alla fall!! =D
Vi stannade kvar hos Jimmy och tjötade och kollade på Black Books.. kändes lite dumt att bjuda in folk till honom som han aldrig träffat^^ Fast jag frågade ju i alla fall.
När Linus kom bort tjötade vi lite till och sen drog vi över till oss istället.
 

På lördagen gick vi upp relativt tidigt och tog bilen till Halmstad där vi käkade med mor och far.
Väl tillbaka i Varberg gjorde vi oss i ordning och sedan började folket komma. Jimmy, Jonas & Jeanette med dotter, Jessica, Johannes och vi då.. (jag tror inte jag glömde någon och kände att det blev en jävla massa J:n..)
Vi provade glögg tills det inte var gott längre (Lakritsglöggen tyckte i och för sej alla smakade skit.. vi har kvar en massa av den.. funderar på att ge till pappa - han älskar lakrits och skumma smaker!!). Sen gick vi på ölen lite hårdare. Vi körde ölspel och dansade så hyllor och akvarie vinglade.
Sen fick någon idén om att vi skulle åka pulka på klipporna. Ajsing vad ont jag hade i kroppen igår.. jag gick runt härhemma och sjöng om mina blåmärken - I'm blue da ba dee da ba die..
Erica och Bim stack vid elvatiden igår. Jag chillade mest och Linus sov.. på kvällen åt vi pizza med Jimmy.
Jag gick och la mej rätt tidigt för jag blivit så förkyld/febrig. =(
Jag antar att det kommer upp fler bilder från helgen här senare - så fort jag lagt vantarna på de Jimmy har.
// Glömmer alltid ta foton..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!