Snart slut!!

Två dagar kvar på jobbet!! Känns underbart. Idag var en kämpig dag - precis som måndagen och tisdagen. Imorgon räknar de flesta i gruppen med ska vara en seg dag, men alla ser fram emot fredagen. Jag har skickat ut en karta ritad i paint som gruppmail så alla hittar hem till mej på kvällen. Vi ska grilla och visa våra rätta drag i dimman på altanen. Hö hö. Känns som att det kommer att bli ett riktigt kanon-gäng på fredag. Det är ju bara bra människor kvar i gruppen nu!! Eventuellt kommer också en tjej som slutade hos oss för några veckor sedan. =)
Idag fick vi exotisk planka och tårta på jobbet. Det var trevligt. Några höjdare från uppdragsgivaren (som jag inte tror jag får skriva ut i bloggen) var där på besök också. De gav oss varsin Francis (spoiler-alert!!). Han var jättemjuk!! Men gladast blev jag nog för öronpropparna de också delade ut. Bara häromdagen sa jag att man borde alltid ha öronproppar då man går på konsert eftersom man märker hur det tjuter i öronen efteråt - varningssignal!! Jag fick ett lipsyl också. Och en massa godis. =)
Dessutom sa en av cheferna att han inte brydde sig om mina kassa samtalstider längre. Det var nog det bästa idag!! Då kan jag slappna av lite de sista dagarna. (Jag gör givetvis fortfarande mitt bästa, men jag behöver inte kolla på hur jag ligger till hela tiden och stressa.)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!