Svar på kommentar:

Fick en kommentar som jag inte tror skulle vara anonym egentligen.. grejen är att jag känner inte igen IP-adressen, så jag kan inte se vem jag ska rikta svaret åt XD

"Var flyttar du och Linus? Vad är det för jobb du sökt? :)"

Svar: Det funkade ju inte riktigt för mej och Linus att bo i Karlstad. Han fick inte jobb på bruket där och jag höll inte riktigt måttet som telefonförsäljare (vilket jag kanske är glad för egentligen.. jag trivdes jättebra med själva arbetsplatsen, men det kändes väldigt jobbigt att ringa upp folk och försöka få dem att köpa en massa prylar..).
Linus sökte i alla fall jobb runtomkring i Sverige på olika pappersbruk (då det var processtekniker han utbildade sej till i Karlstad). Till slut fick han napp och är nu fastanställd på ett bruk i Varberg.
Det har varit väldigt svårt att få lägenhet där, men nu har vi äntligen lyckats och kommer att bo 2,5 km från centrum (!!).
I väntan på lägenhet fick jag och Suzi flytta hem till mamma och pappa och det är här i kommunen jag varit inskriven på Arbetsförmedlingen. Sist jag var där skickade de mitt CV till callcentret i byn och jag fick jobb där. Även om jag var rätt osäker på själva stället tog jag jobbet då ett jobb är bättre än inget jobb.
Jag hamnade i en rätt trevlig grupp och trivs med folket överlag. Idag var första dagen på telefonerna och det gick la sådär.. men så är det alltid i början - alla är osäkra och det är minst sagt kaos. Telefonvanan har jag ju, men programmen och rutinerna är ju helt nya för mej.. jag har aldrig jobbat med dethär innan.
Callcentret ska lägga ner, men de behövde folk i alla fall. Vi nyanställda vet inte hur länge vi kommer att få vara kvar (det är inte säkert vi är kvar ens när hela stället stänger), men så fort jag slutar kommer jag att flytta upp till Linus i Varberg =)

Kommentarer
Postat av: Johanna
2012-05-04 @ 22:49:21 URL: http://clapyourhands.blogg.se/

Haha! Det var jag som frågade! Jag trodde jag skrev i mitt namn och bloggadress xD


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!