Jobbfunderingar

Jag har inte så mycket att berätta egentligen. Jag fick beröm av min gruppledare idag då hon samlyssnade med mej. Hon tyckte jag skötte mej bra och var imponerad över hur snabbt jag skrev ner allt kunderna sa i ett dokument innan jag började hantera ärendet. "Då har du ju all info där redan och behöver kanske inte tillägga så mycket!! Det är ju skitbra!! Jag fattar inte varför jag aldrig tänkt på det!!"

Annars tycker jag väl inte det går så bra på jobbet, men idag var ändå bara tredje dagen på telefon. Vi har två och en halv vecka till som trainees^^ Vi lär oss.. sen om det räcker ända fram återstår att se. Idag gjorde jag i alla fall några stora framsteg.
Och även om jag stressar röven av mej på morgonen innan jobbet så har jag inte ångest över att gå dit och jag har aldrig ångest över att ta ett samtal. Dvs - det är mycket annorlunda förra jobbet. Fast å andra sidan visste jag väl redan att om jag ska ha ett telefonjobb ska det vara på kundtjänst.. inte som telefonförsäljare.
(Inte för att klanka ner en massa på förra jobbet - jag älskade jargongen och folket där.. På den fronten var det faktiskt nästan lite bättre än det är nu..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!