Dåligt med uppdatering

Ja, jag vet.. askasst att inte ha gjort en vettig uppdatering på ovanligt lång tid, men jag har faktiskt haft fullt upp.
Förra helgen var ju jag och Bim i Kalmar. Det var en riktig succé. Höjdpunkten var helt klart då vi lyckades smuggla in Pedersen så hon satt och drack vin på Dans soffa då han kom in i sin lägenhet. Reaktionen var "Näääee, nääääeeee, NÄÄÄÄEEE!!" + att gå in i garderoben och stanna där några minuter. Kommer bli ett samtalsämne som sträcker sej över flera år. Fan vad kul det var.

På tisdagen åkte jag åter till Älmhult för intervju. Jag fick stanna ännu längre där denna gången än förra och lyckades sticka två stycken armvärmare då jag satt och väntade före och efter intervjun i stationshuset. (Jag måste bara ge uttryck för mitt hat för detta stationshus. ÄCKLISCH!! Fy fan vad grisigt där är.. och de enda personer som sitter där en längre tid är sådana riktiga skummisar så man måste trycka in lurarna till MP3:n hårt i öronen och se jätteupptagen ut för man är så rädd att de ska komma fram till en.. folk jag inte vill ska komma fram till mej kommer alltid fram till mej och pratar.. och jag har fått min beskärda del av djupa samtal med A-lagare. Räcker en livstid.)
Men jobbintervjun blev av i alla fall. Cirka fem minuter tog det (hade väl tagit i alla fall det dubbla om de inte gjort en telefonintervju med mej innan) och på eftermiddagen ringde de och sa att jag fick jobbet och att jag började redan dagen efter (förra onsdagen alltså..).

Konstigt nog var jag inte det minsta nervös inför jobbet och tror att det var därför jag sov så gott att jag höll på att försova mej. Men jag kom i tid till första dagen och var väldigt stolt över hur social jag plötsligt var. Det märks att man inte varit ute om dagarna på ett tag. Sen har jag ju varit på detta stället tidigare, fast med en annan uppdragsgivare, så jag visste ju hur det funkade där också. Jag var rätt bekväm.
Så just nu har jag utbildning (den slutar förmodligen på fredag).
Redan idag hade jag dock mitt slutprov och fick full pott med stjärna i kanten. Klaad Kanjis.

Andra nyheter:

I helgen var vi på popquiz och vårt lag hade alla rätt fram till halvlek.. sen gick det typ utför. Men det var en trevlig kväll i alla fall.

Jag har stickat en mössa som matchar mina armvärmare (lila). Den har suttit klistrad på huvudet sedan i söndags.

Brorsan har skaffat en portfolio. Mitt och Linus familjefoto hittar ni under "Assignments".. Family first eller något hette den..

Och största nyheten är väl att jag och Linus eventuellt fått en lägenhet. Vi får slutligt besked imorgon. =) Jag kommer dock jobba så länge jag kan här i byn (uppdraget slutar senast i augusti).. det är hyfsat betalt och framförallt så får jag betalt. Om jag och Linus nu får lägenheten ska vi köpa lite nya möbler och så.. då behöver jag cash. Sedan vill jag ju väldigt gärna försöka spara lite med, unna mej något fint (typ som att fortsätta på tatueringen eller något annat sköj) och så ska vi ju försöka fixa en till katt någon gång framöver med.. en Devon Rex - helt klart. Men de kostar, så det blir inte än.. spara kan man dock..

Oj - Linus ringde ju just också och berättade att inte nu till helgen, men nästa så har TRIAL en spelning i Oslo. Gött kött!! Jag får dock vara utan Linus någon dag extra på grund av detta, men jag sa att det givetvis var "giltig frånvaro". Det är ju skitkul att de blir tillfrågade liksom.

Nej, nu ska jag ringa ett litet samtal. (Btw - jag har ny mobil också.. någon Samsung som man i princip bara kan ringa och messa med.. och så har den högtalartelefon, kalender, larm och ficklampa.. That's about it. För 179 kronor är jag riktigt nöjd.)

Kommentarer
Postat av: Fredrik Petersén
2012-04-19 @ 09:59:48

Smoke some Ganja!

Postat av: Anonym
2012-04-23 @ 00:50:02 URL: http://clapyourhands.blogg.se/

Var flyttar du och Linus? Vad är det för jobb du sökt? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!