Lite kort om de senaste dagarna

Helgen gick på tok för snabbt. Hux flux var det måndag igen!!
Webcamfesten i lördags var faktiskt lyckad som tusan!! Vi satt från halv 7 tills någon gång efter två - och slutade inte för vi hade tråkigt utan för att vi helt enkelt inte hade mer att dricka.. det vart musikquiz, en massa skålar och livemusik. Många deltog och vissa tittade bara inom en liten stund för att säga hej. Nästa gång blir det antingen med klädkod eller maskerad.. får se, får se..
Vi bestämde också datum då mina kompisar kommer upp till Karlstad igen.. den 21:a oktober ser jag nästan hela gänget. Längtar som fan.

Igår sålde jag inte så bra på jobbet.. det var en kass dag helt enkelt. Idag var något bättre - men jag nådde bara upp till 62 poäng.. hoppas det blir bättre imorgon och hoppas jag får lite trevligare kunder.. de var nämligen lite sura både idag och igår.. och ett "dra åt helvete" gör att man tappar motivationen ett tag och har svårt att komma in i det igen..

Jag skrev förresten nytt anställningsavtal igår också.. det sträckte sej t.o.m. 2:a december!! Jag gjorde det enda rätta och frågade hon på bemanningsföretaget vad personalansvarige sagt där jag jobbar - eftersom jag fått beskedet att de ville testa mej 1-2 veckor till.. bemanningsföretaget hade fattat det som att de ville förlänga, men vi skulle hålla lite öppen dialog och jag får väl reda på hur de tänkt sej i mitten av nästa vecka någon gång..

Idag fick jag en sjal från Tibet av Linus. En födelsedagspresent i efterskott. Den var jättefin och mysig. Den ska jag ha imorgon om det är kallt (vilket det har varit idag - jag har raggsockar på mej..).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!