Marknadsundersökning hela dagen

Ännu en arbetsvecka slut!! Dagen gick oerhört snabbt. Jag satt på marknadsundersökning i Folkpartiet hela dagen och så fort jag kom hem protestlyssnade jag på Doktor Kosmos för att känna vart jag egentligen står politiskt. De jag ringde till idag var mestadels väldigt trevliga, men efter att många trott att man själv var med i partiet, frågat om jag kommer att ställa upp och rösta i det kommande valet (självklart - bara inte som jag lät dem tro.. jag sa inte att jag skulle rösta med dem - men inte att jag tänkte rösta mot dem heller.. jag ljög alltså inte) och en del "liberala hälsningar!!" i slutet av samtalen kände jag att jag måste verkligen känna av mina rötter ikväll (trots att de jag pratade med hade en god tanke bakom..).
Som sagt - de flesta var väldigt trevliga och jag fick faktiskt många komplimanger för mitt namn!! Har aldrig hänt under månaden som säljare - men här kommenterade de minsann!!
Kände mej i alla fall inte ensam om att vara lite obekväm. Jonas, som satt jämte mej, är också stödmedlem i Vänsterpartiet. ;)

Om bara några minuter kommer Linus och min svåger med familj hit. De ska spendera helgen här (ja, Linus ska stanna förstås). Får se vad vi hittar på. Blir tacos ikväll i alla fall. Mumma!!


Kommentarer
Postat av: P
2011-10-08 @ 23:04:45

Jo jag hörde att man kunde lägga lappar i en burk med olika tips, en burk för varje person och sen drar man en lapp en gång i månaden och då ska full följa den saken. Kan vara en massa av det du sa eller kanske en ryggmassage eller att den andra ska laga en tre rätters middag. Som sagt inget dyrt utan bara något litet räknas :) Jag tycker det är skitbra tips för man blir rätt trött på dom där film o soffdagarna rätt snabbt efter ett tag. De piggar upp förhållandet mycket att bara gå och bowla eller gå på en bio ibland :)



Jag försöker visa uppskattning så mycket jag kan. Oftast får man knappt något tillbaka vilket jag har börjat säga ifrån om nu. Men vi alla uppskattar olika saker, det är de som är så bra :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!