Uppsägningstid

Precis som jag misstänkte var det något annat kontaktpersonen på bemanningsföretaget ville. Hon ringde vid halv 11 i förmiddags och sa att företaget jag jobbar hos inte tyckte jag var tillräckligt lönsam och ville därför inte ha kvar mej. Två veckors uppsägningstid fick jag (23:e november). Men en timma senare ringde hon igen och sa att hon kollat lite på företaget jag är hos - hur de har det med uppsägningstider - och att de hade en månad. Därför får jag jobba tills mitt anställningsavtal med bemanningsföretaget löper ut den 2:a december - vilket var schysst.
Hon bad om ursäkt för att det varit så mycket krångel med jobbet och att hon levererade dåliga nyheter hela tiden - men nu hade hon i alla fall fixat så jag fick jobba klart anställningsperioden. Man ska vara snäll när det närmar sej jul ;)
Jag trodde inte jag skulle få förlängt - så detta innebär inga större förändringar i hur jag trott att allt skulle gå. Jag kör på tills jag slutar.

Nu ska jag diska och göra mej i ordning för dagen. Sedan blir det till att packa lite innan jobbet - imorgon kväll åker jag ju till Vänersborg för på lördag är det TRIAL's releasepartaj på Backstage. Awesome.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!